Hatice Şendil

Hatice Şendil

Son dakika Hatice Şendil haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hatice Şendil ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hatice Şendil haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hatice Şendil

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hatice şendil gelişmeleri de dahil olmak üzere 215 hatice şendil haberi bulunmuştur. Tüm hatice şendil haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Savaştan dolayı canımız sıkkın!'
'Savaştan dolayı canımız sıkkın!' Hatice Şendil, 2015 yılında o dönem oyunculuk yapan yapımcı Burak Sağyaşar ile dünyaevine girmişti. Can adında altı yaşında bir oğulları olan çift, önceki gün Emirgan'da görüntülendi.
23.10.2023 Magazin
Özgü Namal ölen eşiyle ilgili konuştu: 5 dakika içinde her şeyimi kaybettim!
Özgü Namal ölen eşiyle ilgili konuştu: 5 dakika içinde her şeyimi kaybettim! Oyunculuğa ara verip İstanbul'u terk eden Özgü Namal, 2015 yılında Muğla'nın Köyceğiz ilçesine yerleşmişti. Eşi Ahmet Serdar Oral'ı 2020'de kaybettikten sonra İstanbul'a dönen Namal, konuk olduğu Emir Ersoy'un sahnesinde duygusal ifadeler kullandı.
10.07.2023 Magazin
Hatice Şendil yüzündeki değişimi olay oldu! Sırrını açıkladı
Hatice Şendil yüzündeki değişimi olay oldu! Sırrını açıkladı Hatice Şendil yüzündeki değişimle olay yarattı. Oyuncu Hatice Şendil, 'Günaydın' notu düşerek sabah rutinini paylaştı. Yüzündeki değişimin sırrı olarak yorumlanan bu videoya yorum yağdı.
10.07.2023 Magazin
Nilperi Şahinkaya'dan anlamlı hareket! 'Unutulmaz bir gün oldu'
Nilperi Şahinkaya'dan anlamlı hareket! 'Unutulmaz bir gün oldu' Oyuncu Nilperi Şahinkaya, Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği'yle (UCİM) deprem felaketinden en çok etkilenen illerden olan Kahramanmaraş'a gitti. Depremzede çocuklarla zaman geçirip, oyunlar oynadığı miniklere moral veren Nilperi Şahinkaya, çektirdiği fotoğrafları Instagram hesabından paylaştı.
27.02.2023 Magazin
İyilik bugün var mı, İyilik bu hafta neden yok? İyilik dizisinin yeni bölümü ne zaman?
İyilik bugün var mı, İyilik bu hafta neden yok? İyilik dizisinin yeni bölümü ne zaman? Bugün İyilik var mı, bu hafta İyilik yok mu? Fox TV'de yayınlanan İyilik dizisinin bu hafta olup olmadığı merak ediliyor. Yılbaşı haftası sonrası olduğundan dizinin takipçileri arama motorlarına yöneldi. Peki, İyilik bugün var mı, yeni bölüm ne zaman?
6.01.2023 Televizyon
Ediz Hun'dan çifte kutlama!
Ediz Hun'dan çifte kutlama! Yeşilçam’ın sevilen ismi Ediz Hun, 31 Aralık’ta hem yeni yılı hem de eşi Berna Hun’la evliliklerinin 50’nci yıldönümünü kutladı.
2.01.2023 Magazin
Hande Soral'dan anne-oğul pozu!
Hande Soral'dan anne-oğul pozu! 'Müstakbel Damat' adlı filmde rol alan Hande Soral, geçtiğimiz mayıs ayında ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Oğluyla verdiği pozları sık sık sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan 35 yaşındaki güzel oyuncu, anne-oğul pozlarına bir yenisini daha ekledi.
