Haseki

Haseki

Son dakika Haseki haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Haseki ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Haseki haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Haseki

haberleri sayfasında son dakika yaşanan haseki gelişmeleri de dahil olmak üzere 907 haseki haberi bulunmuştur. Tüm haseki haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yan dal uzmanlığı mecburi hizmetle ilgili düzenleme
Yan dal uzmanlığı mecburi hizmetle ilgili düzenleme Bakan Koca, yan dal mecburi hizmetle ilgili düzenleme yaptıklarını da ifade ederek, "Özellikle ana dal uzmanlığının ardından yan dal uzmanlığını kazandıktan hemen sonra başlayabilmeyi ve devamında olan mecburi hizmetle ilgili sorumluluk taşımamayı, bu mecburi hizmetin kaldırıldığı bir düzenleme önümüzdeki 1-2 ay içerisinde Meclis açıldığında gündeme gelmiş olur." diye konuştu.
16.03.2024 Gündem
Murat Kurum'dan 8 Mart mesajı: Güçlü İstanbul güçlü kadınlarla mümkündür
Murat Kurum'dan 8 Mart mesajı: Güçlü İstanbul güçlü kadınlarla mümkündür AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum,Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen "Türkiye ile Güçlenen Türkiye’ye Güç Veren Kadınlar Buluşması’na katıldı. Programda konuşan Kurum, "5 yıldır onuru çiğnenen güzel İstanbulumuzu 31 Mart'ta İstanbul'un kadınlarıyla birlikte yeniden onurlu günlerine kavuşturacağız. " dedi.
8.03.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum'dan CHP'ye dönüşüm tepkisi!
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum'dan CHP'ye dönüşüm tepkisi! AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum Eyüpsultan’da '5500 Bağımsız Bölümlük Kentsel Dönüşüm Projeleri Temel Atma ve Yıkım Töreni’nde konuştu. Kurum, "İnanın nerede dönüşümü durdurma dilekçesi varsa, durdurma eylemi varsa altında muhakkak CHP'nin imzası vardır. İstanbullular CHP'li İBB adayına Ekrem Bey'e, depremle ilgili şu altı soru soruyorlar. 115 bin konut sözü verip yapmayanlar siz değil misiniz? İBB'nin deprem bütçesini düşürüp o bütçeyi reklama algıya harcayanlar siz değil misiniz? " diye konuştu.
22.02.2024 Gündem
Bakan Özhaseki: Sıfır toleransla önümüze bakacağız
Bakan Özhaseki: Sıfır toleransla önümüze bakacağız Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, depremlerin ardından TOKİ'nin yaptığı konutlarda bir çatlak bile olmadığını belirterek, “Niye, işte sıfır toleransla gittiği için olmadı. Daha önce güya TOKİ beğenilmezdi. ‘TOKİ evleri değil mi canım falan filan’ denirdi. Ne oldu şimdi? En kıymetli evler durumuna geldi. O yüzden kardeşlerim bu işte de bundan sonra asla tolerans olmayacak. Sıfır toleransla önümüze bakacağız” dedi.
17.08.2023 Gündem
Eski kocasının silahlı saldırısına uğradı! Biber gazı ile hayatta kaldı
Eski kocasının silahlı saldırısına uğradı! Biber gazı ile hayatta kaldı Sultangazi'de Derya Muslu sokakta ilerlerken eski eşi Muzaffer Meral'ın silahlı saldırısına uğradı. Kendisini biber gazı ile koruyan Muslu'ya 3 el ateş eden Meral, olay yerinden kaçtı. Hayati tehlikeyi atlatan kadın yaşadıklarını anlattı. Saldırıya uğramadan bir gün önce polise başvurduğunu belirten Derya Muslu,  "Savcılığa gitmem gerektiğini söylediler. Sabah işe gidiyordum. Savcılığa gitmek için izin alıp çıkacaktım. O sırada saldırı oldu. Bir gün önce korkudan biber gazı almıştım. Sürekli önüme çıktığı için aldım. Yüzüne sıktım. Eğer sıkmasaydım yaşamayacaktım. Öldürmek için gelmişti çünkü bir gün önce de silah fotoğraflarını atmıştı. Onu bile polise göstermiştim. Sonra hastaneye koruma verdiler, benim hastanede korunmaya ihtiyacım yoktu" dedi. 
