Hazer Amani

Hazer Amani

Son dakika Hazer Amani haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hazer Amani ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hazer Amani haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hazer Amani

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hazer amani gelişmeleri de dahil olmak üzere 64 hazer amani haberi bulunmuştur. Tüm hazer amani haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ahmet Kural ameliyat oldu! Sağlık durumu...
Ahmet Kural ameliyat oldu! Sağlık durumu... Bir süredir rahatsız olan Ahmet Kural, geçtiğimiz günlerde belinden ameliyat oldu. Ünlü oyuncu, beş saat süren osteoid osteoma kemik tümörü operasyonu için masaya yattı.
1.02.2023 Magazin
Restoranlar fiyatları sabitlesin çağrısı
Restoranlar fiyatları sabitlesin çağrısı Marketlerden gelen “fiyat sabitleme” hamlesinin ardından restoran ve lokantaların çatı örgütü TÜRES’ten de çağrı geldi. TÜRES Başkanı Ramazan Bingöl, son dönemde birçok girdi fiyatında gerileme yaşandığını belirterek, “Buradan tüm restoran ve lokantalara ramazanda fiyatları sabitleme çağrısında bulunuyoruz” dedi. TÜRYİD’den ise “Fiyat sabitleme Don Kişot’luk olur” yanıtı geldi.
13.01.2023 Ekonomi
Bursa gastronomi festivali ücretli mi, gastronomi festivali nerede? Bursa gastronomi festivali ne zaman sona eriyor?
Bursa gastronomi festivali ücretli mi, gastronomi festivali nerede? Bursa gastronomi festivali ne zaman sona eriyor? Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından birincisi düzenlenecek olan Bursa gastronomi festivalinin detayları merak ediliyor. Peki, Bursa gastronomi festivali ücretli mi, gastronomi festivali nerede? Bursa gastronomi festivali ne zaman sona eriyor?
23.09.2022 Yaşam
Masterchef Somer Şef kimdir? Şef Somer Sivrioğlu kaç yaşında ve nereli? Somer Şef'in kariyeri ve hayatı
Masterchef Somer Şef kimdir? Şef Somer Sivrioğlu kaç yaşında ve nereli? Somer Şef'in kariyeri ve hayatı Ekranların ilgiyle izlenen yarışmalarından Masterchef'te jüri üyelerinden olan Somer Sivrioğlu, yeni sezonla birlikte en çok merak edilen isimler arasında yer alıyor. Türk Mutfağı'nın geleneksel yemeklerini yeniden yorumlayan Somer Sivrioğlu kariyeri ile de dikkat çekiyor. Peki, Masterchef Somer Şef kimdir? Şef Somer Sivrioğlu kaç yaşında ve nereli? Somer Şef evli mi? Somer Şef'in kariyeri ve hayatı
26.06.2021 Gündem
Sıla ve İlker Kaleli'den aşk dolu kareler!
Sıla ve İlker Kaleli'den aşk dolu kareler! Uzun süredir aşk yaşadığı konuşulan İlker Kaleli ve Sıla Gençoğlu çifti sosyal medyadan aşk pozlarını yayınladılar. İkili, paylaşımlarına yazdığı romantik notlarla da dikkat çekti.
25.05.2021 Magazin
Sıla - İlker Kaleli aşkında yeni gelişme! Onlar artık...
Sıla - İlker Kaleli aşkında yeni gelişme! Onlar artık... Yılın sürpriz aşkı magazin basınına bomba gibi düştü. Geçen yıl ocak ayında şef Hazer Amani ile evlenen Sıla, bu yılın başında da boşanmıştı. Pandemi dönemini Bodrum’da geçirmeyi tercih eden şarkıcının, kalbini oyuncu İlker Kaleli’ye kaptırdı. Taze aşıkların son hamlesi dikkat çekti.
14.04.2021 Magazin
Yılın aşk bombası: Sıla Gençoğlu ve İlker Kaleli aşk yaşıyor...
Yılın aşk bombası: Sıla Gençoğlu ve İlker Kaleli aşk yaşıyor... Geçtiğimiz ocak ayında ünlü şef Hazer Amani ile tek celsede boşanan şarkıcı Sıla'nın kalbini İlker Kaleli'ye kaptırdığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. 1 aydır birlikte oldukları konuşulan çiftten konu hakkında herhangi bir açıklama gelmedi.
