Her Şey Dahil

Her Şey Dahil

Son dakika her şey dahil haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan her şey dahil ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını her şey dahil haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Her Şey Dahil

haberleri sayfasında son dakika yaşanan her şey dahil gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.795 her şey dahil haberi bulunmuştur. Tüm her şey dahil haberleri aşağıda listelenmiştir.
Turkish Airlines World Golf Cup Turnuvası’nın İstanbul ayağının kazananları belli oldu
Turkish Airlines World Golf Cup Turnuvası’nın İstanbul ayağının kazananları belli oldu Dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu markası Türk Hava Yolları’nın kendi adıyla düzenlediği ve kısa sürede dünyadaki en önemli amatör golf turnuvalarından biri haline gelen Turkish Airlines World Golf Cup’ın İstanbul ayağı 23-24 Eylül tarihlerinde Kemer Country Golf Kulübü’nde gerçekleştirildi. Turnuvaya Türk Hava Yolları’nın kurumsal ve sadık müşterilerinin yanı sıra, iş dünyasından da önemli isimler katıldı.
25.09.2023 Ekonomi
Turistin odasından çıkanlar pes dedirtti: Otel çalışanları neye uğradığını şaşırdı
Turistin odasından çıkanlar pes dedirtti: Otel çalışanları neye uğradığını şaşırdı Antalya'da bir otelde konaklayan turistin odasına giren görevliler, turistin havlular, şampuanlar, gazlı içecekler, paketli çay çeşitleri, kuruyemiş ve çeşitli yiyeceklere kadar birçok ürünü odasında biriktirdiğini gördü. Odadaki malzemeler cep telefonu kamerasına alınarak tespit edildi.
2.08.2023 Yaşam
Otel yöneticileri isyanda: Turistlerin 'bileklik' oyunu pes dedirtti
Otel yöneticileri isyanda: Turistlerin 'bileklik' oyunu pes dedirtti Antalya'ya tatile gelen turistlerin yaptığı dolandırıcılık yöntemi pes dedirtti. Yabancıların satın aldığı evleri haftalık kiralayan bazı turistlerin burada bulunan otellerden bileklik temin ettiği, bu bileklikleri para vermeden aldıkları ve otellerden ücretsiz yararlandıkları ortaya çıktı.
28.07.2023 Gündem
Fiyatlar 10 bin TL'den başlıyor! Oteller bayram tarifesine geçti
Fiyatlar 10 bin TL'den başlıyor! Oteller bayram tarifesine geçti Bayram tatiline sayılı günler kala oteller fiyat değişikliğine gitti. Çoğu bölgede geçen yıla göre yüzde 100’e varan artışlar mevcut. 9 günlük tatilde iki kişilik bir otelin en uygun seçeneği 10 bin TL. 5 yıldızlı ultra her şey dahil otellerde hesap 200 bin TL’den başlarken 500 bin TL’yi aşabiliyor. Oda kahvaltı şeklinde iyi bir otelde konaklama yapılmak istenirse de bir çiftin 8 gece için ortalama 25 bin ila 50 bin TL arasında bir bütçeyi gözden çıkarması gerekiyor.
18.06.2023 Ekonomi
Turizmde bayram yoğunluğu! Fiyatlar yükselişe geçti
Turizmde bayram yoğunluğu! Fiyatlar yükselişe geçti Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılması ve erken açıklanması, iç pazarda rezervasyonları hızlandırdı. Çeşitli bölgelerde bu kapsamda otellerin yüzde 100 doluluk beklediği ifade ediliyor.
8.06.2023 Ekonomi
Gelinlikçilerde bayramdan sonra yoğunluk olması bekleniyor
Gelinlikçilerde bayramdan sonra yoğunluk olması bekleniyor Gelinlikçilerde bayramdan sonra yoğunluğun artması beklenirken 2023 yılında Z kuşağının genellikle sade diye tabir edilen 'helen' modeli gelinlikleri tercih ettiği kaydedildi.
4.04.2023 Gündem
Tatil planı yapanlar dikkat! Fiyatlar değişti, zam geldi
Tatil planı yapanlar dikkat! Fiyatlar değişti, zam geldi Tatil planı yapacak herkesi yakından ilgilendiriyor. Oteller 2023 yılı yaz sezonunu açmaya başladı. Bu yaz da yerli turist için ‘her şey dahil’ denize yakın tesislerde ailecek tatil yapmak pahalıya gelecek. İşte haberin detayları...
