Hasdal

Hasdal

Son dakika hasdal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hasdal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hasdal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hasdal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hasdal gelişmeleri de dahil olmak üzere 571 hasdal haberi bulunmuştur. Tüm hasdal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Uraloğlu: Akıllı yollar geliyor, kaza riski en aza indirilecek
Bakan Uraloğlu: Akıllı yollar geliyor, kaza riski en aza indirilecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, doğu-batı, kuzey-güney demeden Türkiye’yi baştan başa yüksek standartlı yol ağıyla kuşattıklarını belirterek, bölünmüş yol ve otoyol yapımına büyük önem verdiklerini söyledi.
9.04.2024 Gündem
Diş teknisyeni Nurşah'ın korkunç ölümü! Kaza anı görüntüleri ortaya çıktı
Diş teknisyeni Nurşah'ın korkunç ölümü! Kaza anı görüntüleri ortaya çıktı Kağıthane'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil bariyerleri aşıp elektrik direğine çarptı. Kazada otomobil sürücüsü Nurşah Kılınç (26) hayatını kaybetti. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.
30.03.2024 Gündem
Sarıyer Santa Maria Kilisesinde maskeli saldırı! Açılan ateşle hayatını kaybeden Tuncer Cihan son yolculuğuna uğurlandı
Sarıyer Santa Maria Kilisesinde maskeli saldırı! Açılan ateşle hayatını kaybeden Tuncer Cihan son yolculuğuna uğurlandı Sarıyer'de bulunan Santa Maria İtalyan Kilisesi’nde pazar ayini sırasında içeri giren kar maskeli 2 kişi silahlı saldırıda bulundu. Cemaatteki Tuncer Cihan açılan ateşle hayatını kaybetti. Cihan’ın zihinsel engelli bir Müslüman olduğu açıklandı. Saldırıyı DEAŞ üstlenirken 2 katil zanlısı ile birlikte 51 kişi gözaltına alındı.
29.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yabancı düşmanlığı üzerinden oyun sergilemeye çalışıyorlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yabancı düşmanlığı üzerinden oyun sergilemeye çalışıyorlar Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen 6992 Polisin Göreve Başlaması ve 1573 Aracın Hizmete Alım Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ülkemizde geri kalmışlığı, alt yapı ve hizmet eksikliğini nasıl ortadan kaldırdıysak, çöp, çamur, çukur, bu pisliklerden, bu İstanbulumuzu nasıl temizlediysek, Allah'ın izniyle 31 Mart itibariyle yeniden adımları atacak ve İstanbullu'nun vereceği emaneti inşallah merkezi yönetimle beraber yeniden ayağa kaldıracağız. Kendini bu şehrin hadimi değil, hakimi gibi görenler ne İstanbul'u anlamış ne de hak etmiş olur. Biz, İstanbul'a hakim olmadık, İstanbul'a hadim olduk" dedi.
5.01.2024 Gündem
İstanbul'un bazı bölgelerinde trafikte yoğunluk yaşanıyor
İstanbul'un bazı bölgelerinde trafikte yoğunluk yaşanıyor İstanbul'da Meteoroloji'nin uyarılarının ardından bölgesel etkili olan yağmur trafik yoğunluğuna neden oldu. Bazı noktalarda trafik durma noktasına gelirken kentteki trafik yoğunluğu yüzde 90'lara çıktı.
2.11.2023 Gündem
İstanbul'da ormanlık alanda yangın
İstanbul'da ormanlık alanda yangın Eyüpsultan Hasdal'daki ormanlık alanda bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Havadan ve karadan müdahale edilen yangın kısmen kontrol altına alındı.
22.07.2023 Yaşam
Bakan Soylu'dan polislere müjde: İki şark görevini bir şark görevine düşüreceğiz
Bakan Soylu'dan polislere müjde: İki şark görevini bir şark görevine düşüreceğiz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, polislere müjde vererek, "2025 yılı sonu itibarıyla iki şark görevini bir şark görevine düşüreceğiz" dedi.
21.05.2023 Gündem
TEM'de kontrolden çıkan otomobil takla attı!
TEM'de kontrolden çıkan otomobil takla attı! Kağıthane TEM Otoyolu Hasdal mevkiinde direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, bariyerlere çarparak takla attı. Çarpmanın etkisiyle sürücü ve bir yolcu otomobilden yola fırlarken bir kişi de otomobilde sıkıştı.
