Hidrojen Bombası

Hidrojen Bombası

Son dakika hidrojen bombası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hidrojen bombası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hidrojen bombası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hidrojen Bombası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hidrojen bombası gelişmeleri de dahil olmak üzere 111 hidrojen bombası haberi bulunmuştur. Tüm hidrojen bombası haberleri aşağıda listelenmiştir.
"Nükleer kıyamet saati" 20 saniye ileri alındı
"Nükleer kıyamet saati" 20 saniye ileri alındı Bilim insanları, insanlığın nükleer savaş nedeniyle topyekun yıkımına işaret eden sembolik "Kıyamet Günü Saati"ni 20 saniye ileri aldı.
25.01.2020 Dünya
Öğrenciler keşfetti, Rusya topraklarına kattı
Öğrenciler keşfetti, Rusya topraklarına kattı Rusya, Kuzey Kutbu'nda bir öğrencinin keşfettiği beş adayı topraklarına kattı
30.08.2019 Dünya
Kuzey Kore - Çin sınırında şüpheli patlama depreme yol açtı
Kuzey Kore - Çin sınırında şüpheli patlama depreme yol açtı Kuzey Kore - Çin sınırında meydana gelen şüpheli patlama ufak çaplı bir depreme neden oldu.
17.06.2019 Dünya
Barışın işareti 60 yaşında
Barışın işareti 60 yaşında İngiltere’de “Nükleer Silahlanmaya Son” kampanyasını düzenleyenler, büyük ve etkili bir yürüyüş planlıyordu.
24.02.2018 Dünya
'Kıyamet saati' ileri alındı! Dünyanın yok olmasına...
'Kıyamet saati' ileri alındı! Dünyanın yok olmasına... 'Kıyamet saati' 30 saniye ileri alındı, dünya yok oluşan 1953 yılındaki hidrojen bombası testinden bu yana ilk kez bu kadar yaklaştı.
26.01.2018 Dünya
'Her an bir savaş çıkabilir!'
'Her an bir savaş çıkabilir!' Kuzey Kore'nin Birleşmiş Milletler (BM) Büyükelçisi'nin yardımcısı Kim In-ryong, BM Genel Kurulu'nun silahsızlanma komitesinde yaptığı açıklamada Kore Yarımadası'ndaki durumun 'sonucu belli olmayan' bir seviyeye geldiğini belirterek, "Her an bir nükleer savaş çıkabilir" dedi.
17.10.2017 Dünya
Kuzey Kore’nin hidrojen bomba denemesinin korkunç ihtimali!
Kuzey Kore’nin hidrojen bomba denemesinin korkunç ihtimali! Bir grup bilim insanının, Kuzey Kore’nin okyanusta hidrojen bombası denemesinin sonuçlarının ne olabileceğini anlattı.
26.09.2017 Dünya
Kuzey Kore sallandı!
Kuzey Kore sallandı! Kuzey Kore, 3.4 büyüklüğünde sallandı. Çin'den yapılan açıklamada depremin yeni bir hidrojen bombası denemesinden kaynaklanabileceği iddia edildi.
23.09.2017 Dünya
"Bunak ABD’liye bedel ödeteceğim"
"Bunak ABD’liye bedel ödeteceğim" ABD’nin Kuzey Kore’ye yönelik yeni yaptırımları ilan etmesinden sadece birkaç saat sonra Kim Jong-un, alışılmışın dışında bir açıklama yayınlayarak Trump’ı birinci ağızdan kişisel olarak hedef aldı.
22.09.2017 Dünya
Kuzey Kore'den ABD'ye hidrojen bombası cevabı
Kuzey Kore'den ABD'ye hidrojen bombası cevabı Kuzey Kore Dışişleri Bakanı Ri Yongh Ho'ya, eşi benzeri görülmemiş ölçekte bir hidrojen bombasını Pasifik Okyanusu'nda test edebileceklerini açıkladı.
22.09.2017 Dünya
Guam üssü artık Kim’in menzilinde
Guam üssü artık Kim’in menzilinde Kuzey Kore, ABD’nin uyarılarına karşın 20 gün içinde ikinci kez Japonya üzerinden füze fırlattı. 3 bin 700 kilometre yol kat eden füze, Pyongyang’ın ABD’nin Guam Adası’ndaki üssünü vurabileceğini de göstermiş oldu
15.09.2017 Dünya
Kim Jong Un hidrojen bombası için parti verdi!
Kim Jong Un hidrojen bombası için parti verdi! Kuzey Kore lideri Kim Jong Un, nükleer bilim adamları, üst düzey askeri yetkilileri ve teknisyenleri kutlamak için büyük bir kutlama gerçekleştirdi.
10.09.2017 Dünya
NATO'dan flaş Kuzey Kore açıklaması
NATO'dan flaş Kuzey Kore açıklaması NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, Kuzey Kore'nin tavırları küresel tehdit olduğunu ve tavırlara küresel tepki gösterilmesi gerektiğini söyledi.
10.09.2017 Dünya
ABD, Fransa ve Japonya'dan kritik Kuzey Kore zirvesi!
ABD, Fransa ve Japonya'dan kritik Kuzey Kore zirvesi! Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, ABD Başkanı Donald Trump ve Japonya Başbakanı Şinzo Abe ile telefonda Kuzey Kore ile ilgili gelişmeleri ele aldı.
