Bakan Akar'dan İranlı 2 isimle kritik görüşme
Bakan Akar'dan İranlı 2 isimle kritik görüşme Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar; İran Savunma Bakanı Tuğgeneral Hatemi ve İran Genelkurmay Başkanı Tümgeneral Bakıri ile gerçekleştirdiği telefon görüşmelerinde, başta bölgede yaşanan son gelişmeler olmak üzere ikili ve bölgesel savunma ve güvenlik konularında görüş alışverişinde bulundu.
16.01.2020 Dünya
Eski cumhurbaşkanından İran yönetimine uyarı
Eski cumhurbaşkanından İran yönetimine uyarı Eski İran Cumhurbaşkanı Hatemi, İran yönetimini uyardı. Hatemi, İran'daki sistemin kendini ıslah etmesi gerektiğini, aksi takdirde 'ciddi sorunlarla karşı karşıya kalacağını' ifade etti.
24.09.2018 Dünya
Ünlü sunucudan olay gaf
Ünlü sunucudan olay gaf Ünlü sunucu Deniz Bayramoğlu, programına konuk ettiği Prof.Dr. İlber Ortaylı'nın karşısında büyük bir pot kırarak, Prof. Dr. Hüsrev Hatemi ile İran eski Cumhurbaşkanı'nı karıştırdı.
3.10.2016 Haber
İran'dan itiraf gibi açıklama!
İran'dan itiraf gibi açıklama! İRAN Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani’nin Danışmanı ve eski İstihbarat Bakanı Ali Yunusi, İran’da faaliyet gösteren Cundullah örgütünün lideri Abdulmalik Rigi’nin idam edilmesinde aceleci davranıldığını öne sürdü...
7.10.2014 Dünya
Yok artık diyeceksiniz!
Yok artık diyeceksiniz! Kezban Hatemi'nin oğlundan çarpıcı sözler: 'Annem beni akıl hastenesine kapattı!'
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri