Hüsnü Bozkurt

Hüsnü Bozkurt

Son dakika hüsnü bozkurt haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hüsnü bozkurt ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hüsnü bozkurt haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hüsnü Bozkurt

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hüsnü bozkurt gelişmeleri de dahil olmak üzere 96 hüsnü bozkurt haberi bulunmuştur. Tüm hüsnü bozkurt haberleri aşağıda listelenmiştir.
Diyanet'ten '9 yaşındaki kız evlenebilir' iddialarına yalanlama
Diyanet'ten '9 yaşındaki kız evlenebilir' iddialarına yalanlama Diyanet İşleri Başkanlığı, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt ve bazı sosyal medya kullanıcılarının, 'Diyanet: 9 yaşında bir kız evlenebilir, çocuk doğurabilir' şeklindeki paylaşımının asılsız olduğunu duyurdu.
24.05.2022 Gündem
Canan Kaftancıoğlu'ndan CHP'lileri kızdıran 'Atatürk' sözleri
Canan Kaftancıoğlu'ndan CHP'lileri kızdıran 'Atatürk' sözleri CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na Taksim Toplantıları'ndaki 'Atatürk' yerine 'Gazi Mustafa Kemal' demesi tepki çekti. CHP'li vekiller Kaftancıoğlu'na sosyal medya üzerinden tepki gösterdi.
14.09.2020 Gündem
Son dakika: CHP'nin milletvekili adayları belli oldu! Çok sayıda vekil liste dışı kaldı!
Son dakika: CHP'nin milletvekili adayları belli oldu! Çok sayıda vekil liste dışı kaldı! Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında dün yapılan PM toplantısında, CHP'nin 24 Haziran'daki seçime ilişkin milletvekili aday listesi kesinleşti. Listeye göre, Kılıçdaroğlu İzmir 2. bölge 1. sıradan aday olurken, eski Genel Başkan Deniz Baykal Antalya 1. sırada gösterildi. İlhan Cihaner, barış Yarkadaş, Ali Şeker, Mustafa Balbay gibi 61 vekil liste dışı kaldı. Sürpriz isimler listelerde yer aldı.
21.05.2018 Siyaset
CHP’nin milletvekili adayları belli oldu
CHP’nin milletvekili adayları belli oldu CHP Parti Meclisi (PM) toplantısında, 24 Haziran'da gerçekleştirilecek 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne ilişkin milletvekili aday listesi kesinleştirildi.
20.05.2018 Siyaset
O öğretmen görevden alındı
O öğretmen görevden alındı Milli Eğitim Bakanlığı, sosyal medya paylaşımları nedeniyle tepki çeken Felsefe Öğretmeni Ercan Harmancı'yı görevden aldı.
29.09.2021 Gündem
Koltuk yarışı başladı! 12 aday çıktı
Koltuk yarışı başladı! 12 aday çıktı CHP’de kulisler hareketlendi. Levent Gök’ün yeniden aday olmasının beklenmediği grup başkanvekilliğine 12 aday adayının çıkması, Meclis Başkanvekili Hamzaçebi’nin “ağabey” formülüyle grup başkanvekilliğine kaydırılması önerisini gündeme taşıdı
12.09.2017 Siyaset
Kılıçdaroğlu'ndan CHP'li vekillere sitem: Nedense hep...
Kılıçdaroğlu'ndan CHP'li vekillere sitem: Nedense hep... Partisinin kapalı grup toplantısında konuşan Kılıçdaroğlu, referandum çalışması yapan vekillere önce teşekkür etti, sonra ‘Ancak nedense CHP’nin güçlü olduğu yerlere gittiler’ diye sitem etti
25.04.2017 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan tepki gösterdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan tepki gösterdi TRT canlı yayınında gündemi değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'evet' diyenlere tehditler savuran CHP'li vekile tepkisini sürdürdü.
15.04.2017 Siyaset
Kılıçdaroğlu'na tepki: "Kontrollü darbe açıklaması facia"
Kılıçdaroğlu'na tepki: "Kontrollü darbe açıklaması facia" Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 16 Nisan Pazar günü yapılacak halk oylamasında Türkiye'nin geleceğiyle ilgili çok önemli bir karar verileceğini söyledi.
12.04.2017 Futbol
Güncel haberler: CHP’li muhtarlardan noter tasdikli istifa!
Güncel haberler: CHP’li muhtarlardan noter tasdikli istifa! Bursa’da CHP’üyesi muhtarlar noter kanalıyla partilerinden istifa etti. CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt'un "Evet diyenleri denize dökeriz" sözünün ardından harekete geçen muhtarlar noter tasdikli istifa mektuplarını sunup referandumda "evet oyu" vereceklerini açıkladı.
12.04.2017 Siyaset
Bakan açıkladı! Hüsnü Bozkurt'un dedesi...
Bakan açıkladı! Hüsnü Bozkurt'un dedesi... Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 'evetçileri denize dökeriz' diyen Hüsnü Bozkurt'un dedesiyle ilgili bomba bir iddiada bulundu
29.09.2021 Gündem
Başbakan Yıldırım 'tekli eğitim'in uygulanacağı ilk ili açıkladı
Başbakan Yıldırım 'tekli eğitim'in uygulanacağı ilk ili açıkladı Başbakan Binali Yıldırım, 'tekli eğitim' sistemine geçileceğini açıkladı
29.09.2021 Gündem
Melih Gökçek'ten çok sert Kılıçdaroğlu açıklaması
