İbrahim Aydın

İbrahim Aydın

Son dakika İbrahim Aydın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İbrahim Aydın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İbrahim Aydın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İbrahim Aydın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ibrahim aydın gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.828 ibrahim aydın haberi bulunmuştur. Tüm ibrahim aydın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çavuşoğlu: 2 oy için 'PKK'lılara, Öcalan'a, Demirtaş'a özgürlük' diyenlere, ders vermeye hazır mıyız
Çavuşoğlu: 2 oy için 'PKK'lılara, Öcalan'a, Demirtaş'a özgürlük' diyenlere, ders vermeye hazır mıyız Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "2 oy almak için mitinglerde 'PKK'lılara, Öcalan'a, Demirtaş'a özgürlük' diyenlere, ders vermeye hazır mıyız? 2 oy almak için 'Türkiye'yi eyaletlere böleceğiz' diyorlar. Bunu kim istiyordu? PKK, HDP ve uzantıları istiyordu. Buna müsaade edecek miyiz? 14 Mayıs'ta oylarımızla müsaade etmeyeceğiz" dedi.
7.05.2023 Gündem
Bakan Çavuşoğlu: Türkiye'yi dünyaya, dünyayı da Türkiye'ye bağlıyoruz
Bakan Çavuşoğlu: Türkiye'yi dünyaya, dünyayı da Türkiye'ye bağlıyoruz Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "2002 yılından beri ulaştırma ve haberleşmeye 1 trilyon 600 milyar TL üzerinde para yatırdık. Bu çok ciddi bir kaynaktır. Çünkü Türkiye, artık dünyanın merkezindedir. Sadece kendi sınırlarımız içerisinde yollar yapmıyoruz. Türkiye'yi dünyaya, dünyayı da Türkiye'ye bağlıyoruz" dedi.
3.05.2023 Gündem
Nisan yağmurları Karadeniz'i çamura boyadı!
Nisan yağmurları Karadeniz'i çamura boyadı! Son 3 günde metrekareye 70 kilogram yağışın düştüğü Samsun'da, Karadeniz kahverengiye döndü.
8.04.2023 Gündem
Bakan Soylu'dan ABD Büyükelçisine: Pis ellerini Türkiye'nin üzerinden çek
Bakan Soylu'dan ABD Büyükelçisine: Pis ellerini Türkiye'nin üzerinden çek İçişleri Bakanı Süleyman Bakan Soylu, son günlerde bazı ülkelerin konsolosluklarını kapatmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, ABD Büyükelçisi Jeffrey Lane Flake de tepki gösterdi.
3.02.2023 Gündem
Yer: Trabzon... 'Öldüm, dirildim' 62 yaşında hayatının şokunu yaşadı
Yer: Trabzon... 'Öldüm, dirildim' 62 yaşında hayatının şokunu yaşadı Trabzon'da 62 yaşındaki Sebahattin Aydın, katarakt şikayetiyle bir özel hastaneye gitti ve 4 defa ameliyat geçirdi. Bu ameliyatlarından ardından sol gözünün enfeksiyon kaptığını, görme yetisini kaybettiğini ve gözünden alınan numunelerin de incelenmek üzere başka hasta ismiyle devlet hastanesine gönderildiğini iddia eden Aydın suç duyurusunda bulundu. Hastanelere adli ve idari soruşturma başlatılırken özel göz hastanesi ve devlet hastanesinden açıklama geldi.
10.12.2022 Yaşam
Antalya'da E-SPORFEST başladı
Antalya'da E-SPORFEST başladı Antalya’nın ilk E-Spor Festivali, Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde kapılarını açtı. Antalya E-SPOR FEST’te, ziyaretçilere Playstation, VR, Mobile Game, Oyun Bilgisayarı, simülasyon alanları gibi çeşitli oyun deneyimleri ücretsiz sağlandı.
19.03.2022 Bilim ve Teknoloji
Ahmet Ağaoğlu 3 yıl daha Trabzonspor'un başkanı!
Ahmet Ağaoğlu 3 yıl daha Trabzonspor'un başkanı! 78. Olağan Genel Kurulu'nda yeniden başkan seçilen Ahmet Ağaoğlu 3 yıl daha görevinin başında kalacak.
