Heathrow

Heathrow

Son dakika heathrow haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan heathrow ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını heathrow haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Heathrow

haberleri sayfasında son dakika yaşanan heathrow gelişmeleri de dahil olmak üzere 202 heathrow haberi bulunmuştur. Tüm heathrow haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul Havalimanı Avrupa’nın zirvesinde
İstanbul Havalimanı Avrupa’nın zirvesinde Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyeti Teşkilatı’nın (EUROCONTROL) Avrupa Havacılık Genel Bakış Raporu’nda İstanbul Havalimanı, 26 Şubat -3 Mart 2024 döneminde günlük ortalama 1321 uçuş ile Avrupa’daki en yoğun havalimanı oldu.
6.03.2024 Ekonomi
İstanbul Havalimanı Avrupa’da zirvede
İstanbul Havalimanı Avrupa’da zirvede İstanbul Havalimanı, EUROCONTROL tarafından hazırlanan 29 Ocak-4 Şubat tarihli günlük uçuş raporunda, günlük ortalama bin 309 uçuşla Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ise günlük 614 uçuşla Avrupa'daki en yoğun 10 havalimanı arasında yer aldı.
8.02.2024 Ekonomi
İstanbul Havalimanı Avrupa'nın zirvesinde
İstanbul Havalimanı Avrupa'nın zirvesinde İstanbul Havalimanı, Avrupa Hava Seyrüsefer Güvenliği Teşkilatı(EUROCONTROL)'nın raporuna göre 15-21 Ocak tarihleri arasında günlük ortalama bin 301 uçuşla Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu.
30.01.2024 Ekonomi
İstanbul Havalimanı Avrupa'nın zirvesinde
İstanbul Havalimanı Avrupa'nın zirvesinde İstanbul Havalimanı, Avrupa Havacılık Genel Bakış Raporu'na göre 1375 uçuş ile 2023 yılının Avrupa'daki en yoğun havalimanı oldu.  
19.01.2024 Ekonomi
İstanbul Havalimanı 2024'e zirvede girdi
İstanbul Havalimanı 2024'e zirvede girdi Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyet Teşkilatı (EUROCONTROL)'nın, yeni yılın ilk haftası verilerine göre İstanbul Havalimanı günlük ortalama bin 329 uçuş ile Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu
9.01.2024 Ekonomi
Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan British Airways ile Londra uçuşları başladı
Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan British Airways ile Londra uçuşları başladı 51 ülkede 154 noktayı İstanbul’a bağlayan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’ndan, Londra Heathrow Havalimanı’na uçuşlar dün başladı. Sabiha Gökçen anısına, ilk seferin tüm uçuş ekibi kadınlardan oluştu. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı CEO'su Berk Albayrak bu iş birliğinden çok memnun olduklarını belirterek “British Airways gibi güçlü, bölgesel ve küresel havayollarının havalimanımıza gelmesini memnuniyetle karşılıyoruz” dedi.
2.06.2023 Ekonomi
İstanbul Havalimanı Avrupa'nın zirvesinde
İstanbul Havalimanı Avrupa'nın zirvesinde Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyet Teşkilatı (Eurocontrol), 15-21 Mayıs tarihlerine ilişkin Hava trafik verilerini açıkladı. Buna göre İstanbul Havalimanı bu dönemde günlük ortalama bin 401 uçuşla Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu.
24.05.2023 Ekonomi
Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bayram yoğunluğu başladı
Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bayram yoğunluğu başladı Yaklaşan bayram tatiline Nisan ara tatilinin de eklenmesiyle oluşan yoğunluk için gerekli hazırlıkları tamamlayan Sabiha Gökçen Havalimanı, 150 rotadan binlerce yolcuyu sevdiklerine kavuşturmak için hazır.
17.04.2023 Ekonomi
Havacılık sektöründe karbon azaltımı bilet fiyatlarını artıracak
Havacılık sektöründe karbon azaltımı bilet fiyatlarını artıracak İngiltere’de Sustainable Aviation (Sürdürülebilir Havacılık) adlı birlik, sektördeki karbon salımı azaltma faaliyetlerinin bilet fiyatlarını artıracağını açıkladı.
17.04.2023 Dünya
İstanbul Havalimanı yine Avrupa'nın zirvesinde
İstanbul Havalimanı yine Avrupa'nın zirvesinde Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyeti Teşkilatı'nın (EUROCONTROL) 15-21 Mart dönemine ilişkin hava trafik istatistiklerine göre, İstanbul Havalimanı günlük ortalama 1274 uçuş ile Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu.
26.03.2023 Ekonomi
İstanbul Havalimanı Avrupa’nın zirvesinde
İstanbul Havalimanı Avrupa’nın zirvesinde İstanbul Havalimanı 13-19 Şubat döneminde bin 280 uçuşla Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu.
20.02.2023 Ekonomi
Karısını öldürmek için kiralık katil tuttu şeytani planı böyle bozuldu!
Karısını öldürmek için kiralık katil tuttu şeytani planı böyle bozuldu! ABD'de 1994 yılında işlenen korkunç cinayetin detayları şok etti. Eşini öldürmesi için kiralık katil tutan koca idam cezasına çarptırıldı. İdam edilmek için 29 yıl bekleyen 3 çocuk babası ölüme giderken söyledikleriyle herkesi şoke etti.
12.01.2023 Dünya
ABD'de sistem kilitlendi, tüm uçuşlar iptal edildi
