Hanutçuluk nedir, Genel Emir kapsamında yasaklanan Hanutçuluk ne demek? Hanutçu nedir?
Hanutçuluk nedir, Genel Emir kapsamında yasaklanan Hanutçuluk ne demek? Hanutçu nedir? İstanbul Valisi Ali Yerlikaya tarafından terör saldırısı sonrasında  İstiklal Caddesi'nde güvenlik, huzur ve asayişin korunması, mevcut yaya trafiği akışının hızlandırılması konularında alınması gereken önlemlere ilişkin bir "Genel Emir" yayınladı. İstiklal Caddesi'nde alınan yeni önlemler arasında Hanutçuluk faaliyetlerine de izin verilmeyeceği belirtilince Hanutçuluk hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, hanutçuluk nedir, ne demek? Hanutçu nedir?
25.11.2022 Gündem
İstanbul Havalimanı'nda 'Hanutçuluk' cezası 320 TL
İstanbul Havalimanı'nda 'Hanutçuluk' cezası 320 TL İstanbul Havalimanı'nda iç ve dış hat terminallerinde hanutçuluk, çığırtkanlık ve bagaj simsarlığı yaptığı tespit edilen kişi veya kişilere hakkında 320 TL idari para cezası veriliyor.
17.04.2019 Ekonomi
İstanbul Havalimanı'nda 'hanutçuluk' önlemi!
İstanbul Havalimanı'nda 'hanutçuluk' önlemi! İstanbul Havalimanı Mülki İdare Amirliği, iç ve dış hat terminallerinde hanutçuluk, çığırtkanlık ve bagaj simsarlığı yapan kişilere, güvenlik görevlileri tarafından adli ve idari işlem yapılacağını, bu kişilerin bir daha terminallere alınmamak üzere havalimanından uzaklaştırılacağını bildirdi
11.04.2019 Gündem