5.12.2021 Trabzonspor
Yolun karşısına geçmek isterken feci şekilde can verdi
Yolun karşısına geçmek isterken feci şekilde can verdi Konya'da yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarptığı İbrahim Aydın (63), hayatını kaybetti. Sürücü Mustafa A., gözaltına alındı.
2.10.2021 Yaşam
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Aydın, Manavgat, Bodrum, Milas, Marmaris, Denizli, Hatay, Çanakkale, Isparta, Kütahya, Hatay, Manisa ve Balıkesir'de son durum...
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Aydın, Manavgat, Bodrum, Milas, Marmaris, Denizli, Hatay, Çanakkale, Isparta, Kütahya, Hatay, Manisa ve Balıkesir'de son durum... Türkiye'de peş peşe çıkan orman yangınlarında bir hafta doldu. Şimdiye kadar 38 ilde çıkan 174 yangının 167 tanesi söndürüldü. Marmaris'te devam eden yangında, TOMA'lar yerleşim yerline 80 metre kala yangını söndürdü. Hatay'ın Dörtyol ilçesinde orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler, yangına müdahale ediyor. Manavgat'ın Kızıldağ Mahallesi'nde yoğunlaşan orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürüyor. İşte çıkan yangınlardaki mücadelede son durum...
4.08.2021 Gündem
Erzurum'da inanılmaz olay! Buz kaplı gölün içinde hayatını kaybetti
Erzurum'da inanılmaz olay! Buz kaplı gölün içinde hayatını kaybetti Erzurum'da buz nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan otomobil buzla kaplı Karasu Nehrine uçtu. İtfaiye ve AFAD ekiplerinin sudan çıkardığı sürücü Halil İbrahim Aydının (35) boğularak hayatını kaybettiği belirlendi.
6.01.2021 Yaşam
Emine Erdoğan: Türkiye'nin tıbbi bitkiler alanında cazibe merkezi olması gerek
Emine Erdoğan: Türkiye'nin tıbbi bitkiler alanında cazibe merkezi olması gerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Türkiye'nin tıbbi ve aromatik bitkiler alanında, başta gelen bir cazibe merkezi olması gerektiğini belirterek, "Bütün bu çabaların temel bir şartı olmalı. Bilimsel temelden asla vazgeçmemeliyiz. Bilimin aydınlığında bu çalışmaları sürdürmeli, merdiven altı işlere itibar etmemeliyiz" dedi.
16.12.2020 Gündem
Emine Erdoğan: Tıbbi ve aromatik bitkiler alanında, ülkemiz büyük bir potansiyele sahip
Emine Erdoğan: Tıbbi ve aromatik bitkiler alanında, ülkemiz büyük bir potansiyele sahip Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Tıbbi ve aromatik bitkiler alanında, ülkemiz büyük bir potansiyele sahip. Gerek ekonomik getirisi, gerekse küresel olarak artan talebi, mutlaka göz önüne almalıyız. Ve bu fırsatı, ülkemiz lehine kullanmalıyız." dedi.
16.12.2020 Gündem
Şehit polis memuru Osman Gül ve Adnan Kısar son yolculuğuna uğurlandı
Şehit polis memuru Osman Gül ve Adnan Kısar son yolculuğuna uğurlandı Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, zırhlı polis aracının devrilmesi sonucu şehit olan özel harekat polisi Osman Gül ve Adnan Kısar düzenlenen törenle son yolculuklarına uğurlandı.
10.08.2020 Gündem
Meteoroloji'den flaş yağış ve hortum uyarısı! Kuvvetli geliyor...
Meteoroloji'den flaş yağış ve hortum uyarısı! Kuvvetli geliyor... Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Antalya'ya kuvvetli yağış ve fırtına uyarısında bulundu. Kuvvetli fırtına ve yağışın bu akşam saatlerinden pazar sabah saatlerine kadar etkili olacağı belirtilirken hortum oluşma riskine karşı da dikkatli olunması istendi.
25.01.2019 Gündem
AK Parti'de 145 yeni isim Meclis'e girdi
AK Parti'de 145 yeni isim Meclis'e girdi 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin kesin olmayan sonuçlarına göre 295 milletvekili kazanan AK Parti'de 145 yeni isim Meclis'e girdi.
