Hazro

Hazro

Son dakika hazro haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hazro ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hazro haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hazro

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hazro gelişmeleri de dahil olmak üzere 319 hazro haberi bulunmuştur. Tüm hazro haberleri aşağıda listelenmiştir.
20 yıl önce kardeşini öldürmüştü, kan parası için amca oğlunu da katletti
20 yıl önce kardeşini öldürmüştü, kan parası için amca oğlunu da katletti Korkunç olay Diyarbakır’ın Hazro ilçesinde yaşandı. Arazi tartışmasında Salim Kaydaş'ın tabancayla vurarak öldürdüğü amcasının oğlu Mecit Kaydaş (53) defnedilmek üzere Manisa’ya götürülürken, ağır yaralanan yeğeni Kerem Kaydaş’ın (35) tedavisi devam ediyor. Salim Kaydaş'ın yakalanması için çalışmalar sürerken, katil zanlısının 20 yıl önce Mecit Kaydaş'ın kardeşi Nurettin Kaydaş’ı öldürdüğü, ailesinin Mecit Kaydaş'a kan parası olarak verdiği araziyi geri istediği, buna olumsuz cevap alınca cinayeti işlediği belirlendi.
16.11.2023 Gündem
15 yaşındaki çocuk babasını öldürmüştü! Sebebi ortaya çıktı
15 yaşındaki çocuk babasını öldürmüştü! Sebebi ortaya çıktı Diyarbakır'da babası T.G.'yi (35) başından uzun namlulu silahla vurarak öldüren İ.G. (15), tutuklandı. İ.G., ifadesinde; babasının, annesine ve kendisine sürekli şiddet uyguladığını, bu nedenle öldürdüğünü söyledi.
2.10.2023 Yaşam
Abdest alırken köpeklerin saldırısı sonucu hayatını kaybetti
Abdest alırken köpeklerin saldırısı sonucu hayatını kaybetti Diyarbakır'ın Hazro ilçesinde abdest almak için evinin önüne çıkan Faik Delibaş (90), köpeklerin saldırısı sonucu hayatını kaybetti.
24.07.2023 Gündem
Ayn Dar Kalesi’nde gizli geçit keşfedildi! "Çok sayıda mezar var"
Ayn Dar Kalesi’nde gizli geçit keşfedildi! "Çok sayıda mezar var" Ayn Dar Kalesi'nde ilginç kesif. Diyarbakır’ın Hazro ilçesinde Ayn Dar Kalesi’nde keşfedilen gizli tünelin, kaleye saldırı anında kaçış için ve su kaynağı olarak kullanıldığı ortaya çıktı. Dicle Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İrfan Yıldız, “Milattan önce 3 bin yıllarında burada yerleşim başlamış. Yoğun bir şekilde Demir Çağı dönemi seramikleri etrafta görülüyor. İçerisinde bulunduğumuz yer, kalenin gizli tüneli veya su yolu dediğimiz tüneli. Kalenin etrafı, düşman tarafından sarıldığı zaman hem suyu kesilen kaleye su sağlamak hem de kalenin düşeceği zaman kale yöneticilerinin bu gizli yoldan kaçıp hayatlarını kurtarmaları için yapılan bir tüneldir” dedi.
15.07.2023 Gündem
412 Alan Kodu Nereye Ait? 0412 İle Başlayan Numara Hangi Şehirden Arıyor?
412 Alan Kodu Nereye Ait? 0412 İle Başlayan Numara Hangi Şehirden Arıyor? Telefon numaraları tamamen rastgele değildir. Onları oluşturan ve alan kodu ya da önek denilen şeyi oluşturan ilk rakamlar, aslında çeşitli organlar tarafından çıkarılan kesin kurallara uyar. Günlük hayatta bilinmeyen telefon kodları pek çok kişi tarafından merak edilmektedir. 
27.05.2023 Yaşam
Diyarbakır seçim sonuçları 2023: Diyarbakır Cumhurbaşkanı, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranları... Diyarbakır hangi parti kazandı?
Diyarbakır seçim sonuçları 2023: Diyarbakır Cumhurbaşkanı, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranları... Diyarbakır hangi parti kazandı? Diyarbakır seçim sonuçları, 14 Mayıs 2023 genel seçim ve Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları kapsamında açıklanacak. 2023 Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekili seçimleri için geri sayım devam ediyor. Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları Türkiye geneli seçim sonuçları gazetevatan seçim 2023 sayfasında olacak. Diyarbakır TBMM'ye göndereceği 12 milletvekilni seçmek için sandık başına gidecek. 2018 seçim sonuçlarıyla Diyarbakır şaşırtan sonuçlar almıştı. Peki Diyarbakır 14 mayıs seçim sonuçları ile Kayapınar, Bağlar, Yenişehir, Ergani, Sur, Silvan, Çınar, Bismil Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı AK Parti, CHP, İYİ Parti, Yeşil Sol Parti oy oranları ve Dİyarbakır milletvekili dağılımları... Peki Diyarbakır hangi parti kazandı?