13.05.2023 Yaşam
Ev sahibi ile kiracı arasında zam anlaşmazlığı! Elektrik ve suyu bile kesti
Ev sahibi ile kiracı arasında zam anlaşmazlığı! Elektrik ve suyu bile kesti Sultangazi'de ev sahibi, kiracısının oturduğu evin elektrik ve su aboneliğini iptal ederek, kestirdi. Kiracı Kazım Yıldız'ın iddiasına göre, ev sahibinin zam yapma isteğini kabul etmediği için ev sahibi Ömer Yıldırım dairenin elektrik ve suyunu kestirdi. Annesinin astım hastası olduğunu ve elektrik kesintisinden dolayı oksijen cihazını kullanamadığını belirten Yıldız, ev sahibinden şikayetçi oldu. İddiaları reddeden ev sahibi Ömer Yıldırım ise, evi satmak istediğini, kiracısından dolayı satamadığını bu sebeple, elektrik ve su aboneliği sözleşmelerini iptal ettirdiğini belirtti. Yıldırım, kiracısı Kazım Yıldız'ın annesinin bir başka oğlunun evinde kaldığını ve Kazım Yıldız'ın kendisini tehdit ettiğini, bu nedenle şikayetçi olduğunu da söyledi.
6.05.2023 Yaşam
Arnavutköy'de alacak verecek kavgasında kan aktı!
Arnavutköy'de alacak verecek kavgasında kan aktı! Arnavutköy'de aralarında alacak verecek meselesi bulunan Emre Can D. ile Ramazan A.'nın tartışmasında silahlar kullanıldı. Emre Can D.'nin silahla vurularak yaralandığı kavga ile ilgili 2 kişi gözaltına alındı.
9.04.2023 Yaşam
Bakan Koca’dan deprem bölgesi için içme suyu uyarısı
Bakan Koca’dan deprem bölgesi için içme suyu uyarısı Deprem bölgesinde yapılan şebeke suyu analizlerini açıklayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, vatandaşlara şebeke suyunu içme suyu olarak kullanmamaları konusunda uyarıda bulundu. Ellerinde salgın tanımıyla örtüşen herhangi bir verinin bulunmadığını söyleyen Bakan Koca, “Deprem felaketini yaşamış illerimizin hiç birinde şu ana kadar herhangi bir salgın söz konusu değildir” dedi.
22.03.2023 Gündem
Prof. Dr. Şükrü Ersoy depreme karşı bölge bölge uyardı! İşte İstanbul'da en riskli ilçeler
Prof. Dr. Şükrü Ersoy depreme karşı bölge bölge uyardı! İşte İstanbul'da en riskli ilçeler Kahramanmaraşlı depremlerden sonra İstanbul'un ilçelerinin depreme ne kadar hazırlıklı ve dayanıklı olduğu tartışılıyor. AFAD tarafından yayınlanan 'kırmızı eylem' planıyla birlikte İstanbul'da meydana gelebilecek olası deprem öncesinde 'En riskli ilçeler' ve 'En riskli mahalleler' belli oldu. CNN Türk Deprem Danışmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, konuyla ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.
14.03.2023 Gündem
Sağlık Bakanı Koca: İstanbul'da 2 üniversite hastanemiz için adım atıyoruz
Sağlık Bakanı Koca: İstanbul'da 2 üniversite hastanemiz için adım atıyoruz Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, depremde Antakya’daki özel bir hastanenin yoğun bakım servisinde hastaların ölüme terk edildiği iddialarına ilişkin, “Depremin sağlık camiamıza yaşattığı üzüntüler, bir kat daha artırmıştır. Bu ve benzeri iddialar ile ilgili gerekli soruşturmaları başlatmış bulunuyoruz” dedi.
