Hesap İşletim Ücreti

Hesap İşletim Ücreti

Son dakika hesap işletim ücreti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hesap işletim ücreti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hesap işletim ücreti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hesap İşletim Ücreti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hesap işletim ücreti gelişmeleri de dahil olmak üzere 161 hesap işletim ücreti haberi bulunmuştur. Tüm hesap işletim ücreti haberleri aşağıda listelenmiştir.
VakıfBank ve Halkbank resmen duyurdu! Paralar hesaplara aktarılacak, en az 1.000 TL... Son gün 22 Haziran, kupon ve anapara ödemeleri...
VakıfBank ve Halkbank resmen duyurdu! Paralar hesaplara aktarılacak, en az 1.000 TL... Son gün 22 Haziran, kupon ve anapara ödemeleri... VakıfBank ve Halkbank tarafından resmi açıklama yapıldı. Büyük kazanç sağlanacak. En düşüğü 1.000 TL. Hesap işletim ücreti ödenmeyecek. Oranlar belli oldu. Gelire Endeksli Senetlerin arzı için süreç başladı. Talep toplama ilk etapta üç kamu bankası aracılığıyla gerçekleştirilecek.Konu ile ilgili VakıfBank ve Halkbank art arda açıklamalar geldi. Detaylar netleşti. Peki, GES talep toplama tarihleri ne zaman? GES nedir, getiri hesaplama nasıl yapılır? Gelire Endeksli Senet ne kadar kazandırır? İşte en çok merak edilen soruların yanıtları...
16.06.2022 Ekonomi
Hesap işletim ücreti alınmayacak! Paralar hesaba yatacak! Oran belli oldu! Çarşamba başlıyor
Hesap işletim ücreti alınmayacak! Paralar hesaba yatacak! Oran belli oldu! Çarşamba başlıyor Paralar hesaba yatacak! Yıllık getiri oranı belli oldu. Türk Lirası'na güvenenlere yeni kazanç fırsatı yaratacak olan Gelire Endeksli Senet (GES) ihracına ilişkin talep toplama işlemi çarşamba günü başlıyor. Bu senetlere uygulanacak asgari getiri garantisi sayesinde yatırımcının gelir payındaki değişimden olumsuz etkilenmesi önlenmiş olacak. Kur korumalı mevduat hesabı ya da farklı ürünlere yatırım yapanlar da bu senetleri satın alabilecek.
13.06.2022 Ekonomi
Kredi kampanyası! Banka resmen duyurdu, 36 ay vadeli, aylık ya da esnek geri ödeme...
Kredi kampanyası! Banka resmen duyurdu, 36 ay vadeli, aylık ya da esnek geri ödeme... Kredi kampanyası resmen duyuruldu. Müşterileri yakından ilgilendiriyor. 36 aya kadar vade seçenekleri, 1,89'dan başlayan oranlar ile kredi kullanılabiliyor. Geri ödeme için ise aylık eşit taksit ya da esnek olarak ödeme planı oluşturulabiliyor. Kampanyadan yararlananlar için tüm EFT ve Havale işlemleri TL para birimi için geçerli olmak üzere ücretsiz. Aynı zamanda hesap işletim ücreti de alınmıyor. Albaraka Türk kampanya detaylarını tek tek duyurdu. Kampanyadan faydalanmak için son tarih ise 30 Mart 2022. Bankadan yapılan açıklamaya göre 36 ay vadeli, 1 milyon TL’ye kadar finansman talep edilebilecek
28.02.2022 Ekonomi
VGM yükseköğrenim burs sonuçları sorgulama! VGM burs sonuçları ne zaman açıklanacak 2021, VGM lisans burs sonuçları açıklandı mı?
VGM yükseköğrenim burs sonuçları sorgulama! VGM burs sonuçları ne zaman açıklanacak 2021, VGM lisans burs sonuçları açıklandı mı? VGM yükseköğrenim burs sonuçları ne zaman açıklanacak, VGM lisans burs sonuçları açıklandı mı? sorularına yoğun bir şekilde yanıt aranıyor. 2021-2022 eğitim öğretim dönemine ilişkin VGM burs başvuru sürecinde sona yaklaşılıyor. Oraöğrenim sonuçlarının açıklanmasının ardından gözler yükseköğrenim sonuçlarına çevrilmişti, VGM yükseköğrenim sonuçları ile ilgili Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden resmi açıklama geldi. Peki, VGM yükseköğrenim burs sonuçları sorgulama…
23.12.2021 Eğitim
VGM burs sonuçları ne zaman açıklanacak? Ortaöğrenim-Yükseköğrenim VGM burs başvurusu 2021 sonuçları nasıl ve nereden öğrenilir?
