Htc

Htc

Son dakika HTC haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan HTC ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını HTC haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Htc

haberleri sayfasında son dakika yaşanan htc gelişmeleri de dahil olmak üzere 949 htc haberi bulunmuştur. Tüm htc haberleri aşağıda listelenmiştir.
Humex nedir, Humex borsa battı mı? Humex pro dolandırıcılığı iddiası!
Humex nedir, Humex borsa battı mı? Humex pro dolandırıcılığı iddiası! Humex borsa battı mı? Humex isimli kripto para borsasında kullanıcıların hesapları çekim işlemine kapatıldı, platformun kurucularının 20 milyon dolarla kaçtığı iddia edildi. İşte Humex pro dolandırıcılığı iddiası…
2.06.2022 Ekonomi
Whatsapp kullanamayacak telefon modelleri! 1 Kasım'da kaldırılıyor!
Whatsapp kullanamayacak telefon modelleri! 1 Kasım'da kaldırılıyor! Milyonlarca WhatsApp kullanıcısını ilgilendiriyor! Artık kullanılamayacak. Dünyaca ünlü popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'tan önemli karar! WhatsApp, 1 Kasım'dan itibaren bazı Android ve iOS modellerine desteğini sonlandırıyor. Peki, Whatsapp hangi telefonlardan kaldırılacak? İşte Whatsapp kullanamayacak telefon modelleri ve 1 Kasım Whatsapp kararı!
27.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp 1 Kasım tarihinden itibaren bu telefonlarda çalışmayacak
Whatsapp 1 Kasım tarihinden itibaren bu telefonlarda çalışmayacak Whatsapp uygulamasından milyonlarca kişiye kötü haber geldi. Milyonlarca aktif kullanıcıyla en popüler uygulamalardan biri olmaya devam eden Whatsapp, artık bu platformu kullanamayacak telefon modelleri açıklandı. Bu modeller için güncelleme desteği 1 Kasım tarihinden itibaren kesilecek.
26.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Apple VR oyun kumandası için iPhone'ları kullanabilir
Apple VR oyun kumandası için iPhone'ları kullanabilir Yeni aldığı bir patent ile bizleri karşılayan Apple, VR başlık teknolojisini iPhone tarafına entegre ediyor. Uzun yıllardır Apple’ın VR bir başlık geliştirdiği ve bunun için patentler aldığı gündemde yerini alıyor. Çıkışıyla adeta yılan hikayesine dönen bu cihaz için şirketin aldığı yeni bir patent ortaya çıktı.
30.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Google'dan flaş karar! Desteğini sonlandırıyor
Google'dan flaş karar! Desteğini sonlandırıyor Google, Android Gingerbread olarak bilinen 2.3.7 versiyonun desteğini sonlandırıyor. Kullanıcılar, Google ve bağlantılı hesaplarına giremeyecekler. İşte desteğin sonlanacağı tarih ve telefon modelleri...
2.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Apple, iPhone 12 ile o özelliğine veda edecek
Apple, iPhone 12 ile o özelliğine veda edecek Apple, 2017 yılında tanıtmış olduğu iPhone X modeli ile çentikli bir yapıya geçiş yapıp tam ekran tasarımını kullanmaya başlamıştı.
9.01.2020 Bilim ve Teknoloji
Apple, iPhone 12 ile o özelliğine veda edecek
Apple, iPhone 12 ile o özelliğine veda edecek Apple, 2017 yılında tanıtmış olduğu iPhone X modeli ile çentikli bir yapıya geçiş yapıp tam ekran tasarımını kullanmaya başlamıştı.
3.01.2020 Bilim ve Teknoloji
Mona Lisa'nın hikayesi VR’a taşınıyor
Mona Lisa'nın hikayesi VR’a taşınıyor Louvre Müzesi’nin ilk sanal gerçeklik deneyimi olacak olan Leonardo da Vinci sergisi, sanal gerçeklikte Mona Lisa'ya ev sahipliği yapacak
19.06.2019 Bilim ve Teknoloji
Android Pie güncellemesi HTC'ye geliyor
Android Pie güncellemesi HTC'ye geliyor Türkiye pazarı dahil dünya genelinde telefon satışlarında büyük sıkıntı yaşayan HTC, eski günlerini mumla arar halde. Diğer yandan satışa sunduğu yeni telefonlarını Android Pie güncellemesine taşımaya hazırlanan şirket, bakın hangi telefon modellerine bu geçişi mümkün kılacak?
13.03.2019 Bilim ve Teknoloji
Fortnite Android Beta herkese açıldı
Fortnite Android Beta herkese açıldı Popüler Battle Royale oyunu Fortnite, Android Beta sürümünü herkesin kullanımına sundu.
12.10.2018 Bilim ve Teknoloji
Huawei P20 Pro mu yoksa iPhone XS Max mi?
Huawei P20 Pro mu yoksa iPhone XS Max mi? Huawei P20 Pro ve iPhone XS Max kamera testi için DxOMark'ta karşı karşıya geldi.
5.10.2018 Bilim ve Teknoloji
Telefon devi HTC yüzlerce çalışanının işine son veriyor!
