Hububat

Hububat

Son dakika hububat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hububat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hububat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hububat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hububat gelişmeleri de dahil olmak üzere 611 hububat haberi bulunmuştur. Tüm hububat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Yumaklı duyurdu: 694 milyon 461 bin TL'yi hesaplara aktarıyoruz
Bakan Yumaklı duyurdu: 694 milyon 461 bin TL'yi hesaplara aktarıyoruz Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "694 milyon 461 bin TL tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz" dedi.
19.04.2024 Ekonomi
Berat kandilinde neden et pişirilir? Berat kandili hububat pişirmek neden önemli, Berat kandili yemeği hububat nedir, nasıl yapılır?
Berat kandilinde neden et pişirilir? Berat kandili hububat pişirmek neden önemli, Berat kandili yemeği hububat nedir, nasıl yapılır? Beraat Gecesi'nde, içinde nohut veya kuru fasulye gibi taneli gıdalar bulunan etli bir yemek pişirerek iftar etmek ve bu yemeği fakirlere veya komşulara ikram etmek, İslam'da önemli bir fazilet olarak kabul ediliyor. Peki, Berat kandilinde neden et pişirilir? Berat kandili yemeği hububat nedir, nasıl yapılır? İşte Berat kandili hububat pişirmek…
24.02.2024 Gündem
Bakan Yumaklı: Depremden etkilenen üreticilere 14 milyar lira ödeme yapıldı
Bakan Yumaklı: Depremden etkilenen üreticilere 14 milyar lira ödeme yapıldı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden etkilenen illerde çalışmalarının felaketin ilk anından itibaren aralıksız sürdüğünü belirterek, tarımsal üretimde ülkenin can damarı olan bölgede, üretimin aksamadan devam etmesi için üreticilere 2023 yılında toplam 14 milyar 150 milyon lira tarımsal destekleme ödemesi yapıldığını bildirdi.
5.02.2024 Ekonomi
'Depremzedelere 14 milyar TL tarımsal destek ödemesi yapıldı'
'Depremzedelere 14 milyar TL tarımsal destek ödemesi yapıldı' Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden etkilenen illerde felaketin ilk anından itibaren çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirterek, tarımsal üretimde ülkenin can damarı olan bölgede, üretimin aksamadan devam etmesi için üreticilere 2023 yılında toplam 14 milyar 150 milyon TL tarımsal destekleme ödemesi yapıldığını bildirdi.
4.02.2024 Ekonomi
Bakan Yumaklı'dan su seferbeliği çağrısı!
Bakan Yumaklı'dan su seferbeliği çağrısı! Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, CNN Türk ekranlarında Hafta Sonu Programı'nda Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı. Bakan Yumaklı "Zeytinyağında Türkiye'de raflarda gördüğümüz ürünün fiyatında değişiklik olmadı" dedi.
18.11.2023 Gündem
'Sürdürülebilir gıda için sofralarda bakliyata daha fazla yer verilmeli'
'Sürdürülebilir gıda için sofralarda bakliyata daha fazla yer verilmeli' Bakliyat ürünlerinin gıda sektörünün geleceğine yön vereceğinin altını çizen Duru Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Emin Duru, “Küresel ısınma ve iklim değişikliği tehlikesi göz önünde bulundurulduğunda, bakliyatın sürdürülebilir gıda sistemleri açısından önemi çok büyüktür. Bu konudaki farkındalığın artması için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.
26.09.2023 Sağlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fırsatçılara net mesaj: Cezalar daha caydırıcı olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fırsatçılara net mesaj: Cezalar daha caydırıcı olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Fiyatları şişirenleri engellemek amacıyla kimlik doğrulaması ve para cezası müeddiyesi getirdik. Galericilere 221 milyon lira idari para cezası kesildi. Stokçuluk yapan perakendecilere kesilen ceza 188,5 milyon lirayı geçti. İdari para cezaları ve men cezalarının caydırıcı hale gelmesi açıktır." dedi
5.09.2023 Gündem
Buğday fiyatları 2023 | Buğday fiyatları yükselecek mi, Kocaeli TMO patlaması sonrası buğday fiyatları artar mı?
