Hapishane

Hapishane

Son dakika hapishane haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hapishane ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hapishane haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hapishane

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hapishane gelişmeleri de dahil olmak üzere 866 hapishane haberi bulunmuştur. Tüm hapishane haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çeteler hapishanelere saldırdı, hükümet acil durum ilan etti
Çeteler hapishanelere saldırdı, hükümet acil durum ilan etti Haiti’nin başkenti Port-au-Prince’te silahlı çeteler 2 Mart’ta iki ayrı hapishaneye saldırı düzenledi. Saldırı sonrası mahkumlar firar etti. Haiti Hükümeti, kentte acil durum ve sokağa çıkma yasağı ilan etti.
4.03.2024 Dünya
ABD Başkanı Biden’dan Rusya’ya 500 yeni yaptırım
ABD Başkanı Biden’dan Rusya’ya 500 yeni yaptırım ABD Başkanı Joe Biden, Rusya’ya yönelik 500 yeni yaptırım uyguladıklarını ve yaklaşık 100 kuruluşa ihracat kısıtlaması getirdiklerini duyurdu.
24.02.2024 Dünya
Çocuklar oyun, film ve kitap içeriklerinden ne bekliyorlar?
Çocuklar oyun, film ve kitap içeriklerinden ne bekliyorlar? Çocuk İçin İçerik Derneği (ÇİÇEK) her yıl Çocuk Hakları Günü olan 20 Kasım’da çocukların içerik tüketim dünyası ile ilgili bir ihtiyaca ya da hassas bir konuya dikkat çekmek amacıyla bir çalıştay gerçekleştiriyor.
19.11.2023 Yaşam
Dritan Rexhepi kimdir, nerelidir? Kompania Bello (Kompanio Bello) karteli kırmızı bültenle aranıyor
Dritan Rexhepi kimdir, nerelidir? Kompania Bello (Kompanio Bello) karteli kırmızı bültenle aranıyor İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, ‘Kompanio Bello’ adlı marihuana örgütünün kırmızı bültenle aranan elebaşı Dritan Rexhepi’nin, İstanbul’daki ‘Kartel Operasyonu’nda yakalandığını bildirdi. Peki, Dritan Rexhepi kimdir, nerelidir?
10.11.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu: İsrail'in insanlık dışı saldırısını unutturmayacağız
Bakan Uraloğlu: İsrail'in insanlık dışı saldırısını unutturmayacağız Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “2013 yılında basılan ve üzerinde Mescid-İ Aksa ile Sultan Ahmet Cami’nin bulunduğu Türkiye-Filistin ortak pulu, halklarımız arasındaki kardeşliği adeta ölümsüzleştirmiş ve tarihe kayıt düşmüştür. Ve şimdi El Ehli Baptist Hastanesinde yaşanan bu elim hadiseyi tarihe kayıt düşmek adına yeni bir pul daha tasarlıyoruz. İsrail’in bu insanlık dışı saldırısını unutturmayacağız” dedi.
20.10.2023 Ekonomi
Dilek Taşı dizisi hangi hapishan çekildi? Dilek Taşı dizisi hapishanesi nerede?
Dilek Taşı dizisi hangi hapishan çekildi? Dilek Taşı dizisi hapishanesi nerede? Dilek Taşı dizisi hangi hapishanede çekildi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Salih Bademci, Hazal Subaşı'nın yer aldığı dizinin çekim yerleri merak edildi. Mustafa Yılmaz ve arkadaşlarının darbe sonrası Diyarbakır cezaevine sürülmesi seyircinin de merak konusu oldu. Peki Dilek Taşı hapishanesi nerede? İşte detaylar..
14.09.2023 Televizyon
Dilek Taşı’nda büyük heyecan: Mustafa’yı ziyaret eden Yılmaz, Yılmaz Güney mi?
