Eft

Eft

Son dakika eft haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eft ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eft haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eft

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eft gelişmeleri de dahil olmak üzere 143 eft haberi bulunmuştur. Tüm eft haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bayramda EFT ve havale yapılır mı? Bayramda yollanan havale, EFT hemen hesaba geçer mi?
Bayramda EFT ve havale yapılır mı? Bayramda yollanan havale, EFT hemen hesaba geçer mi? Ramazan bayramı'nda bankalar kapalı olacak. İnternet bankacılığı ise internet üzerinde EFT gönderme işlemlerine açık olacak. Ancak kullanıcılar, bayram tatilinde fast olmadan EFT ve havale yapılıp yapılmayacağını araştırmaya başladı. Merak edenler için 10-11-12 Nisan'da yapılan EFT ve havale işlemlerinde para hesaba geçer mi sorusunun yanıtı ve detaylar haberimizde.
11.04.2024 Ekonomi
Bitcoin sert düştü! Kayıp yüzde 14'ü buldu
Bitcoin sert düştü! Kayıp yüzde 14'ü buldu Geçtiğimiz hafta 73 bin dolar seviyesini aşarak rekor kıran Bitcoin 63 bin dolar seviyesinin hemen altına kadar çekildi. Düşüş yüzde 14'ü aştı.
19.03.2024 Ekonomi
Bitcoin'de sert düşüş! Kritik seviyenin altına indi
Bitcoin'de sert düşüş! Kritik seviyenin altına indi Geçtiğimiz hafta 73 bin dolar seviyesini aşarak rekor kıran Bitcoin 63 bin dolar seviyesinin hemen altına kadar çekildi. Düşüş yüzde 14'ü aştı.
19.03.2024 Ekonomi
Bitcoin durdurulamıyor! Üst üst tarihi rekor kırdı
Bitcoin durdurulamıyor! Üst üst tarihi rekor kırdı Dijital Para birimi Bitcoin, İngiltere'nin kripto para bağlantılı borsada işlem gören ürünler için kurumlara başvuruda bulunmalarına izin vereceğini açıklamasının ardından 72 bin dolar seviyesini geçerek rekor tazeledi.
11.03.2024 Ekonomi
Bitcoin haftaya rekorla başladı, tarihi zirveye koşuyor
Bitcoin haftaya rekorla başladı, tarihi zirveye koşuyor Kripto paraların atası olarak kabul edilen Bitcoin tarihi zirveye koşuyor. Yükseliş trendini sürdüren dijital para birimi, 71 bin 505 dolar seviyesine çıkarak haftaya rekorla başladı.
11.03.2024 Ekonomi
EFT yapanlar dikkat! Para transferleriyle ilgili bakanlık harekete geçti, inceleme başladı: 'Kira' detayı...
EFT yapanlar dikkat! Para transferleriyle ilgili bakanlık harekete geçti, inceleme başladı: 'Kira' detayı... Bankada EFT işlemi yapan herkesi yakından ilgilendiriyor. Bazı kişiler para transferlerinde EFT masrafı ödememek için 'kira' seçeneğini işaretliyor. Hazine ve Maliye Bakanlığı bu durum ile ilgili harekete geçti. Transfer sırasında ‘kira’ ve ‘diğer’ olarak işaretlenen hesapları incelemeye aldı. İşte detaylar...
6.03.2024 Ekonomi
Kira ödemesini IBAN ile yapanlar dikkat! Yargıtay'dan emsal niteliğinde karar
Kira ödemesini IBAN ile yapanlar dikkat! Yargıtay'dan emsal niteliğinde karar Ev sahibi kiracı ilişkileri son yılların en çok konuşulan konuları arasında yer alıyor. Özellikle kiralardaki fahiş artış nedeniyle yaşanan sorunlar bir hayli artış gösterirken mülk sahipleri kiracısını çıkarmak için farklı yöntemler denemeye başladı. Yargıtay kirasını banka üzerinden IBAN numarası ile yatıranları yakından ilgilendiren bir karara imza attı.
