İbrahim Zarap

İbrahim Zarap

Son dakika İbrahim Zarap haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İbrahim Zarap ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İbrahim Zarap haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İbrahim Zarap

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ibrahim zarap gelişmeleri de dahil olmak üzere 8 ibrahim zarap haberi bulunmuştur. Tüm ibrahim zarap haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eski eşini sokak ortasında dövmüştü! İbrahim Zarap'ın duruşması ertelendi
Eski eşini sokak ortasında dövmüştü! İbrahim Zarap'ın duruşması ertelendi Samsun'da boşandığı eşi Emriye Metoğlu'nu (24) sokak ortasında 5 yaşındaki kızlarının önünde döven, hakkında 'kasten öldürmeye teşebbüs' ve 'mala zarar verme' suçlamasıyla iddianame hazırlanan İbrahim Zarap'ın (27) yargılandığı davanın yarın görülecek duruşması kısıtlama tedbirleri kapsamında 3 Haziran'a ertelendi.
10.05.2021 Gündem
İbrahim Zarap'ın savunması pes dedirtti! 'Hayatta olmasından belli zaten'
İbrahim Zarap'ın savunması pes dedirtti! 'Hayatta olmasından belli zaten' Samsun'da 3 yıl önce boşandığı Emriye Metoğlu'nu (24) sokak ortasında 5 yaşındaki kızlarının önünde döven İbrahim Zarap'ın (27), yargılanmasına başlandı. 18 yıla kadar hapsi istenen Zarap savunmasında, "Çok pişmanım keşke olmasaydı. Affınıza sığınıyorum. Özür diliyorum beni affetsin. Bu olay bilinç kaybımla oldu, öldürmek niyetinde değildim. Hayatta olmasından belli zaten" dedi.
12.04.2021 Gündem
İbrahim Zarap için istenen ceza belli oldu! Eski eşini sokak ortasında dövmüştü
İbrahim Zarap için istenen ceza belli oldu! Eski eşini sokak ortasında dövmüştü Samsun'da, 3 yıl önce boşandığı eski eşi Emriye Metoğlu'nu (24) sokak ortasında, 5 yaşındaki kızlarının gözü önünde tekme tokat döven İbrahim Zarap (27) hakkındaki soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede 'Kasten öldürmeye teşebbüs ve mala zarar verme' suçlarından Zarap hakkında 18 yıla kadar hapsi istendi. İddianamede Emriye Metoğlu’nun olay sırasında Zarap'ı uyararak ameliyatlı olduğu yere vurmamasını söylediği, ancak o bölgeye daha fazla vurduğuna yer verildi.
25.03.2021 Gündem
Kızının gözü önünde eski eşini dövmüştü! İbrahim Zarap hakkında iddianame
Kızının gözü önünde eski eşini dövmüştü! İbrahim Zarap hakkında iddianame Samsun’un Canik ilçesinde beş yaşındaki kız çocuğunun önünde eski eşini öldüresiye döven İbrahim Zarap hakkında, ‘Kasten öldürmeye teşebbüs’ suçlamasıyla iddianame hazırlanarak Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderildi. Mahkemenin iddianameyi kabul etmesinden sonra dava açılarak, duruşma günü belirlenecek.
24.03.2021 Gündem
MHP'den çok sert tepki! 'Siyasi sapıklıktır'
MHP'den çok sert tepki! 'Siyasi sapıklıktır' MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "Samsun'da ve Aydın'da ahlak düşkünü iki failin birinin siyasi görüşlerini, diğerinin kullandığı üç hilal amblemini bahane eden kimi fırsatçıların, bunların işlediği affedilmez suçların faturasını MHP'ye çıkarma çabasına girdiği görülmektedir. MHP’yi anılan suçlularla aynı paralelde gösterme çabası, bir tür siyasi sapıklıktır" dedi.
9.03.2021 Siyaset
Samsun'daki vahşette flaş gelişme! 1 liralık kolye yüzünden bıçaklamış
Samsun'daki vahşette flaş gelişme! 1 liralık kolye yüzünden bıçaklamış Samsun'un Canik ilçesinde eski eşi İbrahim Zarap tarafından darbedilen ve hastanede tedavi altına alınan E.M'yi, İbrahim Zarap'ın daha önce de '1 liralık kolye' tartışmasında darbettiği ve bıçakla yaraladığı öne sürüldü. Şüpheli İbrahim Zarap'ın yaralama suçundan yargılandığı ortaya çıktı.
8.03.2021 Gündem
TBMM Başkanı Şentop'tan fezleke açıklaması
TBMM Başkanı Şentop'tan fezleke açıklaması TBMM Başkanı Mustafa Şentop, HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu hakkındaki yargı kararına ilişkin, "Gergerlioğlu'nun yargı kararı henüz Meclis'e ulaşmadı. Geldikten sonra usulüne uygun Meclis’te işlem yapılacak. Anayasaya göre bireysel başvurunun sonucunu beklemek mecburiyeti yok" dedi.
8.03.2021 Siyaset
Samsun'da saldırıya uğrayan kadın konuştu: Asla istemiyorum
Samsun'da saldırıya uğrayan kadın konuştu: Asla istemiyorum Samsun'un Canik ilçesinde eski eşi tarafından darp edilen, yüzünde ve kafasında ezikler oluşan kadın hastaneye kaldırıldı. Öte yandan, 3 yıl önce boşandığı eski eşi E.M.'ye sokak ortasında saldırıp, 5 yaşındaki kızlarının gözü önünde tekme tokat döven İbrahim Zarap'ın tutuklandığı bildirildi. Eski eşi tarafından öldüresiye dövülen E.M. “Ben daha önce de kendisinden şikayetçi olmuştum, zaten boşanmıştık. Dışarı çıkmasını asla istemiyorum hep tutuklu kalsın” dedi. Samsun’da sokak ortasında eski kocasının saldırısında yaralanıp, Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde müşahede altında tutulan E.M.’nin tedavisi sürüyor. Olayın görgü tanıkları ise o gece yaşanılanları anlattı.
7.03.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İbrahim Zarap ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ibrahim zarap haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.