Hibrit Eğitim Modeli

Hibrit Eğitim Modeli

Son dakika hibrit eğitim modeli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hibrit eğitim modeli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hibrit eğitim modeli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hibrit Eğitim Modeli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hibrit eğitim modeli gelişmeleri de dahil olmak üzere 43 hibrit eğitim modeli haberi bulunmuştur. Tüm hibrit eğitim modeli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! MEB ve YÖK duyurdu! İlkokul, lise üniversiteler...
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! MEB ve YÖK duyurdu! İlkokul, lise üniversiteler... MEB ve YÖK'ten son dakika açıklaması! Yüz yüze eğitim ile ilgili flaş gelişme! İlkokul, lise ve üniversiteleri kapsıyor. Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor. Yüz yüze eğitime ara verilecek mi? Okullar kapanacak mı? soruları cevabını buldu. Üniversiteliler finallerin çevrimiçi yapılmasını istiyor, ilk ve orta öğretimde ise erken ve uzun tatil beklentisi var. Finallerle ilgili konuşan YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, "Örgün eğitimde öncelik sınavların yüz yüze yapılması. 2021-2022 eğitim ve öğretim yılında sınavlar esas olarak yüz yüze yapılacak. Bununla birlikte, salgının bölgesel ve yerel seyrine göre mücbir durumların varlığında yahut program özelinde yükseköğretim kurumlarının ilgili kurulları tarafından uygun görülmesi koşuluyla çevrimiçi sınavlardan da yararlanılabilecek." ifadelerini kullandı. Erken ve uzun tatil ile ilgili ise Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Şu an için tatili bir hafta öne almak gibi bir planlamamız yok. Elimizdeki veriler yüz yüze eğitime ara vermeyi veya tatili bir hafta öne çekmeyi gerektirmiyor." dedi.
8.01.2022 Eğitim
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar: Benim yolum Türk’ün yoludur, Türkiye ile birlikte yürüme yoludur
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar: Benim yolum Türk’ün yoludur, Türkiye ile birlikte yürüme yoludur Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Gaziantep’te Hasan Kalyoncu Üniversitesi 2021-2022 Akademik Yılı Açılış ve Ödül Töreni'ne katıldı. Törende 'Geçmişten Günümüze Kıbrıs Türklerinin Ada’da Varoluş Mücadelesi' konulu konferans veren Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kıbrıs’ın Türkiye ile ayrılmaz bir bütün olduğunu söyleyerek, "Benim yolum Türk’ün yoludur, Türkiye ile birlikte yürüme yoludur" dedi.
27.10.2021 Gündem
Üniversiteler kapanacak mı? 2021 üniversitelerde koronavirüs önlemleri…
Üniversiteler kapanacak mı? 2021 üniversitelerde koronavirüs önlemleri… Vaka sayılarının 20 binin üzerine çıkması üniversite öğrencilerinin, üniversitelerin durumu hakkında araştırma yapmasına neden oldu. Üniversitelerdeki eğitim durumunun akıbetini sorgulayan öğrenciler, üniversiteler kapacak mı, sorusuna yanıt arıyor. Peki, üniversiteler tekrar kapanacak mı?
20.09.2021 Eğitim
Üniversitelerde eğitim başlıyor! Hangi üniversite nasıl eğitim verecek?
Üniversitelerde eğitim başlıyor! Hangi üniversite nasıl eğitim verecek? Koronavirüsün başından bu yana uzaktan eğitimini sürdüren üniversitelerde yeni dönem yüz yüze eğitimle devam edecek. Üniversitelerin 2021-2022 eğitim öğretim yılı akademik takvimi 13 Eylül Pazartesi başlıyor. Yükseköğretim Kurulu (YÖK), üniversitelerin salgının seyrine göre yüz yüze eğitim, uzaktan eğitim ya da hibrit eğitim konusunda kendi kararlarını vereceklerini duyurdu. Peki, üniversitelerde eğitim nasıl olacak? Hangi önlemler alındı? Yeni dönem için hangi üniversite nasıl bir eğitim planlıyor? İşte üniversitelerde yüz yüze eğitimin detayları…
12.09.2021 Eğitim
YÖK duyurdu! Üniversitelerdeki eğitim sürecinin çerçevesi belirlendi!
