Hasan Cemal

Hasan Cemal

Son dakika Hasan Cemal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hasan Cemal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hasan Cemal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hasan Cemal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hasan cemal gelişmeleri de dahil olmak üzere 828 hasan cemal haberi bulunmuştur. Tüm hasan cemal haberleri aşağıda listelenmiştir.
"Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan yargılanan gazeteci Hasan Cemal'e beraat
"Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan yargılanan gazeteci Hasan Cemal'e beraat Cumhurbaşkanına zincirleme aleni hakaret" suçundan yargılanan gazeteci yazar Hasan Cemal'in beraatine karar verildi.
12.04.2022 Gündem
Açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapmıştı! Tokat havalimanına yoğun ilgi
Açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapmıştı! Tokat havalimanına yoğun ilgi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 25 Martta açılışı yapılan yeni Tokat Havalimanına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.
28.03.2022 Ekonomi
Sami Kohen son yolculuğuna uğurlandı
Sami Kohen son yolculuğuna uğurlandı İstanbul'da pazartesi günü hayatını kaybeden Milliyet Gazetesi yazarı Sami Kohen için Neve Şalom Sinagogu'nda tören düzenlendi. Kohen'in cenazesi defnedilmek üzere ulus Musevi Mezarlığı'na götürüldü.
21.10.2021 Gündem
Gazeteci Hasan Cemal'in 9 yıl 4 aya kadar hapsi istendi
Gazeteci Hasan Cemal'in 9 yıl 4 aya kadar hapsi istendi Yazdığı bir köşe yazısı nedeniyle yargılanan gazeteci Hasan Cemal hakkında savcı esas hakkındaki mütalaasını açıkladı. Savcı, gazeteci Cemal'in, "Terör örgütü propagandası yapma" suçundan 1 yıl 10 aydan 9 yıl 4 aya kadar hapisle cezalandırılmasını talep etti.
16.04.2019 Gündem
Ünlü hırsızı
Ünlü hırsızı İstanbul’da lüks sitelerdeki 44 daireye giren cezaevi firarisi hırsız Gültekin A. gözaltına alındı. Şüphelinin soyduğu evler arasında gazeteci Hasan Cemal, Nasuh Mahruki ve Teknik Direktör Bülent Korkmaz’ın da evlerinin bulunduğu belirtildi
10.01.2018 Gündem
Ünlüleri soyan "kaptan" lakaplı hırsız yaklandı
Ünlüleri soyan "kaptan" lakaplı hırsız yaklandı İstanbul'da lüks sitelerde bulunan 44 eve girdiği tespit edilen cezaevi firarisi hırsızlık şüphelisi Gültekin A. polis tarafından gözaltına alındı. Şüphelinin soyduğu evler arasında gazeteci Hasan Cemal, Nasuh Mahruki, Teknik Direktör Bülent Korkmaz'ında evlerinin de bulunduğu belirtildi.
10.01.2018 Gündem
FETO'nün medya yapılanmasında savcı 3 kişiye müebbet istedi
FETO'nün medya yapılanmasında savcı 3 kişiye müebbet istedi FETO'nün medya yapılanması davasında savcı, Nazlı Ilıcak, Ahmet Altan ve Mehmet Altan'a ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istedi.
29.09.2021 Gündem
Hasan Cemal'in cezaları onandı, beraati bozuldu
Hasan Cemal'in cezaları onandı, beraati bozuldu Gazeteci-yazar Hasan Cemal'e yargılandığı iki ayrı davada "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan 1 yıl 3 aylık hapis cezası onandı. Başka bir davadan aldığı beraat kararı ise bozuldu.
29.09.2021 Gündem
Usta edebiyatçı ve çevirmen Ahmet Cemal hayatını kaybetti!
Usta edebiyatçı ve çevirmen Ahmet Cemal hayatını kaybetti! Türk edebiyatına yazdığı kitaplar ve yaptığı çevirilerle büyük katkı sağlayan ünlü yazar Ahmet Cemal hayatını kaybetti. İşte Cumhuriyet gazetesi yazarı Ahmet Cemal'in ölüm nedeni...
1.08.2017 Kültür Sanat
Güle güle Okay Abi
Güle güle Okay Abi Evinde geçirdiği kalp kriziyle hayata veda eden Türk basınının usta kalemi Okay Gönensin toprağa verildi... Basın camiası Gönensin’i son yolculuğunda yalnız bırakmadı
29.09.2021 Gündem
Savunmalarını kitap yaptılar
Savunmalarını kitap yaptılar Darbe soruşturması kapsamında tutuklanan gazeteciler Nazlı Ilıcak, Ahmet Altan ve Mehmet Altan’ın da aralarında bulunduğu 17 kişi hakim karşısına çıktı. Altan’lar savunmalarını kitap haline getirip bazı izleyicilere dağıttı
29.09.2021 Gündem
Gazeteci Hasan Kaya Cemal 9 yıl hapsi isteniyor!