VGM burs sonuçları ne zaman açıklanacak? Ortaöğrenim-Yükseköğrenim VGM burs başvurusu 2021 sonuçları nasıl ve nereden öğrenilir? VGM burs sonuçları ne zaman açıklanacak? VGM burs başvurusu bulunan öğrenciler gözlerini sonuçların açıklanacağı tarihe çevirdi. Ortaöğrenim bursu için başvurular 31 Ekim'de tamamlandı. 1 Kasım'da başlayan yükseköğrenim başvuruları ise 15 Kasım'da sona erecek. Peki, Ortaöğrenim-Yükseköğrenim VGM burs başvurusu 2021 sonuçları nasıl ve nereden öğrenilir?
5.11.2021 Eğitim
Resmen duyuruldu! Kredi kartı, EFT, havale, FAST... Hepsi için geçerli
Resmen duyuruldu! Kredi kartı, EFT, havale, FAST... Hepsi için geçerli Banka müşterilerini ilgilendiren önemli karar! EFT, havale, FAST... Hepsini kapsıyor. Resmi açıklama geldi. Albaraka Türk'ten önemli adım. Birçok avantaj aynı anda sunuluyor. "Eflatun Bankacılık” sistemi hayata geçirildi. Kadın müşterilere özel olarak sunulan bankacılık hizmetinde kredi kartı ücreti alınmayacak. Ayrıca TL, döviz veya altın gibi tüm cari ve katılma hesaplarından hiçbir koşul gerektirmeksizin hesap işletim ücreti alınmayacak.
6.10.2021 Ekonomi
VGM burs başvuruları ne zaman 2021? VGM burs başvurusu başladı mı, şartları nelerdir, nasıl başvurulur?
VGM burs başvuruları ne zaman 2021? VGM burs başvurusu başladı mı, şartları nelerdir, nasıl başvurulur? VGM burs başvurusu ile ilgili araştırmalar hızlandı. VGM burs başvurusunda istenilen şartları karşılayan ortaöğrenim öğrencilerine aylık 75,00 TL, yükseköğrenim öğrencilerine aylık 300,00 TL burs veriliyor. Peki, VGM burs başvurusu ne zaman? 2021 VGM burs başvurusu şartları nelerdir, nasıl başvuru yapılır?
11.09.2021 Eğitim
FAST, EFT, havale ücreti, kart aidatı, masraf ve komisyon yok! Tek tek açıklandı
FAST, EFT, havale ücreti, kart aidatı, masraf ve komisyon yok! Tek tek açıklandı Bankacılık ile ilgili önemli bir adım atılıyor. Türkiye'de ilk kez uygulanıyor. Kredi kartı aidat ödemesi yok. Ayrıca FAST, EFT ve havale ücretsiz olarak yapılıyor. Albaraka Türk gençler için harekete geçti. Albaraka Türk, katılım bankacılığında bir ilki hayata geçirerek başlattığı "Trend Bankacılık" ile 18 ila 25 yaş arasındaki gençleri masrafsız bankacılık ile buluşturuyor.
18.08.2021 Ekonomi
Bankada parası olan herkese kötü haber!
Bankada parası olan herkese kötü haber! Bankada hesabı olan herkesi ilgilendiriyor! Kötü haber geldi. Danıştay'dan flaş karar. Danıştay, bankaların ‘hesap işletim ücreti’, ‘nakit avans ücreti’ gibi birtakım ücretlerin almasını hukuka aykırı bulmadı. Söz konusu ücretler alınmaya devam edecek.
