Hayatını

Hayatını

Son dakika hayatını haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hayatını ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hayatını haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hayatını

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hayatını gelişmeleri de dahil olmak üzere 70.947 hayatını haberi bulunmuştur. Tüm hayatını haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Tunç'un acı günü! Eniştesi vefat etti
Bakan Tunç'un acı günü! Eniştesi vefat etti Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un bir süredir tedavi gören eniştesi İsmail Çetinkaya, hayatını kaybetti.
25.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yılın 2. yarısından sonra dezenflasyon süreci başlayacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yılın 2. yarısından sonra dezenflasyon süreci başlayacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda DEİK Genel Kurulu ve Ustalara Saygı Ödül Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türk ekonomisi rayında ilerliyor. Asli önceliğimiz enflasyonu tek haneye indirmek. Geçici rahatlama değil, enflasyonda kalıcı düşüş hedefliyoruz. Yılın ikinci yarısından itibaren dezenflasyon dönemine gireceğiz" ifadelerini kullandı.
25.05.2024 Gündem
Muğla'da vahşet! Katil itiraf etti, kan donduran detay: Annemin yanışını gülümseyerek izliyordu
Muğla'da vahşet! Katil itiraf etti, kan donduran detay: Annemin yanışını gülümseyerek izliyordu Muğla'nın Menteşe ilçesinde dini nikahla yaşadığı Hanife Yılmaz'ı (36) yakarak öldüren Hasan Bulut'un (45) savcılıktaki ifadesi ortaya çıktı. Bulut ifadesinde, "Üvey çocuklarım ve eşimin arkadaşlarının, olaya üzüldükleri için beni suçlu göstermeye çalıştıklarını düşünüyorum" dedi. Hanife Yılmaz'ın 16 yaşındaki oğlu Halil A. ifadesinde, "Üvey babam anneme 'Seni de evi de yakarım' dedi. Çığlık üzerine kardeşimle bahçeye çıktığımızda annemizi yanar vaziyette gördük. Üvey babam annemin yanışını gülümseyerek izliyordu" ifadelerini kullandı.
25.05.2024 Gündem
Sulama kanalına düşen gencin cansız bedeni bulundu
Sulama kanalına düşen gencin cansız bedeni bulundu Adana’da sulama kanalında elini yıkarken suya düşüp akıntıda kaybolan gencin cansız bedeni bulundu. Evladını kaybeden acılı anne, çocuğunun cesedini kucağına alıp başını okşayarak gözyaşlarına boğuldu.
25.05.2024 Adana
Kepçe ile duvar arasında sıkışan işçi hayatını kaybetti
Kepçe ile duvar arasında sıkışan işçi hayatını kaybetti Gaziantep'in Nizip ilçesinde inşaat sahasında kepçe ile duvar arasında sıkışan işçi, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
25.05.2024 Gaziantep
Gülsün Bor neden öldü? Kiraz Gülsün Bor Güner kimdir, kaç yaşında, nereli?
Gülsün Bor neden öldü? Kiraz Gülsün Bor Güner kimdir, kaç yaşında, nereli? Ankara'da eski Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı Kiraz Gülsün Bor Güner, 12. kattaki evinin balkonundan düşerek hayatını kaybetti. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. Peki, Gülsün Bor neden öldü? Kiraz Gülsün Bor Güner kimdir, kaç yaşında, nereli?
24.05.2024 Gündem
Eylem Tok ve oğlu için kırmızı bülten çıkarıldı! 'Sevinç gözyaşı döktüm'
Eylem Tok ve oğlu için kırmızı bülten çıkarıldı! 'Sevinç gözyaşı döktüm' İstanbul Kemerburgaz’da 1 Mart 2024’de 23.50 sıralarında Timur Cihantimur (17) kullandığı lüks otomobile seyir halindeyken yol kenarında arıza nedeniyle park halinde bulunan 3 ATV araca çarptı.