YÖK duyurdu! Üniversitelerdeki eğitim sürecinin çerçevesi belirlendi! YÖK, Kovid-19 salgını ile mücadele kapsamında yüz yüze eğitimlerin başlatılacağı 2021-2022 eğitim öğretim döneminde, üniversite kampüslerinde uygulanacak önlemlere ilişkin rehber ile eğitim ve öğretim süreçlerine dair 2 ayrı rehber hazırlandı.
3.09.2021 Eğitim
Hibrit eğitim nedir, ne anlama geliyor? Anadolu Üniversitesi'nden hibrit eğitim açıklaması
Hibrit eğitim nedir, ne anlama geliyor? Anadolu Üniversitesi'nden hibrit eğitim açıklaması Anadolu Üniversitesi, 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Örgün Sistem Güz Dönemi derslerinin, 4 Ekim 2021 tarihinde 'hibrit eğitim’ olarak adlandırılan ’yüz yüze’ ve ’online’ karma şeklinde yapılmasının planlandığını açıkladı. Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan hibrit eğitim modeli açıkalamasının ardından hibrit eğitim nedir, hibrit eğitim sistemi ne demek, ne anlama geliyor sorularına yanıt aranamaya başlandı. İşte hibrit eğitim modeli detayları…
19.08.2021 Gündem
Hibrit eğitim ne demek, hibrit eğitim modeli nedir? Bakan, hibrit eğitim modeline ilişkin açıklama yaptı!
Hibrit eğitim ne demek, hibrit eğitim modeli nedir? Bakan, hibrit eğitim modeline ilişkin açıklama yaptı! Milli Eğitim Bakanı Selçuk, yüz yüze eğitimi desteklemek için hibrit modelin ihtiyaç halinde okullarda tamamlayıcı olarak kullanılabileceğini söyledi. Bakan Selçuk, "Yüz yüze eğitimi desteklemek için hibrit model, dünyadaki gibi ülkemizde de ihtiyaç hâlinde okullarımızın tamamlayıcısı olacaktır" dedi. Peki, hibrit model eğitim nedir? İşte hibrit model eğitimi hakkında bilinmesi gerekenler...
25.03.2021 Eğitim
Eğitimde hibrit sistem nedir? Bahar dönemi üniversitelerde hibrit eğitim nasıl uygulanacak, hibrit eğitim verecek üniversiteler belli oldu mu?
Eğitimde hibrit sistem nedir? Bahar dönemi üniversitelerde hibrit eğitim nasıl uygulanacak, hibrit eğitim verecek üniversiteler belli oldu mu? Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu'nun tavsiye kararları ile Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığı'nın açıklamaları kapsamında, 2020-2021 eğitim öğretim yılı bahar dönemi için bazı üniversitelerde hibrit (karma) eğitim modeli kararı alındı. Bu kararın açıklanmasının ardından üniversitelerde hibrit eğitime dair sorular gündeme geldi. Peki, hibrit eğitim nedir? Üniversitelerde hibrit eğitim modeli nasıl olacak? Hibrit eğitimde okula gidilir mi, hibrit eğitime geçen üniversiteler belli mi?
17.02.2021 Eğitim
Üniversitelerden flaş karar! 2020-2021 eğitim öğretim yılı bahar dönemi başlıyor...
Üniversitelerden flaş karar! 2020-2021 eğitim öğretim yılı bahar dönemi başlıyor... Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu'nun tavsiye kararları ile Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığı'nın açıklamaları kapsamında, 2020-2021 eğitim öğretim yılı bahar dönemi için bazı üniversitelerde hibrit (karma) eğitim modeli kararı alındı.