Melih Gökçek'ten çok sert Kılıçdaroğlu açıklaması Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "kontrollü darbe" iddialarına ilişkin, “Bu kontrollü darbe işinin arkasında FETÖ var. FETÖ’den gelen talimat neticesinde bu söylemi yaymaya başladılar. Hatta daha önce bu FETÖ’nün daha önce kendisinin söylemdir” dedi.
29.09.2021 Gündem
Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na: Bu insanları kim öldürdü?
Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na: Bu insanları kim öldürdü? Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklendi. Bozdağ; "Ben şimdi Sayın Kılıçdaroğlu'na soruyorum: Bu kimyasal silahı Esad mı attı, Türkiye mi attı? Şimdi suçluyorsunuz kim attı bu kimyasal silahı, kim kullandı kimyasal silahı, bu insanları kim öldürdü?" dedi.
8.04.2017 Siyaset
Eski CHP'li: Evet diyeceğiz
Eski CHP'li: Evet diyeceğiz CHP Kadın Kolları eski Genel Başkanı Deniz Pınar Atılgan, “Cumhuriyet kadını olarak, ekibim ile birlikte yeni anayasaya 'evet' diyeceğiz” dedi.
8.04.2017 Siyaset
Kılıç: Adam olan orada oturmaz
Kılıç: Adam olan orada oturmaz Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Dünyada bu kadar seçim kaybedip genel başkan koltuğunda oturan başka bir adam yok. Ama adam olan orada oturmaz zaten" dedi.
7.04.2017 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gerekeni yaparız!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gerekeni yaparız! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kanal 7 - Ülke TV ortak yayınında Mehmet Acet'in sorularını yanıtladı
6.04.2017 Siyaset
‘Kontrollü darbe iddiası, bu işi sulandırmak için’
‘Kontrollü darbe iddiası, bu işi sulandırmak için’ Başbakan Yıldırım, Kılıçdaroğlu’nun ‘kontrollü darbe’ çıkışına ‘O gece ne yaşadığımı ben biliyorum’ karşılığını verdi: “Ne yapmışız, bırakalım darbe olsun, cumhurbaşkanımızı öldürsünler, başbakana iki sefer ateş etsinler... Yani böyle bir şeye kim izin verebilir? Bunlar akla ziyan iddialar”
29.09.2021 Gündem
Siyaset dünyası ayaklandı! İstifa çağrısından sonra...
Siyaset dünyası ayaklandı! İstifa çağrısından sonra... CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt'un açıklaması siyaset dünyasında büyük tepkilere yol açtı. AK Partili isimlerden sert eleştiriler peş peşe geldi. Son konuşan isim ise Numan Kurtulmuş oldu. İşte Kurtulmuş'un son dakika açıklamaları...
29.09.2021 Gündem
Erdoğan'dan referandum anketi açıklaması
Erdoğan'dan referandum anketi açıklaması Cumhurbaşkanı Erdoğan, NTV - Star TV ortak yayınında Oğuz Haksever'in sorularını yanıtladı. Referanduma sayılı günler kala anketlerdeki son durum hakkında açıklama yapan Erdoğan, "Her geçen gün 'evet' tırmanıyor. İnanıyorum ki bu hafta çok daha belirleyici olacak. Son iki hafta 'evet' tırmanışını daha artırarak devam edecektir." dedi.
5.04.2017 Siyaset
Süleyman Soylu: Deniz Baykal sana yazıklar olsun
Süleyman Soylu: Deniz Baykal sana yazıklar olsun İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Deniz Baykal'ın referandumla ilgili sözlerine sert tepki gösterdi
4.04.2017 Siyaset
Bakan Çağatay Kılıç CHP’li Bozkurt’u istifaya çağırdı
Bakan Çağatay Kılıç CHP’li Bozkurt’u istifaya çağırdı Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “kontrollü darbe” ve CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt’un “Referandumda evet çıkarsa İzmir’den denize dökeceğiz” şeklindeki sözlerine sert tepki gösterdi. Bozkurt'u istifaya davet ederek, "Milletvekilliğini falan bıraksın, böyle milletvekilliği olmaz" diyen Bakan Çağatay Kılıç, Kılıçdaroğlu’nu da Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarından özür dilemeye davet etti.
29.09.2021 Gündem
Gökçek'ten bomba CHP iddiası
Gökçek'ten bomba CHP iddiası Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP'de seçim sonrası Kılıçdaroğlu'na karşı muhalefet bayrağı açacaklarını söyledi
4.04.2017 Siyaset
Başbakan Yıldırım: ABD ile 3 sorunumuz var
Başbakan Yıldırım: ABD ile 3 sorunumuz var Terörle mücadele konusuna ilişkin konuşan Yıldırım, “ABD ile üç sorunumuz var düzeltilmesi gereken” dedi. Yıldırım, bedelli askerlik sorusuna da cevap verdi
3.04.2017 Siyaset
AK Parti'den flaş "Kılıçdaroğlu" hamlesi
AK Parti'den flaş "Kılıçdaroğlu" hamlesi AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "İktidarda 120 ila 180 arasında ByLock'cu vekil vardır" iddialarını yargıya taşıyacaklarını açıkladı.
3.04.2017 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Hüsnü Bozkurt ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hüsnü bozkurt haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.