Harfiyat

Harfiyat

Son dakika harfiyat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan harfiyat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını harfiyat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Harfiyat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan harfiyat gelişmeleri de dahil olmak üzere 52 harfiyat haberi bulunmuştur. Tüm harfiyat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş!
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş! Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlattı. Kurum mevcut belediye yönetimini eleştirerek 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. Kurum, İmamoğlu'nun mal varlığıyla ilgili iddialara da değindi.
26.03.2024 Gündem
Bursa'da servis midibüsü kamyon ile çarpıştı: 22'si öğrenci 23 yaralı
Bursa'da servis midibüsü kamyon ile çarpıştı: 22'si öğrenci 23 yaralı Bursa'da hafriyat kamyonuyla çarpışan okul servisi midibüsündeki 22 öğrenci ile şoför yaralandı.
26.04.2023 Gündem
Kontrolden çıkan hafriyat kamyonu devrildi
Kontrolden çıkan hafriyat kamyonu devrildi Beykoz'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği hafriyat kamyonu devrildi. Araçta bulunan 2 kişi hafif şekilde yaralandı.
4.01.2022 Yaşam
Çoban dede türbesi nerede? Çoban dede türbesi hikayesi nedir, Çoban dede türbesi kimdir?
Çoban dede türbesi nerede? Çoban dede türbesi hikayesi nedir, Çoban dede türbesi kimdir? Adana'da Çoban Dede Türbesi içinde çekip, sosyal medyada paylaştığı video ile Ramazan ayında İslami değerlerle alay eden şüpheli gözaltına alındı. Çoban dede türbesi nerede, Çoban dede türbesi hikayesi nedir?
20.04.2021 Gündem
Kafa kafaya facia: 4 kişi hayatını kaybetti
Kafa kafaya facia: 4 kişi hayatını kaybetti Şanlıurfa'da harfiyat kamyonu ile otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 4 kişi hayatını kaybetti.
31.01.2021 Yaşam
Kamyonla çocuğunu ezdi! Geriye bu fotoğraf kaldı
Kamyonla çocuğunu ezdi! Geriye bu fotoğraf kaldı Düzce'nin Çilimli ilçesinde, Cüneyt Kazancı, harfiyat işi yaptığı şantiyede, kamyonuyla geri manevra yaparken 6 yaşındaki oğlu Hamza Kazancıyı ezerek, ölümüne neden oldu. Hamza, gözyaşları arasında toprağa verilirken, geride küçük çocuk ile babasının daha önce çekilen görüntüleri kaldı.
31.08.2020 Yaşam
Asfalt taşıyan kamyon devrildi
Asfalt taşıyan kamyon devrildi Asfalt taşıyan harfiyat kamyonu devrilince İstanbul'da trafik kilitlendi.
31.01.2019 Yaşam
Rize'de hafriyat kamyonu dehşeti; anne ve okula götürdüğü kızı öldü
Rize'de hafriyat kamyonu dehşeti; anne ve okula götürdüğü kızı öldü RİZE'de, Sabire Öksüz (37) ile okula götürdüğü kızı Melisa Öksüz'e (10), trafiğe kapalı yola giren hafriyat kamyonu çarptı. Kazada anne- kız yaşamını yitirirken, kamyon sürücüsü gözaltına alındı.
18.12.2018 Yaşam
ŞOK!.. Kocaeli'de harfiyat kamyonu çevredekiler seslenince fark etti
ŞOK!.. Kocaeli'de harfiyat kamyonu çevredekiler seslenince fark etti Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde, hafriyat kamyonu caddeye döndüğü sırada yanındaki bisiklete çarparak üzerinden geçti. Bisiklete çarpıp, sürücüsünün öldüğünü fark etmeyen kamyon sürücüsü, çevredekilerin seslenmesiyle durdu
13.08.2018 Yaşam
Ev alacaklar dikkat! Elinizi çabuk tutun...
Ev alacaklar dikkat! Elinizi çabuk tutun... Ev almayı düşünenler için Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı Deniz Karataş'tan kritik uyarı geldi! Artan inşaat ve harfiyat masraflarından dolayı gelecek dönemde fiyatların daha da artacağını bildiren Karataş, "Elinizi çabuk tutun" dedi.
8.03.2018 Ekonomi
Adana'da kamyon faciası! 2 ölü
Adana'da kamyon faciası! 2 ölü Adana'nın İmamoğlu İlçesi'nde bisikletle gezen iki kardeş, kamyonun çarpması sonucu yaşamlarını yitirdiler.
8.11.2017 Yaşam
Yetti artık!