24.05.2024 Gündem
Korkunç gerçeği üvey oğlunun ifadesi ortaya çıkardı: Üvey babam annemin yanışını gülümseyerek izliyordu
Korkunç gerçeği üvey oğlunun ifadesi ortaya çıkardı: Üvey babam annemin yanışını gülümseyerek izliyordu Muğla'nın Menteşe ilçesinde Hasan Bulut, dini nikahlı eşi Hanife Yılmaz'ın (36) üzerine benzin döküp, ateşe verdi. Ağır yaralanan Yılmaz, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Bulut, Yılmaz'ın intihar ettiğini söylerken, ifadesine başvurulan Bulut'un üvey oğlu Halil A. (16), "Üvey babam, anneme 'Seni de evi de yakarım' dedi. Çığlık üzerine kardeşimle bahçeye çıktığımızda annemizi yanar vaziyette gördük. Üvey babam annemin yanışını gülümseyerek izliyordu. Komşularımızın yardımı ile alevi söndürdük. Hasan Bulut, bizi ölümle tehdit ederek korkuttuğu için gerçeği sakladık" dediği öğrenildi.
23.05.2024 Gündem
Üniversite öğrencisi motokurye Ata Emre'yi öldüren şahısın babası için istenen ceza açıklandı!
Üniversite öğrencisi motokurye Ata Emre'yi öldüren şahısın babası için istenen ceza açıklandı! Balıkesir'in Karesi ilçesi Karaoğlan Mahallesi Emir Sokak'ta motokurye Üniversite öğrencisi Ata Emre Akman'ın bıçaklanarak öldürülen E.Ö.'nün babası Orhan Ö,için de 'canavarca hisle veya eziyet çektirerek adam öldürmeye azmettirme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi. Ayrıca E.Ö.'nün olaydan önce aradığı Durmaz'a babası Orhan Ö.'nün talimatıyla kendisini öldüreceğini söylediği öğrenildi.
23.05.2024 Gündem
Osmanlı Devleti ile Timur'un savaşında yeni bulgular bulundu! Tarihin seyri mi değişiyor, işte detayları..
Osmanlı Devleti ile Timur'un savaşında yeni bulgular bulundu! Tarihin seyri mi değişiyor, işte detayları.. Ankara'da 1402 yılında Osmanlı Devleti ile Timur İmparatorluğu arasında Çubuk Ovası'nda gerçekleşen ve 30 ila 40 bin kişinin hayatını kaybettiği tahmin ediliyor. Savaşın izlerine rastlanan bölgede kazı çalışmaları Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliği ile devam ediyor. Arkeolojik savaş kalıntıları ile kılıç ve bıçak kesikleri olan kemiklerin bulunduğu toplu mezarın ortaya çıkarıldığı alanın, kazıların ardından açık hava müzesine dönüştürülmesi planlandığı belirtildi.
23.05.2024 Gündem
İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı Abdullahiyan için cenaze töreni düzenlendi
İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı Abdullahiyan için cenaze töreni düzenlendi İsrail'in Gazze'ye yönelik acımasız saldırıları aylardır devam ederken, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopter kazasında hayatını kaybetmesi ile sarsıldı. Helikopter kazasında hayatını kaybeden İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ve İranlı diğer yetkililerin cenazeleri bugün defnedilecek. Başkent Tahran'daki törene 1 milyon kişi katıldı, cenazeler bugün defnediliyor.
23.05.2024 Dünya
Feci kazada hayatını kaybeden gencin cenazesi ailesine teslim edildi! Soruşturma sürüyor
Feci kazada hayatını kaybeden gencin cenazesi ailesine teslim edildi! Soruşturma sürüyor Gaziantep'te kaza yapan minibüsten fırlayarak hayatını kaybeden genç sürücünün cenazesi defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi.
