Hasköy

Hasköy

Son dakika hasköy haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hasköy ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hasköy haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hasköy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hasköy gelişmeleri de dahil olmak üzere 356 hasköy haberi bulunmuştur. Tüm hasköy haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs kararı! Ulaşımda kısıtlama olacak
İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs kararı! Ulaşımda kısıtlama olacak İstanbul Valiliği 1 Mayıs'ta toplu ulaşıma kısıtlama getirildiğini açıkladı. Kapatılacak yollarda kısıtlama 04.00'te, deniz ve raylı sistem ulaşımındaki kısıtlamalar kısıtlamalar 05.30'ta başlayacak.
30.04.2024 Gündem
İstanbul Valiliği megakentteki okulların deprem raporunu açıklandı! 1428'i riskli, 148'i boşaltıldı
İstanbul Valiliği megakentteki okulların deprem raporunu açıklandı! 1428'i riskli, 148'i boşaltıldı İstanbul Valiliği ve İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB) tarafından yürütülen çalışmaya göre İstanbul’daki okulların depreme karşı yapım ve güçlendirme çalışmalarına dair son durum raporu açıklandı. İstanbul'daki okulların 1428'i riskli bulunurken, 148 okul boşaltıldı. 481 okul yıkılıp yeniden yapılırken, 799'u ise güçlendirme yoluyla depreme dayanıklı hale getirildi.
15.02.2024 Gündem
Kaza yapan otomobilin hız göstergesi 240 kilometrede takılı kaldı! Ölen olmadı
Kaza yapan otomobilin hız göstergesi 240 kilometrede takılı kaldı! Ölen olmadı Muş’ta, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüj, ağaç ve aydınlatma direğine çarpan otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı. Kaza sonrası kullanılamaz hale gelen otomobilin hız göstergesinin 240 kilometrede takılı kaldığı görüldü.
9.01.2024 Gündem
Aile hekimi ile tartıştılar, duvara astıkları pankartla özür dilediler: Sabah gelirken gördüğüm pankarttaki yazı çok hoşuma gitti
Aile hekimi ile tartıştılar, duvara astıkları pankartla özür dilediler: Sabah gelirken gördüğüm pankarttaki yazı çok hoşuma gitti 13 yıldır Muş’un Hasköy ilçesinde görev yapan doktor, bir hasta ve yakını ile tartıştı. Tartıştıkları aile hekiminden görev yaptığı Toplum Sağlığı Merkezi'nin bahçesine astıkları pankartla özür diledi.
28.12.2023 Gündem
Muş seçim sonuçları 2023! 14 Mayıs Muş Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve oy dağılımı Muş hangi parti kazandı?
Muş seçim sonuçları 2023! 14 Mayıs Muş Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve oy dağılımı Muş hangi parti kazandı? Muş seçim sonuçları 2023 gazetavatan.com'da açıklanıyır. 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekili genel seçimleri vatandaşların gündeminde yer alıyor. Muş milletvekili adayları, yapılacak seçimler sonrası TBMM'ye gidiyor. AK Parti, İYİ Parti, CHP, MHP, Yeniden Refah Muş seçim sonuçlarına göre oy dağılımlarıyla canlı seçim sonuçları belli olacak. 2023 Muş seçim sonuçları, Muş ilçe seçim sonuçlarıyla paralel olarak yayınlanacak. Peki Muş hangi parti kazandı? Muş Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları kaç oldu?
14.05.2023 Gündem
Bakan Soylu: Ayakta duran bir Türkiye istemiyorlar, Avrupa da, Amerika da avucunu yalasın
Bakan Soylu: Ayakta duran bir Türkiye istemiyorlar, Avrupa da, Amerika da avucunu yalasın Derya EVREN KORKMAZ-Özgür KUMANOVALI/İSTANBUL, (DHA)- İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu, Rize Dernekler Federasyonu'nun Beyoğlu Hasköy Kültür Sanat ve Gösteri Merkezi'nde düzenlenen programına katıldı. Soylu, "Tayyip Erdoğan'a Der Spiegel'in yazı yazmasının, The Economist'in, Time'ın yazı yazmasının temel sebebi budur; ayakta duran bir Türkiye istemiyor ama bunu burada söyleyeyim. Türkiye'de öyle bir noktaya geldik ki Avrupa da, Amerika da avucunu yalasın. Atı alan Üsküdar'ı geçmiştir" dedi.
