Hazım Körmükçü

Hazım Körmükçü

Son dakika Hazım Körmükçü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hazım Körmükçü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hazım Körmükçü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hazım Körmükçü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hazım körmükçü gelişmeleri de dahil olmak üzere 73 hazım körmükçü haberi bulunmuştur. Tüm hazım körmükçü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hazım Körmükçü: Başarısız olmak gibi bir lüksüm yok!
Hazım Körmükçü: Başarısız olmak gibi bir lüksüm yok! Hazım Körmükçü, Yeşilçam efsanelerinden Hülya Koçyiğit'in sunumuyla TRT 2'de ekranlara gelen 'Film Gibi Hayatlar' programında konuk oldu. Dedesi Türk Tiyatrosu’nun usta isimlerinden Hazım Körmükçü ile aynı ismi taşıyan ünlü oyuncu, Körmükçü soyadının taşımanın hem onurunu hem de zorluğunu yaşadığını söyledi.
11.03.2023 Magazin
Hakan Ural neden yok, Neler Oluyor Hayatta programından ayrıldı mı? Hakan Ural’ın hastalığı ne, sosyal medyadan açıkladı!
Hakan Ural neden yok, Neler Oluyor Hayatta programından ayrıldı mı? Hakan Ural’ın hastalığı ne, sosyal medyadan açıkladı! Hakan Ural neden yok, programdan ayrıldı mı? Kanal D'de hafta içi her gün yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programında yorumcu olarak yer alan Hakan Ural’ı göremeyenler nedenini sorgulamaya başladı. Hakan Ural neden yok, sorusuna yanıt arayanlara cevap Hakan Ural’dan geldi. Peki, Hakan Ural hasta mı? Hakan Ural neden yok, Neler Oluyor Hayatta programından ayrıldı mı?
3.11.2021 Gündem
İlyas ölüyor mu? Ozan Akbaba diziden ayrıldı mı, EDHO İlyas Çakırbeyli öldü mü?
İlyas ölüyor mu? Ozan Akbaba diziden ayrıldı mı, EDHO İlyas Çakırbeyli öldü mü? EDHO İlyas ölüyor mu, EDHO Azan Akbaba ayrıldı mı? Salı akşamlarının en çok izlenen dizlerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 200. Bölümüyle bu akşam ATV ekranlarında hayranlarıyla buluşacak. Geçtiğimiz hafta yayınlanan dizinin tanıtım fragmanında Ozan Akbaba'nın canlandırdığı İlyas Çakırbeyli karakterinin başından vurulduğu sahne diziyi izleyenleri şokey etti. Peki, EDHO İlyas ölecek mi, Ozan Akbaba diziden ayrılıyor mu?
26.10.2021 Gündem
EDHO bu akşam var mı? 19 Ekim Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman başlıyor, yeni bölüm bugün var mı yok mu?
EDHO bu akşam var mı? 19 Ekim Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman başlıyor, yeni bölüm bugün var mı yok mu? EDHO yeni sezon ne zaman başlıyor 2021, bu akşam var mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) dizisinin bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı sorgulanıyor. ATV ekranlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 7. sezonu dizinin hayranları tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Başrollerini Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba’nın paylaştığı diziye Uğur Yücel de katıldı. Peki, EDHO 200. Bölüm ne zaman başlayacak, EDHO 171. Bölüm bekleniyor…
19.10.2021 Gündem
Fuat Oktay: Milli ve manevi değerlerimizle donandığınızda gücü elde ediyorsunuz
Fuat Oktay: Milli ve manevi değerlerimizle donandığınızda gücü elde ediyorsunuz Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, istiklal ve istikbal mücadelesinin yalnızca dünün değil, bugünün ve yarının da mücadelesi olduğunu belirterek, "Özellikle coğrafyamızda hayatta kalmanın en büyük yolu güçlü olmaktan geçiyor. Bu güç, sadece maddi anlamda bir güç değil. Maddi ve manevi anlamdaki güçle birlikte, milli ve manevi değerlerimizle birlikte donandığınızda o gücü elde ediyorsunuz. Mehmet Akif aslında bir anlamda bunu anlatıyor" dedi.
6.10.2021 Gündem
'Hazım Körmükçü iki kez intihara teşebbüs etti'
'Hazım Körmükçü iki kez intihara teşebbüs etti' Ünlü şarkıcı Hilal Özdemir dün “Söylemezsem Olmaz” programına konuk oldu. Özdemir hem yaşadığı maddi zorlukları hem de yeni şarkısı “Her Şeye Rağmen” hakkında açıklamalarda bulundu.
16.09.2020 Magazin
Zor günlerini ağlayarak anlatmıştı, yardım gecikmedi
Zor günlerini ağlayarak anlatmıştı, yardım gecikmedi Türk Halk Müziği sanatçısı Hilal Özdemir, ‘2. Sayfa’ programında ekonomik olarak zor günler geçirdiğini söylemişti. Haluk Levent bu duruma da kayıtsız kalmadı, Hilal Özdemir’in imdadına yetişti. Güzel haberi Twitter sayfasından duyurdu.
26.05.2020 Magazin
Hilal Özdemir kimdir? Hazım Körmükçü’nün eski eşi Hilal Özdemir kaç yaşında?
Hilal Özdemir kimdir? Hazım Körmükçü’nün eski eşi Hilal Özdemir kaç yaşında? Müzisyen Hilal Özdemir, konuk olduğu Kanal D'de yayınlanan "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programında zor durumda olduğunu söyleyerek, gözyaşlarına boğuldu. 2. Sayfa programında anlattıklarından sonra Hilal Özdemir hakkında merak edilenler de attı. Peki, Hilal Özdemir kimdir?
