Havva Öztel

Havva Öztel

Son dakika Havva Öztel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Havva Öztel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Havva Öztel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Havva Öztel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan havva öztel gelişmeleri de dahil olmak üzere 53 havva öztel haberi bulunmuştur. Tüm havva öztel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel “Çocuk fenomen” çıkışı sonrası açıklama yaptı: Kızlarımdan özür diliyorum!
Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel “Çocuk fenomen” çıkışı sonrası açıklama yaptı: Kızlarımdan özür diliyorum! 14 yaşında şöhreti yakalayıp büyük bir beğeni kitlesine ulaşan; 'Sen Olsan Bari', 'Dipsiz Kuyum' ve 'Yalnız Çiçek' gibi şarkılarıyla milyonlara ulaşan Aleyna Tilki’nin çok konuşulan v tepkisi sonrası anne Havva Öztel'den açıklama geldi.
23.09.2023 Magazin
Kadıköy'de İETT otobüsünde direk dansı! Yolcular şaşkınlık içinde izledi
Kadıköy'de İETT otobüsünde direk dansı! Yolcular şaşkınlık içinde izledi Kadıköy'de çift katlı İETT otobüsünün üst katında yolculuk yapan grup, dakikalarca şarkı söyleyip dans etti. Otobüsteki bazı yolcular grubun dansını şaşkınlıkla karşılarken, bazıları da eşlik etti. Koltukların üzerine çıkan, otobüsün içerisindeki direkte de dans eden grubun eğlencesi kameraya yansıdı.
23.07.2023 Yaşam
Aleyna Tilki ve annesi Havva Öztel'in Barbie tarzı gündem oldu!
Aleyna Tilki ve annesi Havva Öztel'in Barbie tarzı gündem oldu! Uzunca bir süredir vizyona girmesi beklenen Barbie filmi dün izleyici ile buluştu. Dünyada Barbie çılgınlığı başlamışken Aleyna Tilki ve annesi Havva Öztel de bu çılgınlığa tarzlarıyla dahil oldu. Anne kızın pozları gündem oldu.
23.07.2023 Magazin
Saplantılı hayran davasında Aleyna Tilki'nin annesi dinlendi! "Tel örgüyü aşarak sitenin içine girmiş"
Saplantılı hayran davasında Aleyna Tilki'nin annesi dinlendi! "Tel örgüyü aşarak sitenin içine girmiş" Şarkıcı Aleyna Tilki'nin ailesiyle yaşadığı siteye izinsiz girdiği iddiasıyla Muhammed Erkam A.’nın yargılandığı davada Tilki'nin annesi Havva Öztel ifadesinde, "Kendisini sağlık görevlisi olarak tanıttı. Olay günü siteye girmeye çalışmış ama güvenlikler almayınca bu defa duvarı ve tel örgüyü aşarak sitenin içine girmiş. Bu tarihten önce eve bir kaç defa çiçek göndermişti" dedi.
10.01.2023 Magazin
Umut Akyürek, Aleyna Tilki'ye tepki gösterdi!
Umut Akyürek, Aleyna Tilki'ye tepki gösterdi! Kariyerini yurt dışında sürdüren Aleyna Tilki burada çalışmalarına devam ediyor. Tilki, son olarak sosyal medya hesabından Londra'da fotoğraf çekimlerinde olduğunu söyledi ve iç çamaşırlı fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Genç şarkıcının paylaşımına, Türk Sanat Müziği şarkıcısı Umut Akyürek'ten tepki geldi.
2.11.2022 Magazin
Aleyna'nın annesi Havva Öztel'den olay itiraf: Canımdan can gitti!
Aleyna'nın annesi Havva Öztel'den olay itiraf: Canımdan can gitti! Attığı tweetler ve açıklamalarıyla magazin gündeminden bir türlü düşmeyen Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel, 2. Sayfa programının canlı yayınına katıldı. Genç yaşta popüler olan kızıyla arasındaki ilişkiyi anlatan Öztel, birlikte yaşadıkları en zor günden bahsetti. "O dönemi hiç unutmuyorum. Aleyna da unutmuyor" diyen Öztel, anlatırken zor anlar yaşadı.
1.11.2022 Magazin
Aleyna Tilki’nin saplantılı hayranı hakim karşısına çıktı!
Aleyna Tilki’nin saplantılı hayranı hakim karşısına çıktı! Şarkıcı Aleyna Tilki’nin ikamet ettiği siteye dikenli tellerden atlayarak giren ve dairenin önünde bekleyen hayranının, 2 ayrı suçtan 4 yıla kadar hapis talebiyle yargılanmasına başlandı. Aleyna Tilki ile sosyal medya üzerinden 1 buçuk yıl boyunca konuştuklarını öne süren sanık, “Hatta benden çiçek istediği için de kendisine 3 defa çiçek gönderdim. Olay günü de kendisiyle yüz yüze görüşebilmek için evine gitmiştim” dedi.