6.02.2024 Gündem
Elektronik tebligat sisteminden ‘sahte borç bildirimi' ile 650 bin lira dolandırıldı
Elektronik tebligat sisteminden ‘sahte borç bildirimi' ile 650 bin lira dolandırıldı Konya'da bir kişi, Ulusal Elektronik Tebligat Sistemine (UETS) tanımadığı bir yerden gelen sahte borç bildirimiyle haciz ihbarnamesine süresinde itiraz etmediği için 650 bin lira para ödemek zorunda kaldı. Konyalı Selim Tuncer, UETS'ye gelen iki ayrı haciz dosyasına ise itiraz ederek, para ödemekten kurtuldu.
3.02.2024 Gündem
EFT'ler neden gitmiyor? Bekleyen EFT neden olur, FAST sistemi kapalı durumda ne demek? EFT'lerde sorun mu var 15 Ocak 2024?
EFT'ler neden gitmiyor? Bekleyen EFT neden olur, FAST sistemi kapalı durumda ne demek? EFT'lerde sorun mu var 15 Ocak 2024? EFT’lerde sorun mu var, bekleyen EFT ne demek? Bekleyen EFT ifadesi, para transferi yapmak isteyenler tarafından sabah saatleriyle karşılaşılan bir sorun oldu. EFT işlemleri, gönderen kişinin hesabından çıkan para miktarının alıcı kişinin hesabına ulaşmasıyla tamamlanır. Bugün EFT işlemleri "bekleme" aşamasında kalıyor. Peki, FAST ve EFT sorun mu var, neden gitmiyor? Bankalarda FAST EFT sorunu mu var?
15.01.2024 Ekonomi
ETF onayı nedir? Bitcoin Spot ETF onayı ne zaman, ETF onaylanırsa ne olur, onaylanmazsa ne olur?
ETF onayı nedir? Bitcoin Spot ETF onayı ne zaman, ETF onaylanırsa ne olur, onaylanmazsa ne olur? ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC) spot Bitcoin Borsa Yatırım Fonları (ETF) ile ilgili kararı beklenirken, SEC'in sosyal medya X hesabı hacklenerek, sahte 'Bitcoin ETF onaylandı' haberi paylaşıldı. Söz konusu açıklamanın ardından BTC ETF onaylandı mı? Sorusuna yanıt aranırken Bitcoin ETF kararı ne zaman açıklanacak? Bitcoin ETF onayı nedir? Sorularına da yanıt aranmaya başlandı. İşte BTC EFT onay saati ve merak edilen diğer ayrıntılar…
10.01.2024 Ekonomi
SEC ETF onayı saat kaçta açıklanacak? ETF onayı verildi mi, Bitcoin ETF onayı ne zaman açıklanacak? ETF onayı geldi mi?
SEC ETF onayı saat kaçta açıklanacak? ETF onayı verildi mi, Bitcoin ETF onayı ne zaman açıklanacak? ETF onayı geldi mi? Bitcoin ETF onayına yönelik aramalar yoğunlaştı. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC) kararı 10 Ocak'ta açıklaması beklenirken SEC'in sosyal medya hesabı hacklendi ve "Bitcoin ETF onayı aldı" paylaşımı yapıldı. Paylaşımın ardından 48 bin dolara yükselen Bitcoin daha sonra haberin SEC tarafından yalanlanması ile 45-46 bin aralığına düştü. Peki, ETF onayı ne zaman açıklanacak, Bitcoin ETF onayı saat kaçta duyurulacak? ETF onayı verildi mi?