8.03.2023 Gündem
Cerrahpaşa Tıp'ın büyük kısmı kapatıldı
Cerrahpaşa Tıp'ın büyük kısmı kapatıldı İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa'nın Fatih'te bulunan binalarında sağlık ve eğitim hizmeti binalardaki deprem risk durumu sebebiyle durduruldu. İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Rektörü Prof.Dr.Nuri Aydın, "Yaşanan son depremlerden sonra, betonarme bina stokumuzun değerlendirilmesi üniversitemiz ekipleri tarafından gerçekleştirilmiştir. Yapılan değerlendirme neticesinde, tüm dahili ve cerrahi bilimleri içerisinde barındıran toplam 17 ayrı binadan oluşan Monoblok binalar kompleksi ile Uğur Derman binası, yemekhane binası ve öğrenci yurt binalarının emniyetle hizmeti yerine getirecek güvenlik seviyesine sahip bulunmadığı ve bu binaların risk taşıdığı tespit edilmiştir. Acil ve Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları birimi haricindeki tüm erişkin ayaktan ve yatan hasta kabulü ve tüm ameliyatlar durdurulmuştur." dedi.
27.02.2023 Gündem
İstanbul'da çöp evde 3 çocuk bulundu! 'Anneleri 1 ay önce evi terk etmiş'
İstanbul'da çöp evde 3 çocuk bulundu! 'Anneleri 1 ay önce evi terk etmiş' İstanbul Eyüpsultan'daki çöp dolu evde, 3, 4 ve 7 yaşlarında 3 çocuk bulundu. Çocukların üstlerinin çıplak olduğu ve evde de başka kimse olmadığı görüldü. Annelerinin bir süre önce evi terk ettiği, babalarının ise bazen uğradığı öğrenildi.
26.01.2023 Yaşam
12 yaşındaki Afgan, küçük Arman'ı alevlerin arasına girip yanmaktan kurtardı
12 yaşındaki Afgan, küçük Arman'ı alevlerin arasına girip yanmaktan kurtardı Erzurum'da, Afganistan uyruklu ailenin yaşadığı evde, sobadan çıkan yangında alevlerin arasında kalan Arman Haseki'yi (4), mahallede arkadaşlarıyla oynayan aynı ülke vatandaşı Samıullah Mangal (12) kurtardı. Samıullah, tahta kapıyı tekmeyle kırıp içeri girerek evin bir köşesinde ağlayan Arman'ı dışarı çıkardı.
21.11.2022 Gündem
İstanbul'un göbeğinde sır olay! İnsan kafatası ve kemikleri çıktı
İstanbul'un göbeğinde sır olay! İnsan kafatası ve kemikleri çıktı İstanbul Fatih’te, metruk bir gecekonduda kalan evsiz kişiler çöplerin içerisinde insan kafatası ve kemikleri buldu. Polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından bulunan kafatası ve kemik parçaları Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.
9.11.2022 Yaşam
Üç askeri şehit eden PKK/YPG'li terörist Suriye'de yakalandı
Üç askeri şehit eden PKK/YPG'li terörist Suriye'de yakalandı Barış Pınarı Harekatı bölgesinde 3 askeri şehit eden, 'Habur' kod adlı, PKK/YPG'li terörist Hüseyin Muhammed, Suriye'de düzenlenen operasyonla yakalandı.
19.08.2022 Gündem
Hafızlık sınavı başvuruları başladı mı, 2022 Diyanet 3. dönem sınavı ne zaman?
Hafızlık sınavı başvuruları başladı mı, 2022 Diyanet 3. dönem sınavı ne zaman? Diyanet İşleri Bakanlığı tarafından düzenlenecek olan 2022 3. dönem hafızlık tespit sınav başvuruları hafız adayları tarafından merak ediliyor. Hafız adayları Diyanet hafızlık sınavı 2022 3. dönem hafızlık sınavı ne zaman? Hafızlık sınavı 3. dönem başvuruları ne zaman, başladı mı? sorularına yanıt arıyor.
2.08.2022 Eğitim
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan 'İslam' açıklaması: Çalışmaya devam etmeliyiz!
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan 'İslam' açıklaması: Çalışmaya devam etmeliyiz! ‘Dini Yüksek İhtisas Merkezleri Mezuniyet Töreni’ne katılan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, “İslam dini bütün insanlık için gönderildi. Bizler bütün insanlıktan sorumluyuz. Yeryüzünde iyilik egemen oluncaya kadar çalışmaya devam etmeliyiz” dedi.
20.06.2022 Gündem
Müftü Mehmet Sırrı Şık kimdir? Van müftüsü Mehmet Sırrı Şık nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu?