23.05.2020 Gündem
Doya Doya Moda yarışmasının jürisi Banu Noyan kimdir? Banu Noyan’ın hayatı ve kariyeri
Doya Doya Moda yarışmasının jürisi Banu Noyan kimdir? Banu Noyan’ın hayatı ve kariyeri Doya Doya Moda yarışmasıyla gündeme gelen Banu Noyan ile ilgili merak edilenler arttı. Gülsah Saraçoğlu, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ile birlikte Doya Doya Moda yarışmasında jüri olan Banu Noyan kimdir?
25.11.2019 Yaşam
Sanatçılar, Diyarbakır Anneleri'ne destek ziyaretine geldi
Sanatçılar, Diyarbakır Anneleri'ne destek ziyaretine geldi Diyarbakır'da 28 ailenin evlat nöbeti sürüyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun ziyaretinin ardından sanatçılardan da destek geldi. Hülya Koçyiğit, Gülben Ergen, Muazzez Ersoy, Hasan Kaçan, Yavuz Bingöl ve Hazım Körmükçü'nün de aralarında bulunduğu sanatçılar aileleri ziyaret etti.
13.09.2019 Gündem
Hazım Körmükçü Afili Aşk’a konuk oluyor!
Hazım Körmükçü Afili Aşk’a konuk oluyor! Kanal D'nin sevilen dizisi Afili Aşk’ın yarın yayınlanacak bölümüne Hazım Körmükçü konuk oyuncu olarak dahil oluyor.
10.09.2019 Televizyon
"Hazım çocuklarından da boşandı"
"Hazım çocuklarından da boşandı" Hilal Özdemir, Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu.
8.03.2019 Magazin
Zuhal Topal kimdir?
Zuhal Topal kimdir? Zuhal Topal kimdir? Sorusunun merak edilen yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Başarılı ve güzel sunucu Zuhal Topal'ın hayatına dair bilgileri derledik. Yeni programa başlayan Zuhal Topal ile ilgili tüm bilgiler...
28.08.2018 Gündem
Darp olayından sonra flaş iddia!
Darp olayından sonra flaş iddia! Sunucu sevgilisine şiddet uyguladığı iddialarıyla gündeme gelen Hazım Körmükçü'nün rol aldığı dizinin kadrosundan çıkarıldığı ileri sürüldü.
13.06.2018 Magazin
Hazım Körmükçü, spiker nişanlısını bu hale getirdi
Hazım Körmükçü, spiker nişanlısını bu hale getirdi Oyuncu Hazım Körmükçü önümüzdeki günlerde nikah kıyacağı televizyon programcısı nişanlısı Zeynep Tandoğan’a şiddet uyguladı. Olayın ardından Körmükçü ifade için polis merkezine götürülürken, Tandoğan ise hastanedeki tedavisinin ardından karakola giderek şikayetçi oldu.
10.06.2018 Magazin
Kediye davet parası
Kediye davet parası Lütfü Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleşen ‘Güzellik Fuarı’ önceki akşam son buldu.
25.03.2018 Magazin
Stadyumda evlenmek istiyoruz
Stadyumda evlenmek istiyoruz Tiyatrocu Hazım Körmükçü, sevgilisi Zeynep Tandoğan ile evlilik hazırlıklarına başladı.
19.03.2018 Magazin
'Kimse arkamdan iş çevirmedi'
'Kimse arkamdan iş çevirmedi' 'Hadi Be'nin konuğu, 'En Yakın Arkadaşım Bir Deli' adlı kitabıyla okuyucuyla buluşan oyuncu Kerem Fırtına oldu.
23.12.2017 Kültür Sanat
'Cennetin Gözyaşları' dizisinin çekimleri başladı!
'Cennetin Gözyaşları' dizisinin çekimleri başladı! ATV'nin merakla beklenen yeni dizisi Cennetin Gözyaşları'nın ilk kareleri ortaya çıktı.
22.08.2017 Televizyon
Melek yüzlerin kariyer zamanı
Melek yüzlerin kariyer zamanı İstihdam garantili ‘Down Şefler Mesleki Eğitim ve İstihdam Projesi’ İstanbul’da start aldı
7.02.2017 Magazin
Ebru Akel kimdir?
Ebru Akel kimdir? Ebru Akel bir süredir gözlerden uzak bir yaşantı sürdürüyor. Ekranların bir dönemler aşina olduğu Ebru Akel'in özel hayatı oldukça merak ediliyor. Yeni bir programa başlaması gündemde olan güzel isim Ebru Akel hakkında merak edilen soruların yanıtlarını sizler için derledik...
29.09.2021 Gündem
Yeter 40. bölümü ile bu akşam final yapıyor!
Yeter 40. bölümü ile bu akşam final yapıyor! Yeter dizisi 40. bölümüyle bu akşam son kez yayınlanacak. Erken final kararı alan Yeter dizisinde neler yaşanacak? Aylin'in katili bulunup cezası verilecek mi? Heyecanlı gelişmeleriyle Yeter bu akşam...
29.09.2021 Gündem
Yeter'in 35. bölüm fragmanında Yekta intikam alıyor!
Yeter'in 35. bölüm fragmanında Yekta intikam alıyor! Yeter dizisinin 35. bölüm fragmanında olaylar karışıyor. Aylin'in ölümünün ardından yıkılan Yekta, Atlas'tan intikam almayı planlıyor. Yeter'in yeni bölümünde Atlas hapishaneye düşse de Yekta ile uğraşmaya devam ediyor. Nefeslerin tutulacağı bir bölüm ile Yeter Perşembe akşamı ATV'de olacak.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hazım Körmükçü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hazım körmükçü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.