29.03.2023 Ekonomi
Kiralık evde yeni dönem! 'Otellerde çok ciddi dönüşüme neden olacak'
Kiralık evde yeni dönem! 'Otellerde çok ciddi dönüşüme neden olacak' Kiralık evde yeni dönem başladı. Rusya- Ukrayna savaşı sonrasında Antalya’ya göç edenler tüm dengeleri değiştirdi. Özellikle 'ev- oda kiralama'larının yaygınlaştığına dikkat çeken uzmanlar, konut içerisindeki oda kiralama hizmetinin arttığını, her şey dahil hizmet veren otellerde çok ciddi dönüşüme neden olacağını açıkladı.
25.01.2023 Ekonomi
AK Parti'li Kandemir'den seçim tarihine ilişkin yeni açıklama
AK Parti'li Kandemir'den seçim tarihine ilişkin yeni açıklama AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir katıldığı televizyon programında 'Seçim tarihi öne alınacak mı?' sorusuna yanıt verdi.
9.01.2023 Gündem
Konaklama Vergisi Tebliği Resmi Gazete’de! 1 Ocak 2023’te yürürlüğe giriyor! Kimler konaklama vergisi ödeyecek?
Konaklama Vergisi Tebliği Resmi Gazete’de! 1 Ocak 2023’te yürürlüğe giriyor! Kimler konaklama vergisi ödeyecek? Hazine ve Maliye Bakanlığı, Gelir İdaresi Başkanlığı duyurdu! Konaklama Vergisi detayları belli oldu! Konaklama Vergisi Tebliği Resmi Gazete’de yayımlandı. Konaklama Vergisi’ne göre, otel, tatil köyü, butik otel, motel, pansiyon ile köy, ve yayla evi ve kampinglerde kalan kişilerden konaklama vergisi alınacak. Peki, Konaklama vergisi ne zaman yürürlüğe giriyor? Konaklama vergisini kim ödeyecek? Konaklama vergisi ne kadar? Çadır ve karavanda konaklayanlar vergi ödeyecek mi? İşte detaylar…
14.12.2022 Ekonomi
Araba sigortasında yeni dönem! Şartlar belli oldu, yüzde 50 indirimli olacak
Araba sigortasında yeni dönem! Şartlar belli oldu, yüzde 50 indirimli olacak Arabası olan herkesi ilgilendiren son dakika açıklaması! Zorunlu trafik sigortasında yeni bir dönem başlıyor. Poliçelerde sistem tamamen değişiyor. Bazı sürücülere yüzde 50 indirim yapılırken; bazılarına da yüzde 200 zam gelecek. Yani basamak sayıları artırılacak, kişiye özel poliçeler olacak. Peki bu indirim ya da zamlar neye göre belirlenecek? Piyasadaki fiyatlar ne durumda? İşte zorunlu trafik sigortası ile ilgili son detaylar...
17.11.2022 Otomobil
Bakan Dönmez: Her şey dahil Avrupa’nın en ucuz doğal gaz kullanan ülkesi durumdayız
Bakan Dönmez: Her şey dahil Avrupa’nın en ucuz doğal gaz kullanan ülkesi durumdayız Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, “Şu anda çalışan 102 bin megavatlık santralin yüzde 80’i özel sektör, önemli bir kısmı da yerli yabancı yatırımcı ile yapılmış. Biz gelen yatırıma 'senin memleketin neresi' demiyoruz ki. Pasaportuna da bakmıyoruz. Türkiye’de yapılan her yatırımı biz yerli yatırım olarak telaffuz ediyoruz” dedi. Doğal gaz fiyatlarında hacmi en büyük olan piyasanın Title Transfer Facility (TTF) olduğunu hatırlatan Dönmez, "TTF’de fiyatlar 120 dolarlardan ağustos ayında 3 bin 300’ü aşan dolarlara yükseldi. Ama bir miktar gevşeme var. Biz buna rağmen gerek geçtiğimiz yıl ve bu yıl aldığımız tedbirlerle vatandaşımıza en az oranda aktaran ülkelerden birisiyiz. Birçok Avrupa ülkesi sübvansiyon yapmaya çalışıyor. Ama ciddi faturalar karşısına çıkıyor. Ekim ayı itibariyle Avrupa’da başkentlerdeki kullanılan doğal gazın hane halkı fiyatlarını sizlerle paylaşmak isterim. Hollanda'da bin metreküp gaza 81 lira 25 kuruş ödeniyor. İtalya 58 lira 24 kuruş. Almanya 41 lira 42 kuruş. Komşumuz Bulgaristan 31 lira 53 kuruş. Biz Avrupa’da AB üyesi olmayanları da dikkate aldığımızda 5 lira 72 kuruş ile her şey dahil Avrupa’nın en ucuz doğal gaz kullanan ülkesi durumdayız" dedi.
