İ.K

İ.K

Son dakika i.k haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan i.k ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını i.k haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İ.K

haberleri sayfasında son dakika yaşanan i.k gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.294 i.k haberi bulunmuştur. Tüm i.k haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sosyal medya tartışması kanlı bitti! Ölmeden önce verdiği ifadeyle yakalandılar
Sosyal medya tartışması kanlı bitti! Ölmeden önce verdiği ifadeyle yakalandılar Kocaeli'nin Darıca ilçesinde bir kahvehanede otururken sosyal medyada yaşadığı tartışma nedeniyle husumetli olduğu Y.T. tarafından tabancayla vurulan Arda Yücel Ekşi, tedavi gördüğü hastanede 1 hafta sonra hayatını kaybetti. Ekşi’nin ölmeden önce alınan ifadesinde yer alan şüphelilere operasyon yapıldı.
25.04.2024 Gündem
Uyuşturucu  şüphelisi evini seraya çevirmiş!
Uyuşturucu şüphelisi evini seraya çevirmiş! Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen İ.K. isimli şüpheliyi takibe aldı. Ekipler, teknik ve fiziki takibin ardından adresini belirledikleri şüphelinin evine baskın yaptı. Kapıyı kırıp içeri giren ekipler, şüpheliyi yakalayıp gözaltına aldı.
3.04.2024 Vatan TV
Kuyumcuya operasyon! Kar vaadiyle dolandırdı
Kuyumcuya operasyon! Kar vaadiyle dolandırdı Bursa'da Osmangazi ilçesi Hürriyet Mahallesi’nde faaliyet gösteren kuyumcu İ.K. iddiaya göre, müşterilerine kar payı vereceğini söyleyip altın ve nakit para alarak vatandaşları dolandırdığı belli olur.
20.03.2024 Gündem
Öfkeli müşteri iş makinesiyle alkollü restoranı ve büfeyi yerle bir etti
Öfkeli müşteri iş makinesiyle alkollü restoranı ve büfeyi yerle bir etti Konya’nın Beyşehir ilçesinde, alkollü bir restoran, mekanda tartışma yaşayan müşteri tarafından iş makinesiyle yıkıldı. Şahıs, jandarma tarafından gözaltına alındı.
18.01.2024 Gündem
Aydın'da 'yeşil reçete' operasyonunda 8 tutuklama! Aralarında doktorda var
Aydın'da 'yeşil reçete' operasyonunda 8 tutuklama! Aralarında doktorda var Aydın'ın Nazilli ilçesinde yeşil reçeteyle satılan ilaçları, usulsüz reçete ve rapor düzenleyip, piyasaya sürdükleri gerekçesiyle gözaltına alınan 10 şüpheliden 8'i tutuklandı.
9.01.2024 Gündem
Yeşil reçete' operasyonunda 10 şüpheli adliyede! Aralarında doktorda var
Yeşil reçete' operasyonunda 10 şüpheli adliyede! Aralarında doktorda var Aydın'ın Nazilli ilçesinde, yeşil reçeteyle satılan ilaçları, usulsüz reçete ve rapor düzenleyip, piyasaya sürdükleri gerekçesiyle gözaltına alınan doktor, hastane çalışanı, eczacı kalfalarının da aralarında olduğu 10 şüpheli, adliyeye sevk edildi.
8.01.2024 Gündem
Kütahya'da horoz dövüşüne polis baskını
Kütahya'da horoz dövüşüne polis baskını Kütahya’nın Gediz ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri horoz dövüştürüldüğü iddia edilen bahçeye baskın yaptı. Operasyonda 4 horoz ve 5 horoz çantası ele geçirildi. 8 kişi gözaltına alındı.
1.01.2024 Gündem
Ataşehir'de silahlı kavga: Baba ve kızı yaralandı
Ataşehir'de silahlı kavga: Baba ve kızı yaralandı Ataşehir'de husumetli iki grup arasında silahlı kavga çıktı.İki araçla gelen bir grup, Erhan Y.'yi silah kabzasıyla kafasından ve bacağından yaralarken, 14 yaşındaki kızı Gülistan Y. ise, rastgele açılan ateş sırasında bacağından yaralandı.Polis kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
1.01.2024 Gündem
1 keçi ve 2 koyunu kaybeden çobana cinsel saldırıda bulunan 2 kişinin cezası belli oldu
1 keçi ve 2 koyunu kaybeden çobana cinsel saldırıda bulunan 2 kişinin cezası belli oldu Konya’da 2 koyun ve 1 keçiyi kaybeden İ.B. adlı erkek çobanı dövüp cinsel saldırıda bulunan sürü sahipleri İ.K. ve H.O. için mahkeme kararını açıkladı.