Telefon devi HTC yüzlerce çalışanının işine son veriyor! HTC'de işler kötü gidiyor. Şirkete yakın kaynaklardan gelen habere göre HTC çalışanların yüzde 22'sini işten çıkaracak; bu da toplam çalışan sayısı baz alındığında 1500'ü aşkın çalışanın işine son verileceği anlamına geliyor.
3.07.2018 Bilim ve Teknoloji
Android kullanıcılarına yalan söylemişler
Android kullanıcılarına yalan söylemişler Andrid işletim sistemine sahip telefon üreticilerinin tüm kullanıcılarına yalan söylediği ortaya çıktı. Yayınladığı güvenlik güncellemeleri ile kullanıcılarını kandıran Android telefon üreticilerinin kullanıcılarının güvenliğini tehlikeye attığı anlaşıldı. İşin şaşırtan tarafı ise Samsung dahil dev isimler bu listede yer alıyor.
13.04.2018 Bilim ve Teknoloji
HTC telefon biriminin başkanı istifa etti!
HTC telefon biriminin başkanı istifa etti! HTC'de ayrılıklar devam ediyor. Şimdi de HTC'nin akıllı telefon biriminin başkanı Chialin Chang istifa etti.
14.02.2018 Bilim ve Teknoloji
Google HTC'yi satın aldı!
Google HTC'yi satın aldı! Google, 1,1 milyar dolara HTC satın alma anlaşmasının tamamladığını duyurdu. Detaylar haberimizde.
30.01.2018 Bilim ve Teknoloji
İşte Oreo güncellemesini alacak telefonlar!
İşte Oreo güncellemesini alacak telefonlar! Android 8.0 Oreo güncellemesini alacak telefonlar açıklandı. İşte Android 8.0 Oreo güncellemesini alacak telefonlar.
22.12.2017 Bilim ve Teknoloji
Google, HTC'nin telefon bölümünü satın aldı
Google, HTC'nin telefon bölümünü satın aldı ABD'li teknoloji devi, son zamanlar gözden düşmeye başlayan Tayvanlı mobil cihaz üreticisi HTC'nin akıllı telefon bölümünü 1,1 milyar dolara satın aldığını açıkladı.
21.09.2017 Bilim ve Teknoloji
Google HTC'yi satın almak üzere
Google HTC'yi satın almak üzere Tayvan basınında çıkan haberlere göre Google, son dönemde ürettiği telefonlarda beklediğini bulamayan HTC'nin bir kısmını veya tamamını satın almaya yakın.
8.09.2017 Bilim ve Teknoloji
İşte kırmızı Sony Xperia XZ Premium!
İşte kırmızı Sony Xperia XZ Premium! Sony'nin yeni amiral gemisi Xperia XZ Premium, daha önce hiç görmediğimiz bir modelle internete sızdı!
30.05.2017 Bilim ve Teknoloji
HTC’nin yeni amiral gemisi tanıtıldı!
HTC’nin yeni amiral gemisi tanıtıldı! HTC U 11 resmen tanıtıldı! İşte HTC'nin yeni amiral gemisi U 11
16.05.2017 Bilim ve Teknoloji
İşte kırmızı HTC U 11
İşte kırmızı HTC U 11 HTC'nin amiral gemisi akıllı telefonu HTC U 11'in parlak kırmızı renginin nasıl görüneceğini merak ediyorsanız, haberimize bir gözatın!
6.05.2017 Bilim ve Teknoloji
Huawei'nin yeni telefonu sızdırıldı!
Huawei'nin yeni telefonu sızdırıldı! Huawei Honor 9'un sızdırılan görüntüleri, bazı özelliklerini ortaya koydu.
5.05.2017 Bilim ve Teknoloji
Sır gibi saklanan "Google Earth" geliyor!
Sır gibi saklanan "Google Earth" geliyor! Google’ın en sevilen servislerinden biri olan ve oturduğunuz yerden tüm dünyayı gezmenize olanak sağlayan Google Earth, önümüzdeki hafta önemli yeniliklerle güncellenecek. Peki bu yenilikler hangileri olacak?
13.04.2017 Bilim ve Teknoloji
Türkiye'de şu anda saat kaç, saatler ileri mi alındı?
Türkiye'de şu anda saat kaç, saatler ileri mi alındı? Türkiye'de geçtiğimiz yıl yaz saati uygulaması sabit hale getirilmişti. Geçtiğimiz günlerde Avrupa'da saatlerin 1 saat ileri alınması Türkiye'de saat konusunda akılları karıştırdı. Üstüne akıllı telefonların otomatik ayarı devreye girince merak konusu bir kat daha arttı. Türkiye'de şu anda saat kaç? sorusunun yanıtı ve merak edilen soruların yanıtları...
29.09.2021 Gündem
Şu anda saat kaç, saatler ileri mi alındı?
Şu anda saat kaç, saatler ileri mi alındı? Avrupa'da 1 saat ileri alınarak 'Yaz saati' uygulamasına geçildi. Türkiye'de ise yaz saati kalıcı hale getirilmesi üzerine saatler ileri alınmadı. Ancak akıllı telefonlar ve bilgisayarlar olmak üzere birçok cihazın otomatik saat ayarlara sahip olması nedeniyle saat farklılıkları ortaya çıktı. Bu durum sosyal medyaya da konusu oldu, 'Şu anda saat kaç, saatler ileri mi alındı?' gibi sorular gündeme geldi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Htc ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki htc haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.