6.05.2023 Gündem
Bakan Kurum: Bayramın ikinci günü deprem bölgesindeki ilk konutları bitireceğiz
Bakan Kurum: Bayramın ikinci günü deprem bölgesindeki ilk konutları bitireceğiz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Bir taraftan bayramı karşılıyor olmanın sevinci, bir taraftan bayramın ikinci gününde deprem bölgesinde bitireceğimiz ilk konutlarımızın teslim ediyor olmamız ve bir aydır orada afetzede kardeşlerimiz için bir mücadele veriyoruz. 11 ilimizde eş zamanlı afet bölgesi için çalışmalarımızı yürütüyoruz" dedi.
20.04.2023 Ekonomi
Depreme hazırlıkta farklı ilçe aynı sorun! Beyoğlu’ndaki yapı stoğu ve olası riskli semtler nereler?
Depreme hazırlıkta farklı ilçe aynı sorun! Beyoğlu’ndaki yapı stoğu ve olası riskli semtler nereler? İstanbul’un kalbi, binlerce eski yapının bulunduğu Beyoğlu’nun Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, depreme dayanıklı konutların inşası için 20 yıldır çaba sarf ettiklerini belirtirken ‘İmkânsızın üstünü deniyoruz’ dedi.
30.03.2023 Gündem
Kar yağmayan Doğu Anadolu, Sibirya soğuklarına teslim
Kar yağmayan Doğu Anadolu, Sibirya soğuklarına teslim  Kar yağışı olmayan Doğu Anadolu'da, Sibirya soğukları etkili oldu. Sıfırın altında 24,9 derece ile Ardahan'ın Göle ilçesi, bölgenin en soğuk yerleşim birimi oldu. Erzurum'da şadırvanlar dondu, süs havuzları buzla kaplandı.
12.01.2023 Yaşam
Beyoğlu'nda tünel içinde motosikletin kontrolünü kaybederek duvara çarpan sürücü hayatını kaybetti
Beyoğlu'nda tünel içinde motosikletin kontrolünü kaybederek duvara çarpan sürücü hayatını kaybetti Beyoğlu, Kasımpaşa Hasköy Tünelinde seyir halindeyken motosikletin kontrolünü kaybeden sürücü tünel duvarına çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybederken olay yerine gelen yakınları sinir krizi geçirdi.
6.01.2023 Yaşam
Hablemitoğlu suikastı zanlısı Levent Göktaş’ın Türkiye’ye iadesi reddedildi
Hablemitoğlu suikastı zanlısı Levent Göktaş’ın Türkiye’ye iadesi reddedildi Bulgaristan’da Hasköy Mahkemesi, Necip Hablemitoğlu suikastı zanlısı Levent Göktaş’ın Türkiye’ye iadesini reddetti.
28.11.2022 Gündem
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Kahreden ölüm! Yüzlerce hayat kurtardı, kendisi böyle vefat etti
Kahreden ölüm! Yüzlerce hayat kurtardı, kendisi böyle vefat etti Türkiye genelinde 2014 yılında kadavradan organ bağışı sıralamasında Türkiye Şampiyonu olan Bursa Çekirge Devlet Hastanesi Organ Nakil Koordinatörü Operatör Doktor Timur Didinen, 3 yıldır böbrek yetmezliği sebebiyle nakil beklerken hayata gözlerini yumdu. 64 yaşında hayata veda eden, görev yaptığı hastaneden gözyaşları ile uğurlanan Timur Didinen'in mesai arkadaşlarına "Ben asla organ nakli için öncelik talep etmiyorum. Diğer hastalar gibi sıramı bekleyeceğim" dediği ortaya çıktı.
12.08.2022 Yaşam
Manisa'da, 5 gün arayla 444 hektar alan yandı
Manisa'da, 5 gün arayla 444 hektar alan yandı Manisa'nın Akhisar ilçesi kırsal Hasköy Mahallesi'nde, 24 Temmuz'da çıkan orman yangınının bilançosu belli oldu. Dün tamamlanan yangın söndürme raporunda, 239 hektar ormanın ve 20 hektar tarım alanının yandığı belirtildi. Gördes'te 19 Temmuz'da çıkan orman yangınında 85 hektar orman ile 100 hektar tarım arazisi zarar görmüş, 2 şüpheli tutuklanmıştı. Kentte, 5 gün arayla 324 hektarı orman toplam 444 hektar alan yandı.
