Hasta Bakıcı

Hasta Bakıcı

Son dakika hasta bakıcı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hasta bakıcı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hasta bakıcı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hasta Bakıcı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hasta bakıcı gelişmeleri de dahil olmak üzere 163 hasta bakıcı haberi bulunmuştur. Tüm hasta bakıcı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dolgun maaş + KPSS şartı yok + İlkokul mezunu olmak yetiyor! Bu ay huzurevlerine hasta bakıcı alımı başladı
Dolgun maaş + KPSS şartı yok + İlkokul mezunu olmak yetiyor! Bu ay huzurevlerine hasta bakıcı alımı başladı İş arayanlar için önemli bir ilan İŞKUR internet sitesinde yayınlandı. Huzurevi ve yaşlı bakım evlerinde KPSS şartsız hasta bakıcı alımı yapılacağı duyuruldu. Özellikle bu alanlarda çalışmak isteyenler için maaş da dolgun... Pek çok aday için büyük bir fırsat olarak değerlendiriliyor.
9.02.2024 Çalışma Hayatı
Deprem fırsatçısı Kahramanmaraş'ta çaldı Muğla'da yakalandı
Deprem fırsatçısı Kahramanmaraş'ta çaldı Muğla'da yakalandı Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremin ardından yağma girişimine karşı polis ve jandarma ekipleri teyakkuza geçerken, Kahramanmaraş'ta yaşlı bir kadının evinde hasta bakıcı olarak kalan şüpheli, deprem esnasında yaşlı kadını evden çıkarılmasına yardım ettiği, yaşlı kadının evden çıkmasını ardından evdeki para ve ziynet eşyalarını çaldığı açıklandı.
13.02.2023 Gündem
Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 555 sözleşmeli personel alacak! İşte MSB personel temin başvuru ekranı!
Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 555 sözleşmeli personel alacak! İşte MSB personel temin başvuru ekranı! Millî Savunma Bakanlığı ve Millî Savunma Üniversitesi sözleşmeli personel alacak! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Başvurular, 31 Aralık 2022 tarihinde sona erecek. Adaylar başvurularını online olarak yapabilecek. Adayların, ÖSYM tarafından 2022 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavına katılmış ve puan almış olmaları gerekiyor. Peki, Milli Savunma Bakanlığı (MSB) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? MSB ve MSÜ personel alımı başvuru şartları ne? İşte MSB personel temin başvuru ekranı!
4.12.2022 Personel Alımı
Sosyal Güvenlik Kurumu(SGK) duyurdu! Zorunlu, 10 gün...
Sosyal Güvenlik Kurumu(SGK) duyurdu! Zorunlu, 10 gün... SGK'dan flaş karar! Sosyal Güvenlik Kurumu'nca açıklama geldi. Benzer durumda çok sayıda kişi bulunuyor. Prim ödemesi zorunluluğu bulunuyor. Ev hizmetlerinde gündelikçi, temizlikçi, bakıcı çalıştıranların, çalışanlarını sigortalı yaptırması gerekiyor. Ayda 10 gün ve daha fazla çalıştıranlar ile 10 günden az çalıştıranların sigorta yükümlülükleri farklı. Ev hizmetlerinde çalışanlar eksik günlerinin primlerini kendileri ödeyerek 30 güne tamamlayabilirler.
1.04.2022 Çalışma Hayatı
Doktorlar, hemşireler, hasta bakıcılar gözaltına alındı! İtirafçı olup herkesi yaktı
Doktorlar, hemşireler, hasta bakıcılar gözaltına alındı! İtirafçı olup herkesi yaktı Ankara’da düzenlenen sahte rapor çetesi operasyonunda çete lideri Veli E., itirafçı olup 300 sayfalık ifade verdi. Buna göre çete 4 özel tıp merkeziyle çalıştı. Çete 10 günlük rapor için 1250 lira, 30 günlük rapor için ise 3-5 bin lira aldı. Binlerce kişiye sahte iş göremezlik, engelli ve heyet raporu hazırlandı.
