Hipodrom

Hipodrom

Son dakika hipodrom haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hipodrom ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hipodrom haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hipodrom

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hipodrom gelişmeleri de dahil olmak üzere 185 hipodrom haberi bulunmuştur. Tüm hipodrom haberleri aşağıda listelenmiştir.
Veliefendi Hipodromu kundakçısının kimliği şoke etti! Derenin içinde bu halde yakalandı
Veliefendi Hipodromu kundakçısının kimliği şoke etti! Derenin içinde bu halde yakalandı Veliefendi Hipodromu çevresindeki yangınların kundaklama sonucu çıktığı belirlendi. Polis, güvenlik kamerasından yola çıkarak S.D.'yi gözaltına aldı. S.D.'nin seyis olarak çalışmaktayken 1 yıl önce işten çıkarıldı belirtildi.
5.08.2023 Gündem
TCDD, İŞKUR üzerinden 100 işçi alacak! İşte Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) personel alımı başvuru şartları!
TCDD, İŞKUR üzerinden 100 işçi alacak! İşte Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) personel alımı başvuru şartları! Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) 100 daimi işçi istihdam edecek. Başvurular İŞKUR üzerinden alınacak. TCDD işçi alımı için son başvuru tarihi 30 Aralık olarak belirlendi. Peki, TCDD personel alımı başvurusu nasıl yapılır? TCDD işçi alımı başvuru şartları ne? İşkur TCDD işçi alımı ilanı!
27.12.2022 Personel Alımı
TCDD KPSS’den 70 puanla personel alacak! Sınava başvuru şartları belli oldu! İşte TCDD personel alımı başvuru şartları!
TCDD KPSS’den 70 puanla personel alacak! Sınava başvuru şartları belli oldu! İşte TCDD personel alımı başvuru şartları! TCDD Genel Müdürlüğü duyurdu! Teftiş Kurulu Başkanlığında görevlendirilmek üzere personel alınacak. Yayınlanan ilanan göre, TCDD personel alımı için sınav yapacak. Adayların KPSS’den en az 70 puan almış olmaları gerekiyor. Personel alımı sınavı ve başvuru süreci pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, TCDD personel alımı başvurusu nasıl yapılır? TCDD müfettiş yardımcısı alımı başvuru şartları ne? İşte TCDD personel alımı sınavı detayları...
28.10.2022 Personel Alımı
TCDD personel alımı 2022! TCDD 102 işçi alımı (16 Eski Hükümlü, 4 Engelli, 82 normal) şartları neler, nasıl başvuru yapılır?
TCDD personel alımı 2022! TCDD 102 işçi alımı (16 Eski Hükümlü, 4 Engelli, 82 normal) şartları neler, nasıl başvuru yapılır? TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü, 16 Eski Hükümlü, 4 Engelli, 82 normal olmak üzere toplam 102 İşçi Alacak. Son başvuru tarihi 17 Ekim 2022. TCDD personel alımı şartları nelerdir, TCDD işçi alımı başvurusu nasıl yapılır?
11.10.2022 Personel Alımı
Aydınlatma direklerine çarpan otomobil yandı: 1 ölü, 1 yaralı
Aydınlatma direklerine çarpan otomobil yandı: 1 ölü, 1 yaralı Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde, aydınlatma direklerine çarpıp, yanan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti, yolcu konumundaki 1 kişi yaralandı.
2.01.2022 Yaşam
Devlet Demiryolları İŞKUR üzerinden 182 sürekli işçi alacak!
Devlet Demiryolları İŞKUR üzerinden 182 sürekli işçi alacak! Devlet Demiryolları Taşımacılık AŞ. (TCDD) 182 daimi işçi alacak. Yayımlanan ilana göre, lokomotif tamircisi, motor tamircisi, kaynakçı, elektronik işçiliği, vagon imal ve tamircisi, elektrikçi ile cihaz ve vinç operatörü alınacak. Başvurular İŞKUR üzerinden alınacak. Peki, Devlet Demiryolları (TCDD) işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte TCDD işçi alımı başvurusu!
