İbrahim Çelikol

İbrahim Çelikol

Son dakika İbrahim Çelikol haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İbrahim Çelikol ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İbrahim Çelikol haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İbrahim Çelikol

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ibrahim çelikol gelişmeleri de dahil olmak üzere 13 ibrahim çelikol haberi bulunmuştur. Tüm ibrahim çelikol haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tuğba Ekinci'den İbrahim Çelikkol açıklaması! "Öyle de bir kırodur!"
Tuğba Ekinci'den İbrahim Çelikkol açıklaması! "Öyle de bir kırodur!" Önceki gün 'Bak Burası Çok Önemli' adlı bir YouTube programına katılan ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci, oyuncu eski sevgilisi İbrahim Çelikkol hakkında şoke eden açıklamalarda bulundu. Ünlü isimle ayrılık sebeplerini ilk kez açıklayan Ekinci, Çelikkol'un yakın dostu Birce Akalay'a da değinerek; eşi Mihre Mutlu'dan boşandığı için oyuncuya çok kızdığını söyledi.
1.11.2022 Magazin
Alevlerin içine dalan ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol'dan önemli açıklamalar!
Alevlerin içine dalan ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol'dan önemli açıklamalar! Son olarak 'Doğduğun Ev Kaderindir' dizisinde 'Mehdi' karakteriyle izlediğimiz İbrahim Çelikol, önceki gün oğlu Ali ve yakın arkadaşı Birce Akalay ile birlikte Etiler'de görüntülendi. Türkiye'yi saran orman yangınlarında en ön saflarda mücadele eden oyuncu, "Oradaki danışmayı gözümle gördüm" dedi.
11.11.2021 Magazin
Sürpriz ayrılık! Demet Özdemir rol arkadaşına böyle veda etti!
Sürpriz ayrılık! Demet Özdemir rol arkadaşına böyle veda etti! Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde flaş bir ayrılık yaşandı. Sürpriz ayrılığı dizinin başrol oyuncusu Demet Özdemir sosyal medya hesabından duyurdu.
20.11.2020 Magazin
Sürpriz proje
Sürpriz proje Birce Akalay, önceki gün Akmerkez’de görüntülendi.
10.09.2017 Magazin
İbrahim Çelikkol yeni dizisinden haftalık 70 bin TL alacak
İbrahim Çelikkol yeni dizisinden haftalık 70 bin TL alacak Geçen sezon rol aldığı Reaksiyon dizisinden 11. bölümde ayrılıp Amerika'ya giden İbrahim Çelikkol, yeni dizisiyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor
30.09.2015 Magazin
İbrahim Çelikkol'dan kavga açıklaması
İbrahim Çelikkol'dan kavga açıklaması İbrahim Çelikkol, kayak sezonunu Kartalkaya’da açtı...
13.01.2015 Magazin
"Üzerine yürüdüm ama kaçtı!"
"Üzerine yürüdüm ama kaçtı!" Gece kulübü çıkışı oyuncu İbrahim Çelikkol ile gerilim yaşayan futbolcu Selçuk Şahin, "İbrahim'in üzerine yürüdüm ama o kaçtı" dedi.
8.01.2015 Magazin
İbrahim Çelikkol ile Selçuk Şahin'den tekme tokat kavga!
İbrahim Çelikkol ile Selçuk Şahin'den tekme tokat kavga! İbrahim Çelikkol, gece kulübünde futbolcu Selçuk Şahin’in nişanlısına çarpınca ortalık savaş alanına döndü. Kavgaya tutuşan ikiliyi mekânın güvenlik görevlileri zor ayırdı
7.01.2015 Magazin
Meryem Uzerli'nin yeni partneri belli oldu!
Meryem Uzerli'nin yeni partneri belli oldu! "Muhteşem Yüzyıl" dizisinden ayrıldıktan sonra hiç bir projede rol almayan Meryem Uzerli'ye yeni dizisinde Burak Özçivit'in eşlik edeceği konuşulsa da; Uzerli yeni dizisinde çok sürpriz bir isimle birlikte oynayacak...
5.12.2014 Magazin
Çok hızlı başladı!
Çok hızlı başladı! Star TV'nin yeni dizisi Reaksiyon, aksiyon sahneleriyle Hollywood filmlerini aratmadı.
16.09.2014 Magazin
Çok değişti!
Çok değişti! Yeni sevgilisinden sonra...
11.07.2014 Magazin
Bomba iddia!
Bomba iddia! Muhteşem Yüzyıl oyuncuları arasında husumet varmış! İşte büyük sır...
8.02.2013 Magazin
İbrahim Çelikkol'dan ilan-ı aşk: O benim kıymetlim
İbrahim Çelikkol'dan ilan-ı aşk: O benim kıymetlim İbrahim Çelikkol, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Natali Yarcan için “İyi ki var. O benim kıymetlim” dedi.
27.05.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İbrahim Çelikol ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ibrahim çelikol haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.