10.01.2024 Ekonomi
Kripto para piyasasında Bitcoin ETF geri sayımı
Kripto para piyasasında Bitcoin ETF geri sayımı Bu hafta ABD'de Bitcoin tarafından desteklenen borsa yatırım fonlarını başlaması için geri sayımlarda heyecan dorukta. Yatırımcılar, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC) spot bitcoin ETF'sine ilişkin kararını sabırsızlıkla bekliyor. Yatırımcıların ETF'lerin onaylanacağına dair iddiaları sonucu Bitcoin (BTC-USD) fiyatları son birkaç hafta içinde sıçradı.
8.01.2024 Ekonomi
Satış sorumlusu genç, neye uğradığını şaşırdı: Yarım milyonluk dolandırıcılık!
Satış sorumlusu genç, neye uğradığını şaşırdı: Yarım milyonluk dolandırıcılık! Antalya’da su sporu araçları satan bir firma çalışanı, 580 bin TL’ye deniz scooterı satıp sahte dekontla dolandırıldığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. “Dekontun sahteliğini bankadakiler bile başta anlayamadı. 2 bin lira da fazla göndermiş” diyen çalışan, “Sattığım Seabob'u bana satmaya çalıştılar” diyerek şikayetçi olduğunu ifade etti.
31.07.2023 Yaşam
Bayramda EFT havale yapılır mı? Bayram tatilinde FAST ile para gönderirsen ne zaman hesaba geçer? İnternet bankacılığı ve ATM’lerden işlem yapılıyor mu?
Bayramda EFT havale yapılır mı? Bayram tatilinde FAST ile para gönderirsen ne zaman hesaba geçer? İnternet bankacılığı ve ATM’lerden işlem yapılıyor mu? Bayramda havale, EFT ve FAST hesaba geçer mi, Kurban Bayramı para transferi ne zaman hesaba geçer? Kurban Bayramı resmi tatil olduğundan banka şubeleri bu hafta içi hizmet vermeyecek. Merkez Bankası tarafından geçtiğimiz yıllarda hayata geçirilen uygulama ile FAST ile 7-24 hesaba anlık para transferi gerçekleştirilebiliyor. Peki, Bayramda havale, EFT, Fast hesaba geçer mi? Bayramda EFT yapılır mı? İnternet bankacılığı ve ATM’lerden işlem yapılıyor mu?
29.06.2023 Ekonomi
28 Ekim EFT saatleri! Bugün EFT kaça kadar, EFT saati kaçta bitiyor? 28 Ekim'de EFT yapılıyor mu?
28 Ekim EFT saatleri! Bugün EFT kaça kadar, EFT saati kaçta bitiyor? 28 Ekim'de EFT yapılıyor mu? Bugün EFT saat kaça kadar, 28 Ekim'de EFT yapılıyor mu? 28 Ekim EFT saatleri sorgulanıyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın öncesi 28 Ekim tarihinde de olup olmayacağı merak konusu. Bankaların çalışma saatleri ve EFT durumu araştırılıyor. Peki 28 Ekim bankalar açık mı, bugün bankalar saat kaça kadar açık? 28 Ekim'de EFT yapılır mı?
28.10.2022 Ekonomi
TOKİ ödeme planı 2022 nasıl olacak? Halkbank TOKİ ödemesi nasıl yapılır, TOKİ ödemeleri ne zaman başlar, her yıl artacak mı, faizli mi?
TOKİ ödeme planı 2022 nasıl olacak? Halkbank TOKİ ödemesi nasıl yapılır, TOKİ ödemeleri ne zaman başlar, her yıl artacak mı, faizli mi? TOKİ başvuruları 14 Eylül tarihinde başladı, 31 Ekim tarihine kadar devam edecek. TOKİ başvuruları, Halk Bankası ve Ziraat Bankası üzerinden gerçekleştiriliyor. Projelere göre başvuru yapılacak bankalar değişiklik gösteriyor. Peki, TOKİ ödemeleri nasıl olacak, Halkbank TOKİ ödemesi nasıl yapılır? TOKİ ödemeleri ne zaman başlar, her yıl artacak mı, faizli mi? İşte TOKİ ödemeleri…
15.09.2022 Ekonomi
Halkbank TOKİ ödemesi nasıl yapılır? TOKİ Halkbank başvuru ücreti ne kadar, şartları nelerdir? Para yatırma ve başvuru ödemesi!