Dilek Taşı’nda büyük heyecan: Mustafa’yı ziyaret eden Yılmaz, Yılmaz Güney mi? İlk bölümüyle dün akşamın en çok izlenen dizisi olan Dilek Taşı, sosyal medyada da geniş yankı buldu. Diziye dair en çok konuşulan detaylardan birisi ise "Sen bana Yılmaz Abi de, ben sana Mustafa kardeş... Belki seni kızına da kavuştururuz..." repliğine imza atan karakter oldu. İşte dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmayan o tarihi ‘detay’ ve duygu yüklü bölümün perde arkası…
8.09.2023 Televizyon
Orhan Kemal Eserleri Nelerdir? Orhan Kemal Eserleri'nin Özellikleri
Orhan Kemal Eserleri Nelerdir? Orhan Kemal Eserleri'nin Özellikleri Orhan Kemal 1914 yılında Adana'da doğdu. Babası Milletvekili ve Bakandı ancak bir komploya karıştığından şüphelenilmesi üzerine Türkiye'den kaçmak zorunda kaldı. Aile bir süre Suriye'de, ardından Beyrut'ta yaşadı. Kemal, askere gitmeden önce, siyasi görüşleri nedeniyle beş yıl hapis cezasına çarptırılmasıyla sonuçlanınca, çeşitli garip işler yaptı.
24.08.2023 Kültür Sanat
İşlediği cinayetleri gülerek anlattı: Şeytanın kızı 30 yıl sonra serbest bırakılacak!
İşlediği cinayetleri gülerek anlattı: Şeytanın kızı 30 yıl sonra serbest bırakılacak! İngiltere'de 12 yaşındayken ilk cinayetini işleyen 'Şeytanın kızı' lakaplı Sharon Carr, 30 yıl sonra serbest kalmak için gün sayıyor. İşlediği korkunç cinayetleri gülerek anlatan Carr, serbest kalma haberleriyle gündeme gelmesinin ardından ülke gündemine bomba gibi düştü.
3.08.2023 Dünya
İşlemediği suç kalmayan 'Kaos Kraliçesi'nin sabıka fotoğrafları sosyal medyada viral oldu
İşlemediği suç kalmayan 'Kaos Kraliçesi'nin sabıka fotoğrafları sosyal medyada viral oldu ABD'de yaşayan 23 yaşındaki Rayanna Belle Brock pek çok suçtan 11 kez tutuklandı. Genç kadının sabıka fotoğrafları sosyal medyada viral oldu. 'Kaos Kraliçesi' adıyla anılan genç kadının suç geçmişi ülkede büyük yankı uyandırdı.
26.07.2023 Dünya
Rusya'da 'açıklanamayan' bir ölüm daha! Sır perdesini evde bulunan adam çözecek
Rusya'da 'açıklanamayan' bir ölüm daha! Sır perdesini evde bulunan adam çözecek Rus bankası Loko-Bank'ın başkan yardımcısı Kristina Baikova, evinin penceresinden düşerek hayatını kaybetti. Olay sırasında evde bulunan 34 yaşındaki kişinin tutuklanıp tutuklanmadığı açıklanmadı. Şubat 2022’de başlayan Ukrayna işgalinin ardından pek çok üst düzey Rus, gizemli şekillerde hayatını kaybetmişti.
1.07.2023 Dünya
Ankara’da sağanak; iş yerlerini su bastı
Ankara’da sağanak; iş yerlerini su bastı Ankara’da etkili olan sağanak nedeniyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu, bazı iş yerlerini su bastı.
21.06.2023 Gündem
Dünyayı şoke den katliam! Honduras’taki hapishane isyanında 41 kişi yaşamını yitirdi
Dünyayı şoke den katliam! Honduras’taki hapishane isyanında 41 kişi yaşamını yitirdi Honduras’taki kadın tutukluların bulunduğu cezaevinde dün meydana gelen isyanlarda 41 kişi yaşamını yitirdi.
