Hülya Avşar Aşk

Hülya Avşar Aşk

Son dakika Hülya Avşar aşk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hülya Avşar aşk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hülya Avşar aşk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hülya Avşar Aşk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hülya avşar aşk gelişmeleri de dahil olmak üzere 274 hülya avşar aşk haberi bulunmuştur. Tüm hülya avşar aşk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gerçek insanların filmi
Gerçek insanların filmi Acı Tatlı Ekşi filminin galası önceki gün gerçekleşti. Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy’un başrolünde olduğu film için “Gerçek insanların anlatıldığı bir film yaptık” dediler
20.12.2017 Magazin
Hülya Avşar'dan kadınları çıldırtacak sözler
Hülya Avşar'dan kadınları çıldırtacak sözler Aşk Doktoru Mehmet Coşkundeniz'i programına alan Hülya Avşar, iyi bir evliliğin sırrı için, "Erkeklerin arada bir çaktırmadan aldatması gerekir" dedi.
15.10.2017 Magazin
Hülya Avşar balkonda şov yaptı!
Hülya Avşar balkonda şov yaptı! Hülya Avşar'ın sosyal medya hesabından paylaştığı video büyük ilgi gördü. İşte Hülya Avşar'ın o görüntüleri...
28.08.2017 Magazin
Hülya Avşar'dan yürek hoplatan poz!
Hülya Avşar'dan yürek hoplatan poz! Hülya Avşar'ın pozu sosyal medyayı salladı. Avşar kızı fotoğrafı kalp emojisi ile paylaştı.
4.07.2017 Magazin
Hülya Avşar: Güzel kadınlar da aldatılır
Hülya Avşar: Güzel kadınlar da aldatılır Türkiye'nin seksi kadınlarından birisi olarak gösterilen Hülya Avşar'dan kafalarda soru işareti bırakacak bir açıklama geldi.
28.06.2017 Magazin
Hülya Avşar'dan yılın itirafı: Libidosu çok fazlaydı!
Hülya Avşar'dan yılın itirafı: Libidosu çok fazlaydı! Hülya Avşar, bir dönem aşk yaşadığı İbrahim Tatlıses hakkında gündeme damga vuracak bir itirafta bulundu. Avşar, 'Onda bazı şeyler fazlaydı. Libidosu (cinsel dürtü) çok fazlaydı.' dedi.
16.06.2017 Magazin
Hülya Avşar: 'Benim sevgilim olsan...'
Hülya Avşar: 'Benim sevgilim olsan...' Hülya Avşar, Star TV ekranlarında yayınlanan 'Bir Hülya Avşar Sohbeti'ne konuk olan Rafet El Roman'a şok sözlerle yüklendi. İşte Hülya Avşar'ın o sözleri...
27.03.2017 Magazin
Avşar kızı gelinlik giydi
Avşar kızı gelinlik giydi Ünlü şarkıcı Hülya Avşar, yeni albümünün ilk klibinde gelinlik giydi. Avşar kızı, klipte 40 damadı peşinden koşturuyor. Hülya Avşar, “Aşk Büyükse” albümünün ilk klibini “Bana Bir Koca Lazım” şarkısına çekti. Ünlü şarkıcı, Samatya ve Yedikule sokaklarındaki çekimlerde gelinlikle kamera karşısına geçti. Klipte, aralarında Twitter takipçilerinin de bulunduğu damatlık giymiş 40 erkek, Avşar’a eşlik etti. Klip bugün itibarı ile izleyici ile buluştu. (İHA)
22.10.2013 Haber
Şaşkına çeviren cevap!
Şaşkına çeviren cevap! Avşar kızı, Ali Taran'dan kendisini sorgulamasını istedi ve bakın neler oldu...
18.12.2009 Magazin
Hülya Avşar’ın İrem Derici itirafı şaşırttı! ‘Ben erkek olsam seni bırakır giderim’
Hülya Avşar’ın İrem Derici itirafı şaşırttı! ‘Ben erkek olsam seni bırakır giderim’ Ünlü şarkıcı İrem Derici aşk hayatıyla ilgili konuştu. Derici, "En uzun ilişkim 1 buçuk sene sürdü" derken Hülya Avşar dikkat çeken bir yorumda bulundu.
6.05.2024 Magazin
Sinema oyuncu Tolga Savacı 60 yaşında hayatını kaybetti
Sinema oyuncu Tolga Savacı 60 yaşında hayatını kaybetti Sinema oyuncusu Tolga Savacı, geçirdiği kalp krizi sonucu 60 yaşında hayatını kaybetti.