24.10.2022 Magazin
Hatice Şendil poz vermelere doyamadı! "Aşkım tekrar çek"
Hatice Şendil poz vermelere doyamadı! "Aşkım tekrar çek" Yaz geldi, sezon açıldı. Ünlüler soluğu tatil beldelerinde aldı. Hatice Şendil ve Burak Sağyaşar, oğulları Can’la çıktıkları Bodrum tatilinde deniz keyfi yaptı. Şendil eşi Burak Sağyaşar'a bol bol poz verdi. Sonuçtan memnun kalmayan güzel oyuncu "Aşkım düzgün çek" diyerek tekrar poz verdi.
9.08.2022 Magazin
Hatice Şendil'den pembe mayolu pozlar!
Hatice Şendil'den pembe mayolu pozlar! Şimdilerde 'İyilik' adlı diziyle ekranlara dönen Hatice Şendil, projenin sezon finali yapmasının ardından soluğu tatilde aldı. Deniz ve güneşin tadını çıkaran güzel oyuncu, mayolu pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu.
9.07.2022 Magazin
Hatice Şendil'in yüzündeki değişim dikkat çekti!
Hatice Şendil'in yüzündeki değişim dikkat çekti! 2008 yılında 'Kurtlar Vadisi' dizisiyle oyunculuğa başlayan Hatice Şendil, şimdilerde Fox TV'de yayınlanan 'İyilik' adlı dizide yer alıyor. Uzun bir süre sonra ekranlara dönen oyuncunun değişimi sosyal medyada gündem oldu. Birçok sosyal medya kullanıcısı Şendil'in estetik yaptırdığını iddia etti. İşte detaylar...
10.05.2022 Magazin
İyilik dizisi konusu ne? İyilik dizisi oyuncuları kimler? İyilik dizisi hangi diziden uyarlandı? İşte İyilik dizisi yeni bölüm fragmanı!
İyilik dizisi konusu ne? İyilik dizisi oyuncuları kimler? İyilik dizisi hangi diziden uyarlandı? İşte İyilik dizisi yeni bölüm fragmanı! Ekranların yeni dizisi İyilik ilk bölümüyle izleyicileri ekranlara bağlamayı başardı. Güney Kore dizisinden uyarlanan İyilik dizisi oyuncu kadrosuyla da ilgi çekiyor. Aldatılma hikayesini konu edinen İyilik dizisinin konusu, oyuncuları merak ediliyor. Peki, İyilik dizisi konusu ne? İyilik dizisi oyuncuları kimler? İyilik dizisi hangi diziden uyarlandı? İşte İyilik dizisi ne anlatıyor? İşte İyilik dizisi oyuncu kadrosu!
3.05.2022 Televizyon
Fahriye Evcen ayna karşısında sabahlıkla poz verdi!
Fahriye Evcen ayna karşısında sabahlıkla poz verdi! Alparslan Büyük Selçuklu dizisi ile ekranlara dönen Fahriye Evcen ayna karşısına geçip sabahlıkla poz verdi. Evcen, ortalığı adeta kasıp kavurdu.
25.03.2022 Magazin
Esra Erol annesini paylaştı! "Ablanız sandım"
Esra Erol annesini paylaştı! "Ablanız sandım" Esra Erol annesi Necla Kaymakçı'yı sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü ismin annesini görenler "Ablanız sandım" yorumlarında bulundu.
13.02.2022 Magazin
Fahriye Evcen ile araları bozuk mu? Hatice Şendil'den açıklama
Fahriye Evcen ile araları bozuk mu? Hatice Şendil'den açıklama 2015'te nikah masasına oturduğu yapımcı ve eski oyuncu Burak Sağyaşar ile mutlu bir evlilik sürdüren Hatice Şendil, önceki gün Tarabya’da görüntülendi. Meslektaşı Fahriye Evcen’le aralarının bozuk olduğu iddiasına açıklık getiren güzel oyuncu, Elçin Sangu'nun "Sektörden silinir inşallah. Bu niye böyle paralar kazanıyor dediğim ünlüler var" sözlerini de değerlendirdi.
