Han Yunus

Han Yunus

Son dakika han yunus haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan han yunus ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını han yunus haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Han Yunus

haberleri sayfasında son dakika yaşanan han yunus gelişmeleri de dahil olmak üzere 204 han yunus haberi bulunmuştur. Tüm han yunus haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsrail Gazze Şeridi’nde yerleşim bölgelerini vurdu: 44 ölü
İsrail Gazze Şeridi’nde yerleşim bölgelerini vurdu: 44 ölü İsrail’in Gazze Şeridi’nde yerleşim bölgelerini hedef aldığı saldırılarda 44 Filistinli hayatını kaybetti.
12.01.2024 Dünya
İsrail Gazze'de sivilleri vuruyor! Yemen Kızıldeniz'de 2 gemiye saldırdı
İsrail Gazze'de sivilleri vuruyor! Yemen Kızıldeniz'de 2 gemiye saldırdı Gazze'de İsrail katliamı devam ediyor. Han Yunus'ta bir okulun yakınına düzenlenen saldırıda 33 kişi hayatını kaybetti. İsrail polisi Mescid-i Aksa'da bir gazeteciye saldırdı. İsrail, Gazze'nin güneyindeki çatışmalar sırasında bir askerinin daha öldürüldüğünü açıkladı.
15.12.2023 Dünya
Gazze'de bilanço her geçen gün ağırlaşıyor
Gazze'de bilanço her geçen gün ağırlaşıyor Filistin Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudra, İsrail’in Gazze Şeridi’ne 7 Ekim'den bu yana gerçekleştirdiği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısının 18 bin 878’ye, yaralı sayısının 50 bin 897'ye yükseldiğini açıkladı.
14.12.2023 Dünya
ABD İsrail'e süre verdi: 2023 yılı sonuna kadar bitirin
ABD İsrail'e süre verdi: 2023 yılı sonuna kadar bitirin İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik acımasız saldırıları devam ediyor. Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nde (BMGK) görüşülen ve Gazze'de acil insani ateşkes talep edilen karar tasarısı ABD tarafından veto edildi. Skandal karara tepki yağarken İsrail ve ABD medyası Biden yönetiminin operasyonlarını tamamlaması için Tel Aviv'e süre verdiğini yazdı.
9.12.2023 Dünya
Savaş bir ülkeye daha sıçradı! İsrail askeri tesisi vurdu
Savaş bir ülkeye daha sıçradı! İsrail askeri tesisi vurdu Gazze Şeridi'nde bir haftadır devam eden 'insani ara' TSİ 08:00 itibari ile sona erdi. İsrail ordusu, Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarına yeniden başladığını duyurdu. İsrail polisi Cuma namazı kılmak isteyen Filistinlilere gaz fişekleri ile saldırdı. İsrail zulmü CNN Türk canlı yayınına dakika dakika yansıdı. Öte yandan savaş bir ülkeye daha sıçradı. İşte detaylar...
1.12.2023 Dünya
Gazze'de bilanço ağırlaşıyor
Gazze'de bilanço ağırlaşıyor İsrail’in Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılarda can kaybı 6 bin 150'den fazlası çocuk olmak üzere 14 bin 854’e yükseldi. İsrail, yarın başlaması beklenen 4 günlük insan ara öncesi saldırılarını yoğunlaştırdı.
23.11.2023 Dünya
Gazze'de son dakika gelişmeleri... Kara harekatı planı ABD’li generalden! İsrail ordusu Suriye'yi vurdu
Gazze'de son dakika gelişmeleri... Kara harekatı planı ABD’li generalden! İsrail ordusu Suriye'yi vurdu Hamas-İsrail savaşından son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Gazze'de sivil katliamı yapan İsrail'e adeta koşulsuz destek veren ABD Başkanı Joe Biden günler sonra sessizliğini bozdu ve 'İsrail'in kara harekatına ABD freni' iddialarına yanıt verdi. İsrail ordusu Gazze'nin ardından Suriye'deki hedeflere de saldırı düzenledi. ABD'deki 'İsrail çatlağı' ise Senato'ya sıçradı. ABD’nin askeri danışman olarak Felluce’de görev yapan Korgeneral Glynn’i İsrail’e gönderdiği bildirildi.
25.10.2023 Dünya
İsrail'den katliama devam sinyali! Kara harekatı için hazırlıklarını sürdürüyor
İsrail'den katliama devam sinyali! Kara harekatı için hazırlıklarını sürdürüyor İsrail-Filistin savaşında 17 gün geride kalırken, çatışmalar Gazze Şeridi’ne yıkım ve ölüm getirdi. İsrail’in Gazze’ye yönelik ablukası ve bombardımanı altında binlerce Filistinli hayatını kaybederken, saldırılarını kesmeyen İsrail ordusu bir yandan da kara harekâtı için hazırlıklarını sürdürüyor.