28.12.2023 Gündem
Fuhuş operasyonu! Çok sayıda kişi gözaltına alındı
Fuhuş operasyonu! Çok sayıda kişi gözaltına alındı Sakarya’nın Karasu ilçesinde eğlence mekanlarına 300 polisin katılımı ile düzenlenen fuhuş operasyonunda 61 yabancı uyruklu kadın ile 6 organizatör gözaltına alındı. 6 organizatörden 5'i tutuklanırken, 61 kadından 4'ünde HIV virüsüne rastlandı. Kadınların sınır dışı edilmesi için çalışma başlatıldı.
30.11.2023 Gündem
Jandarmadan uyuşturucu operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
Jandarmadan uyuşturucu operasyonu! Çok sayıda gözaltı var İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Gaziosmanpaşa, Esenyurt ve Avcılar'da düzenlediği operasyonlarda,18 kilo Skunk, 13 gram eroin, 10 kilo Metamfetamin, 2 kilo kokain, 1 kilo Afyon sakızı ve 90 bin adet Captagon uyuşturucu hap ele geçirildi. Operasyonlarda, 16 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 71 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
12.11.2023 Gündem
İstanbul'da korkunç olay: Saplantılı aşık kabusu yaşattı
İstanbul'da korkunç olay: Saplantılı aşık kabusu yaşattı İstanbul'da genç kadına eşinin sevgilisi kabusu yaşattı. İ.K. sevgilisinin eşine mesajlar atıp eşinden ayrılmasını söyleyerek tehdit etti. Ancak D.Ç. bu durumu kabul etmedi, savcılığa suç duyurusunda bulundu.
7.09.2023 Yaşam
Ev sahibine sahte polis tuzağı! Akılalmaz parola oyununu anlattı: Bunlar bambaşka
Ev sahibine sahte polis tuzağı! Akılalmaz parola oyununu anlattı: Bunlar bambaşka Edirne'de kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcıların 386 bin lirasını aldığı Aynur Özdoğan (84), emlakçının durumu fark etmesiyle evini de satmaktan son anda kurtuldu. Dolandırıcıların kendisine buluşmada parola söylettiklerini belirten Özdoğan, “Bana buluşmada parola da söylettiler. Ben 'barış' diyecekmişim, onlar da 'pınar' diyecekmiş. Dedikleri gibi parayı alacak kişi geldi ve parolayı söyledik. Parayı çantadan çıkartıp verdim ve gitti. Ben başkalarına akıl veriyordum, 'sakın kanmayın, etmeyin' diyordum. Bunlar bambaşka, çok kalabalık ve pişkin insanlar. Kimse kanmasın" dedi.
16.06.2023 Yaşam
Kusursuz pasaport basan çete iş başında basıldı
Kusursuz pasaport basan çete iş başında basıldı İstanbul Fatih’te sahte pasaport ve kimlik basıldığı yönünde ihbar alan polis, önceki gün ev görünümündeki bir atölyeye operasyon düzenledi.
1.06.2023 Gündem
İş insanına evinde gasp! Şüphelilerden birinin kimliği şoke etti
İş insanına evinde gasp! Şüphelilerden birinin kimliği şoke etti Çekmeköy'de bir iş insanının evine giren gaspçı, iş insanın eşi ve kızının başına silah dayayarak evde bulunan bir miktar ziynet eşyası, para ve garajdaki aracı alarak kayıplara karıştı. Olayla ilgili çalışma başlatan jandarma ekipleri, biri iş insanının şoförü 2 kişiyi gözaltına aldı.
20.05.2023 Yaşam
Karısını amcasının iş yerine götürüp öldürdü, sonra da eğlenmeye gitti!
Karısını amcasının iş yerine götürüp öldürdü, sonra da eğlenmeye gitti! İzmir'in Konak ilçesinde bir kişi, ayrılma aşamasındaki eşini amcasının iş yerine götürüp bıçaklayarak öldürdü. Cinayeti işledikten sonra eğlence mekanına giderek eğlendiği öğrenilen zanlı, daha sonra sabah saatlerinde Karşıyaka ilçesinde polis merkezine giderek suçunu itiraf etti ve teslim oldu.
11.04.2023 Yaşam
107 kilo eroinin bulunduğu tırda yakalanan sanık: "Sırf otobüse para vermemek için tıra bindim, cezaevine girdim"
107 kilo eroinin bulunduğu tırda yakalanan sanık: "Sırf otobüse para vermemek için tıra bindim, cezaevine girdim" Hakkari’den İstanbul’a 107 kilo uyuşturucu sevkiyatı yaptıkları esnada Kocaeli Narkotik ekiplerine yakalanan ve cezaevine gönderilen baba ile oğullarının da aralarında bulunduğu 4 sanığın yargılanmasına devam edildi. Suçlamaları kabul etmeyen tutuklu sanık M.M.K., "Kuzenlerim İstanbul’a gidecekti ben ise çalışmak için Kocaeli’ye gelecektim. Sırf otobüse para vermemek için kuzenim İ.K.’nin arabasına bindim ve başıma bu olay geldi. Suçum olmadığı halde uzun süredir tutukluyum" dedi.
24.01.2023 Gündem
Elnare bulundu mu? Müge Anlı Elnare Kızmaz olayı nedir, cinayet soruşturması mı açıldı?
Elnare bulundu mu? Müge Anlı Elnare Kızmaz olayı nedir, cinayet soruşturması mı açıldı? Akıl sağlığında sorunlar bulunan 2 çocuk annesi Elnare Kızmaz’dan yaklaşık bir aydır haber alınamıyor. İddiaya göre Kocası Ahmet Kızmaz tarafından köydeki diğer erkeklere para karşılığında satıldığı söylenen Elnare'ye ait köyde bir iz aranırken, izleyiciler “Elnare bulundu mu? Müge Anlı Elnare Kızmaz olayı nedir?” sorularına yanıt arıyor.
19.12.2022 Yaşam
Müzisyen Onur Şener cinayetinde 5 sanık hakkında iddianame
Müzisyen Onur Şener cinayetinde 5 sanık hakkında iddianame Ankara'da müzisyen Onur Şener'in (45) öldürülmesi ile ilgili soruşturma tamamlanarak, 3'ü tutuklu 5 sanık hakkında iddianame düzenlendi.
11.11.2022 Gündem
Yunanistan'a kaçarken yakalanan 3 terör örgütü şüphelisi tutuklandı
Yunanistan'a kaçarken yakalanan 3 terör örgütü şüphelisi tutuklandı Edirne'de yasa dışı yollarla Yunanistan'a kaçmaya çalışırken yakalanan 2 FETÖ/PDY ve 1 DEAŞ şüphelisi tutuklandı.
9.11.2022 Yaşam
Gaziantep'te feci kaza: 2 ölü, 6 yaralı
Gaziantep'te feci kaza: 2 ölü, 6 yaralı Gaziantep'in Nizip ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi ölürken 6 kişi de yaralandı.
31.10.2022 Yaşam
Evliyken kocası başkasıyla nişanlandı! Genç kadına mahkemede şok karar
Evliyken kocası başkasıyla nişanlandı! Genç kadına mahkemede şok karar Adana'da yaşayan Elif Nur K. boşanma davası açtığı kocasıyla ilgili gelen mesajı okuyunca harekete geçti. Dedektif gibi kocasını izleyen kadın, eşinin kendisini aldattığını ve evliyken çocukluk aşkıyla nişanlandığını tespit etti. Otel kayıtlarını ve delilleri mahkemeye sunup zina davası açan genç kadın, mahkemenin kararıyla adeta şoke oldu. Kanıtları kabul etmeyen mahkeme "Boşanma davası açılınca isteyen istediği kişiyle kalır" dedi.
29.09.2022 Yaşam
Erciyes'e zirve tırmanışı yapan dağcıların üzerine kaya yuvarlandı: Ölü ve yaralılar var
Erciyes'e zirve tırmanışı yapan dağcıların üzerine kaya yuvarlandı: Ölü ve yaralılar var Kayseri'de, Erciyes Dağı'na zirve tırmanışı gerçekleştiren 3 dağcı, dönüş yolunda üzerlerine kaya parçalarının düşmesi sonucu yaralandı. Kurtarma ekipleri tarafından 4,5 saatte ulaşılan 3 dağcı, helikopterle hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan dağcılardan Uğur Bayükke, hayatını kaybetti.
18.09.2022 Gündem
Otomobil, kamyona ok gibi saplandı! 25 yaşındaki genç hayatını kaybetti, 1 yaralı
Otomobil, kamyona ok gibi saplandı! 25 yaşındaki genç hayatını kaybetti, 1 yaralı Sakarya’nın Kaynarca ilçesinde kamyonun altına giren otomobilde bulunan 25 yaşındaki genç hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.
16.09.2022 Yaşam
'Kesik baş' cinayetinde çelişkili ifadeler veren kardeş tutuklandı
'Kesik baş' cinayetinde çelişkili ifadeler veren kardeş tutuklandı Zonguldak'ta 21 Kasım 2021 tarihinde başı vücudundan kesilmiş halde bulunan 71 yaşındaki Mustafa Keleş'in ölümüyle ilgili olarak yürütülen soruşturmada gözaltına alınan ve çelişkili ifadeler veren kardeşi, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
7.09.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İ.K ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki i.k haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.