21.03.2022 Gündem
'Usulsüz sağlık raporu' çetesine operasyon: 17 gözaltı
'Usulsüz sağlık raporu' çetesine operasyon: 17 gözaltı Ankara'da, sağlıklı kişilere rüşvet karşılığında usulsüz sağlık raporu hazırlayan, aralarında doktor ve hemşirelerin de bulunduğu çeteye yönelik düzenlenen operasyonda 17 kişi gözaltına alındı.
25.02.2022 Yaşam
Hastanede skandal olay! Yoğun bakımda cinsel istismar
Hastanede skandal olay! Yoğun bakımda cinsel istismar Zeytinburnu’nda koronavirüs yoğun bakım servisinde yatan kadın hastaya cinsel saldırıda bulunan, hasta bakıcı N.Ö. (56) "cinsel saldırı" suçundan 9 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Sanık N.Ö. mahkemedeki savunmasında, "Bu zamana kadar bir yanlışım olmadı, bir gaflete düştüm, üzgünüm" dedi.
30.12.2021 Yaşam
Huzurevinde skandal olay! Hasta bakıcı kadın yaşlı adamı...
Huzurevinde skandal olay! Hasta bakıcı kadın yaşlı adamı... Ankara'da huzurevinde hasta bakıcı olan Keziban O. hakkında, kurumda kalan Reşat A.'yı (80) evlilik vaadiyle 39 bin lira dolandırdığı suçlamasıyla 10 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
9.12.2021 Yaşam
Vergi istisnası işçinin hakkı! İşte gelir ve damga vergisi alınmayan meslekler...
Vergi istisnası işçinin hakkı! İşte gelir ve damga vergisi alınmayan meslekler... Son dakika haberine göre; Ev hizmetlerinde çalıştırılan bazı kişilere ödenen ücretlerden gelir vergisi alınmaz. Vergi istisnasından doğrudan çalışanlar yararlanır. İşveren, çalışanın ücretini, vergi karşılığı olan tutar dahil olarak ödemek zorundadır. Ev hizmetlerinde çalışan bazı kişilerin ücretlerinden ise vergi kesilir. Verginin sorumlusu o kişiyi evinde çalıştıran işveren değil, işçinin kendisidir.
10.08.2021 Çalışan Hakları
Bankalar, emekli maaşları, noter, kreş ve tekeller... Flaş tam kapanma açıklaması!
Bankalar, emekli maaşları, noter, kreş ve tekeller... Flaş tam kapanma açıklaması! Banka, emekli maaşı, kreş, noter ve tekeller... İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tam kapanma ile ilgili merak edilen soruları tek tek yanıtladı. Soylu, tam kapanma süreciyle yeni bir dönemin başladığını ve bu süreçte kısıtlamaları ihlal edenlere göz yumulmayacağını belirterek, "Şehir giriş ve çıkışları ciddi şekilde kontrol altında olacak. Denetimleri en üst seviyede tutmalıyız" dedi ve çok önemli açıklamalarda bulundu.
27.04.2021 Gündem
Yeni iş kapısı doğdu! 24 saati 800 lira
Yeni iş kapısı doğdu! 24 saati 800 lira Tüm dünya salgından korunmak için kendini eve kapadı. Ama onlar bile isteye virüslü hastalara refakat ediyor. Kimi hastanede, kimi evde günlerce hiç tanımadıkları insanların bakımını üstleniyor. Üstelik sadece maske ve eldivenle! Sosyal mecralarda ilanlarını bulduğumuz refakatçilerin hemen hepsi şunu söylüyor: “Devam edeceğim çünkü yapabildiğim tek iş bu.”
17.01.2021 Gündem
Ankara Üniversitesi İŞKUR aracılığıyla 134 işçi alıyor! Başvurular nasıl yapılır?
Ankara Üniversitesi İŞKUR aracılığıyla 134 işçi alıyor! Başvurular nasıl yapılır? Ankara Üniversitesi Hastanelerinde istihdam edilmek üzere Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla 134 sürekli işçi alınacak. Peki, Ankara Üniversitesi işçi alımı başvuruları nasıl yapılır? Ankara Üniversitesi İŞKUR işçi alımı başvuru şartları ne? İşte Ankara Üniversitesi İŞKUR sürekli işçi alımı başvuru şartları...