19.03.2023 Yaşam
Sağlık Bakanı Koca: İstanbul'da 2 üniversite hastanemiz için adım atıyoruz
Sağlık Bakanı Koca: İstanbul'da 2 üniversite hastanemiz için adım atıyoruz Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, depremde Antakya’daki özel bir hastanenin yoğun bakım servisinde hastaların ölüme terk edildiği iddialarına ilişkin, “Depremin sağlık camiamıza yaşattığı üzüntüler, bir kat daha artırmıştır. Bu ve benzeri iddialar ile ilgili gerekli soruşturmaları başlatmış bulunuyoruz” dedi.
8.03.2023 Gündem
İstanbul Havalimanı metro ücreti ne kadar? İstanbul Havalimanı M11 metrosu hangi ilçelerden geçiyor?
İstanbul Havalimanı metro ücreti ne kadar? İstanbul Havalimanı M11 metrosu hangi ilçelerden geçiyor? İstanbul Havalimanı metrosu açıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açılışını yaptığı Kağıthane - İstanbul Havalimanı metrosu hakkında sorular da peş peşe geldi. Peki İstanbul Havalimanı metrosu ücretsiz mi? Kağıthane - İstanbul Havalimanı metrosu hangi ilçelerden geçiyor? Ücreti ne kadar? İşte M11 metrosu hakkında bilgiler
22.01.2023 Gündem
Kağıthane İstanbul Havalimanı metrosu ne zaman açılacak, açıldı mı? Kağıthane İstanbul Havalimanı metro hattı durakları ve güzergahı ile açılacağı tarih
Kağıthane İstanbul Havalimanı metrosu ne zaman açılacak, açıldı mı? Kağıthane İstanbul Havalimanı metro hattı durakları ve güzergahı ile açılacağı tarih Kağıthane İstanbul Havalimanı metrosu açıldı mı, ne zaman açılacak? Kağıthane İstanbul Havalimanı metro hattı durakları ve güzergahı ile açılacağı tarih merak konusu oldu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kağıthane-İstanbul Havalimanı metro hattının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenecek törenle açılacak.
14.01.2023 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: Beton yollar daha az bakım ve onarım gerektiriyor
Bakan Karaismailoğlu: Beton yollar daha az bakım ve onarım gerektiriyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Kara yollarımızda, asfalt teknolojisinin yanı sıra alternatif bir yapım sistemi olan beton yolların önemine de inanıyoruz. Özellikle ağır yük taşımacılığında etkinliği bilinen beton yollar, daha az bakım ve onarım gerektiriyor" dedi.
16.11.2022 Siyaset
İstanbul’da 7 milyon TL'lik ultra lüks araba yolda kaldı! Sürücü de ne olduğunu anlayamadı
İstanbul’da 7 milyon TL'lik ultra lüks araba yolda kaldı! Sürücü de ne olduğunu anlayamadı İstanbul Kağıthane Hasdal-Okmeydanı bağlantı yolunda yaklaşık 7 milyon lira değerinde olan ultra lüks otomobiliyle seyir halinde olan sürücü yolda kaldı. Aniden stop eden araca ne olduğunu anlayamayan sürücü, akü takviyesi yaptı ancak başarılı olamadı. Hiçbir şekilde çalışmayan aracın sorunu çözülemeyince otomobil, çekiciyle servise götürüldü.
21.09.2022 Yaşam
Kağıthane'de minibüsün çarptığı otomobil alev aldı: 1 yaralı
Kağıthane'de minibüsün çarptığı otomobil alev aldı: 1 yaralı Kağıthane'de TEM Otoyolu üzerinde seyir halindeki minibüs, yan yoldan çıkan otomobile çarptı. Kazanın ardından otomobil alev alarak yanmaya başladı. Otomobilin sürücüsü kazada hafif şekilde yaralanırken, yangın itfaiye tarafından söndürüldü. 
23.08.2022 Yaşam
İstanbul'da zincirleme trafik kazası! 7 araç birbirine girdi çok sayıda yaralı var...
İstanbul'da zincirleme trafik kazası! 7 araç birbirine girdi çok sayıda yaralı var... Eyüpsultan'da yağmurun da etkisi ile Hasdal Kemerburgaz yolunda 6 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Bir yolcu otobüsünün de karıştığı kazada, ilk belirlemelere göre 5 kişi yaralandı.