15.01.2022 Magazin
Uyanış Büyük Selçuklu neden yok? Uyanış Büyük Selçuklu yeni bölüm (26. Bölüm) bu akşam var mı, yayından kaldırıldı mı, ne zaman yayınlanacak?
Uyanış Büyük Selçuklu neden yok? Uyanış Büyük Selçuklu yeni bölüm (26. Bölüm) bu akşam var mı, yayından kaldırıldı mı, ne zaman yayınlanacak? Ekranların sevilen dizisi Uyanış Büyük Selçuklu dizisinden kötü haber... Yayıncı kanal yayın akışından çıkardı. Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin yeni bölümü bu hafta yayınlanmayacak. Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin çekimlerine ara verildi. Peki, Uyanış Büyük Selçuklu neden bu akşam neden yok? Uyanış Büyük Selçuklu yayından kaldırıldı mı? Uyanış Büyük Selçuklu dizisi bitti mi? İşte Uyanış Büyük Selçuklu dizisi ile ilgili flaş gelişme...
22.03.2021 Gündem
Hatice Şendil her zaman tarz
Hatice Şendil her zaman tarz Anne olduktan sonra uzun bir süre ekranlardan uzak kalan ve 'Uyanış Büyük Selçuklu' dizisi ile tekrar sevenlerine kavuşan Hatice Şendil, önceki gün İstinyePark AVM'de objektiflere yansıdı.
17.12.2020 Magazin
'Uyanış: Büyük Selçuklu' dünya çapında ses getirdi
'Uyanış: Büyük Selçuklu' dünya çapında ses getirdi İlk bölümüyle zirveye oturan TRT 1’in iddialı yapımı 'Uyanış: Büyük Selçuklu', uluslararası TV araştırma şirketi 'The Wit'in haftalık öne çıkanlar bölümü olan Daily Hits listesine giren tek Türk dizisi oldu.
5.10.2020 Televizyon
Uyanış Büyük Selçuklu ne zaman başlıyor? Uyanış: Büyük Selçuklu yeni fragmanı yayınlandı!
Uyanış Büyük Selçuklu ne zaman başlıyor? Uyanış: Büyük Selçuklu yeni fragmanı yayınlandı! Uyanış Büyük Selçuklu ne zaman başlıyor? Uyanış Büyük Selçuklu oyuncu kadrosunda kimler var? Uyanış Büyük Selçuklu nerede çekiliyor? İşte Uyanış Büyük Selçuklu konusu ve oyuncuları
21.09.2020 Gündem
Hatice Şendil mutlu evliliğin sırrını anlattı
Hatice Şendil mutlu evliliğin sırrını anlattı Burak Sağyaşar’la 5 yıldır mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu Hatice Şendil, oğlu Can’ın doğumuyla birlikte ilişkilerindeki değişikliği anlattı: Duygular değişiyor. Değiştikçe yerlerine yeni bir şeyler koymayı öğreniyoruz. Can’la birlikte başka bir enerji, aşk geldi.
9.05.2020 Magazin
Hatice Şendil setlere dönmek istiyor!
Hatice Şendil setlere dönmek istiyor! Beş yıldır ekrandan uzak olan Hatice Şendil, setleri özlediğini söyledi.
24.02.2020 Magazin
Parkta değil, sette gibi
Parkta değil, sette gibi Oyuncu Hatice Şendil ve eşi, yapımcı Burak Sağyaşar oğulları Can ile önceki gün Bebek Parkı’ndaydı.
16.09.2019 Magazin
Hatice Şendil ters köşe yapacak
Hatice Şendil ters köşe yapacak Hatice Şendil 2015'te Burak Sağyaşar ile evlenmiş, 2017’de oğlu Can'ı dünyaya getirmişti.
25.08.2019 Magazin
Can'la Nişantaşı turu
Can'la Nişantaşı turu Oyuncu Hatice Şendil, oğlu Can ile birlikte Nişantaşı'na alışverişe çıktı.
22.06.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hatice Şendil ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hatice şendil haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.