7.04.2021 Magazin
Sıla Gençoğlu-Hazer Amani boşandı
Sıla Gençoğlu-Hazer Amani boşandı Sıla ile şef Hazer Amani Ocak 2020'de evlenmişlerdi. Ünlü çift Bodrum’da boşandı. Adliyeye gelen Sıla ve Hazer Amani’nin boşanma davası 15 dakika sürdü.
18.01.2021 Magazin
Sıla-Hazer Amani çiftinin boşanma tarihi belli oldu
Sıla-Hazer Amani çiftinin boşanma tarihi belli oldu Ocak 2020'de evlenen şarkıcı Sıla ile şef Hazer Amani, geçtiğimiz günlerde boşanacaklarını açıklamıştı. Boşanma davası şubat ayında görülecek.
12.01.2021 Magazin
Sıla: Yağmurların ardından güneş açtı
Sıla: Yağmurların ardından güneş açtı Şarkıcı Sıla Gençoğlu, sosyal medya hesabından doğal bir pozunu yayınladı.
15.12.2020 Magazin
Sıla ve Hazer Amani boşanıyor mu? Açıklama geldi
Sıla ve Hazer Amani boşanıyor mu? Açıklama geldi Haklarında ayrılık haberleri çıkan Sıla ve Hazer Amani cephesinden boşanma açıklaması geldi. Çift, ortak yaptığı basın açıklamasında "Boşanma kararı aldığımız doğrudur. Bu kararın, yansıtılan haberlerle ilintisi olmadığı gibi, dostluğumuzun kıymeti bakidir" dedi.
19.11.2020 Magazin
Sıla ve şef Hazer Amani boşanıyor mu?
Sıla ve şef Hazer Amani boşanıyor mu? Geçtiğimiz yıl evlenen şarkıcı Sıla ve şef Hazer Amani’nin boşanacakları iddia edildi. Sıla’nın geçtiğimiz günlerde eşi olmadan eğlenmeye çıkması ayrılık iddialarını güçlendirdi.
27.10.2020 Magazin
Hazer Amani ve Sıla tatilde!
Hazer Amani ve Sıla tatilde! Ünlü şef Hazer Amani, eşi Sıla Gençoğlu ile birlikte çekilen karesini sosyal medya hesabından yayınladı. Amani'nin "Biraz da egˆlenelim" notuyla yaptığı paylaşıma takipçilerinden beğeni yağdı.
28.09.2020 Magazin
Masterchef Somer Şef kimdir, kaç yaşında?  Masterchef Somer Sivrioğlu nereli? Somer Şef'in kariyeri
Masterchef Somer Şef kimdir, kaç yaşında? Masterchef Somer Sivrioğlu nereli? Somer Şef'in kariyeri Masterchef Türkiye 2020 yeni sezonu başladı. Yarışmacılar bu sezonda da en iyi yemeği yapmak ve jürilerin zorlu sınavından geçmek için kıyasıya mücadele edecek. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri üyeliğini yaptığı MasterChef Türkiye'de bu yılda da yine rekabet ve heyecan dolu bir sezon yaşanıyor. Masterchef yarışmacıları, yemekleri ve jüri üyeleri internette merak edilen konuların başında geliyor. Peki, Masterchef jürisi Somer Şef kimdir? Şef Somer Sivrioğlu kimdir, kaç yaşında nereli? İşte Masterchef Somer Şef hayatı hakkında merak edilenler...
12.12.2020 Gündem
Masterchef ne zaman başlıyor? Masterchef jüri üyeleri kim? Masterchef başlıyor!
Masterchef ne zaman başlıyor? Masterchef jüri üyeleri kim? Masterchef başlıyor! MasterChef Türkiye 3. sezonu başlıyor. MasterChef Türkiye'nin yeni sezon fragmanları yayınlandı. MasterChef jürileri yarışmacıları bu sezonda da terletecek. Heyecanla beklenen yarışmanın başlayacağı tarih, yarışmacıları ve jüri üyeleri internette merak ediliyor. Peki, Masterchef ne zaman başlıyor? Masterchef jüri üyeleri kim? Masterchef jüri üyeleri Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya kimdir? İşte Masterchef yayın tarihi, yarışmacıları ve jüri üyeleri ile ilgili merak edilenler...