16.02.2021 Eğitim
MEB duyurdu ve başladı! 500 bin...
MEB duyurdu ve başladı! 500 bin... Yüz binlerce kişi bekliyordu Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu ve başladı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yaptığı açıklamada 500 bin ücretsiz tabletin dağıtımının başladığını söyledi. MEB'e Ücretsiz tablet başvurusu nasıl yapılacak, kimlere ücretsiz tablet verilecek? MEB, EBA ve Zoom gibi platformlar üzerinden yapılacak uzaktan eğitim süresince öğrencilerin faydalanmasına katkı sunacak. MEB'in dışında belediyeler, kurumlar, kuruluşlar ve Acun Ilıcalı, ücretsiz tablet dağıtımı için çeşitli kampanyalar başlatmıştı. Öte yandan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 2, 3, 4, 8 ve 12. sınıflarda yüz yüze eğitime geçilmesiyle ilgili "Gidişatı bakıp salgının seyrini dikkate alıp her ne tedbir gerekiyorsa bu konularda çalışmalarımızı sürdüreceğiz." dedi. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yüz yüze eğitime geçiş planlamasının ikinci aşamasında, okul binalarına girmeyerek dışarıda bekleyen velilere teşekkür etti.
12.10.2020 Eğitim
MEB duyurmuştu! Yüz yüze eğitimin ikinci aşaması başladı
MEB duyurmuştu! Yüz yüze eğitimin ikinci aşaması başladı Yüz yüze eğitimin ikinci aşaması bugün itibariyle başladı. 7 milyona yakın öğrenci için ders zili çaldı. Öğrenciler haftada 2 gün, 2 grup halinde okula gitti. Türkçe, matematik, hayat bilgisi ve İngilizce gibi dersler yüz yüze, Resim, Beden ve müzik dersleri ise online yapılacak. Bu derslere ek olarak 4'üncü sınıflar ayrıca haftada 1 saat din kültürü ve ahlak bilgisi dersini de yüz yüze görecek. Müzik, resim ve beden eğitimi gibi dersler ise uzaktan eğitimle verilmeye devam edecek.
12.10.2020 Eğitim
MEB harekete geçti! O şart kaldırıldı 17 bin...
MEB harekete geçti! O şart kaldırıldı 17 bin... Milyonlarca kişi bekliyordu. MEB harekete geçti. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk imzasıyla 81 ile yazı yollandı ve resmen duyurdu. Milli Eğitim Bakanlığı yönetmelik değişikliğiyle kapatılan 17 bin köy okulunun yeniden açılışının önünü açtı. Yüz yüze eğitim ile ilgili değişiklik yapıldı. Pazartesi başlayacak olan öğrenciler haftada 2 gün, 2 grup halinde okula gidecek. Türkçe, matematik, hayat bilgisi ve İngilizce gibi dersler yüz yüze, Resim, Beden ve müzik dersleri ise online yapılacak. Bu derslere ek olarak 4'üncü sınıflar ayrıca haftada 1 saat din kültürü ve ahlak bilgisi dersini de yüz yüze görecek. Müzik, resim ve beden eğitimi gibi dersler ise uzaktan eğitimle verilmeye devam edecek. Okul öncesi eğitim kurumlarının tamamında ise haftada 5 gün yüz yüze eğitim yapılacak. İlkokul ve 8. sınıflarda valilik kararıyla cumartesi günleri de okullarda yüz yüze eğitim faaliyetleri gerçekleştirilebilecek. Milli Eğitim Bakanlığı yönetmelik değişikliğiyle kapatılan 17 bin köy okulunun yeniden açılışının önünü açtı. Yeni düzenlemede; “Birleştirilmiş Sınıf” vurgusu yapılarak, geçmişte köy okulu açılabilmesi için şart olan en az 10 öğrenci olması gerektiğiyle ilgili madde de esnetildi.