16.11.2022 Ekonomi
Ucuz tatil fırsatı, fiyatları yüzde 50 düşüyor! Dikkat çeken rezervasyon detayı
Ucuz tatil fırsatı, fiyatları yüzde 50 düşüyor! Dikkat çeken rezervasyon detayı Ucuz tatil yapmak isteyenleri ilgilendiren son dakika uyarısı! Yüzde 50 indirim yapılıyor, tatilin en ucuz olduğu dönemler açıklandı. Erken rezervasyon anlamında otellerin sağladığı birçok avantaj var. Antalya’da 6 gece konaklamalı her şey dahil otelde 2 yetişkin için 48 bin lira olan fiyat, yüzde 40 indirimle 28 bin liraya kadar iniyor. İşte erken rezervasyon, sigorta, yasal cayma süresi, cezasız iptal, ödeme kolaylıkları ile ilgili detaylar...
11.11.2022 Ekonomi
Konaklama Vergisi nedir? Konaklama Vergisi ne zaman yürürlüğe girecek? Konaklama Vergisi hangi tesisleri kapsıyor?
Konaklama Vergisi nedir? Konaklama Vergisi ne zaman yürürlüğe girecek? Konaklama Vergisi hangi tesisleri kapsıyor? Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı Konaklama Vergisi Tebliğ Taslağı’nı paylaştı. Daha önce ertelenen Konaklama Vergisi’nin nasıl uygulanacağı ve hangi tesislerin vergi kapsamında olacağı anlatıldı. Peki, Konaklama Vergisi nedir? Konaklama Vergisi ne zaman yürürlüğe girecek? Konaklama Vergisi’nde fiyatlandırma nasıl yapılacak? İşte Konaklama Vergisi ile ilgili bilmeniz gerekenler…
12.10.2022 Ekonomi
AnadoluJet erken rezervasyon kampanyası! 299 AnadoluJet erken rezervasyon kampanyası hangi tarihler arasında geçerli?
AnadoluJet erken rezervasyon kampanyası! 299 AnadoluJet erken rezervasyon kampanyası hangi tarihler arasında geçerli? AnadoluJet, iç hat uçuşları için avantajlı bilet kampanyası başlattı. Kampanyaya göre, 6 Şubat-9 Nisan 2023'te her şey dahil tek yön bilet fiyatları 299 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.
11.10.2022 Ekonomi
Bakanlık duyurdu! Yeni vergi uygulamaya hazır
Bakanlık duyurdu! Yeni vergi uygulamaya hazır Konaklama vergisi otel, motel, tatil köyü, pansiyon, apart otel, termal tesis, misafirhane, yayla evi gibi tesislerden alınacak. Geceleme işletmeye ait olsun olmasın çadır, çadır-araba, çekme karavan, motokaravan, bungalov gibi ünitelerde yapılması konaklama vergisine tabi olacak. Konaklama vergisi 1 Ocak 2023 tarihinde yürürlüğe girecek.
11.10.2022 Ekonomi
Didim Akbük'te yapabileceğiniz aktiviteler
Didim Akbük'te yapabileceğiniz aktiviteler Yemyeşil doğanın masmavi sularla buluştuğu Didim Akbük, Ege’nin tüm güzelliğini açıkça gözler önüne seriyor.
7.10.2022 Advertorial
Dolarlar Türkiye'ye yağacak! Doğal gaz krizi turizmini patlatabilir
Dolarlar Türkiye'ye yağacak! Doğal gaz krizi turizmini patlatabilir Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş Avrupa’yı da vurdu, Moskova yönetimi doğal gazı kısma kararı aldı. Birçok ilden art arda enerjide tedbir açıklaması geldi. Bu durum gerginliği bitirmede kilit konumda olan Türkiye’nin ise lehine oldu. Bu yıl turizmi 12 aya çıkarmayı hedefleyen Türkiye, 10-15 milyar dolar ek gelir bekliyor.
8.09.2022 Ekonomi
Günlük 21 Euro bedelle Türkiye tatili! Hedef 150 milyon Avrupalı emekli turist...
Günlük 21 Euro bedelle Türkiye tatili! Hedef 150 milyon Avrupalı emekli turist... Türkiye turizminin en önemli destinasyonları arasında yer alan Antalya, şimdiden kış turizmine yönelik planlarını yapmaya başladı. Avrupa’da yaşayan yaklaşık 150 milyonluk emekliyi hedef pazar olarak seçen turizmciler, Avrupa’da hızla yükselen yaşam maliyetlerinin Antalya’daki kış turizminin önünü açacağını düşünüyor. Bu konuda özel bir çalışma hazırlayan 30 yıllık turizmci ve Antalya Kent Konseyi Turizm Çalışma Grubu Başkanı Recep Yavuz, Avrupa’da hızla artan enerji fiyatlarının özellikle Almanya’da yaşayan emeklileri uzun süreli tatile yönlendireceğini vurguladı.