Halkbank TOKİ ödemesi nasıl yapılır? TOKİ Halkbank başvuru ücreti ne kadar, şartları nelerdir? Para yatırma ve başvuru ödemesi! Cumhuriyet tarihinin en büyük projesi olan TOKİ sosyal konut projesinin detayları netleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamaya göre konut, arsa ve işyeri kampanyasında başvurular e-Devlet veya Ziraat Bankası, Halkbank şubelerinden başvuru yapabilecek. Peki, Halkbank TOKİ ödemesi nasıl yapılır? TOKİ Halkbank başvuru ücreti ne kadar, şartları nelerdir? Halkbank TOKİ ödemesi nasıl yapılır? İşte Halkbank TOKİ para yatırma ve başvuru ücreti…
15.09.2022 Ekonomi
Promosyonlarla ile ilgili son dakika! Memur-emekli milyonları kapsıyor, yeni tarihler ortaya çıktı
Promosyonlarla ile ilgili son dakika! Memur-emekli milyonları kapsıyor, yeni tarihler ortaya çıktı Emekli ve memura ödenecek promosyon rakamlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Maaş promosyonlarıyla ilgili emekli ve memurları ilgilendiren detaylar belli oldu. Emekliye ödenecek promosyon miktarı 10 bin liraya kadara çıktı. Öte yandan bankalar promosyon tarihlerinde güncellemeye gitti. 31 Ağustos tarihinde bitmesi beklenen emekli maaşını taşıma işlemleri 30 Eylül'e kadar uzatıldı.
5.09.2022 Emekli
Araba satışında yeni dolandırıcılık yöntemi!
Araba satışında yeni dolandırıcılık yöntemi! Online alışveriş sitelerinde araç satan bazı kişiler, kendini askeri personel olarak tanıtan dolandırıcılar tarafından mağdur ediliyor. Oto galerici İhsan Açıkgöz, dolandırıcıların yeni yöntemini anlatarak, vatandaşları uyardı.
28.08.2022 Gündem
Araba ile ilgili son dakika uyarısı! Bu yönteme dikkat: EFT, havale, nakit...
Araba ile ilgili son dakika uyarısı! Bu yönteme dikkat: EFT, havale, nakit... Arabası olan ve araba almayı düşünen herkesi ilgilendiren son dakika uyarısı! Yaz aylarının gelmesiyle araç kiralama sektörü de dolandırıcılardan nasibini aldı. Nisan ayında 2 bin kişiyi dolandırarak toplam 5 milyon TL'lik vurgun yapan 24 kişinin gözaltına alındığı bilinirken, geçtiğimiz ay da 8 şüphelinin 900 bin TL haksız kazanç elde ettiği görüldü. Uzmanlar, özellikle araç kiralama sitelerini kopyalayan dolandırıcılara karşı uyardı.
10.08.2022 Otomobil
Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi! Bir iyi bir kötü haber geldi: Gram altın, çeyrek altın, yarım altın...
Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi! Bir iyi bir kötü haber geldi: Gram altın, çeyrek altın, yarım altın... Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi. Altın fiyatları düşüyor. Gram altın seyri aşağı yönlü. Altından bir iyi bir de kötü haber geldi. Altın fiyatları son bir aydır düşüş trendinde. Ons altın fiyatları da 9 ayın en düşüğünü gördü. Yatırımcıların altınla ilgili birçok bilinmeyeni merak ediyor. Peki altında düşüş sürecek mi? Altın fiyatlarında son durumu ne? Altın fiyatlarında beklenen yükseliş ne zaman olur? Gram altın ne kadar? Altın fiyatları ne kadar? Uzmanlar ne diyor? İşte altın fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm gelişmeler...