14.05.2023 Seçim
Bakan Kurum: Her felaketi birbirimizden güç alarak aştık
Bakan Kurum: Her felaketi birbirimizden güç alarak aştık Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Diyarbakır'da Deprem Konutları Temel Atma ve 1432 Konut ile 17 Dükkan Anahtar Teslim Töreni'nde konuştu.
14.04.2023 Ekonomi
Diyarbakır'da sağanak; dere taştı! Şiddetli yağışlar devam ediyor
Diyarbakır'da sağanak; dere taştı! Şiddetli yağışlar devam ediyor Diyarbakır'da etkili olan sağanakta cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu, Hazro ilçesinde dere taştı.
11.04.2023 Gündem
Diyarbakır TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? 2+1-3+1 TOKİ Diyarbakır kura sonuçları isim listesi sorgulama...
Diyarbakır TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? 2+1-3+1 TOKİ Diyarbakır kura sonuçları isim listesi sorgulama... Diyarbakır TOKİ kura çekilişi sonuçları araştırması başladı. TOKİ Diyarbakır kura çekimiyle 2+1 ve 3+11 evlerin sahibi belli olacak. 2 ilçede toplamda 5 bin 500 sosyal konutun hak sahiplerini bulacağı TOKİ Diyarbakır kura çekimi 26-28 Kasım tarihleri arasında çekilecek. Belirtilen tarihlerde her gün saat 10.00'da başlayan kuralar Yenişehir Seyrantepe Spor Salonu'nda olacak. Toplamda 5 bin 500 konut Merkez, Ergani, Bismil, Çermik, Silvan, Kulp, Eğil, Hani, Kocaköy, Cüngüş, Hazro ve Dicle ilçelerinde sahiplerini bulacak. Peki, Diyarbakır TOKİ kura sonuçları açıklandı mı, isim listesi belli mi? TOKİ Diyarbakır kura sonuçları 2022 isim listesi…
26.11.2022 Ekonomi
Düğünlere çiçek yetiştirdiğini düşünürken suç işledi! Fotoğrafları gören yetkililer hemen harekete geçti
Düğünlere çiçek yetiştirdiğini düşünürken suç işledi! Fotoğrafları gören yetkililer hemen harekete geçti Avustralya’nın Tasmanya adasında çiçek tarımı yapan Kate Dixon, düğün sezonu için dekoratif ‘fırfırlı pembe gelincik’ çiçeği yetiştirdiğini düşünürken şoke oldu. Paylaştığı fotoğrafları gören yetkililer hemen harekete geçti ve tüm çiçekleri söktü.
26.11.2022 Dünya
Celaleddin Harzemşah'ın öldürüldüğü yer tespit edildi
Celaleddin Harzemşah'ın öldürüldüğü yer tespit edildi Dicle Üniversitesi (DÜ) Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Başkanı Doç. Dr. Oktay Bozan, daha önce mezar yerinin Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde olduğu belirlenen Harzemşahlar Devleti'nin son hükümdarı Celaleddin Harzemşah'ın öldürüldüğü yeri de tespit ettiklerini söyledi. Harzemşah'ın öldürülüp kuyuya atılmadan önce Ayn Dar denilen bir köye geldiğinin tarihçilerin eserlerinde geçtiğini ifade eden Doç. Dr. Bozan, Osmanlı arşivlerinde yaptıkları araştırmada, 1842 tarihli bir nüfus defterinde Silvan'ın kuzeyindeki dağlık bölgede bu isimde bir köyün varlığını ortaya koyduklarını ifade etti.
11.12.2021 Gündem
Mehmet Berat Kağanarslan katili kim, bulundu mu? Diyarbakır’da cesedi yakılan Kağanarslan’ı Kübra Ekin mi öldürdü?
Mehmet Berat Kağanarslan katili kim, bulundu mu? Diyarbakır’da cesedi yakılan Kağanarslan’ı Kübra Ekin mi öldürdü? Diyarbakır'da öldürülüp cesedi yakılan Mehmet Berat Kağanarslan'ın katili kim, Kübra Ekin mi? 22 Ekim’de ailesi tarafından kayıp ilanı verilen Mehmet Beraat Kağanarslan cesedi Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde hayvanlar tarafından parçalanmış halde bulundu. Olayla ilgili soruşturma sürerken Mehmet Berat Kağanarslan cinayeti ile ilgili yapılan araştırmalar da arttı.
8.12.2021 Yaşam
Diyarbakır'da kayıp olarak aranan Kübra ile ilgili ortalığı karıştıracak iddia!
Diyarbakır'da kayıp olarak aranan Kübra ile ilgili ortalığı karıştıracak iddia! Diyarbakır'da 13 Kasım'dan beri kendisinden haber alınamayan Kübra Ekin'in (22), Bismil ilçesinde öldürüldükten sonra yakılmış cesedi bulunan Mehmet Berat Kağanarslan (26) cinayetinde şüpheli olarak arandığı ortaya çıktı.