Yetti artık! Korkulu rüya haline gelen hafriyat kamyonlarından biri dün de 17 yaşındaki Berfin Kantarkıran’ın canını aldı
16.06.2017 Yaşam
İstanbul'da alarm! Sıra mezarlıklara geldi
İstanbul'da alarm! Sıra mezarlıklara geldi İstanbul'u yeni bir tehlike daha tehdit ediyor. İnşaatların sayısının her geçen gün artmasıyla 14 hafriyat alanının 7'si tamamen doldu
29.03.2017 Yaşam
Kafetaryanın kapısına 40 ton pislik yığdı
Kafetaryanın kapısına 40 ton pislik yığdı Yeni Zelanda’da hafriyat şirketi sahibi bir adam borcunu ödemediğini ileri sürdüğü kafeterya sahibinin iş yerinin önüne Noel gününde 40 ton pislik döktü.
17.06.2021 Dünya
AVM çıkışı hafriyat kamyonunun altında kaldı!
AVM çıkışı hafriyat kamyonunun altında kaldı! Beşiktaş Levent’te bir AVM’den çıkarak evine doğru giden genç kadın, kendisine çarpan hafriyat kamyonunun altında kaldı.
19.12.2016 Yaşam
Denizli'de 30 şirkete kayyum atandı
Denizli'de 30 şirkete kayyum atandı DENİZLİ'de 15 Temmuz sonrası yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü / Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında iş dünyasına yönelik yapılan, gözaltına alınıp tutuklanan ve aranan 23 işadamına ait 30 şirkete kayyum atandı. Denizli Sulh Ceza Hakimliği'nin verdiği kayyum atanması kararı üzerine görevlendiren kayyumlar Denizli'ye gelerek atandıkları şirketlerin yönetimini devraldı.
29.09.2021 Gündem
FETÖ Urfa’da OSB’yi çiftlik gibi kullanmış
FETÖ Urfa’da OSB’yi çiftlik gibi kullanmış FETÖ’cülerin yuvalandığı OSB’lerdeki yolsuzluklar gün yüzüne çıkıyor. Urfa’daki iki OSB’nin yönetimindeki FETÖ’cüler, ihalesi bile yapılmayan şebeke suyuna boru alımından arazileri üyelerine tahsise kadar milyonluk vurgun yapmış
29.09.2021 Gündem
Köylü kadınların yol kapatma eyleminde tekme tokat kavga
Köylü kadınların yol kapatma eyleminde tekme tokat kavga Bursa’da hafriyat kamyonlarının köyün içinden geçmesi nedeniyle ayaklanıp yol kesen köylü kadınlar yine aynı sebeple eylem yaptı. Kamyonların yolunu kesen kadınlara tepki gösteren bir köylü ile eyleme katılan kadınların eşleri arasındaki tekme tokat yaşanan kavga kameralara yansıdı.
11.06.2016 Yaşam
Köylülerden mermer ocaklarına karşı hukuki zafer
Köylülerden mermer ocaklarına karşı hukuki zafer Bursa'nın Orhaneli İlçesi'ne bağlı Başköy'de, köy sakinlerinin içme sularını kirlettiklerini öne sürdükleri üç mermer ocağı hakkında başlattıkları hukuk savaşında, zafer kazandı. Mahkeme bu yerlerin ÇED raporu ve işletme ruhsatlarını iptal etti. Maden ocağında durdurulan çalışmalar, köyde sevinçle karşılandı. Maden ocaklarının çalışmalarını durdurması sonucu doğaya verilen tahribat gün yüzüne çıkarken, köylüler kutlama yapmaya hazırlanıyor.
22.07.2015 Yaşam
Devrilen kamyon TEM'i kilitledi!
Devrilen kamyon TEM'i kilitledi! İstanbul'da hafriyat kamyonu devrildi... Trafik durdu, TEM kilitlendi...
29.09.2021 Gündem
Bakırköy-Kadıköy 40 dakika
Bakırköy-Kadıköy 40 dakika 3 katlı Büyük İstanbul Tüneli’nin Projesi tamam...
29.09.2021 Gündem
İBB'den o eyleme açıklama!
İBB'den o eyleme açıklama! İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi (İBB) İstanbul’da sabah saatlerinde hafriyat kamyonlarının yaptığı eylem üzerine yazılı bir açıklama yaptı...
29.09.2021 Gündem
Muhalefete sert çıktı!
Muhalefete sert çıktı! Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, “İnsanları öcülerle korkutarak etkin muhalefet yapılmaz. İnsanların hayatını nasıl değiştirileceği konuşularak muhalefet olur. Ve yapılan bir hizmet iyiyse kötüleyerek değil daha iyisini yapacağım diyerek olur” dedi.
29.09.2021 Gündem
Diri diri toprağa gömüldü
Diri diri toprağa gömüldü BURSA'nın Orhangazi ilçesinde harfiyat taşıyan bir kamyon Arapzade Mahallesi'nde yokuş aşağı inerken frenleri patladı.
29.09.2021 Gündem
Kaza protestosuna polis müdahalesi
Kaza protestosuna polis müdahalesi İstanbul Esenyurt'ta dün hamile bir kadının hafriyat kamyonunun altında kalarak yaşamını yitirdiği yolu trafiğe kapatan grup, polisin müdahalesinin ardından dağıldı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Harfiyat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki harfiyat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.