20.12.2021 Personel Alımı
Kabine toplantısı sona erdi! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi canlı yayında duyurdu
Kabine toplantısı sona erdi! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi canlı yayında duyurdu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplanan kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısı sonrası canlı yayında müjdeyi duyurarak, "40 bin yeni sağlık personeli alımı yapılacak." ifadelerini kullandı.
8.11.2021 Siyaset
TCDD 25 sürekli işçi alımı yapacak! TCDD işçi alımı başvuru şartları ve koşulları
TCDD 25 sürekli işçi alımı yapacak! TCDD işçi alımı başvuru şartları ve koşulları Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü (TCDD) sürekli işçi alımı yapılacak. TCDD tarafından yayımlanan ilana göre “İstanbul il sınırlarında bulunan işyerlerine belirsiz süreli işçi olarak 25 demiryolu trafik operatörü alınacaktır.” İşte TCDD işçi alımı başvuru şartları
15.10.2021 Personel Alımı
Ankara'da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak
Ankara'da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak Memur-Sen'in Anadolu Meydanı'nda düzenleyeceği program nedeniyle Ankara'da bazı yollar yarın araç trafiğine kapatılacak.
18.08.2021 Gündem
94. Gazi Koşusu ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Gazi koşusu saati ve kanalı
94. Gazi Koşusu ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Gazi koşusu saati ve kanalı Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün adına ilk defa 1927 yılında koşulan ve Türk at yarışçılığının derbisi olarak kabul edilen 94. Gazi Koşusu bugün gerçekleştirilecek. Peki, 94. Gazi Koşusu ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte 94. Gazi Koşusu saati ve kanalı...
30.08.2020 Gündem
Ayasofya Camii'ne nasıl gidilir? Ayasofya ulaşım bilgileri...
Ayasofya Camii'ne nasıl gidilir? Ayasofya ulaşım bilgileri... Ayasofya Camii bugün ibadete açılıyor. Ayasofya Camii'nin açılışına ilişkin tedbirler alındı. Ayasofya Camii'nin ibadete açılışı nedeniyle İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü İstanbul'da bazı yolların kapalı olacağını bildirdi. Cuma namazını da Ayasofya Camii’nde namaz kılmak isteyenler Ayasofya ulaşım bilgilerini merak ediyor. Peki, Ayasofya Camii'ne nasıl gidilir? Ayasofya ulaşım bilgileri...
24.07.2020 Gündem
Ayasofya Camii açılışı için İstanbul'da bu yollar trafiğe kapatılacak
Ayasofya Camii açılışı için İstanbul'da bu yollar trafiğe kapatılacak İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, Ayasofya Camii açılışı için kapatılacak yolları ve alternatif güzergahları açıkladı.
22.07.2020 Gündem
Corona kaçışı! Kuyruğa girmemek için ters gittiler
Corona kaçışı! Kuyruğa girmemek için ters gittiler Ankara'da, polisin uygulama yaptığı alanda kuyruğa girmek istemeyen sürücüler, araçlarıyla geri dönüp ters yönde ilerleyerek, yan yola saptı.
1.04.2020 Yaşam
Türkiye Jokey Kulübü açıkladı! Deprem sonrası hipodromu açtı...
Türkiye Jokey Kulübü açıkladı! Deprem sonrası hipodromu açtı... Türkiye Jokey Kulübü, Elazığ'da deprem etkilenen vatandaşlar için Yurtbaşı ilçesinde bulunan hipodromun açık olacağını açıkladı.
24.01.2020 Gündem
TOGG'dan "Devrim" mühendislerine saygı duruşu
TOGG'dan "Devrim" mühendislerine saygı duruşu Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun resmi Twitter sayfasından 58 yıl önce Türkiye'nin otomobil hayalinin yarım kaldığı "Devrim" aracının mühendislerine ithafen sürpriz bir paylaşım yapıldı.
27.12.2019 Otomobil
Devlet Demiryolları memur alımı ilanı verdi! | Başvuru tarihi ve şartları nelerdir?