21.06.2023 Dünya
Honduras'ta kadın hapishanesinde isyan: 41 kişi yanarak hayatını kaybetti
Honduras'ta kadın hapishanesinde isyan: 41 kişi yanarak hayatını kaybetti Honduras’ta bir kadın hapishanesinde çıkan isyanda 41 kişi hayatını kaybetti.
21.06.2023 Dünya
'Zamanı ve uzayı aştım' dedi, vahşice cinayetler işledi! Son sözleri sorulduğunda ortalık buz kesti
'Zamanı ve uzayı aştım' dedi, vahşice cinayetler işledi! Son sözleri sorulduğunda ortalık buz kesti ABD’de erken yaşta uyuşturucu ve alkol batağına düşen Duane Owen’in kendisini sakinleştirecek bir eylem arayışı, şiddete kadar gitti. 2 masum kadını canice katledip cesetlerine tecavüz eden Owen, 15 Haziran’da idam edildi. Owen, kendisine oldukça mütevazi bir son yemek seçerken son sözleri sorulduğunda odada bulunanları şoke etti.
16.06.2023 Dünya
İdamını bekleyen en mutlu mahkum! İşlemediği bir suç yüzünden infaz edildi yıllar sonra aklandı...
İdamını bekleyen en mutlu mahkum! İşlemediği bir suç yüzünden infaz edildi yıllar sonra aklandı... ABD'nin Colorado eyaletinde 15 Ağustos 1936 yılında meydana gelen olay ülkede gündem olmuştu. 15 yaşındaki Dorothy Drain'in ölü bulunması şehri ayağa kaldırmıştı. Yerel yetkililer suçluyu bulmak için çabalarken bölgede gezinen Joe Arridy gözaltına alındı. Hızla mahkemeye çıkarılan ve idam cezası alınan Arridy hakkındaki bir gerçek görmezden gelindi. İdamını bekleyen 'en mutlu mahkum' olarak kayıtlara geçen Arridy'nin aklanması yıllar aldı.
15.06.2023 Dünya
Şiddet gören kadın evinin önüne barikat kurdu; yaşadıklarını gözyaşları ile anlattı
Şiddet gören kadın evinin önüne barikat kurdu; yaşadıklarını gözyaşları ile anlattı Eyüpsultan'da, imam nikahı ile birlikte yaşadığı ve alkol bağımlısı olduğu öne sürülen Ahmet Çelik'ten (46) şiddet gören Dilek Acu (41), kendini korumak için evinin önüne barikat kurdu. Ahmet Çelik, iddiaya göre Dilek Acu'na bıçakla saldırdı, evinin kamera sistemlerini parçaladı. Gözyaşları içerisinde yardım çağrısında bulunan Acu, 'Bu son röportajım olmasın. Ben bir ölü adayıyım. Gece evimin etrafını yumrukluyor. Elektrikleri kapatıp sus pus oturuyoruz. Polis gelince kaçıyor, 'Ben yapmadım' diyor. Kapımda bıçak biliyor, 'Seni keseceğim' diyor. Evime girerken saçlarımdan tuttu aşağıya kadar sürükledi. Bıçakla kolumu çizdi" dedi. 
12.06.2023 Yaşam
Resmen vahşet! 3 aylık hamile eşini 97 yerinden bıçakladı
Resmen vahşet! 3 aylık hamile eşini 97 yerinden bıçakladı Balıkesir’in Bandırma ilçesinde birlikte yaşadığı dini nikahlı eşi 3 aylık hamile Hazal Alpyörük’ü (19) 97 yerinden bıçaklayarak öldüren ve tutuklu olarak yargılanan Kadir Meşe'nin (30) yargılaması devam etti.
3.06.2023 Yaşam
En korkunç suçların işlendiği tesis Birim 731! Canlı canlı üzerlerinde deney yaptılar...