8.08.2022 Gündem
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem
21 yıl sonra şehitlik unvanı verildi
21 yıl sonra şehitlik unvanı verildi İstanbul'daki Hasdal Kışlası'nda vatani görevini yaparken kaybolan Piyade Er İsmet Işık'ın (21) firar ettiği iddiası ortaya atıldıktan 14 yıl sonra 2 asker tarafından gasbedilerek öldürüldüğü ortaya çıktı. Kaybolduktan 19 yıl sonra kışlaya gömülen cansız bedeninden geriye kalan kemikleri bulunan Işık'a ailesinin başvurusu üzerine 21 yıl sonra şehitlik unvanı verildi. Işık için bugün gıyabi cenaze namazı kılındı.
22.05.2022 Gündem
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Kaymakamlarla bir araya geldi
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Kaymakamlarla bir araya geldi Düzensiz Göç, Uyuşturucu ve Terör Değerlendirme Toplantısı'na katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ilçe emniyet müdürleriyle görüşmesinin ardından kaymakamlarla bir araya geldi.
7.05.2022 Siyaset
İstanbul'da şiddetli kar alarmı! Kritik toplantı...
İstanbul'da şiddetli kar alarmı! Kritik toplantı... İstanbul Valisi Ali Yerlikaya başkanlığında, "Karla Mücadele Değerlendirme ve Hazırlık Toplantısı" düzenlendi. İstanbul'da beklenen kar yağışıyla ilgili AFAD'ın Hasdal Yerleşkesi'nde gerçekleştirilen toplantıya, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, vali yardımcıları, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, bölge ve il müdürleri ve ilgili kurumların temsilcileri katıldı.
17.03.2022 Gündem
Yoğun kar yağışı geliyor! Yeni dalga radarda göründü, Meteoroloji son dakika duyurdu, alarm seviyesine geçiliyor, günlerce....
Yoğun kar yağışı geliyor! Yeni dalga radarda göründü, Meteoroloji son dakika duyurdu, alarm seviyesine geçiliyor, günlerce.... Kuvvetli kar yağışı başlıyor. Son dakika kar uyarısı Meteoroloji tarafından yapıldı. MGM tarih ve saat vererek vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı. Yeni kar dalgası geliyor. İller tek tek açıklandı. Alarm seviyesine geçildi. Meteoroloji, ülkemizde beklenen yeni soğuk ve yağışlı hava sistemine karşı uyarı yayınladı. Son hava durumu raporuna göre İstanbul'da beklenen kar yağışı yarın başlayacak. Meteoroloji'nin 5 günlük hava durumu raporunda İstanbul'da yağışın kaç gün süreceği ve en kuvvetli gün olacağı gün açıklandı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada, “Meteoroloji Bölge Müdürlüğünün verilerine göre; 18 Mart Cuma günü İstanbul’da aralıklı ve yerel olarak kuvvetli kar sağanakları bekleniyor. Kar yağışlarının Cumartesi günü etkisini artırarak devam etmesi öngörülüyor. Dikkatli olalım, tedbiri elden bırakmayalım” dedi. AKOM tarafından yapılan açıklamada “Soğuk ve kar yağışlı havanın yeni hafta başına kadar etkili olması beklenirken, kuvvetli rüzgâr ve kar yağışı nedeni ile yaşanacak olumsuzluklara karşı hazırlıklı ve tedbirli olunması, mesai saatleri dışında nöbetçi personel görevlendirilmesi, AKOM tarafından yapılacak uyarılar doğrultusunda yollarda gerekli müdahalenin yapılması önem arz etmektedir.” denildi.
17.03.2022 Gündem
Memur, işçi ve personeller ile ilgili son dakika izin kararı! İstanbul Valisi Yerlikaya resmen duyurdu, yasak geldi...
Memur, işçi ve personeller ile ilgili son dakika izin kararı! İstanbul Valisi Yerlikaya resmen duyurdu, yasak geldi... İstanbul için son dakika açıklaması! İdari izin ve yasak kararı alındı... İstanbul Valisi Ali Yerlikaya açıklamada bulunarak, "Kurumlarımızca zorunlu hizmetlerin yürütülmesi için asgari seviyede personel bulundurulması kaydıyla; güvenlik, sağlık ve ulaşım hizmetleri dışında memur, işçi ve diğer personelin 11 Mart 2022 Cuma günü idari izinli sayılmalarına karar verilmiştir. Motosiklet ve scooterların kullanımı bugün 19.00’dan sonra 2. bir karara kadar yasaklandı. Ulaşımda toplu taşıma araçlarına tercih edelim ve bir önemli uyarı daha, araçlarınızla mutlaka kış lastiği olsun. Acil çağrı merkezimiz de 7/24 sizlerin hizmetinizde. " dedi.