8.12.2021 Gündem
Cansız bedeni hayvanlar tarafından parçalanmış halde bulunmuştu! Kimliği belli oldu
Cansız bedeni hayvanlar tarafından parçalanmış halde bulunmuştu! Kimliği belli oldu Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde, hayvanlar tarafından parçalanmış bulunan cansız bedenin, 22 Ekim’de ailesinin kayıp ilanı verdiği Mehmet Beraat Kağanarslan’a (26) ait olduğu belirlendi.
15.11.2021 Yaşam
Diyarbakır’da AK Parti İlçe Başkanı’nın kardeşine silahlı saldırı
Diyarbakır’da AK Parti İlçe Başkanı’nın kardeşine silahlı saldırı Diyarbakır'da, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Hazro İlçe Başkanı Cemal Mehmetoğlu’nun kardeşi Ömer Faruk Mehmetoğlu, silahlı saldırıda yaralandı.
19.06.2021 Gündem
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var...
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var... Milyonlarca memur bekliyordu. Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı kararda 2006 yılında Bakanlar Kurulu kararı ile yürürlüğe konulan Devlet Memurlarına Ödenecek Zam ve Tazminatlara İlişkin Karar ve eki cetvellerin uygulanacağı belirtildi. Kararda zam ve tazminatların ödenmesine esas olmak üzere;karar ve eki cetvellerin uygulanmasından doğacak her türlü sorunu çözüme bağlamaya, uygulamayı yönlendirmeye ve uygulama birliğini sağlamaya; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Strateji ve Bütçe Başkanlığının görüşü üzerine, Hazine ve Maliye Bakanlığı yetkilidir. Karar 1 Ocak 2020'den itibaren geçerli.
Diyarbakır cuma namazı saati | Diyarbakır’da Cuma Namazı saat kaçta kılınacak?
Diyarbakır cuma namazı saati | Diyarbakır’da Cuma Namazı saat kaçta kılınacak? Diyarbakır’da Cuma Namazı saat kaçta kılınacak? Namaz kılacak vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Diyarbakır Cuma namazı saati, Diyarbakırlılar tarafından araştırılıyor. Cuma namazı için camilere gidecek Diyarbakırlılar emin olmak için arama motorlarından namaz saatine bakıyorlar. Diyanet İşleri Başkanlığı takvimine göre 17 Ocak Diyarbakır Cuma saati…
17.01.2020 Gündem
İkinci Çiftlik Bank vurgunu!
İkinci Çiftlik Bank vurgunu! Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde çiftçilerden 20 milyon liralık vurgun yaparak kayıplara karışan iki kardeş Mardin’de jandarma ekiplerine teslim oldu. Gözaltına alınan zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
6.01.2020 Gündem
4 ilçenin belediye başkanı görevden alındı!
4 ilçenin belediye başkanı görevden alındı! Diyarbakır Yenişehir Belediye Başkanı HDP'li Belgin Diken ve Hazro Belediye Başkanı HDP'li Ahmet Çevik ile Şırnak İdil Belediye Başkanı HDP'li Songül Erden, haklarındaki terör soruşturması kapsamında görevlerinden alındı. 3 başkanın yerine ilçe kaymakamları başkan vekili olarak görevlendirildi.
13.11.2019 Gündem
Diyarbakır'da 6 milyon Hint keneviri ele geçirildi
Diyarbakır'da 6 milyon Hint keneviri ele geçirildi Diyarbakır'ın Lice ve Hazro ilçesi kırsalında jandarmanın düzenlediği operasyonda, 41 ayrı noktada 6 milyon 56 bin 586 kök Hint keneviri ve 530 kilogram esrar ele geçirildi.
4.09.2019 Gündem
Diyarbakır'da 4,2 büyüklüğünde deprem!
Diyarbakır'da 4,2 büyüklüğünde deprem! Diyarbakır'ın Hazro ilçesinde saat 16.34'te 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
12.08.2019 Gündem
Hazro'da 3.6 büyüklüğünde deprem
Hazro'da 3.6 büyüklüğünde deprem Diyarbakır'ın Hazro ilçesinde Richter ölçeğine göre 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
12.08.2019 Yaşam
Diyarbakır'da ele geçirildi! 1 milyon 255 bin 464...
Diyarbakır'da ele geçirildi! 1 milyon 255 bin 464... Diyarbakır'ın Lice ve Hazro ilçelerinde düzenlenen operasyonda 1 milyon 255 bin 464 kök Hint keneviri, 337 kilogram esrar ele geçirildi.
28.06.2019 Gündem
PKK'nın finans kaynağına büyük darbe! 314 kilo ele geçirildi
PKK'nın finans kaynağına büyük darbe! 314 kilo ele geçirildi Diyarbakır'ın Lice ve Hazro ilçelerinde düzenlenen operasyonlarda, terör örgütü PKK'nın finans kaynağı olan 314 kilo 100 gram esrar maddesi ele geçirildi.
3.06.2019 Gündem
İzmir Diyarbakır uzantılı cinayette 3 tutuklama
İzmir Diyarbakır uzantılı cinayette 3 tutuklama İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde, dövülerek öldürülen Hayrettin İkilik cinayeti ile ilgili gözaltına alınan eşi ve eşinin 2 erkek kardeşi tutuklandı.
29.05.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Hazro ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hazro haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.