En korkunç suçların işlendiği tesis Birim 731! Canlı canlı üzerlerinde deney yaptılar... 1939 yılından 1945 yılına kadar süren İkinci Dünya Savaşı, milyonlarca insanın ölümüne neden olan kanlı çatışmaların yanı sıra gelişen teknolojinin de savaşıydı. En korkunç savaş suçları ise Birim 731 adlı bir Japon tesisinde işlenmişti. Birim 731'de yaşanan dehşet, hâlâ duyanların tüylerini diken diken ediyor.
25.05.2023 Dünya
Cezaevinden inanılmaz firar! Mahkumların kaçış yöntemi şaşkınlık yarattı...
Cezaevinden inanılmaz firar! Mahkumların kaçış yöntemi şaşkınlık yarattı... ABD'de gerçekleşen firar olayı polisi şaşkına çevirdi. Virginia eyaletinde bulunan bir hapishanede iki mahkum firar etti. Kaçan mahkumların yöntemi polisi şaşkına çevirirken kaçaklar için insan avı başlatıldı.
23.03.2023 Dünya
El Salvador'un mega hapishanesinde nefes almak dışında her şey yasak! Metal yataklarda yorgan, yastık hiçbir şey yok
El Salvador'un mega hapishanesinde nefes almak dışında her şey yasak! Metal yataklarda yorgan, yastık hiçbir şey yok Çete savaşları ve cinayetlerle dünya gündeminde yer edinen Orta Amerka ülkesi El Salvador'da mahkumlar için mega hapishane inşa edilmişti. Devlet tarafından paylaşılan görüntülerde hapishanedeki içler acısı durum 'caydırıcılık' için dünyayla servis edildi.
16.03.2023 Dünya
Öldürdüğü kadın sayısı bilinmiyor! Bu yöntemle kandırdı, başlarını ezip tecavüz etmiş
Öldürdüğü kadın sayısı bilinmiyor! Bu yöntemle kandırdı, başlarını ezip tecavüz etmiş Bir dönemin en azılı seri katiliydi. Kadınları ilan vererek kandırıp ağına düşürüyordu. Vahşi şekilde kurbanlarını öldüren acımasız katil, tecavüz edip ülkenin ıssız noktalarına bırakıyordu. O katille ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İşte haberin detayları...
16.03.2023 Dünya
Mega Hapishane'nin en ölümcül çetesi! 'Sarı' saçlı kadınlara tecavüz, erkeklere dayak ve ölüm
Mega Hapishane'nin en ölümcül çetesi! 'Sarı' saçlı kadınlara tecavüz, erkeklere dayak ve ölüm Geçtiğimiz günlerde El Salvador'da açılan hapishanenin yayınlanan fotoğrafları dünyada gündem oldu. Azılı suçluların bulunduğu hapishanede Mara Salvatrucha kartelinin de olduğu öğrenildi. Dünyanın en acımasız kartellerinden olan çeteye katılmak için yapılanlar ise akıllara zarar.
3.03.2023 Gündem
İtalyan mafya babasının inanılmaz kaçışı! Hapishaneden firar görüntüleri ortaya çıktı
İtalyan mafya babasının inanılmaz kaçışı! Hapishaneden firar görüntüleri ortaya çıktı Bir süredir hapis cezasını çeken İtalyan mafya babası Marco Raduano, kaldığı yüksek güvenlikli hapishaneden kaçmayı başardı. Mafya babasının hapishaneden inanılmaz kaçışı ülke gündemine oturdu. Mafya Raduano'nun kısa süre sonra da firar görüntüleri ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
1.03.2023 Dünya
Bir aileyi katletti, tarihe geçen idam! Son isteğini duyanlar inanamadı
Bir aileyi katletti, tarihe geçen idam! Son isteğini duyanlar inanamadı Bir aileyi canice katletti. Olay yerinden hemen kaçtı ama polis helikopteri sayesinde kısa süre içinde yakalandı. İdama mahkum edilen katil, tarihe geçti. İdamı izleyen herkes katilin son isteğini duyunca şoke oldu. İşte haberin detayları...
30.01.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Hapishane ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hapishane haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.