15.07.2020 Gündem
Sıla: Nice senelere 'Mutlu' kızım
Sıla: Nice senelere 'Mutlu' kızım Şarkıcı Sıla Gençoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla köpeği Mutlu'nun yeni yaşını kutladı.
10.06.2020 Magazin
Somer şef kimdir, kaç yaşında, nereli? Masterchef Somer Sivrioğlu kimdir?
Somer şef kimdir, kaç yaşında, nereli? Masterchef Somer Sivrioğlu kimdir? Geçtiğimiz sezon MasterChef Türkiye'de jüri üyesi olarak yer alan Somer Sivrioğlu Survivor 2020’nin bu akşamki bölümünde olacak. Survivor 2020 bu akşam yayınlanan bölümünde Masterchef heyecanı yaşanacak. Survivor’un bu sefer ki mücadelesinde Ünlüler ve Gönüllüler takımı Acun Ilıcalı ve ekibine yemek hazırlayacak. Masterchef yarışmasının jüri üyelerinden Şef Somer Sivrioğlu da talimatlarıyla yarışmacıları yönlendirecek. Peki, Masterchef yarışmasının jüri üyelerinden Şef Somer Sivrioğlu kimdir? İşte Somer Şef hakkında merak edilenler…
29.04.2020 Gündem
"Sevgim sosyal medya ile ölçülemez"
"Sevgim sosyal medya ile ölçülemez" ‘Hedda Gabler’ adlı tiyatro oyununun prömiyeri geçtiğimiz akşam yapıldı. Geceye birçok ünlü isim katılırken Sıla ve Hazer Amani çifti de oradaydı. Ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlayan Sıla, hakkındaki tüm iddialara yanıt verdi.
10.02.2020 Magazin
Sıla ve Demet Akalın arasındaki takip sorunu bitti!
Sıla ve Demet Akalın arasındaki takip sorunu bitti! Sosyal medya hesabında genel bir temizliğe giden Sıla'nın arkadaşı Demet Akalın'ı takipten çıkarması çok konuşulmuş, hatta Akalın konuyla ilgili açıklama yapmıştı. Ancak ikili arasındaki takip meselesi son buldu.
30.01.2020 Magazin
Sıla, Demet Akalın'ı sosyal medyadan sildi!
Sıla, Demet Akalın'ı sosyal medyadan sildi! Şarkıcı Sıla, şef Hazer Amani ile evlendikten sonra Instagram hesabında temizliğe gitti. Sıla, arasından su sızmadığı Demet Akalın'ı tek kalemde sildi. Konuyla ilgili Sıla sessiz kalırken, Demet Akalın '2. Sayfa'ya konuştu.
29.01.2020 Magazin
Balayı dönüşü yeni ev telaşı
Balayı dönüşü yeni ev telaşı Sürpriz bir nikah töreniyle 13 Ocak'ta evlenen şarkıcı Sıla Gençoğlu ile Hazer Amani, balayı için Roma'ya gitti. Mutlu karelerini takipçileriyle paylaşan yeni evli çifti, döndüklerinde telaşlı günler bekliyor.
19.01.2020 Magazin
"Darısı sizin başınıza"
"Darısı sizin başınıza" Balayı için Roma'ya giden Sıla Gençoğlu ile Hazer Amani'den romantik fotoğraf...
18.01.2020 Magazin
Sıla evlendi! Herkes Ahmet Kural'ı konuştu
Sıla evlendi! Herkes Ahmet Kural'ı konuştu Eski sevgilisi Ahmet Kural'dan şiddet gördüğü gerekçesiyle mahkemelik olan Sıla Gençoğlu dün Şef Hazer Amani ile evlendi. Sosyal medya kullanıcıları düğünün gerçekleştiği saatlerde Ahmet Kural hakkında paylaşım yaparak oyuncuyu Twitter'da trend yaptı.
14.01.2020 Magazin
Sıla ve Hazer Amani evlendi İşte düğünden ilk fotoğraf
Sıla ve Hazer Amani evlendi İşte düğünden ilk fotoğraf Sanatçı Sıla Gençoğlu ile ünlü şef Hazer Amani dün sade bir törenle dünyaevine girdi. Çiftin Nişantaşı’ndaki evlerinde gerçekleşen nikahı Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu kıydı.
14.01.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hazer Amani ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hazer amani haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.