10.10.2020 Eğitim
Tabletler ne zaman dağıtılacak? MEB tablet dağıtımı 2020
Tabletler ne zaman dağıtılacak? MEB tablet dağıtımı 2020 Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle seyreltilmiş uygulamalarla yüz yüze ve uzaktan sürdürülecek hibrit eğitim modelinde, öğrencilere destek olmak amacıyla 500 bin tabletin öncelikli ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtımına önümüzdeki haftadan itibaren başlayacak. İşte Tablet dağıtımı hakkında merak edilenler…
7.10.2020 Eğitim
KYK yurt başvuruları ne zaman? 2020 KYK yurt başvuruları tarihi...
KYK yurt başvuruları ne zaman? 2020 KYK yurt başvuruları tarihi... KYK yurt başvuruları ne zaman sorusu YÖK tarafından üniversitelerin 1 Ekim'den itibaren açılabileceğini açıklamasının ardından merak edilen konuların başında geliyor. e-Devlet üzerinden alınan KYK yurt başvuru işlemlerine her yıl binlerce öğrenci müracaat ediyor. Hem mevcut üniversite öğrencileri hem de yeni başlayacak üniversite öğrencilerinin gözü KYK yurt başvuruları ile ilgili yapılacak açıklamaya çevrildi. Peki, KYK yurt başvuruları ne zaman? 2020 KYK yurt başvuruları tarihi...
18.08.2020 Eğitim
Okullar ne zaman açılıyor? İşte tüm detaylar
Okullar ne zaman açılıyor? İşte tüm detaylar Milli Eğitim Bakanı Selçuk okulların 31 Ağustos’ta uzaktan eğitimle açılacağını, 21 Eylül’den itibaren ise kademeli olarak yüz yüze eğitime geçileceğini açıkladı. Uzmanlar ise konu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. İşte 2020-2021 eğitim öğretim yılıyla ilgili tüm detaylar...
14.08.2020 Eğitim
Hibrit eğitim nedir? Üniversitelerde hibrit eğitim modeli uygulanacak!
Hibrit eğitim nedir? Üniversitelerde hibrit eğitim modeli uygulanacak! Corona virüs pandemisi ile gündeme gelen hibrit eğitim modeli internette araştırılan konular arasında geliyor. Üniversitelerin açılacağı tarihin YÖK tarafından açıklanmasının ardından üniversitlerde uygulanan hibrit eğitim modeli merak ediliyor. Peki, Hibrit eğitim nedir? İşte üniversitelerde hibrit eğitim modeli...
13.08.2020 Eğitim
Hibrit ne demek? Hibrit eğitim nedir?
Hibrit ne demek? Hibrit eğitim nedir? Hibrit kelimesi ne demek? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, okullardaki Kovid-19 tedbirlerine ilişkin de "31 Ağustos'a doğru salgının seyrinde farklılık olursa, online ya da hibrid birtakım yöntemler önerilebilir" diye konuştu. Bakan Koca’nın ‘hibrid birtakım yöntemler önerilebilir’ açıklamasından sonra hibrid nedir, ne anlama gelir? Hibrit eğitim nedir? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
9.07.2020 Eğitim
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında flaş gelişme! Aylar sonra ilk kez oldu! Eskiye dönüyor
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında flaş gelişme! Aylar sonra ilk kez oldu! Eskiye dönüyor Sıfır araba ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Araba fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama. Araba fiyatlarıyla ilgili tarih verildi. Çip krizi sebebiyle araba fiyatlarında yeni değişimler yaşanacak. İkinci el araba piyasasında ise hareketlenme başladı. Durgunluk sebebiyle fiyatların bir miktar düştüğünü söyleyen satıcılar önümüzdeki günlerde piyasının daha da hareketlenmesi