ABD'de sistem kilitlendi, tüm uçuşlar iptal edildi ABD Federal Havacılık İdaresi'nde (FAA) bilgisayar sistemlerinin devre dışı kalması sonucu ülkenin çeşitli bölgelerinde yüzlerce uçuşun aksadığını duyurdu.
11.01.2023 Ekonomi
Heathrow Havalimanı'nda yaşanan dehşet İngiltere'yi ayağa kaldırdı! Londra'da nükleer alarm...
Heathrow Havalimanı'nda yaşanan dehşet İngiltere'yi ayağa kaldırdı! Londra'da nükleer alarm... Pakistan'dan İngiltere'ye gelen uçak Heathrow Havalimanı'nda polisi alarma geçirdi. Pakistan'dan havalanıp Umman üzerinden yola çıktığı tespit edilen uçağın içindekiler ülkeye tarihinin en büyük korkularından birini yaşattı.
11.01.2023 Dünya
İstanbul Havalimanı Avrupa birincisi
İstanbul Havalimanı Avrupa birincisi İstanbul Havalimanı, günlük uçuş ortalamasıyla Avrupa'daki en yoğun havalimanı oldu.
26.11.2022 Ekonomi
İstanbul Havalimanı uçuş trafiğinde Avrupa'nın lideri
İstanbul Havalimanı uçuş trafiğinde Avrupa'nın lideri Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyet Teşkilatı (EUROCONTROL) kapsamlı değerlendirme raporuna göre 3-9 Kasım 2022 dönemine İstanbul Havalimanı günlük ortalama bin 232 uçuş ile Avrupa'daki en yoğun havalimanı oldu.  
11.11.2022 Ekonomi
İstanbul Havalimanı zirvedeki yerini koruyor
İstanbul Havalimanı zirvedeki yerini koruyor İstanbul Havalimanı, 2022 yılı 3'üncü çeyrekte 19 milyon 957 bin 147 yolcu ağırlayarak, Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu.
28.10.2022 Ekonomi
İstanbul Havalimanı geçen hafta Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu
İstanbul Havalimanı geçen hafta Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu İstanbul Havalimanı, 24-30 Ağustos döneminde Avrupa'daki en yoğun havalimanları arasında günlük ortalama bin 310 uçuşla birinci sırada yer aldı.
31.08.2022 Ekonomi
İstanbul Havalimanı dünyanın en yoğun 10 uluslararası havalimanı arasında
İstanbul Havalimanı dünyanın en yoğun 10 uluslararası havalimanı arasında Dünyanın önde gelen havacılık veri ve analiz sağlayıcısı Official Aviation Guide (OAG) tarafından yayımlanan "Dünyadaki En Yoğun Havalimanları" (Busiest Airport in the World) raporuna göre İstanbul Havalimanı, ağustos ayında 14. sıradan 5. sıraya yükselerek dünyanın en yoğun 10 uluslararası havalimanı arasına girdi.
22.08.2022 Ekonomi
İstanbul Havalimanı, Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu
İstanbul Havalimanı, Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu Mayıs ayında Avrupa'da en çok yolcuya hizmet veren havalimanı olan İstanbul Havalimanı, haziran ayında da  5 milyon 996 bin 71 yolcuya hizmet vererek bu unvanını korudu.
27.07.2022 Ekonomi
Avrupa'daki personel eksikliği Türkiye’deki uçuşları da etkiliyor
Avrupa'daki personel eksikliği Türkiye’deki uçuşları da etkiliyor İngiltere, Almanya, Hollanda ve Fransa başta olmak üzere Avrupa'daki havalimanlarında yaşanan personel sıkıntısı Türk Hava Yolları (THY) uçuşlarını olumsuz etkiledi. Personel eksikliği nedeniyle Avrupa havalimanlarında yaşanan kaos Türkiye’deki iç hat uçuşlarında da gecikmelerin yaşanmasına sebep oluyor.
7.07.2022 Ekonomi
Türk Hava Yolları son dakika duyurdu! İptal edildi
Türk Hava Yolları son dakika duyurdu! İptal edildi Türk Hava Yolları'nın (THY) bugün gerçekleştirmeyi planladığı tarifeli Belçika seferleri, karşı meydandaki havalimanı personellerinin greve gitmesi nedeniyle iptal edildi. Londra-İstanbul seferi ise kapasite yetersizliği nedeniyle iptal oldu.
20.06.2022 Gündem
İkinci pilot havadayken itiraf etti kokpit buz kesti! 300 yolculu uçak geri döndü...
İkinci pilot havadayken itiraf etti kokpit buz kesti! 300 yolculu uçak geri döndü... İngiltere'nin Heathrow havalimanından kalkıp New York'a giden Virgin Atlantic Havayolları’na bağlı Airbus A330 tipi uçak yolculuğun ortasında Londra'ya geri dönmek zorunda kaldı. Uçağın zorunlu dönüşünün arkasında ise herkesi şaşkına çeviren bir hikaye çıktı...
5.05.2022 Dünya
İstanbul Havalimanı dünyanın en iyilerinde 2'nci sırada
İstanbul Havalimanı dünyanın en iyilerinde 2'nci sırada Dünyaca ünlü seyahat dergisi Condé Nast Traveler'ın okuyucuları arasında düzenlenen ankette, 'dünyanın en iyi havalimanları' kategorisinde İstanbul Havalimanı ikinci olarak seçildi. Hizmete girdiğinden bu yana uluslararası birçok alanda ödüle layık görülen İstanbul Havalimanı'nın başarıları, böylelikle bir ödülle daha taçlandı.
6.10.2021 Ekonomi
Kira gider limitinde “güncelleme” beklentisi!
Kira gider limitinde “güncelleme” beklentisi! Bu yılın ilk 6 ayında uzun dönem kiralık araç sayısı 2020 sonuna göre yüzde 7,1 azalarak 244 bin adede geriledi. Sektör aylık 6 bin TL olan kira gider tavan limitinin güncellenmesini istiyor.
30.08.2021 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Heathrow ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki heathrow haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.