16.08.2022 Ekonomi
Türkiye için sevindiren gelişme! Yeni rekor geliyor
Türkiye için sevindiren gelişme! Yeni rekor geliyor Türkiye için sevindiren gelişme. Turizmde yeni rekor geliyor. Dünyadaki pandemi ve savaş ortamı koşullarına rağmen Türkiye turizmde yeni bir rekora odaklandı. Bu açıdan ağustos rezervasyon akışı da bu rekorun önemli destekleyicisi olacak. Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Akdeniz Bölge Temsil Kurulu Başkanı Ferit Turgut, ağustosta yerli ve yabancı turistin ilgisinin devam edeceğinin görüldüğüne dikkat çekerken, “Birebir rezevarsyonlar bunu gösteriyor. Rusya’nın kapalı olması diğer pazarlara olan pazarlama çalışmalarında iyi oluğumuzu gösterdi. Kaybolanın yeri dolmaz ama dünya şartlarına rağmen bu rakamlara oldukça iyi diyebiliriz” şeklinde konuştu. İşte son dakika haberinin detayları...
3.08.2022 Ekonomi
THY indirimli bilet ne kadar? THY kampanyalı bilet hangi tarihleri kapsıyor? THY ucuz bilet kampanyası başlattı!
THY indirimli bilet ne kadar? THY kampanyalı bilet hangi tarihleri kapsıyor? THY ucuz bilet kampanyası başlattı! THY duyurdu! Türk Hava Yolları (THY) indirimli bilet kampanyası vatandaştan büyük ilgi görüyor. THY, aralık ve ocak aylarını kapsayan dönemde kış kampanyası kapsamında ucuz uçak bileti satışlarına başladı. Peki, THY indirimli bilet ne kadar? THY kampanyalı bilet hangi tarihleri kapsıyor? THY ucuz bilet kampanyası ile ilgili detaylar…
2.08.2022 Ekonomi
Almanlar 5 yıl sonra Rusları Antalya'da tahtından etti
Almanlar 5 yıl sonra Rusları Antalya'da tahtından etti Antalya'da 2016'ya kadar en çok turist gönderen Almanya, 2017'den 2021'e kadar liderliği kaptırdığı Rusya'yı, 2022'de yeniden geçti. Yılbaşından 12 Temmuz'a kadar 1 milyon 157 bin olan Alman turist sayısının, yıl sonunda ilk kez 3 milyonu aşması bekleniyor.
14.07.2022 Ekonomi
Tatilde kilo almamak için 5 öneri
Tatilde kilo almamak için 5 öneri   Birçok insan tatilden evine kilo alarak dönüyor. Tatilde yapılan bazı hataların rutin beslenme düzenini bozduğunu söyleyen Beslenme ve Diyet Uzmanı Başak İnsel Aydın, tatilde yeme-içmeyi abartmayıp eve kilo alarak dönmemenin 5 yolunu açıkladı:
12.07.2022 Sağlık
Ucuz  tatil fırsatı! 100 liradan başlıyor
Ucuz tatil fırsatı! 100 liradan başlıyor Pandemi nedeniyle son iki yıldır tatil yapamayan pek çok kişi, havaların ısınmasıyla birlikte bütçesine uygun ucuz yaz tatili arayışına girdi. Peki bu yıl Ege ve Akdeniz’in turistik ilçelerinde kamp fiyatları ne kadar? Karavanla tatilin maliyeti ne? Dört kişilik bir ailenin otel tatili ne kadara mal oluyor? İşte en uygunundan pahalısına, her bütçeye uygun tatil alternatifleri.
28.05.2022 Ekonomi
Ucuz tatil fırsatı! Tüm seçenekler verildi! Paranız cebinizde kalsın
Ucuz tatil fırsatı! Tüm seçenekler verildi! Paranız cebinizde kalsın Ucuz tatil yapmak isteyen milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Tatil yapmak isteyen vatandaşlar erken rezervasyonla büyük kar etti. Öte yandan tatil planını yeni yapan vatandaşlar için ise yeni fırsatlar tek tek sıralandı. Peki tatil için yeterli bütçesi olmayanlar ne yapmalı? Erken rezervasyon ucuzluğu sürüyor mu? Tatili ucuza getirmenin püf noktaları neler? İşte 12 başlıkta merak edilenler...
27.05.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Her Şey Dahil ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki her şey dahil haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.