23.05.2024 Gaziantep
Orta doğu yangın yeri: Reisi bugün toprağa veriliyor, İsrail Refah için düğmeye bastı
Orta doğu yangın yeri: Reisi bugün toprağa veriliyor, İsrail Refah için düğmeye bastı İsrail'in Gazze'ye yönelik acımasız saldırıları aylardır devam ederken, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopter kazasında hayatını kaybetmesi ile sarsıldı. Orta Doğu'da tansiyon her geçen gün yükseliyor. İsrail Gazze'deki askeri tugaylarının yarısını Refah harekatı için konuşlandırdı. Al Jazeera tam kapsamlı Refah işgali yakın göründüğünü vurgularken, Savaş Kabinesi müzakerecilere rehine görüşmelerine devam etme emri verdi. Öte yandan Helikopter kazasında hayatını kaybeden İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ve İranlı diğer yetkililerin cenazeleri bugün defnedilecek. İşte dakika dakika Orta Doğu'da yaşanan son gelişmeler...
23.05.2024 Gündem
Eylem Tok ve oğlu için kırmızı bülten çıkarıldı
Eylem Tok ve oğlu için kırmızı bülten çıkarıldı Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan ve ABD'ye kaçan yazar Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur hakkında kırmızı bülten çıkarıldığı belirtildi.
23.05.2024 Gündem
Kontrolden çıkan minibüs orta refüje çarparak savruldu!
Kontrolden çıkan minibüs orta refüje çarparak savruldu! Gaziantep'te seyir halindeyken kontrolden çıkan minibüs, orta refüje çarptıktan sonra savruldu. Feci kazada araçtan dışarı uçan sürücü hayatını kaybetti.
23.05.2024 Gündem
MSB kahreden haberi duyurdu! Bir asker şehit oldu
MSB kahreden haberi duyurdu! Bir asker şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde el yapımı patlayıcı maddenin (EYP) patlaması sonucu ağır yaralanan Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba’nın şehit olduğunu açıkladı.
22.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail 76 yıldır kan döküyor, soykırımcılar hesap vermeli
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail 76 yıldır kan döküyor, soykırımcılar hesap vermeli Cumhurbaşkanı Erdoğan, Uluslararası İyilik Ödülleri töreni konuştu. Erdoğan, "İsrail Nekbe'den beri 76 yıldır kan döküyor, can alıyor. Filistin halkının topraklarını alenen gasp ediyor. Uluslararası hukuku tanımadığını her defasında açıkça gösteriyor." sözlerine yer verdi ve 'Soykırımcılar hesap vermeli' şeklinde konuştu.
22.05.2024 Gündem
Cinsel istismarda bulunan şahıs öldü! Polis ve bekçiye hapis cezası verildi
Cinsel istismarda bulunan şahıs öldü! Polis ve bekçiye hapis cezası verildi Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde R.Ö. isimli kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla İstanbul'da polis tarafından yakalanan 2 şüpheliden, bu kente götürülürken Kocaeli’de ekip otosunda Metin Sucu'nun (49) ölümüne, A.G.’nin (50) de yaralanmasına ilişkin tutuklu yargılanan 2 polis memuru ve 1 bekçi hakkında karar verdi.
22.05.2024 Gündem
Ağabeyini yengesiyle birlikte zehirleyip öldürdüler!
Ağabeyini yengesiyle birlikte zehirleyip öldürdüler! İstanbul'un Esenyurt İlçesinde evinde ölü bulunan 2 çocuk babası Eyüp Çevik’in cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Cinayet, Eyüp Çevik’in kardeşi Hüseyin Çevik'in olay sonrası gittiği Mardin’de "Vicdan azabı çekiyorum" diyerek ifade vermesiyle ortaya çıktı. Hüseyin Çevik, yengesiyle işbirliği yapıp yemeklere fare zehri katarak ağabeyi Eyüp Çevik'i öldürdüklerini itiraf etti.