24.10.2023 Gündem
Filistinli ailelere tehdit telefonu! İsrail okul vurdu
Filistinli ailelere tehdit telefonu! İsrail okul vurdu İsrail'e adeta koşulsuz destek veren ABD bölgeye konuşlandıracağı yeni silahları resmen açıkladı. ABD'li bakan bunun 'İran'a bir yanıt' olduğunu söyleyerek direkt olarak Tahran'ı hedef aldı. Hizbullah'ın gözdağı gibi açıklamasına yanıt veren İsrailli sözcü ise Lübnan'ın bir savaşa sürüklenme riski olduğunu duyurdu. İsrail jetleri Han Yunus'ta sivillerin sığındığı okulu vurdu. Saldırıya uğrayan okuldan ilk görüntüler geldi.
22.10.2023 Gündem
Gazze'de insanlık dışı saldırı! Hastaneyi bombalayan İsrail'den itiraf gibi paylaşım geldi
Gazze'de insanlık dışı saldırı! Hastaneyi bombalayan İsrail'den itiraf gibi paylaşım geldi İsrail Gazze'de sivilleri katletmeye devam ederken hastaneye bomba yağdırması dünyayı ayağa kaldırdı. Abluka altındaki Gazze’de Baptist Hastanesi’nin (Al Ahli Arab Hastanesi) İsrail savaş uçakları tarafından bombalandı. insanlık dışı saldırı nedeniyle en az 500 kişi hayatını kaybetti. İsrail tarafından konu ile ilgili itiraf gibi bir paylaşım gelirken, ABD'li vekiller ateşkes çağrısında bulundu.
18.10.2023 Dünya
İsrail hükümeti: Hamas’ın saldırılarında 3 Türk vatandaşı hayatını kaybetti
İsrail hükümeti: Hamas’ın saldırılarında 3 Türk vatandaşı hayatını kaybetti İsrail hükümetinden yapılan açıklamaya göre Hamas’ın saldırılarında 3 Türk vatandaşı hayatını kaybetti.
17.10.2023 Dünya
Gazze'den son dakika haberleri! Lübnan sınırında tansiyon yükseldi, İsrail ordu sözcüsünün sözleri şok etti...
Gazze'den son dakika haberleri! Lübnan sınırında tansiyon yükseldi, İsrail ordu sözcüsünün sözleri şok etti... İsrail Gazze'deki sivillere bomba yağdırmaya devam ederken bölgeden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. ABD'nin önde gelen gazetelerinden New York Times (NYT) ve Wall Street Journal'dan (WSJ) gündeme adeta bomba gibi düşen iki haber geldi. NYT İsrail'in ABD'den talebini yazdı, WSJ ABD'nin İsrail planını deşifre etti. Hamas ise İsrailli esir bir kadının ilk görüntülerini yayınladı. İsrail ordu sözcüsünün röportajdaki sözleri ise şok etkisi yarattı. İsrail hükümetinden yapılan açıklamaya göre Hamas’ın saldırılarında 3 Türk vatandaşı hayatını kaybetti.
17.10.2023 Dünya
İsrail - Hamas savaşında son dakika! İran Hamas'ın şartını dünyaya duyurdu
İsrail - Hamas savaşında son dakika! İran Hamas'ın şartını dünyaya duyurdu İsrail'in Gazze'ye saldırıları devam ederken kritik gelişmeler de yaşanmaya devam ediyor. Gazze'deki can kaybı artarken ABD'den İsrail'de adeta soğuk duş etkisi yaratan bir haber geldi. Daha önce İsrail'e adeta sınırsız destek veren Biden'dan dikkat çeken bir Gazze uyarısı geldi. BM yaptığı açıklama ile Gazze'de temiz suyun tükendiğine dair uyarıda bulundu. İran ise rehineler ile ilgili flaş bir açıklamaya imza attı.
16.10.2023 Dünya
İsrail askerleri, Gazze sınırında canlı yayına izin vermedi! Silah çektiler
İsrail askerleri, Gazze sınırında canlı yayına izin vermedi! Silah çektiler İsrail, abluka altındaki Gazze Şeridi'ne yönelik "kara harekatı" yapacağını duyurmuştu. CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk ise Gazze sınırında son durumu aktarırken canlı yayın kontrol noktasındaki İsrail askerlerince engellendi. Fulya Öztürk o anları anlatırken, 'Her tarafta basın yazmasına rağmen, Halil’in elindeki kamerayı silah zannettiler, onun için bize silah doğrulttular.' ifadelerini kullandı.
15.10.2023 Gündem
Bölgede korkulan oldu! İsrail kara harekatına başladı, Gazze'ye baskın
Bölgede korkulan oldu! İsrail kara harekatına başladı, Gazze'ye baskın İsrail Hamas arasındaki savaş 8. gününde devam ediyor... Gazze'deki Filistinlilere evlerini terk etmeleri için 24 saat süre veren İsrail, dün gece kara baskınlarına başladı. İşgal altındaki Batı Şeria'da çatışmaların devam ettiği öğrenilirken, İsrail'in sivillerin geçişi için verdiği süre saat 16:00 itibarı ile sona erdi. İsrail tankları Gazze sınırına yığınak yaparken, bölgedeki tansiyona giderek yükseliyor
14.10.2023 Dünya
Aralıksız bombalanan Gazze haritadan siliniyor Çatışma çemberi genişliyor
Aralıksız bombalanan Gazze haritadan siliniyor Çatışma çemberi genişliyor Hamas’ın saldırıları sonrası Gazze’yi ablukaya alan İsrail’in kara harekatı beklenirken, Gazze’nin tamamen yerle bir edilme ihtimali tüm dünyayı endişelendiriyor.