11.07.2022 Ekonomi
Sahte EFT dekontuyla, tespihçiyi 51 bin 500 TL dolandırdılar
Sahte EFT dekontuyla, tespihçiyi 51 bin 500 TL dolandırdılar Diyarbakır'da 2 kişi, 51 bin 500 TL'ye anlaştıkları altın püsküllü 12 tespihi, parayı EFT ile gönderdiklerini söyleyip, sahte dekontu gösterdikten sonra sigara içme bahanesiyle dışarı çıkıp kaçtı. İş yeri sahibi Cebrail Çelebi, şüphelilerin dışarıda olmadığını ve hesabına da para gelmediğini görünce dolandırıldığını anlayıp, polise şikayetçi oldu.
18.04.2022 Yaşam
Bakan Soylu: Bunun adı vatana ihanettir
Bakan Soylu: Bunun adı vatana ihanettir İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bizim jürimiz millet olursa, biz ancak yol alabiliriz. Batı tapınakçıları var bizim memlekette. Altılı mutabakatlarını bile büyükelçilere gönderiyorlar. Birkaç tanesi ifşa oldu diye başka bir büyükelçiye gönderiyorlar. Bunun adı vatana ihanettir" dedi.
31.03.2022 Siyaset
Arabası olan herkesi ilgilendiren uyarı! Noter sistemi tamamen değişti, hem alıcıyı hem de satıcıyı tehlikeden koruyor, sadece 20 lira...
Arabası olan herkesi ilgilendiren uyarı! Noter sistemi tamamen değişti, hem alıcıyı hem de satıcıyı tehlikeden koruyor, sadece 20 lira... Araba salıp satan herkesi ilgilendiren uyarı! Araba alım satım işlemi hukuken geçerli sayılmıyor, sistem tamamen değişti, artık zorunlu. Kesinlikle noterde yapılması gerekiyor, bu sayede “eski para verdin, sahte para verdin, ben EFT gönderdim sana nasıl gelmedi” gibi sıkıntılar ortadan kalkıyor. Noterlerde araç alım satım işlemlerinde “Önce imzayı at, parayı öyle vereyim” ya da “Parayı ver sonra ben imza atayım” tartışmaları çok sık yaşanıyordu, güvenli ödeme sistemi ile bu tartışmaları da ortadan kaldırıyor. Sistemin bedeli sadece 20 Türk lirası, Ticaret Bakanlığı, bu sistemi zorunlu hale getirdi. Bir telefon, bir 'hayali' kuzen ve bir 'hayali' galerici arkadaş... Biraz da ikna kabiliyeti... Alınan tüm önlemlere ve uyarılara rağmen dolandırıcılar, film senaristlerine taş çıkartacak yeni yeni yöntemlerle tuzaklarına her geçen gün yeni mağdurları düşürüyorlar. Polisin bile 'yok artık' dediği son yöntemle de onlarca mağdur oluştu. İşte son dolandırıcılık yöntemi ve sadece 20 lira harcayarak alabileceğiniz altın değerinde önlem...
20.03.2022 Otomobil
Dekonta yazdı hiç beklemediği bir ceza ile karşılaştı! Hakaret suçu sayılıyor hapis cezası var...
Dekonta yazdı hiç beklemediği bir ceza ile karşılaştı! Hakaret suçu sayılıyor hapis cezası var... EFT ya da havalelerde açıklama kısmına yazılan ifadeler, zaman zaman hukuki sorunlar yaratabiliyor. Geçen hafta gündeme gelen son olayda, nafaka dekontuna "Haram olsun" notunu düşen Barış A.'nın yazısını okuyan eski eşi Nihal B., psikolojik olarak yıprandığı ve kendisine hakaret edildiği gerekçesiyle 250 bin lira manevi tazminat davası açtı. Kararını açıklayan mahkeme, Barış A.’yı 15 bin TL manevi tazminata mahkûm etti.
17.02.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Eft ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eft haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.