26.06.2018 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu duyurdu: FBI soruşturma başlattı
Bakan Çavuşoğlu duyurdu: FBI soruşturma başlattı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Almanya'nın FETÖ belası gerçeğini görmeye başladığını belirterek “Aynı şey Amerika için de geçerlidir. Şimdi Amerika, FBI bir soruşturma başlattı. Amerika'daki ihlalleri, vergiden vize kaçakçılığına kadar her tülü ihlalleri görmeye başladılar ve ciddi bir soruşturma olduğunu Dışişleri Bakanı bana söyledi. İade konusunda da var gücümüzle çalışıyoruz. Bir komisyon kurduk. ABD bu sorunları taca atamaz. Tıpkı Münbiç meselesinde de olduğu gibi. Münbiç'te oturduk yol haritasında uzlaştık. Burada YPG'li PKK'lı teröristleri çıkaracağız ve gerçek sahiplerine teslim edeceğiz. Ama sadece Münbiç'ten gitmeleri yetmez. Rakka'dan da göndereceğiz. Oldukları her yerden onları temizleyeceğiz. Sınırımızın karşısında bizim teröristlere tahammülümüz olamaz. Kandil'de de Kuzey Irak'ta da gerekeni yapıyoruz. Tertemiz yapacağımız sürece kadar tüm güçlerimizle peşlerini bırakmayacağız. Tertemiz olana kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi
12.06.2018 Gündem
İşte AK Parti milletvekili aday listesi
İşte AK Parti milletvekili aday listesi Ak Parti'de 24 Haziran seçimlerinde milletvekili adayı olacakların isimleri belirlendi. AK Parti'nin 24 Haziran seçimi için YSK'ya sunduğu 600 kişilik milletvekili aday listesinde 167 isim tekrar yer buldu. Adayların 126'sı kadınlardan oluşurken en genç aday 18 yaşındaki Kocaeli 11. sıra adayı Elif Nur Bayram, en yaşlı aday ise 70 yaşındaki Mardin 4. sıra adayı Ahmet Munip Yıldızoğlu oldu. Öte yandan 65. Hükümet'te görev alan Başbakan Yardımcısı Şimşek, AB Bakanı Çelik, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, Ekonomi Bakanı Zeybekci, Maliye Bakanı Ağbal listede yer almadı.
21.05.2018 Siyaset
Aziz Yıldırım: "Gelecek yıllarda..."
Aziz Yıldırım: "Gelecek yıllarda..." Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübünün "1907 Okul 1907 Pota" projesi kapsamında Çanakkale'nin Biga ilçesindeki okullarda yaptırılan basketbol potalarının açılış törenine katıldı.
21.03.2018 Fenerbahçe
Feci kaza! Bir aile yok oldu
Feci kaza! Bir aile yok oldu Erzurum'un Aşkale ilçesinde meydana gelen trafik kazasında aynı aileden biri çocuk 4 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.
28.02.2018 Yaşam
Eski sporcunun feci ölümü... Geçen hafta evlenmişti
Eski sporcunun feci ölümü... Geçen hafta evlenmişti ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde zeytin bahçesindeki çalılıkları budarken elektrikli hızar makinesinin üzerine düşen 27 yaşındaki Mehmet Öz, öldü.
10.11.2021 Voleybol
Kardeşi ile yengesini pompalı tüfekle vurarak öldürdü
Kardeşi ile yengesini pompalı tüfekle vurarak öldürdü Artvin'in Arhavi ilçesinde bugün bir kişi kardeşi ile yengesini sokak ortasında pompalı tüfekle vurarak öldürdü.
20.09.2017 Yaşam
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Annan ile görüştü
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Annan ile görüştü Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Myanmar'ın Arakan eyaletinde Müslümanlara yönelik saldırılara ilişkin eski Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Kofi Annan ile telefon görüşmesi yaptı
29.09.2021 Gündem
Erzincan'da otomobil şarampole devrildi: 6 yaralı
Erzincan'da otomobil şarampole devrildi: 6 yaralı Erzincan'da otomobilin şarampole devrilmesi sonucu aynı aileden 6 kişi yaralandı.
21.08.2017 Yaşam
FETÖ'den aranan iş adamları havaalanında yakalandı
FETÖ'den aranan iş adamları havaalanında yakalandı Konya'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında haklarında yakalama kararı bulunan 2 zanlı, vatandaşlıktan çıkarılacakları endişesiyle Danimarka'dan ülkeye dönüşte Konya Havaalanı'nda yakalandı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İbrahim Aydın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ibrahim aydın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.