12.10.2023 Gündem
Hamas-İsrail savaşında son dakika gelişmesi! İsrail kara harekatına hazırlanıyor: Gazze sınırında 300 bin asker...
Hamas-İsrail savaşında son dakika gelişmesi! İsrail kara harekatına hazırlanıyor: Gazze sınırında 300 bin asker... Hamas'ın İsrail'e karşı başlattığı 'Aksa Tufanı Operasyonu' Ortadoğu'yu kaosa sürüklerken tüm dünyanın gözü bölgedeki gelişmelerde. Hamas'a savaş ilan eden İsrail Gazze'ye bomba yağdırmaya devam ederken ölenlerin sayısı 950'ye yükseldi. İsrail basını jetlerin Aksa Tufanı'nın arkasındaki isim olan Deif'in babasının evini vurarak yakınlarını öldürdüğünü yazdı. Ordu sözcüsü ise Gazze sınırında 300 bin askerin hükümetten gelecek emri beklediğini duyurdu. İsrail Lübnan'daki Hizbullah militanlarıyla üçüncü gününe giren çatışmalarda bir yarbayın öldüğünü doğruladı. Doğu sınırındaki patlama sesleri ise, üçüncü bir ülkeyle ilk temas niteliği taşıyor.
11.10.2023 Dünya
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail'e 'Gazze' ültimatomu, korkunç gerçek ortaya çıktı
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail'e 'Gazze' ültimatomu, korkunç gerçek ortaya çıktı Dünya günlerdir İsrail ve Gazze'den gelen haberleri konuşuyor. Cumartesi günü gerçekleştirilen Aksa Tufanı Operasyonu'nun ardından İsrail Başbakanı Netanyahu kameraların karşısına geçmiş ve 'savaştayız' demişti. Netanyahu'nun bu açıklamasından saatler sonra İsrail resmen Hamas'a savaş ilan etti. Gazze'yi ablukaya alan İsrail güçlerinin saldırıları sürüyor. Hamas yetkilisinden İsrail'e ültimatom gibi bir uyarı geldi. Gazze'deki acı bilançoyu ise Filistin Sağlık Bakanı dünyaya duyurdu. Öte yandan Hamas tarafından büyük bir saldırı başladı. İşte bölgeden dakika dakika son gelişmeler...
10.10.2023 Dünya
İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarında 44 kişi hayatını kaybetti
İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarında 44 kişi hayatını kaybetti  İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarında 44 kişi yaşamını yitirirken 360 kişi de yaralandı. Saldırılarda birçok bina ağır hasar gördü ve yıkıldı.
9.08.2022 Dünya
"Sperm kaçırma" yöntemiyle hapishanede baba  oldu
"Sperm kaçırma" yöntemiyle hapishanede baba oldu İsrail hapishanesindeki Filistinli tutuklu Muhammed Yusuf el-Kudra, İsrail'in tüm kısıtlamalarına rağmen "sperm kaçırma" yöntemiyle baba oldu.
18.02.2021 Dünya
İsrail savaş uçakları Gazze'yi vurdu
İsrail savaş uçakları Gazze'yi vurdu İsrail savaş uçakları Gazze'nin güneyindeki bir tarım bölgesine hava saldırısı düzenledi.
2.08.2020 Dünya
Netanyahu'dan skandal talimat: Saldırın
Netanyahu'dan skandal talimat: Saldırın İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrail ordusuna abluka altındaki Gazze Şeridi'ne yönelik hava saldırılarının sürdürülmesi emrini verdi.
24.02.2020 Dünya
İsrail'den Gazze'nin güneyine hava saldırısı
İsrail'den Gazze'nin güneyine hava saldırısı İsrail savaş uçakları, Gazze'nin güneyinde Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları'na ait noktalara saldırı düzenledi.
5.02.2020 Dünya
İsrail hava saldırılarıyla Gazze'yi vurdu
İsrail hava saldırılarıyla Gazze'yi vurdu İsrail hava kuvvetleri Gazze'deki Filistin direnişine bağlı iki noktaya hava saldırısı düzenledi.
25.01.2020 Dünya
İsrail Hamas'a ait bir mevziyi daha vurdu
İsrail Hamas'a ait bir mevziyi daha vurdu İsrail, Gazze Şeridi'nin güneyinde yer alan Refah kentinin doğusunda Hamas'a ait bir mevziyi daha vurdu.
27.03.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Han Yunus ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki han yunus haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.