2.08.2022 Gündem
Manisa'daki orman yangını büyüdü, 20 ev boşaltıldı, 40 kişi tahliye edildi
Manisa'daki orman yangını büyüdü, 20 ev boşaltıldı, 40 kişi tahliye edildi Manisa'nın Akhisar ilçesinde çıkan orman yangını ile mücadelede 7inci saat geride kalırken, alevler kısmen kontrol altına alındı. Manisa Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada Çaltıçukur Mahallesindeki metruk durumdaki 7 ev ve 1 okulun yangında zarar gördüğü, 40 kişi, 200 küçükbaş ve 85 büyükbaş hayvanın güvenli bölgeye tahliye edildiği belirtildi.
24.07.2022 Gündem
Bakan Bozdağ açıkladı! Adli soruşturma başlatıldı
Bakan Bozdağ açıkladı! Adli soruşturma başlatıldı Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Hasköy Yahudi Mezarlığı'nda mezar taşlarının kırılmasıyla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın soruşturma başlattığını açıkladı.
15.07.2022 Siyaset
Hasköy mezarlığı nerede? Hasköy Yahudi mezarlığı olayı ne, mezarlığa kim saldırdı?
Hasköy mezarlığı nerede? Hasköy Yahudi mezarlığı olayı ne, mezarlığa kim saldırdı? Beyoğlu'nda bulunan Hasköy Yahudi Mezarlığı'nda 36 mezar taşı kırıldı. Türkiye Hahambaşılığı Vakfı saldırıyı, "Bu vandalizmi yapanların bir an evvel yakalanmasını beklemekteyiz" açıklamasıyla duyurdu. Peki, Hasköy mezarlığı nerede? Hasköy Yahudi mezarlığı olayı ne, mezarlığa kim saldırdı?-
15.07.2022 Gündem
Ormanlık alanlara girişler yasaklandı! O ilimizde orman yangınları tedbiri...
Ormanlık alanlara girişler yasaklandı! O ilimizde orman yangınları tedbiri... Aydın Valiliği tarafından yapılan açıklamada yangınları önleyici tedbirler çerçevesinde kent genelinde belirlenen ormanlık alanlara izinsiz girişlerin 31 Ekim 2022 tarihine kadar yasaklandığı, kurallara uymayanlara ise cezai işlem uygulanacağı belirtildi.
27.06.2022 Gündem
Kurbanlıkların İstanbul’a girişi başladı
Kurbanlıkların İstanbul’a girişi başladı Kurban Bayramına sayılı günler kala kurban satış ve kesim merkezlerinde de hareketlilik başladı. Sultanbeyli Belediyesi tarafından bu sene de oluşturulan kurban satış ve kesim merkezine ilk kurbanlıklar giriş yaptı. Kurbanlıkların merkeze girmesiyle birlikte ilk satışlar da gerçekleşmeye başladı.
24.06.2022 Yaşam
Muş’ta kan davalı aileler Kuran altından geçerek barıştı
Muş’ta kan davalı aileler Kuran altından geçerek barıştı Muş’un Bahçe köyünde geçen yıl iki aile arasında yaşanan olay sonrası 1 kişinin ölümüyle başlayan kan davası, barışla sonuçlandı.
23.05.2022 Yaşam
TBMM Başkanı Şentop: Ramazan yardımlaşmanın ve destek olmanın öne çıktığı bir ay
TBMM Başkanı Şentop: Ramazan yardımlaşmanın ve destek olmanın öne çıktığı bir ay Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, Beyoğlu Belediyesi’nin geleneksel iftar programında yaptığı konuşmada, "Ramazan özel bir ay, özel bir zaman dilimi. İnsani değerlerin güzel ahlakın birbirimizin insan oluşunun birbirimize hatırlattığımız birlikte olmanın yardımlaşmanın ve destek olmanın öne çıktığı bir ay” dedi.
11.04.2022 Gündem
Muş’ta 199 köy yolu ulaşıma kapandı
Muş’ta 199 köy yolu ulaşıma kapandı Muş’ta günlerdir aralıklarla etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle 199 köy yolu ulaşıma kapandı.
20.03.2022 Gündem
Muş’ta 325 köy yolu ulaşıma kapandı
Muş’ta 325 köy yolu ulaşıma kapandı Muş’ta 4 gündür etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle 325 köy yolu ulaşıma kapanırken, kent merkezi ise kara gömüldü.
14.03.2022 Yaşam
İETT otobüsü Halk Ekmek büfesine daldı! Facianın eşiğinden dönüldü
İETT otobüsü Halk Ekmek büfesine daldı! Facianın eşiğinden dönüldü Beyoğlu'nda, İETT otobüsü Halk Ekmek büfesine çarptı. Kazada, büfe işletmecisi hafif şekilde yaralanırken, o sırada müşteri olmaması olası bir facianın yaşanmasını önledi.
26.02.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Hasköy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hasköy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.