Gazeteci Hasan Kaya Cemal 9 yıl hapsi isteniyor! Gazeteci Hasan Kaya Cemal’in “terör örgütü propagandası yapmak” suçundan yargılandığı davada mütalaasını açıklayan Cumhuriyet Savcısı, sanık Cemal’in 9 yıla kadar hapsini talep etti.
29.09.2021 Gündem
Alpay’a 8 yıla kadar hapis istemi
Alpay’a 8 yıla kadar hapis istemi Kapatılan Özgür Gündem Gazetesi ile dayanışma kampanyasında bir günlük nöbetçi Genel Yayın Yönetmeni olan Dilbilimci Necmiye Alpay için 8 yıla kadar hapis cezası talep edildi
29.09.2021 Gündem
Ünlü oyuncu Jülide Kural hakim karşısında
Ünlü oyuncu Jülide Kural hakim karşısında Kapatılan "Özgür Gündem" gazetesinde bir günlük nöbetçi genel yayın yönetmenliği yapan tiyatro ve sinema oyuncusu Jülide Kural, "Terör örgütü propagandası yapmak" suçundan yargılandığı davada ilk kez hakim karşısına çıktı. Kural'ı sevgilisi ünlü aktör Kadir İnanır yalnız bırakmadı.
24.11.2016 Magazin
‘Meslek özgürlüğü için buradayız’
‘Meslek özgürlüğü için buradayız’ TUTUKLU gazeteciler Can Dündür ve Erdem Gül için Silivri Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü’nde başlatılan Umut Nöbeti’ni, bugün gazeteciler Cengiz Çandar ve Hasan Cemal tuttu...
29.09.2021 Gündem
Yasaklanan kitapları için AYM’ye başvurdular
Yasaklanan kitapları için AYM’ye başvurdular Gazeteci yazar Hasan Cemal ve gazeteci Tuğçe Tatari “terör örgütü propagandası” içerdikleri iddiasıyla yasaklanan kitapları için Anayasa Mahkemesi’ne bireysel başvuruda bulundu.
29.09.2021 Gündem
Sonsuzluk kütüphanesinin en güzel rafına yolculuk
Sonsuzluk kütüphanesinin en güzel rafına yolculuk Türk basınının duayen ismi, ‘kelimelerin efendisi’ gazeteci-yazar Çetin Altan’ı dün son yolculuğuna uğurladık.
23.10.2015 Yaşam
Takip ettiler, saldırdılar
Takip ettiler, saldırdılar Gazeteci Ahmet Hakan, evinin önünde saldırıya uğradı...
29.09.2021 Gündem
Hasan Cemal ifade verdi
Hasan Cemal ifade verdi Gazeteci Hasan Cemal, “Akan kanın bir numaralı sorumlusu saraydaki sultandır, nokta! “ ve ’Heyy Sen!” başlıklı iki köşe yazısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği iddiasıyla hakkında başlatılan iki ayrı soruşturmada ifade verdi...
29.09.2021 Gündem
Altan Tan'dan Mustafa Karasu'ya cevap
Altan Tan'dan Mustafa Karasu'ya cevap PKK yöneticilerinden Mustafa Karasu'ya, 'Polyanna'ya benzettiği HDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan'dan yanıt geldi. "Memlekette bunca Frankeştayn varken birkaç tane de Polyanna olsun. Zararı olmaz, halka moral verir"
29.09.2021 Gündem
Hasan Cemal’e soruşturma
Hasan Cemal’e soruşturma Gazeteci Hasan Cemal T24’te 12 Ağustos 2015’te yazdığı ‘Akan kanın bir numaralı sorumlusu saraydaki sultandır, nokta” başlıklı yazısı nedeniyle soruşturma başlatıldı...
29.09.2021 Gündem
Hükümetten yapılan son açıklama!
Hükümetten yapılan son açıklama! AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, ''Yapılması gereken tek şey, tek bir terörist kalmayıncaya kadar bu ülkenin topraklarını terk etmelidirler ve silahları ebediyen bir daha ellerine almamak kaydıyla yerin 7 kat dibine gömmelidirler" dedi...
29.09.2021 Gündem
Senaryoyu oynayacak insanları buldular
Senaryoyu oynayacak insanları buldular Akil adamlara sert sözlerle yüklenen, özellikle Kadir İnanır’ı eleştiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin milletvekillerine ise ‘transfer’ uyarısı yaptı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün toplanan akil adamları eleştiri yağmuruna tutarken, “Nereden yazıldığı belli olmayan bir senaryoyu uygulamaya başlamışlar” dedi...
29.09.2021 Gündem
Usta gazeteci son yolculuğuna uğurlandı
Usta gazeteci son yolculuğuna uğurlandı Gazeteci yazar Cüneyt Arcayürek, düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi.
29.09.2021 Gündem
Yer ağıt, gök acı!
Yer ağıt, gök acı! Türkiye, edebiyat ustasını uğurladı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hasan Cemal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hasan cemal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.