Buğday fiyatları 2023 | Buğday fiyatları yükselecek mi, Kocaeli TMO patlaması sonrası buğday fiyatları artar mı? Kocaeli’de TMO silosunda yaşanan büyük patlamanın hububat fiyatlarında etkili olup olmayacağı sorgulanıyor. Peki, Buğday fiyatları yükselecek mi, Kocaeli TMO patlaması sonrası buğday fiyatları artar mı?
9.08.2023 Ekonomi
Kocaeli'nin Derince ilçesinde patlama! 12 kişi yaralandı
Kocaeli'nin Derince ilçesinde patlama! 12 kişi yaralandı Kocaeli'nin Derince ilçesindeki Toprak Mahsulleri Ofisi deposunda patlama meydana geldi. TMO silosunda meydana gelen patlamaya ilişkin açıklamalarda bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Derince’de TMO silosundaki patlamada yaralı sayısının 12'ye yükseldiğini, yaralılardan 2’sinin durumunun ağır olduğunu söyledi.
7.08.2023 Gündem
Ticaret Bakanı Bolat: Tarihin en yüksek temmuz ayı ihracatı
Ticaret Bakanı Bolat: Tarihin en yüksek temmuz ayı ihracatı Ticaret Bakanı Ömer Bolat, “İhracatımız temmuz ayında yüzde 8,4 artışla 20 milyar 93 milyon dolar olarak gerçekleşmiştir. Böylelikle tarihin en yüksek temmuz ayı ihracat değerine ulaşılmıştır” dedi.
3.08.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ile görüştü!  'Barış köprüsü' vurgusu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ile görüştü! 'Barış köprüsü' vurgusu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin telefonda görüştü. İki lider Putin'in Türkiye'ye ziyareti konusunda mutabık kaldı.
2.08.2023 Gündem
Bakan Yumaklı: Bu yıl orman yangınlarında 6 bin 900 hektar alan zarar gördü
Bakan Yumaklı: Bu yıl orman yangınlarında 6 bin 900 hektar alan zarar gördü Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, “Bu yıl, sene başından bu zamana kadar ülkemiz genelinde 1022 orman yangınında yaklaşık 6 bin 900 hektarlık alan zarar gördü. Bu alanın sadece 5 bin 800 hektarlık kısmı, 18 yangında oldu. Bu 18 yangının da 17’si, 10 Temmuz ile 18 Temmuz arasında oldu” dedi.
29.07.2023 Gündem
Stratejik üründe yüksek rekolte!
Stratejik üründe yüksek rekolte! Kırıkkale'de, birçok gıda ürünün hammaddesi olan ve stratejik öneme sahip buğdayın hasadı başladı. Rekoltenin ise geçen yıla oranla yüksek olacağı tahmin ediliyor.
20.07.2023 Ekonomi
Gizemli yangının nedeni ortaya çıktı! 60 dönüm tarım arazisi kül olmuştu
Gizemli yangının nedeni ortaya çıktı! 60 dönüm tarım arazisi kül olmuştu Eskişehir’in Tepebaşı ilçesinde 60 dönüm tarım arazisini küle çeviren sır yangının nedeni ortaya çıktı. Tepebaşı İlçe Tarım Müdürü Zeki Sert, "Başımıza gelmiş bir şey değildi. İlk defa karşılaştık” dedi.
12.07.2023 Yaşam
TMO hububat satış fiyatları belirlendi
TMO hububat satış fiyatları belirlendi Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürlüğü, 2023 yılında hasat edilen ve önceki yıllardan devreden buğday ve arpa stokları için 2023-2024 satış sezonu başında uygulanacak satış fiyatlarını ton üzerinden makarnalık buğdayda 10 bin 200, ekmeklik buğdayda 9 bin 350, arpada ise 7 bin 725 lira olarak belirledi.