22.05.2024 Gündem
Otomobilin çarptığı genç öğretmen hayatını kaybetti! Feci kaza
Otomobilin çarptığı genç öğretmen hayatını kaybetti! Feci kaza Adana’da yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobil çarpan Fen Bilgisi Öğretmeni Merve Çürük (26) hayatını kaybetti. Çürük’e çarpan otomobilde yaralanan 8 aylık hamile sürücünün ise hastanede tedavisi devam ediyor.
22.05.2024 Adana
Depremden etkilenen Yılmaz Erbek Apartmanı davasında Yargıtay kararı bekleniyor!
Depremden etkilenen Yılmaz Erbek Apartmanı davasında Yargıtay kararı bekleniyor! İzmir'in Bayraklı ilçesinde 4 yıl önce yaşanan depremde 11 kişinin hayatını kaybettiği Yılmaz Erbek Apartmanı'na ilişkin, o dönemde Bornova Belediyesi'nde çalışan 7 sanığın 'görevi kötüye kullanma' suçundan yargılandığı davada şikayetçi avukatları da davanın görevsizlik kararıyla ağır ceza mahkemesine gönderilmesi talebini yineledi. Talepler sonrası duruşma savcısı, ana davaya ilişkin Yargıtay kararının beklenmesini istedi.
22.05.2024 Gündem
Barış Boyun kimdir? Suç örgütü lideri Barış Boyun İtalya'da yakalandı: Gözaltına alınan Barış Boyun nereli, çetesi çökertildi mi?
Barış Boyun kimdir? Suç örgütü lideri Barış Boyun İtalya'da yakalandı: Gözaltına alınan Barış Boyun nereli, çetesi çökertildi mi? İtalya ve Avrupa'daki organize suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 19 kişinin gözaltına alındı. İtalyan basınında yer alan haberlere göre, gözaltına alınanlar arasında organize suç örgütü elebaşı Barış Boyun'un da bulunduğu belirtildi. Peki, Barış Boyun kimdir ve nerelidir? Barış Boyun çetesi kimdir, Barış Boyun suç çetesi çökertildi mi?
22.05.2024 Gündem
Gaziantep’te 9 kişinin ölümüne neden olan sürücü 6 kuralı ihlal etmiş! Önemli detay
Gaziantep’te 9 kişinin ölümüne neden olan sürücü 6 kuralı ihlal etmiş! Önemli detay Gaziantep’te beton tankerinin minibüse çarpması sonucu 9 kişinin öldüğü, 11 kişinin yaralandığı kazanın bilirkişi raporu ortaya çıktı. Tanker sürücüsünün trafikteki 6 kuralı ihlal ettiği ve azami hız limitini aştığı belirlendi.
22.05.2024 Gaziantep
Selen hemşirenin ölümünde şok eden detay! "24 yaşındaki kızımı elimden uçurdular"
Selen hemşirenin ölümünde şok eden detay! "24 yaşındaki kızımı elimden uçurdular" İstanbul Beylikdüzü'nde özel bir hastanede dedesinin yanında refakatçi olarak kalan 24 yaşındaki hemşire Selen Bilgin hayatını kaybetmişti. Acılı anne Nergül Bilgin; "24 yaşındaki kızımı elimden uçurdular. Kızım öldü, o hala dışarda geziyor. Kızım kendi kendine niye anestezi yapsın. Eğer o yaptıysa şişesi neden doktordan çıktı" ifadelerini kullandı.
22.05.2024 Gündem
Reisi için Tahran'da cenaze töreni! Dikkat çeken detaylar ortaya çıktı
Reisi için Tahran'da cenaze töreni! Dikkat çeken detaylar ortaya çıktı İran’ın Doğu Azerbaycan eyaletindeki helikopter kazasında hayatını kaybeden Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abullahiyan ve diğer yetkililerin cenazeleri, Tebriz kentinden başkent Tahran’a getirildi. Ölen İran Cumhurbaşkanı Reisi için Tahran'da tören düzenlendi.
22.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hayatını ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hayatını haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.