bekliyor. Vatandaş ise istediği fiyattan araba bulamamasından şikayetçi. Vatandaşlar 90 bin lira bandında araba kalmamasından yakındı. Öte yandan Çip krizinin yol açtığı olumsuz etkiler Türkiye'de de derinden yaşanıyor. Son iki yıldır Türkiye'de satılan otomobillerde aksesuar seviyesi geriledi. Cam tavan, deri koltuk, şerit takip sistemi, kör nokta uyarısı gibi konfor ve güvenlik donanımları otomobillerden çıkarılmaya başlandı. Daha önce standart olan donanımlar isteğe bağlı olarak getirilmeye başlandı. Bunun en önemli nedeni ÖTV matrahına göre vergilendirme uygulaması. 1.000 TL'lik bir fark bile otomobilin ÖTV matrahını etkiliyor ve bir üst dilime çıkarıyor. Dolayısıyla otomobilin anahtar teslim satış fiyatını yükseltiyor. Bu yüzden firmalar modellerinin alt dilimdeki ÖTV matrahına girmesi için çabalıyor. Otomobillerini daha az aksesuarla getiriyorlar. Öte yandan araba fiyatlarıyla ilgili uzmanlar son dakika açıklamalarda bulundu! Uzmanlar nisan yanında yaşanacak fiyat değişimleriyle ilgili fiyat verdi. İşte sıfır ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili tüm gelişmeler...
10.04.2022 Ekonomi
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında flaş gelişme! Böylesi görülmedi ilk kez oldu! Tarih verildi! Nisan ayında...
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında flaş gelişme! Böylesi görülmedi ilk kez oldu! Tarih verildi! Nisan ayında... Sıfır araba ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması. Araba fiyatlarıyla ilgili tarih verildi. Çip krizi sebebiyle araba fiyatlarında yeni değişimler yaşanacak. Çip krizinin yol açtığı olumsuz etkiler Türkiye'de de derinden yaşanıyor. Son iki yıldır Türkiye'de satılan otomobillerde aksesuar seviyesi geriledi. Cam tavan, deri koltuk, şerit takip sistemi, kör nokta uyarısı gibi konfor ve güvenlik donanımları otomobillerden çıkarılmaya başlandı. Daha önce standart olan donanımlar isteğe bağlı olarak getirilmeye başlandı. Bunun en önemli nedeni ÖTV matrahına göre vergilendirme uygulaması. 1.000 TL'lik bir fark bile otomobilin ÖTV matrahını etkiliyor ve bir üst dilime çıkarıyor. Dolayısıyla otomobilin anahtar teslim satış fiyatını yükseltiyor. Bu yüzden firmalar modellerinin alt dilimdeki ÖTV matrahına girmesi için çabalıyor. Otomobillerini daha az aksesuarla getiriyorlar. Öte yandan araba fiyatlarıyla ilgili uzmanlar son dakika açıklamalarda bulundu! Uzmanlar nisan yanında yaşanacak fiyat değişimleriyle ilgili fiyat verdi. İşte sıfır ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili tüm gelişmeler...
7.04.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'vurucu güç olarak yerini alacak' dedi ve tarihi resmen açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'vurucu güç olarak yerini alacak' dedi ve tarihi resmen açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Teknolojiler ve Yeni Yatırımlar Toplu Açılış ve Tanıtım Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan burada yaptığı konuşmada, "Milli Muharip Uçağımızı 2023 yılında hangardan çıkarıp, bütün dünyaya göstereceğiz. 2025'te ilk uçuşunu gerçekleştireceğimiz uçağımız testlerinin ardından 2029'da TSK'da vurucu güç olarak yerini alacaktır." ifadelerini kullandı.