Müftü Mehmet Sırrı Şık kimdir? Van müftüsü Mehmet Sırrı Şık nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu? Resmi Gazete’de yayımlanan Atama Kararına göre, Bartın Müftüsü Abdülcelil Çakar görevden alınırken, 3 ile yeni müftü atandı ve 7 il müftüsünün de yeri değiştirildi. Resmi Gazete’de yer alan atama kararlarına göre, Van Müftülüğü’ne Gümüşhane Müftüsü Mehmet Sırrı Şık getirildi. Peki, Müftü Mehmet Sırrı Şık kimdir? Van müftüsü Mehmet Sırrı Şık nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu?
7.06.2022 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: NATO'ya üye olacak devlet terörle bağını kesmelidir
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: NATO'ya üye olacak devlet terörle bağını kesmelidir AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MYK gündemine ilişkin açıklamalarda bulunuyor. İsveç ve Finlandiya'nın NATO adımıyla ilgili çarpıcı mesajlar veren Çelik, 'NATO'ya üye olacak devlet terörle bağını kesmelidir' dedi.
19.05.2022 Siyaset
Fatih'te tramvay ile İETT otobüsü çarpıştı: 6 yaralı
Fatih'te tramvay ile İETT otobüsü çarpıştı: 6 yaralı Fatih'te tramvay ile İETT otobüsü çarpıştı. Kazada 6 kişi yaralandı.
11.05.2022 Yaşam
Kayıp hemşire Muhammet Arslan neden öldü? Müge Anlı kayıp Muhammet Arslan olayı nedir?
Kayıp hemşire Muhammet Arslan neden öldü? Müge Anlı kayıp Muhammet Arslan olayı nedir? Kayıp hemşire Muhammet Arslan'dan acı haber geldi! Ailesinin Müge Anlı'nın programına çıkıp bulunması için yardım istediği Muhammet Arslan'ın cesedi bulundu. 6 gün önce kaybolan erkek hemşire Muhammet Arslan'ın cesedi İstanbul Sultangazi'de ormanlık alanda yapılan aramalarda bulundu. Peki, Müge Anlı kayıp Muhammet Arslan olayı nedir? Kayıp hemşire Muhammet Arslan intihar mı etti? İşte detaylar…
21.04.2022 Gündem
Sultangazi'de kayıp hemşire Muhammet Aslan'ın cesedi bulundu!
Sultangazi'de kayıp hemşire Muhammet Aslan'ın cesedi bulundu! Sultangazi Kent Ormanı'nda kayıp hemşire Muhammet Aslan'ı arama çalışmaları sırasında bir ceset bulundu. Olay yerine çağrılan yakınları cesedin kayıp hemşire Muhammet Aslan'a ait olduğunu teşhis etti.
20.04.2022 Yaşam
Gelin damadı bırakıp kavgaya koştu! Düğünde ortalık karıştı
Gelin damadı bırakıp kavgaya koştu! Düğünde ortalık karıştı Kağıthane’de gelin ve damat tarafları arasında çıkan kavga sokağa taşınca ortalık karıştı. Düğünü bırakan gelin akrabalarını ayırmak için sokağa koşarken, yaşanan kavgada 2 kişi bıçaklanarak yaralandı. Bıçaklı kavga ve yaşananlar kameralara yansırken, Çağlayan Polis Merkezi Amirliği ekiplerinin yakaladığı saldırgan tutuklandı.
12.02.2022 Yaşam
Tomografi odasında dehşet! Kendilerini camlı odaya kilitleyip...
Tomografi odasında dehşet! Kendilerini camlı odaya kilitleyip... Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilen yaralı, arkadaşıyla milyon liralık cihazların bulunduğu tomografi odasını birbirine kattı. Sağlık çalışanları kendilerini camlı odaya kilitledi. Bir cihazın zarar gördüğü, 2 güvenlik görevlisinin yaralandığı, sağlık çalışanlarının korku dolu anlar yaşadığı olay güvenlik kamerasına yansıdı.
12.02.2022 Gündem
Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yangın paniği!
Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yangın paniği! İstanbul Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin otoparkında elektrik panosunda yangın çıktı. Paniğe neden olan yangın kısa sürede söndürüldü.
7.02.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Haseki ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki haseki haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.