15.09.2022 Magazin
Havva Öztel kızı Aleyna Tilki'yi Rize’de yalnız bırakmadı! Dikkat çeken paylaşım...
Havva Öztel kızı Aleyna Tilki'yi Rize’de yalnız bırakmadı! Dikkat çeken paylaşım... Aleyna Tilki'nin hem sesi hem de güzelliği ile öne çıkan annesi Havva Öztel, son paylaşımları ile yine adından söz ettirmeyi başardı. Geçtiğimiz günlerde klip çekimini tamamladığını duyuran Havva Öztel, son şarkısını Instagram hesabından paylaşmıştı. “Seni Kalbimden Kovdum" şarkısı ile sosyal medyayı sallayan güzel şarkıcı, kızı Aleyna'yı Rize'de yalnız bırakmadı...
2.08.2022 Magazin
Havva Öztel kızı Aleyna Tilki'ye rakip oldu!
Havva Öztel kızı Aleyna Tilki'ye rakip oldu! Sosyal medyada paylaştığı videolarla sesine övgüler yağan Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel, müzik dünyasına atıldı. Öztel, geçtiğimiz aylarda da Bergen'e saygı albümünde yer almış, albüm çıkmayı düşünmediğini dile getirmişti.
15.07.2022 Magazin
Aleyna Tilki’nin annesi Havva Öztel mini şortu ile sosyal medyayı salladı!
Aleyna Tilki’nin annesi Havva Öztel mini şortu ile sosyal medyayı salladı! Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel, sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden biri. Havva Öztel son pozlarıyla yine adından söz ettirmeyi başardı. Geçtiğimiz günlerde klip çekimini tamamladığını duyuran Havva Öztel'in şarkısı merak konusu olmuştu. Her yaptığı, her söylediği olay olan Aleyna Tilki'nin kendisi kadar annesi Havva Öztel de sosyal medyanın konuşulan isimlerinden... Güzelliğiyle adından söz ettiren Havva Öztel'in mini kot şortu ile verdiği son pozları ile kızı Aleyna Tilki'ye adeta taş çıkardı. İşte o paylaşım...
29.06.2022 Magazin
Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel'den bomba poz! Gençlere taş çıkarttı
Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel'den bomba poz! Gençlere taş çıkarttı Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Mini elbiseli pozunu paylaşan Öztel, 44 yaşında olmasına rağmen düzgün fiziği dikkat çekti.
22.06.2022 Magazin
Aleyna Tilki’nin annesi Havva Öztel yeşil elbisesi ile büyüledi
Aleyna Tilki’nin annesi Havva Öztel yeşil elbisesi ile büyüledi Güzel şarkıcı Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel, kızının yeni şarkısı Aşk Ateşi için düzenlenen gecede verdiği pozlarla olay yarattı. Giydiği yeşil elbiseyle herkesin dikkatini çeken Havva Öztel, fiziğiyle resmen kızı Aleyna Tilki'yi solladı. Kızlarıyla birlikte poz veren güzel anne, güzelliğiyle herkesi adeta mest etti.
3.06.2022 Magazin
Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel hastaneden paylaştı! Aleyna'nın zor anları...
Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel hastaneden paylaştı! Aleyna'nın zor anları... Yoğun konser maratonu dolayısıyla rahatsızlanan Aleyna Tilki'nin iki gün önce mide kanaması geçirdiği ortaya çıktı. Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel hastane odasından kızının zor anlarını paylaştı.
29.05.2022 Magazin
Havva Öztel'den kızı Aleyna'ya destek! 'Birileri yapar diğerleri konuşur'
Havva Öztel'den kızı Aleyna'ya destek! 'Birileri yapar diğerleri konuşur' Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel kızının 'Take It Or Leave It' şarkısı sonrası yapılan yorumlardan sonra patladı. Havva Öztel gündemde olan kızını paylaşarak "Sen işini yap kızım" dedi. Havva Öztel eleştirenlere de yanıt verdi.
18.04.2022 Magazin
Aleyna Tilki: Annem benden çok konuşuluyor, her zaman arkasındayım
Aleyna Tilki: Annem benden çok konuşuluyor, her zaman arkasındayım Aleyna Tilki'nin güzelliğiyle dikkat çeken annesi Havva Öztel, paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Sosyal medyayı aktif kullanan 44 yaşındaki Öztel, şimdilerde şarkıcılık kariyeriyle gündemde. 'Bergen'e Saygı' albümünün ikinci serisinde şarkı söylemeye hazırlanan ve "Kızım çok istiyordu, ben de onu kıramayıp, albüme dahil oldum. Bu konuda çok da iddialıyım" diyen Havva Öztel hakkında kızı Aleyna Tilki'den açıklama geldi.
7.04.2022 Magazin
Havva Öztel stüdyoya girdi Aleyna Tilki'yi gölgede bıraktı!