12.10.2020 Personel Alımı
Çapa Tıp Fakültesinde sağlık çalışanını darp eden kişi tutuklandı!
Çapa Tıp Fakültesinde sağlık çalışanını darp eden kişi tutuklandı! Çapa Tıp Fakültesinde maske takmadığı için kendisini uyaran sağlık çalışanını darp eden şahıs, 'kasten yaralama' suçundan tutuklandı.
26.09.2020 Gündem
Çapa'da maske tartışmasında dövülen sağlık çalışanı ameliyata alındı
Çapa'da maske tartışmasında dövülen sağlık çalışanı ameliyata alındı İstanbul Fatih'te bulunan Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde bir kişi, maskesini doğru şekilde takması gerektiğini söyleyen sağlık çalışanını darp etti. Gözünden yaralanan sağlık çalışanının ameliyata alındığı öğrenildi.
25.09.2020 Gündem
CHP'li Öztrak: Salgın yönetimi şeffaf değil
CHP'li Öztrak: Salgın yönetimi şeffaf değil CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, ''Salgın yönetimi şeffaf değil. Uzmanlar verilere ulaşamıyor. Bu nedenle salgınla ilgili sağlıklı bir modelleme yapılamıyor" dedi.
4.09.2020 Siyaset
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var...
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var... Milyonlarca memur bekliyordu. Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı kararda 2006 yılında Bakanlar Kurulu kararı ile yürürlüğe konulan Devlet Memurlarına Ödenecek Zam ve Tazminatlara İlişkin Karar ve eki cetvellerin uygulanacağı belirtildi. Kararda zam ve tazminatların ödenmesine esas olmak üzere;karar ve eki cetvellerin uygulanmasından doğacak her türlü sorunu çözüme bağlamaya, uygulamayı yönlendirmeye ve uygulama birliğini sağlamaya; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Strateji ve Bütçe Başkanlığının görüşü üzerine, Hazine ve Maliye Bakanlığı yetkilidir. Karar 1 Ocak 2020'den itibaren geçerli.
İŞKUR üzerinden en az ilköğretim mezunu 120 sürekli işçi alınacak! Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'ne sürekli işçi alımı ilanı!
İŞKUR üzerinden en az ilköğretim mezunu 120 sürekli işçi alınacak! Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'ne sürekli işçi alımı ilanı! Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla 120 sürekli işçi alınacak. Peki, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi sürekli işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte İŞKUR sürekli işçi alımı başvuru şartları...
31.08.2020 Personel Alımı
Rabia hemşire, tacizci hasta bakıcı için sosyal medyadan yardım istedi
Rabia hemşire, tacizci hasta bakıcı için sosyal medyadan yardım istedi Erzurum Atatürk Üniversitesi'nde görev yapan hemşire Rabia Karakaya (26), aynı hastanede çalışan hasta bakıcı B.Y. hakkında cinsel taciz iddiasıyla şikayetçi oldu. Tacizler devam edince de sosyal medyadan yaşadıklarını anlatan paylaşım yaparak, yardım istedi.
27.08.2020 Yaşam
Rabia Karakaya olayı nedir? Twitter’da Bilal Yılmaz tutuklansın gündem oldu!
Rabia Karakaya olayı nedir? Twitter’da Bilal Yılmaz tutuklansın gündem oldu! Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde görevli Rabia Karakaya’nın aynı hastanede çalışan Bilal Yılmaz tarafından cinsel tacize uğradığı iddia ediliyor. Sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına giren olayda, Rabia Karakaya peşe tweetler ile yaşadıklarını anlattı. Emniyete ve savcılığa giderek şikayette bulunduğunu ve uzaklaştırma ve koruma kararı çıkarmak için talep yaptığını dile getiren Rabia Karakaya olayı sosyal medya kullanıcıları tarafından edilmeye başlandı. Arama motorları üzerinden Rabia Sarıkaya olayı nedir? Cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen Bilal Yılmaz tutuklandı mı, sorularına yanıt aranıyor.