26.02.2024 Magazin
Hülya Avşar isyan etti: Bunu yazanlar kafayı yemiş!
Hülya Avşar isyan etti: Bunu yazanlar kafayı yemiş! Şarkıcı Hadise ile geçtiğimiz haftalarda boşanan Mehmet Dinçerler, boşanma davası öncesinde moral depolamak için Rodos tatiline çıkmıştı. İş insanı, tatilde Zehra Çilingiroğlu ile görüntülenmişti. İkilinin aynı karede yer alması, 'aşk' dedikodularını beraberinde getirmişti. Doğum gününü eski eşi kaya Çilingiroğlu ile kutlayan Hülya Avşar, magazin gündemine bomba gibi düşen iddia hakkında konuştu.
11.10.2022 Magazin
Hülya Avşar'dan cesur sahne kıyafeti! Bacak boyu yırtmacı ve derin göğüs dekoltesi ile büyüledi
Hülya Avşar'dan cesur sahne kıyafeti! Bacak boyu yırtmacı ve derin göğüs dekoltesi ile büyüledi İddialı çıkışları, sahne kıyafetleri ve özel yaşantısıyla gündemden düşmeyen sanatçı Hülya Avşar, 'Sen Aşk Mısın?' adlı şarkısıyla müzik piyasasına geri dönmüştü. Şimdilerde tatilcileri şarkılarıyla eğlendiren Hülya Avşar'ı izlemeye gelenler hem müziğe, hem de sahne şovuna doyuyor. Cüretkar pozların kadını Hülya Avşar yine şıklığını konuşturdu. Siyah elbisesine derin göğüs ve bacak dekoltesi damga vurdu.
27.07.2022 Magazin
Hülya Avşar'dan yatak pozu! Görenlerin ağzı açık kaldı
Hülya Avşar'dan yatak pozu! Görenlerin ağzı açık kaldı Ünlü sanatçı Hülya Avşar, dikkat çeken açıklamaları ve özel hayatıyla magazin dünyasında adından sıkça bahsettiriyor. 58 yaşındaki Avşar, geçtiğimiz günlerde, 'Sen Aşk Mısın?' adlı şarkısıyla müzik piyasasına geri dönmüştü. Cesur pozların kadını Avşar, son olarak yatakta keyif yaptığı anlarını paylaştı. Hülya Avşar yatak pozuyla sosyal medyayı salladı.
24.07.2022 Magazin
İbrahim Tatlıses vurulduğu günü anlattı: Baktım kafamdan bir şey damlıyor...
İbrahim Tatlıses vurulduğu günü anlattı: Baktım kafamdan bir şey damlıyor... İbrahim Tatlıses'in sunduğu İbo Show'a bu hafta Bülent Serttaş, Seren Serengil, Yeşim Salkım ve Altay konuk oldu. Çok konuşulan programda Bülent Serttaş ve oryantal Didem Kınalı aylar sonra yüzleşti. Zaman zaman duygusal anların yaşandığı gecede İbrahim Tatlıses vurulduğu günü anlattı.
14.03.2022 Magazin
Oğuzhan Uğur ile Müjde Uzman ilişkisinde sürpriz gelişme! Geçen ay ayrılmışlardı
Oğuzhan Uğur ile Müjde Uzman ilişkisinde sürpriz gelişme! Geçen ay ayrılmışlardı Müzisyen ve YouTuber Oğuzhan Uğur ile ünlü oyuncu Müjde Uzman geçtiğimiz ay ayrılmıştı. Bir dargın bir barışık ilişkileriyle gündeme gelen ikiliden Oğuzhan Uğur, geçtiğimiz hafta ilişkilerinin bitme sebebini açıklamış ve 'Biz hiç ex (eski) olmadık, hep nex'i (sonrası) zorladık. Biz EKG cihazı gibiydik, sürekli hareketli.' demişti. Tüm bu gelişmelerin ardından Oğuzhan Uğur ve Müjde Uzman'dan sürpriz bir haber geldi...
12.03.2022 Magazin
Hülya Avşar'dan aşk sorularına yanıt!
Hülya Avşar'dan aşk sorularına yanıt! Ünlü şarkıcı Hülya Avşar'ın 12 yıllık aşk orucunu geçtiğimiz haftalarda iş insanı Cemal Güzelci ile bozduğu ileri sürülmüştü. Sahne sonrası çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak konuya nokta koyan şarkıcı, tektaş yüzüğüyle dikkat çekti.
27.02.2022 Magazin
Hülya Avşar yeni sevgilisi Cemal Güzelci ile görüntülendi! Avşar'ı alnından öptü
Hülya Avşar yeni sevgilisi Cemal Güzelci ile görüntülendi! Avşar'ı alnından öptü Hülya Avşar yeni sevgilisi Cemal Güzelci ile görüntülendi! Avşar'ın kalbi, uzun süredir boştu. 12 yıldır hayatına kimseyi almayan sanatçı, sonunda aşk orucunu bozdu. Avşar, yeni sevgilisiyle beraber görüntülendi. Yeni sevgilisi Cemal Güzelci ile keyifli zaman geçirdiği görülen Hülya Avşar'ın konu hakkında ne açıklama yapacağı merak konusu. Öte yandan Cemal Güzelci, Avşar'ı alnından öpmeyi de ihmal etmedi.
19.02.2022 Magazin
Babası Hakan Ural'dan onay geldi! Melisa Ural aşk pozunu paylaştı...
Babası Hakan Ural'dan onay geldi! Melisa Ural aşk pozunu paylaştı... Sibel Can ile Hakan Ural'ın kızları Melisa Ural, geçtiğimiz ağustos ayında Hülya Avşar'ın kızı Zehra Çilingiroğlu'ndan ayrılan genç iş insanı Alaattin Kadayıfçıoğlu ile ilişki yaşamaya başlamıştı. Geçtiğimiz aylarda Sibel Can ile tanışan ve anneden onay alan genç iş insanı, yakın zamanda baba Hakan Ural ile bir araya geldi. Kızı Melisa Ural'ın aşkına onay verdiğini açıklayan Hakan Ural "Kızımı hiç bu kadar mutlu görmemiştim" demişti. Babasından onayı alan Melisa Ural ilk aşk pozunu sosyal medya hesabından paylaştı.
16.01.2022 Magazin
Demet Akalın: Ne hainliğimi gördünüz?
Demet Akalın: Ne hainliğimi gördünüz? Popçu Demet Akalın, önceki gün Nişantaşı’nda moda tasarımcısı Pınar Kerimoğlu ile görüntülendi. Ünlü şarkıcı, son dönemde magazin gündeminden düşmeyen olaylar hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
12.01.2022 Magazin
Eski sevgiliye yanıt: Ben pişman değilim
Eski sevgiliye yanıt: Ben pişman değilim Şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar, iş insanı Sadettin Saran ile dört yıl aşk yaşamıştı. Saran'ın hayatını kaleme aldığı 'İçimdeki Dağ' kitabı bir ay önce çıktı.
17.12.2021 Magazin
Ünlülerin şok edecek bilinmeyenleri! 30 bin lira krediyle klip çekmiş, 'Kilolusun’ deyip konservatuvara almadılar, aşkı bilmiyor...
Ünlülerin şok edecek bilinmeyenleri! 30 bin lira krediyle klip çekmiş, 'Kilolusun’ deyip konservatuvara almadılar, aşkı bilmiyor... Ünlülerin bilinmeyenleri okuyanları şaşırtıyor... Bir isim bankadan 30 bin lira kredi alıp klip çekmiş, diğer ünlü ismi 'Kilolusun’ deyip konservatuvara almadılar, bir diğeri de aşk ne bilmiyor... Açelya Devrim Yılhan, Kerem Alışık, Kenan Doğulu, Sinem Ünsal, Hülya Avşar, Simge Sağın ve Gizem Arıkan... Birçoğunuz bu bilgileri ilk kez duyacak. İşte ünlü isimlerin sırları...
11.12.2021 Magazin
Coşkun Sabah'tan tartışma yaratacak açıklama
Coşkun Sabah'tan tartışma yaratacak açıklama Geçtiğimiz günlerde 32 yıl önce aşk yaşadığı Hülya Avşar hakkında konuşan Coşkun Sabah'ın açıklamaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Daha çıkan haberlerin yankısı sürerken Sabah'tan tartışma yaratacak yeni açıklamalar geldi
20.12.2020 Magazin
Coşkun Sabah'tan Hülya Avşar açıklaması: Olmadı mı deseydim?
Coşkun Sabah'tan Hülya Avşar açıklaması: Olmadı mı deseydim? Geçtiğimiz günlerde 32 yıl önce aşk yaşadığı Hülya Avşar hakkında konuşan Coşkun Sabah'ın, "Beni askerdeyken Tanju Çolak ile aldattı" sözleri gündem oldu. Önceki gün muhabirlerle sohbet eden usta sanatçı, konuya açıklık getirdi.
19.12.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hülya Avşar Aşk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hülya avşar aşk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.