26.06.2023 Ekonomi
Destek ödemeleri hesaplara yatırılıyor
Destek ödemeleri hesaplara yatırılıyor Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, tarımsal destekleme ödemelerinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını açıkladı.
9.06.2023 Ekonomi
Paralar hesaplara bugün yatıyor! Bakan Yumaklı duyurdu
Paralar hesaplara bugün yatıyor! Bakan Yumaklı duyurdu Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, tarımsal destekleme ödemelerinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını açıkladı.
9.06.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere müjde! Enflasyonla mücadele vurgusu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere müjde! Enflasyonla mücadele vurgusu Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplandı. Toplantının ardından Erdoğan açıklamalarda bulundu. Erdoğan, bayram önce emekli maaşı ve ikramiyelerin hesaplara yatacağını açıklayarak enflasyonla da mücadele vurgusu yaptı.
6.06.2023 Gündem
Tarımsal destek ödemesi bugün yapılacak
Tarımsal destek ödemesi bugün yapılacak Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 197 milyon 283 bin 150 lira tutarındaki tarımsal destek ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına yatırılacağını duyurdu.
2.06.2023 Ekonomi
Hububat şehrinde ekimler başladı, dikkati ise kargalar çekti
Hububat şehrinde ekimler başladı, dikkati ise kargalar çekti Türkiye’nin hububat şehri olarak bilinen Sivas’ta tohumların ekimi sırasında kargaların traktör arkasından giderek karınlarını doyurması dikkat çekti.
24.04.2023 Gündem
Mazot gübre desteği ne zaman ödenecek 2023? Çiftçi mazot gübre desteği ne zaman ödenecek? (Mart ayı Tarım Bakanlığı mazot gübre desteği sorgulama)
Mazot gübre desteği ne zaman ödenecek 2023? Çiftçi mazot gübre desteği ne zaman ödenecek? (Mart ayı Tarım Bakanlığı mazot gübre desteği sorgulama) Mart ayı mazot gübre desteği ne zaman yatacak, çiftçilere mazot gübre desteği ne zaman ödenecek? Mazot gübre desteği ödemelerin ne zaman hesaplara yatacağı merak ediliyordu. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci tarafından yapılan açıklamayla mart ayı mazot gübre desteği ödeme takvimi belli oldu. Tarım ve Orman Bakanlığı çiftçilere tarımsal destekleme ödemeleri devam ederken destekten yararlanan vatandaşlar Mazot ve gübre desteği ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? Mart ayı mazot gübre desteği sorgulama…
7.04.2023 Ekonomi
Bakan duyurdu! Paralar hesaba yatıyor
Bakan duyurdu! Paralar hesaba yatıyor Tarım ve Orman Bakanı Kirişçi, "1 milyar 268 milyon 568 bin liralık tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz." ifadelerini kullandı.
7.04.2023 Ekonomi
Çiftçilere tarımsal destek ödemeleri hesaplara yatırılıyor
Çiftçilere tarımsal destek ödemeleri hesaplara yatırılıyor Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 1 milyar 659 milyon 505 bin 379 lira tutarındaki tarımsal desteğin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını açıkladı.
24.03.2023 Ekonomi
Tarımsal destekleme ödemeleri hesaplara yatırılıyor
Tarımsal destekleme ödemeleri hesaplara yatırılıyor Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 115 milyon 508 bin 658 liralık tarımsal destekleme ödemelerinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını duyurdu.
17.03.2023 Ekonomi
Çiftçi destek ödemeleri hesaplara yatırılıyor
Çiftçi destek ödemeleri hesaplara yatırılıyor Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Diyarbakır Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi’nde bakanlığın afet bölgesindeki çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Kirişçi, çiftçilere yapılacak olan 11 kalemde destekleme ödemesinin bugün gerçekleşeceğini duyurdu.
24.02.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Hububat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hububat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.