Havva Öztel stüdyoya girdi Aleyna Tilki'yi gölgede bıraktı! Aleyna Tilki'nin kendisi kadar annesi Havva Öztel de sosyal medyada konuşuluyor. Daha önce Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel ile düet yapacağını açıklaması üzerine gözler genç anneye çevrilmişti. Son olarak Havva Öztel'in ünlü sanatçı Bergen'in anısına hazırlanan saygı albümünde şarkı söylemeye hazırlandığı haberleri oldukça ses getirmişti. Havva Öztel son paylaşımı ile adeta 'gümbür gümbür geliyorum' dedi. Stüdyoya giren Havva Öztel söylediği şarkı ile sosyal medyayı salladı.
23.03.2022 Magazin
Nazlı-Hacı Sabancı çiftinin düğün tarihi belli oldu
Nazlı-Hacı Sabancı çiftinin düğün tarihi belli oldu Pandemi ve vefat nedeniyle iki kez ertelenen Nazlı-Hacı Sabancı’nın Çırağan Sarayı’ndaki düğünü 25 Haziran’da yapılacak.
18.03.2022 Magazin
Aleyna Tilki’nin annesi Havva Öztel paylaştı, ortalık karıştı
Aleyna Tilki’nin annesi Havva Öztel paylaştı, ortalık karıştı Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel, ilerleyen yaşına rağmen hala genç göstermesi nedeniyle büyük beğeni topluyor. Öztel, sosyal medya hesabından gençlik pozunu paylaştı. Takipçilerinden Öztel'e övgü dolu sözler yağdı.
18.03.2022 Magazin
Aleyna Tilki’nin annesi Havva Öztel süper mini şortuyla spor salonundan paylaştı!  Yorum yağdı...
Aleyna Tilki’nin annesi Havva Öztel süper mini şortuyla spor salonundan paylaştı! Yorum yağdı... Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel sosyal medya hesabında yaptığı dikkat çeken paylaşımlarına devam ediyor. İddialı paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren Öztel, süper mini şortuyla verdiği pozu Instagram hesabında takipçilerinin beğenisine sundu. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısının yoğun ilgi gösterdiği paylaşımda; iki çocuk annesi Öztel'in fit hali dikkat çekti.
24.02.2022 Magazin
Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel iddiaları yalanladı: Öyle bir düşüncem yok
Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel iddiaları yalanladı: Öyle bir düşüncem yok Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel en az kızı kadar popüler. Öztel'den şarkıcı olacağı yönünde çıkan iddialara yanıt geldi. Havva Öztel haberleri yalanlayarak "Arkadaşlar öyle bir düşüncem yok" dedi.
1.02.2022 Magazin
Havva Öztel: Annelik duruşuma zarar vermeyecek şekilde görebilirsiniz
Havva Öztel: Annelik duruşuma zarar vermeyecek şekilde görebilirsiniz Özel hayatıyla gündeme gelen Aleyna Tilki’nin annesi Havva Öztel yeni projesi hakkında ipucu verdi.
3.01.2022 Magazin
Aleyna Tilki’nin yaşadığı siteye giren saplantılı hayran kameraya böyle yakalandı
Aleyna Tilki’nin yaşadığı siteye giren saplantılı hayran kameraya böyle yakalandı Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki’nin hayranı olduğu iddia edilen bir kişi, Tilki’nin Üsküdar’daki evinin bulunduğu siteye girdi. O anlar güvenlik kamerasına yansırken şüpheli gözaltına alındı.
31.12.2021 Magazin
Aleyna'nın annesi Havva Öztel'den Işın Karaca'ya cevap!
Aleyna'nın annesi Havva Öztel'den Işın Karaca'ya cevap! Şarkıcı Işın Karaca, genç meslektaşı Aleyna Tilki'nin 'aşk' iddiasına cevap verdiği röportaj sonrası, "Allahım sen kimseyi evladının cehaleti ile sınama" ifadelerini kullanmıştı. Bu sözlerin ardından Tilki'nin annesi Havva Öztel'den açıklama geldi.
28.12.2021 Magazin
Haldun Demirhisar, önce Serenay Sarıkaya şimdi de Aleyna Tilki ile görüntülendi!
Haldun Demirhisar, önce Serenay Sarıkaya şimdi de Aleyna Tilki ile görüntülendi! Geçen yaz Göcek’te Serenay Sarıkaya ile görüntülenen işadamı Haldun Demirhisar, önceki akşam da Aleyna Tilki’yle buluştu. İkilinin geçen hafta da Etiler’deki bir mekanda yemek yediği ortaya çıktı. Aleyna’nın annesi Havva Öztel'den de açıklama geldi.
24.12.2021 Magazin
Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel şov yaptı!
Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel şov yaptı! Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel iddialı paylaşımlarıyla gündemde. Hem tarzıyla, hem kızlarına verdiği destekle hem de sosyal medya paylaşımlarıyla Aleyna Tilki kadar popüler olan Öztel, bu sefer Kapadokya paylaşımlarıyla dikkat çekti.
13.12.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Havva Öztel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki havva öztel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.