Devlet Demiryolları memur alımı ilanı verdi! | Başvuru tarihi ve şartları nelerdir? Devlet Demiryolları memur alımı ilanı verdi. TCDD Genel Müdürlüğü, Teftiş Kurulu Başkanlığında görevlendirilmek üzere 4 Müfettiş Yardımcısı alınacağı duyurdu. Peki Devlet Demiryolları memur alımı şartları nelerdir? Devlet Demiryolları memur alımı başvuruları ne zaman başlıyor?
17.12.2019 Personel Alımı
Milyonluk safkanlar, binlerce kişiye istihdam sağlıyor
Milyonluk safkanlar, binlerce kişiye istihdam sağlıyor Türkiye'deki 9 hipodromda toplam 350 bin kişi çalışıyor, bu da yaklaşık 1.5 milyon kişiye aş veriyor.Bir yarış atının aylık maliyeti en az 7 bin TL.
30.11.2019 Ekonomi
Ankara'da kaza! Yaralılar var
Ankara'da kaza! Yaralılar var Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
31.10.2019 Yaşam
Yerli otomobilde flaş gelişme! Aralıkta...
Yerli otomobilde flaş gelişme! Aralıkta... Türkiye'de 58 yıl önce "Devrim" arabalarıyla gerçeğe dönüşen ve kısa süren yerli otomobil rüyası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde kurulan Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) çalışmalarıyla bugün yeniden gerçeğe dönüştürülüyor.
28.10.2019 Otomobil
İstanbul'da bugün bu yollar trafiğe kapalı!
İstanbul'da bugün bu yollar trafiğe kapalı! 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Bakırköy Cumartesi Halk Pazarı Alanı'nda gerçekleştirilecek kutlamalar nedeniyle ve kutlamalara kapatılan Taksim meydanı çevresinde bazı yollar trafiğe kapatıldı.
1.05.2019 Gündem
İstanbul'da bazı yollar yarın trafiğe kapatılacak
İstanbul'da bazı yollar yarın trafiğe kapatılacak İstanbul Valiliği Bakırköy'de yapılacak 1 Mayıs kutlaması nedeniyle bazı yolların trafiğe kapatılacağını açıkladı.
30.04.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emniyete sordum, alanda 450 bin kişi var
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emniyete sordum, alanda 450 bin kişi var Cumhur İttifakı'nın Büyük Ankara Mitingi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan mitinge 450 bin kişinin katıldığını duyurdu. Erdoğan konuşmasında Etlik Şehir Hastanesi'nin yıl sonunda hizmete açılacağı müjdesini de verdi. HDP'li Sezai Temelli'nin sözlerini hatırlatan Erdoğan "Bu seçim, milli irade yüzsüzleri için yolun sonu olacaktır" dedi.
23.03.2019 Siyaset
MHP Lideri Bahçeli: 31 Mart uçurumdan önceki son çıkıştır!
MHP Lideri Bahçeli: 31 Mart uçurumdan önceki son çıkıştır! AK Parti ile MHP’nin ikinci ortak mitinginde konuşan MHP Lideri Devlet Bahçeli, "31 Mart seçimleri Ankara için uçurumdan önceki son çıkıştır. 8 gün sonra ya beka diyeceğiz ya belaya boyun eğeceğiz. Ya yurdum diyeceğiz ya yutulmaya razı geleceğiz" dedi.
23.03.2019 Siyaset
Mehmet Özhaseki: Çok kirli bir ilişki var burada
Mehmet Özhaseki: Çok kirli bir ilişki var burada AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş ile ilgili "sahte senet" iddialarına değinerek, "O işten 600 bin dolar alacak senin ne maharetin var? Ne bu 600 bin dolarlık iş? Doğru dürüst cevap ver. Çok kirli bir ilişki var burada" dedi.
23.03.2019 Siyaset
Ankara Çayı'nda erkek cesedi bulundu
Ankara Çayı'nda erkek cesedi bulundu Ankara Çayı'nda sabah saatlerinde erkek cesedi bulundu.
6.02.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Hipodrom ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hipodrom haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.