27.08.2020 Gündem
Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) İŞKUR aracılığıyla 70 sürekli işçi alıyor!
Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) İŞKUR aracılığıyla 70 sürekli işçi alıyor! Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Hastanesi Başmüdürlüğünde çalıştırılmak üzere Hasta Bakımı ve Temizliği Hizmetleri ile Koruma ve Güvenlik Hizmetleri birimlerine 70 sürekli işçi alıyor. Başvurular Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla alınacak. Peki, Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) sürekli işçi alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte SDÜ sürekli işçi alımı başvuru şartları ve ilanın detayları...
8.07.2020 Personel Alımı
İŞKUR vasıtasıyla kamu kurumlarına işçi alınacak! İşte İŞKUR ilanları...
İŞKUR vasıtasıyla kamu kurumlarına işçi alınacak! İşte İŞKUR ilanları... Türkiye genelinde, çeşitli özel kurumsal şirketlerde ve fabrikalarda istihdam edilmek üzere İŞKUR vasıtasıyla toplamda 50 bin 616 personel alımı yapılacak. İŞKUR’un kamu iş ilanları kategorisinde yayınlanan ilanlara göre 461'i kamu kurumlarında olmak üzere memur-işçi statüsünde istihdam edilmek üzere, personel alımı gerçekleştirilecek. Peki, İŞKUR iş ilanlarına nasıl başvuru yapılır? İşte İŞKUR iş ilanları ile ilgili detaylar...
21.06.2020 Personel Alımı
Başvurular başladı! Kiptaş konutları başvuruları nasıl yapılır? Kiptaş Silivri 4. etap başvuruları, ödeme planı ve şartları
Başvurular başladı! Kiptaş konutları başvuruları nasıl yapılır? Kiptaş Silivri 4. etap başvuruları, ödeme planı ve şartları İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), KİPTAŞ ortaklığında başlatılan Kiptaş Silivri 4. Etap konutları için başvurular başladı. Kiptaş Silivri 4. Etap konutlarına başvuru koşulları, ödeme planı ve taksitler de belli oldu. Peki, Kiptaş Silivri 4. Etap Projesi başvuruları nasıl yapılır? Kiptaş başvuru şartları ne? Kiptaş Silivri 4. Etap ödeme planı belli oldu mu? Başvuru formu nereden alınacak? Kiptaş Silivri 4. Etap ödeme planı ve başvuru formu...
1.06.2020 Gündem
Emeklilik, izin, istifa ve yeni mesai düzeni! Genelge gönderildi yasak kaldırıldı...
Emeklilik, izin, istifa ve yeni mesai düzeni! Genelge gönderildi yasak kaldırıldı... Bakanlık düğmeye bastı. Binlerce kişiyi ilgilendiren genelge 81 ile gönderildi. Emeklilik, izin, istifa ve yeni mesai düzeniyle ilgili genelgeye göre sağlık çalışanlarına yıllık izin yasağı kaldırıldı.İstifa talepleri kabul edilmeyecek ancak emekli olmak isteyenlere müsaade edilecek, esnek çalışma sürecek.
17.05.2020 Çalışma Hayatı
Salgınla mücadeleye simülasyon desteği
Salgınla mücadeleye simülasyon desteği Türk savunma sanayisine yazılım konularında çözümler sunan Simsoft, Kovid-19 salgınına karşı hasta yayılım senaryolarını dikkate alarak özgün bir model geliştirdi.
7.05.2020 Bilim ve Teknoloji
Hacettepe’de zorunlu olmayan tüm ameliyatlara durdurma kararı
Hacettepe’de zorunlu olmayan tüm ameliyatlara durdurma kararı Hacettepe Üniversitesi Hastaneleri bünyesinde, Kovid-19'a ilişkin önlemler kapsamında, ikinci bir duyuruya kadar zorunlu olmayan tüm ameliyatlar ve poliklinik randevuları durduruldu. Hastanede yatarak izlemi zorunlu olmayan vakaların da taburcu edilmesine karar verildi.
16.03.2020 Corona Virüsü

Benzer Haber Etiketleri

Hasta Bakıcı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hasta bakıcı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.