26.03.2021 Ekonomi
Paranızı alabilirsiniz! Milyonlarca tüketiciyi ilgilendiriyor, flaş karar
Paranızı alabilirsiniz! Milyonlarca tüketiciyi ilgilendiriyor, flaş karar İnternetten alışveriş yapan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Aldığınız ürün hasarlı ya da yanlış ürün gelirse ücretini kargo şirketinden alabilirsiniz. Tüketici kargo geldiği zaman kargosunu açarak yanlış ya da eksik bir ürün olup olmadığını kontrol etmesi gerekiyor. Fakat kargo görevlileri böyle bir süre vermedikleri için, alışveriş yapan kişi ancak kargo görevlisi gittiğinde ürün hakkınsa bilgi sahibi olabiliyor. Bu durumda kargo firması haksız oluyor. Tüketiciler Birliği Antalya Şube Başkanı Neşet Gündüz, "Uzaktan alışverişte ürün farklı ya da kırık çıkarsa tüketici satış yapılan firmada muhatabını bulamazsa, ücreti kargo şirketinden tahsil edilebilir" dedi.
14.02.2021 Ekonomi
Havale, EFT ücretleri değişti! O işlemler ücretsiz...
Havale, EFT ücretleri değişti! O işlemler ücretsiz... Bankada parası olan, kredi kartı ya da kredi kullanan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Bankaların bireysel ve ticari müşterilerden aldığı ücret ve komisyonlar düşürüldü. Bunlar içinde en çok kullanılan EFT ve havale işlemlerine ilişkin en çok 100 lira alınabiliyor. En düşük ödeme 1 lira. Peki kim ne kadar ödeme yapıyor? Hangi işlemlerden para alınamıyor?
12.08.2020 Ekonomi
SGK imzayı attı, emekliler oraya koştu! Flaş uyarı geldi...
SGK imzayı attı, emekliler oraya koştu! Flaş uyarı geldi... Milyonlarca kişi bekliyordu. SGK resmen imzayı attı ve süreç başladı. Emekliler haberi alınca oraya koştular.Sosyal Güvenlik Kurumu'nun tek tek yaptığı anlaşmalar ile ödemeler 2 bin 750 liraya kadar çıktı. Bankacılar, emekli aylığı alan vatandaşlara yönelik olarak, corona virüs salgını nedeniyle emekli promosyonu işlemleri için şubelere gitmeden, dijital bankacılık kanalıyla bu işlemlerin yapılabileceği uyarısında bulundu. Emeklilere 450 ila 2 bin 750 liraya varan nakit ya da ek promosyon ödeme avantajı sağlanıyor. 13 milyon emekliye yaklaşık 9 milyar lira tutarında promosyon ödemesinin yapılması öngörülüyor.
17.03.2020 Emekli
SGK devreye girip imzayı attı! Milyonlarca kişiye 2 bin 750 ödeme ve...
SGK devreye girip imzayı attı! Milyonlarca kişiye 2 bin 750 ödeme ve... Milyonlanca kişi aylardır bekliyordu ve belli oldu. SGK imzayı arttı. Sosyal Güvenlik Kurumu'nun tek tek yaptığı anlaşmalar ile ödemeler 2 bin 750 liraya kadar çıktı. Bankalar emekliler için kesenin ağzını açtı. Bankalar emeklilere 3 yıllık dönem için promosyon ödemelerinin yanı sıra ilave kampanyalar da sunuyor. Emeklilere 450 ila 2 bin 750 liraya varan nakit ya da ek promosyon ödeme avantajı sağlanıyor. 13 milyon emekliye yaklaşık 9 milyar lira tutarında promosyon ödemesinin yapılması öngörülüyor.
14.03.2020 Emekli
PTT 2020 emekli promosyonu başladı mı? Emekli promosyonunda PTT promosyonu ne kadar?
PTT 2020 emekli promosyonu başladı mı? Emekli promosyonunda PTT promosyonu ne kadar? SGK ile Ziraat Bankası’nın imzaladığı protokolden sonra emekliler en yüksek emekli promosyonunu almak için tek tek bankaların promosyon ücretlerini araştırıyor. Emekli maaşını PTT’den alan emekliler de PTT banka promosyonu ücretlerini merak ediyor. İşte PTT promosyon ücreti 2020…
10.03.2020 Gündem
Bir banka daha emekli promosyon fiyatını açıkladı
Bir banka daha emekli promosyon fiyatını açıkladı DenizBank, 3 yıl boyunca maaşını DenizBank'tan alma sözü veren emekli müşterilerine 1000 liraya varan nakit kazanmanın yanı sıra bazı ayrıcalıklardan yararlanma imkanı tanıyor.
10.03.2020 Ekonomi
EFT, havale ücretlerinde indirim! İşte yeni tarife...
EFT, havale ücretlerinde indirim! İşte yeni tarife... Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), banka müşlerilerinden alınan ücret ve komisyonlarda fiyatları düşürdü.  İnternet bankacılığı aracılığıyla yapılan işlemler ile düzenli ödemelerde 1 lira, ATM'den yapılan işlemlerde 2 lira, şube ve diğer kanallar ile yapılan işlemlerde ise 5 lira olarak belirlendi.
10.02.2020 Ekonomi
Emekliler şikayet etti! Hükümet harekete geçti...
Emekliler şikayet etti! Hükümet harekete geçti... Bankada hesabı olan, herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Hükümet harekete geçti. Bankaların aldığı ücret ve komisyonlar 2014’te 20 kaleme indirilmişti. Buna rağmen vatandaşlar masraflardan dertli. Kredi faizlerinin düştüğü bir ortamda alınan ücretlerin yüksek oluşu başta emekliler olmak üzere birçok vatandaşın şikayetine konu olunca ekonomi yönetimi çalışma başlattı.
1.02.2020 Ekonomi
Emekliye güzel haber: 1000 liraya kadar ödeme
Emekliye güzel haber: 1000 liraya kadar ödeme Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor. Süre doluyor yeni ödeme için harekete geçtiler. Promosyon ödemeleri 1000 liraya kadar çıkıyor. Ayrıca emekli tanıdıklarını getirenlere de 125 lira ödeme yapılıyor. 2020 emekli promosyonu ne zaman verilecek, belli oldu mu?
22.11.2019 Emekli
Emekliye 1000 lira promosyon
Emekliye 1000 lira promosyon Emekliler bayram ikramiyelerini heyecanla beklerken, bankalar da yaklaşık 12.5 milyon emekliyi müşterisi yapmak için kampanyalarına devam ediyor. Maaş aldığı bankayı değiştiren emeklilere maaşa göre 450 TL’ye kadar promosyon veren bankalar, ekstra kampanyalarla emeklilere 1000 TL’ye varan ödemeler yapıyor.
4.08.2019 Ekonomi
Emekliye güzel haber! 1000 liraya çıktı...
Emekliye güzel haber! 1000 liraya çıktı... Bankalar promosyon yarışı kızışınca rakam 450 liradan 1.000 TL’ye kadar çıktı. ‘3 yıl maaşımı sizden alacağım’ taahhüdünü veren emekli parasını alacak. İlk promosyondan yararlananlar ise 2020’de yenileyecek.
27.07.2019 Ekonomi
Emekli maaşlarında kazan-kazan yarışı
Emekli maaşlarında kazan-kazan yarışı Emekliler hem zamlı maaşlarını hem de bayram ikramiyelerini heyecanla beklerken, bankalar da yaklaşık 12.5 milyon emekliyi müşterisi yapmak için kampanyalarına devam ediyor.
1.07.2019 Ekonomi
Bankalar yarışa girdi! Emekliye 700 lira promosyon...
Bankalar yarışa girdi! Emekliye 700 lira promosyon... Bankaların promosyon yarışı kızıştı. 450 liraya varan promosyon kampanyalarla 700 liraya kadar çıkarken; emekliyi bankaya kazandıranlara da 100-125 lira veriliyor.
3.06.2019 Emekli
Bankada emekliye promosyon yarışı
Bankada emekliye promosyon yarışı Bankalar, emeklilerin maaş ödemesinde kendilerini seçmesi için farklı avantajlar sunuyor. Kamuoyunda ‘promosyon’ adıyla anılan bu avantajları sizin için derledik.
7.04.2019 Ekonomi
Milyonlarca emekli için yarışa girdiler! 450 liraya kadar...
Milyonlarca emekli için yarışa girdiler! 450 liraya kadar... Daha önce emeklililer, maaşlarını emekli oldukları kurumun anlaşmalı bankalarından alabiliyordu. Ancak artık bütün bankalardan emekli maaşı almak mümkün.
23.03.2019 Emekli
Bankada daha az masraf
Bankada daha az masraf Yıllarca bankaların aldığı ücretlerden dert yandık. Son olarak 2014’te yapılan değişikle alınabilecek ücretler 20 kalemde toplandı. Buna rağmen vatandaşlar masraflardan dertli. Belki de alternatiflerin farkında olunmamasından kaynaklanıyor. işte tasarruf ettiren ayrıntılar...
10.03.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Hesap İşletim Ücreti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hesap işletim ücreti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.