10.03.2022 Gündem
İstanbul'da son dakika 'kar yağışı' kararı! Valilik açıkladı, hepsi tatil edildi, giriş yasaklandı...
İstanbul'da son dakika 'kar yağışı' kararı! Valilik açıkladı, hepsi tatil edildi, giriş yasaklandı... İstanbul için son dakika kararları! İstanbul Valiliği, kar alarmının ardından harekete geçti ve alınan tedbirleri açıkladı. Kar yağışına ilişkin alınan karara göre, tüm özel ve resmi eğitim ve öğretim kurumları 14 Mart tarihine kadar tatil edildi. Motokuryelerin, motor ve scooterların çarşamba gece yarısından bir sonraki duyuruya kadar trafiğe çıkışı yasaklandı. Esenler-Harem ve tüm cep otogarlarındaki şehirlerarası yolcu otobüslerinin çıkışları 9 Mart 2022 Çarşamba günü saat 16.00'dan itibaren durduruldu. AVM'ler ise bugünden itibaren bir sonraki duyuruya kadar saat 18.00'da kapanacak. AVM otoparkları kullanılmak üzere açık bulundurulacak. Öte yandan gece yarısı Valilik bir kararı daha duyurdu. Buna göre ikinci bir duyuruya kadar Trakya ve Anadolu istikametlerinden İstanbul yönüne seyahat eden TIR ve kamyonların girişine 10 Mart Perşembe günü 04.00'ten itibaren izin verilmeyecek. İşte son dakika haberinin detayları...
9.03.2022 Gündem
İstanbul'da son dakika kararları! Valilik tedbirleri resmen duyurdu, İstanbul'da okullar tatil! Otogar, üniversiteler ve motokuryeler...
İstanbul'da son dakika kararları! Valilik tedbirleri resmen duyurdu, İstanbul'da okullar tatil! Otogar, üniversiteler ve motokuryeler... İstanbul için son dakika kararları! İstanbul Valiliği, kar alarmının ardından harekete geçti ve alınan tedbirleri açıkladı. Kar yağışına ilişkin alınan karara göre, tüm özel ve resmi eğitim ve öğretim kurumları 14 Mart tarihine kadar tatil edildi. Motokuryelerin, motor ve scooterların çarşamba gece yarısından bir sonraki duyuruya kadar trafiğe çıkışı yasaklandı. Esenler-Harem ve tüm cep otogarlarındaki şehirlerarası yolcu otobüslerinin çıkışları 9 Mart 2022 Çarşamba günü saat 16.00'dan itibaren durduruldu. AVM'ler ise bugünden itibaren bir sonraki duyuruya kadar saat 18.00'da kapanacak. AVM otoparkları kullanılmak üzere açık bulundurulacak. İşte İstanbul için alınan son dakika kararları...
9.03.2022 Gündem
Eyüpsultan TEM Otoyolu’nda zincirleme trafik kazası! Lüks otomobiller kullanılamaz hale geldi: 3 kişi yaralandı...
Eyüpsultan TEM Otoyolu’nda zincirleme trafik kazası! Lüks otomobiller kullanılamaz hale geldi: 3 kişi yaralandı... Eyüpsultan TEM Otoyolu Hasdal mevkiinde, içinde lüks araçların da bulunduğu zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı. 5 aracın karıştığı kaza sonrası, TEM Ankara istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu.
14.02.2022 Yaşam
Kağıthane'de vatandaş dehşete uyandı! Üç kişi bodrumda ölü bulundu
Kağıthane'de vatandaş dehşete uyandı! Üç kişi bodrumda ölü bulundu Son dakika haberi... Kağıthane'de iki gündür kendilerinden haber alınamayan üç arkadaş ofiste ölü olarak bulundu. İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada ölen 3 kişinin ısınmak için piknik tüpüne bağlı ısıtıcıdan zehirlendikleri belirtildi. Valilikten yapılan açıklamada “Hayatını kaybeden şahısların ısınmak için piknik tüpüne bağlı ısıtıcıdan zehirlendikleri anlaşılmıştır” denildi.
12.02.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hasdal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hasdal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.