6.01.2022 Siyaset
Faiz indirimi ile ilgili flaş açıklama! İş Bankası duyurdu
Faiz indirimi ile ilgili flaş açıklama! İş Bankası duyurdu Merkez Bankası'nın faiz kararı öncesi faiz indirimi ile ilgili çok önemli bir açıklama geldi. İş Bankası tarafından yapılan açıklamada faizlerin mutlaka indirilmesi gerektiği vurgulandı. Türkiye Sermaye Piyasaları Kongresi'nde konuşan İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran, “Faiz ve kur konusunda eğer sonuç almak istiyorsak enflasyondaki beklentileri iyileştirmek ve enflasyondaki beklentilere paralel olarak faiz indirimlerine devam etmemiz gerekiyor. Faizler kesinlikle inmelidir ama mutlaka ve mutlaka enflasyon ve enflasyon beklentilerine paralel olarak inmelidir. Enflasyonun yüksek olduğu bir yerde faizlerin tek başına iniyor olması bizi arzu ettiğimiz noktaya götürmez” dedi.  
16.11.2021 Ekonomi
Vakıfbank resmen duyurdu! 81 ildeki tüm şubeye gönderildi, krediler ve...
Vakıfbank resmen duyurdu! 81 ildeki tüm şubeye gönderildi, krediler ve... VakıfBank resmen duyurdu! 81 ildeki tüm şubelere gönderildi. Kredi açıklaması geldi. Hepsi tek çatı altında toplandı. VakıfBank, yaptığı açıklamada sürdürülebilirlik atağına geçtiğini, bu kapsamda çalışmalarını tek çatı altında toplayarak, 81 ildeki şubelerine "Sürdürülebilir Bankacılık" logosunu ulaştırdığını duyurdu. VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, sürdürülebilir temalı kredilerin her yıl artırmanın amaçlandığını belirtti. Kredi tahsis süreçlerinde ise çevresel ve sosyal risklerin ölçülmesi için kurulan özel birimle çalışmaların yürütüldüğünü vurguladı.
22.10.2021 Ekonomi
Üniversitelerde yeni dönem! YÖK Başkanı Özvar resmen açıkladı, artık öğrenciler...
Üniversitelerde yeni dönem! YÖK Başkanı Özvar resmen açıkladı, artık öğrenciler... Üniversitelerde yeni dönem... Okulların yüz yüze eğitim 6 Eylül'de başlama kararının ardından gözler üniversitelere çevrildi. Detaylar belli oldu. Bilim Kurulu toplantısı sonrası YÖK Başkanı Erol Özvar açıklamalarda bulundu. Erol Özvar üniversitelerde yüz yüze eğitime dikkat çekerken harmanlanmış, hibrit ya da karma eğitim modellerini de belirtti. Peki ama harmanlanmış eğitim nedir?
2.09.2021 Eğitim
YÖK Başkanı'ndan son dakika yüz yüze eğitim açıklaması!
YÖK Başkanı'ndan son dakika yüz yüze eğitim açıklaması! Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, "Bu yıl, yani 2021-2022 eğitim ve öğretim yılında salgının gelişme seyri ve ilgili kurum ve kuruluşların uyarıları da dikkate alınarak üniversitelerde örgün eğitim yüz yüze başlayacaktır. Bununla birlikte yükseköğretim kurumlarımızla koordinasyonun sağlanabilmesi için salgının seyrine göre harmanlanmış eğitim modeli de örgün programlarda halen olduğu gibi kullanılmaya devam edebilecektir." dedi.
26.08.2021 Eğitim
İK yöneticileri CHRO Summit’te buluştu
İK yöneticileri CHRO Summit’te buluştu İş dünyasının önde gelen yöneticileri, Fortune Türkiye & DataExpert iş birliği ve BMI organizasyonuyla düzenlenen CHRO Summit 2021’de bir araya geldi. RESHAPE temasıyla düzenlenen zirvede pandeminin etkisiyle ortaya çıkan yeni düzende çalışma hayatının geçireceği dönüşüm ve şirketlerin bu dönüşüme nasıl ayak uyduracağı gibi konular ele alındı.
3.06.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Hibrit Eğitim Modeli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hibrit eğitim modeli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.