9.09.2017 Dünya
Trump'tan petrol ambargosu talebi
Trump'tan petrol ambargosu talebi Kim Jong-un'un nükleer testlerini durduramayan ABD lideri, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'ne Pyongyang yönetimine petrol satışını engelleyecek yeni bir tasarı sundu.
7.09.2017 Dünya
Trump'tan Kuzey Kore'ye askeri müdahale konusunda açıklama!
Trump'tan Kuzey Kore'ye askeri müdahale konusunda açıklama! Kuzey Kore'ye karşı askeri seçenekle ilgili konuşan ABD Başkanı Trump, "Kesinlikle bu ilk seçeneğimiz değil ancak neler olacağını göreceğiz" dedi.
6.09.2017 Dünya
Kuzey Kore'nin nükleer denemesi, toprağı kaydırdı
Kuzey Kore'nin nükleer denemesi, toprağı kaydırdı Kuzey Kore'nin son nükleer denemesinin Punggye-ri tesisi ve yakınlarında toprak kaymasına yol açtığı, yeni yayımlanan uydu görüntüleriyle tespit edildi.
6.09.2017 Dünya
Altın fiyatı 148 lira bandını aştı! Kapalıçarşı'da çeyrek altın...
Altın fiyatı 148 lira bandını aştı! Kapalıçarşı'da çeyrek altın... Altının gramı 148 lira bandının üzerinde işlem görüyor. Yatırımcısının ilgiyle takip ettiği çeyrek altın fiyatları Kapalıçarşı'da kaç lira oldu? İşte en güncel altın fiyatları ve uzman yorumları...
6.09.2017 Ekonomi
Savaş iki dudağı arasında!
Savaş iki dudağı arasında! Pembe kıyafetleri ve güleç yüzüyle devlet televizyonu ekranlarına çıkan 74 yaşındaki Ri, her seferinde büyük bir krizin haberini veriyor.
5.09.2017 Dünya
Hamleler peş peşe geliyor! Gerçek mermi kullanıldı
Hamleler peş peşe geliyor! Gerçek mermi kullanıldı Kuzey Kore'nin hidrojen bombası testine gövde gösterisiyle yanıt veren Güney Kore, savaş gemilerinden gerçek mermiler ateşledi. Kim Jong-un'u durduramayan ABD lideri Trump, Güney Kore'ye milyarlarca dolarlık yeni silah satışına onay verdi, füze kısıtlamasını da kaldırdı. Rusya Kuzey Kore'nin yanında saf tuttu, Pyongyang yönetimine uygulanacak daha sert yaptırımların anlamsız olduğunu savunan Putin söz konusu adımların küresel bir felakete neden olabileceği uyarısını yaptı. Pyongyang'la ticaret yapan tüm ülkelerle ekonomik ilişkilerini kesebileceğini ilan eden ABD'nin karşısında Çin duvarı var. Washington'ın Pekin yönetimiyle ticaretini bitirmesi imkansız.
5.09.2017 Dünya
Dolar fiyatlarına hidrojen bombası etkisi
Dolar fiyatlarına hidrojen bombası etkisi Dolar/TL, cuma günü ABD'de ağustos tarım dışı istihdam verisinin beklentilerin altında gerçekleşmesinin ardından 3,4175'e kadar gerileyerek yılın en düşük seviyesini gördü ve daha sonra 3,42'nin üzerinde dengelendi, haftayı 3,4201'den tamamladı. Kuzey Kore'nin "hidrojen bombası" denemesi sonrasında yüzde 0,16 yükselişle 3,4258 seviyesini gören dolar/TL, 3,4395'e kadar yükseldi. En düşük seviyeleri test eden dolar 3,43 seviyesinde güne başladı. Bugün enflasyon verisi takip edilecek.
5.09.2017 Ekonomi
Altın fiyatları tavan yaptı? Kapalıçarşı'da çeyrek altın...
Altın fiyatları tavan yaptı? Kapalıçarşı'da çeyrek altın... Altın fiyatları bugün kaç liradan işlem görüyor? Kurban Bayramı'nın sona ermesinin ardından altın fiyatlarının ne kadar olduğu merak edildi. Kapalıçarşı'da yatırımcısının merak ettiği çeyrek kaç liradan işlem buluyor. İşte altın fiyatlarındaki son durum...
5.09.2017 Ekonomi
Trump'tan Kuzey Kore diplomasisi
Trump'tan Kuzey Kore diplomasisi ABD Başkanı Donald Trump'ın, Güney Kore'nin füze taşıma kapasitesi üzerindeki kısıtlamaların kaldırılması ve bu ülkeye milyarlarca dolarlık yeni silah satımı konusunda prensipte onay verdiği bildirildi.
4.09.2017 Dünya
Hidrojen etkisi
Hidrojen etkisi Bayram tatili nedeniyle yurt içi piyasalar rehavet içindeyken uluslararası piyasalarda adeta yer yerinden oynuyor. Kuzey Kore’nin hidrojen bombası etkisi altını fırlattı. Petrol de yükselirken, borsalarda sert satışlar pazartesi gününe damgasını vurdu.
4.09.2017 Ekonomi
Trump Kim’i nükleer silahla tehdit etti
Trump Kim’i nükleer silahla tehdit etti ABD lideri Trump, Washington’un Kuzey Kore’ye karşı müttefiklerini korumak için nükleer silahlar dahil her türlü seçeneği uygulamaya hazır olduğunu belirtti
4.09.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Hidrojen Bombası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hidrojen bombası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.