Halka Açık

Halka Açık

Son dakika halka açık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan halka açık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını halka açık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Halka Açık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan halka açık gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.469 halka açık haberi bulunmuştur. Tüm halka açık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Özhaseki, CNN TÜRK'te açıkladı: Bu yaz 'Denizler Halkındır' sloganıyla bir hareket başlatıyoruz
Bakan Özhaseki, CNN TÜRK'te açıkladı: Bu yaz 'Denizler Halkındır' sloganıyla bir hareket başlatıyoruz Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, CNN Türk ekranlarında Hakan Çelik ile Hafta Sonu programında soruları yanıtladı. Bakan Özhaseki "Biz bu yaz 'Denizler Halkındır' sloganıyla bir hareket başlatıyoruz" diyerek sahillerde tarama yaptırıldığını ve tüm kaçak yapıların tespit edilip yıkılacağını duyurdu. Ayrıca Bakan Özhaseki, deprem bölgesinde yıl sonuna kadar 200 bin konut teslim edileceğini de açıkladı.
18.05.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya duyurdu! 77 ilde Mercek operasyonları
Bakan Yerlikaya duyurdu! 77 ilde Mercek operasyonları Son 5 günde 77 ilde silah kaçakçılarına ve ruhsatsız silah taşıyan şahıslara yönelik Mercek-19 operasyonları düzenlendi.
17.05.2024 Gündem
Kral Charles’ın koyu kırmızı rengin hakim olduğu portresi kameralara yakalandı!
Kral Charles’ın koyu kırmızı rengin hakim olduğu portresi kameralara yakalandı! Ressam Jonathan Yeo tarafından yapılan portrede İngiltere Kralı Charles, kendisinin taç giymesinden bu yana ilk olduğu belirtilen resmi yağlı boya portresini tanıttı. Galler Muhafızları askeri birliğinin üniformasını giymiş ve omzunun hemen üzerinde bir kelebekle tasvir edilen portrenin arka planının koyu kırmızı renklerde olması sosyal medyada dikkat çekti.
15.05.2024 Gündem
Bayraktar TB3 bir aşamayı daha başarıyla geçti
Bayraktar TB3 bir aşamayı daha başarıyla geçti Yerli ve milli Bayraktar TB3 31. test uçuşunu da başarıyla tamamladı. Baykar, resmi sosyal medyasından o uçuşu paylaştı. Paylaşımda toplam uçuşun 295 saat olduğu belirtildi. İşte detaylar...
25.04.2024 Ekonomi
Adana'da Sanayi temalı Gençlik Koşusu
Adana'da Sanayi temalı Gençlik Koşusu Türkiye'deki organize sanayi bölgeleri içinde birçok ilki hayata geçiren Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB)’nin, bu yıl ulusal çapta 3’ncüsünü düzenleyeceği Türkiye’nin “Sanayi” temalı tek Gençlik Koşusu için başvurular devam ediyor.
24.04.2024 Adana
Halka açık gerçekleştirildi! Hayat kurtaran ilk yardım tekniği ‘Heimlich Manevrası’
Halka açık gerçekleştirildi! Hayat kurtaran ilk yardım tekniği ‘Heimlich Manevrası’ Boğaza kaçan ve solunumu engelleyen yabancı cisimlerin çıkarılması konusunda hayat kurtaran ilk yardım tekniği ‘Heimlich Manevrası’ Acil Tıp Uzmanı doktoru ve eğitim hemşireleri tarafından düzenlenen program ile uygulamalı olarak YYÜ Gaziosmanpaşa Hastanesi Fuaye alanında halka açık olarak gerçekleşti.
19.04.2024 Yaşam
KEMANKEŞ 2 Mini Akıllı Seyir Füzesi'nin test süreci başladı
KEMANKEŞ 2 Mini Akıllı Seyir Füzesi'nin test süreci başladı Baykar tarafından geliştirilen yüksek teknoloji ürünü insansız sistemlerin testleri başarıyla devam ediyor. KEMANKEŞ 2 Mini Akıllı Seyir Füzesi’nin Edirne’nin Keşan ilçesinde bulunan Baykar Uçuş Eğitim ve Test Merkezinde sürdürülecek olan test süreci başladı.
16.04.2024 Ekonomi
Baykar'dan dolandırıcılık uyarısı! 'Lütfen bize bildiriniz'
Baykar'dan dolandırıcılık uyarısı! 'Lütfen bize bildiriniz' Baykar'dan sahte ilan ve haberlere karşı uyarı geldi. Resmi sosyal medyasından yapılan açıklamada "Halka açık bir şirket olmayan Baykar, hiçbir zaman yatırım teklifinde bulunmamaktadır" denildi.
15.04.2024 Gündem
74 ilde Mercek-17 Operasyonları! 707 silah ele geçirildi
74 ilde Mercek-17 Operasyonları! 707 silah ele geçirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 74 ilde 4 gündür devam eden Mercek-17 Operasyonları'nda 707 silahın ele geçirildiğini duyurdu. Operasyonlarda 869 şüpheli hakkında işlem yapıldı.
15.04.2024 Gündem
Selçuk Bayraktar duyurdu: AKINCI'dan 50 bin saatlik uçuş
Selçuk Bayraktar duyurdu: AKINCI'dan 50 bin saatlik uçuş Savunma Sanayii Başkanlığı liderliğinde yürütülen AKINCI Projesi kapsamında Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar AKINCI TİHA, 50 bin uçuş saatini başarıyla tamamladı. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, AKINCI'nın uçuş saati ile ilgili sosyal medyadan önemli bir mesaj paylaştı.
9.04.2024 Gündem
Sokaktaki şarj istasyonlarına dikkat! Banka uygulama şifresi, kimlik bilgileri kopyalanıyor
Sokaktaki şarj istasyonlarına dikkat! Banka uygulama şifresi, kimlik bilgileri kopyalanıyor Halka açık yerlerde akıllı telefonları şarj etmek için kullanılan istasyonları pek çok biliyor ve kullanıyor. Seyahatte şarjı biten kimseler için adeta bir kurtarıcı... Ancak güvenlik uzmanları, halak açık şarj istasyonlarının ciddi tehlikeler barındırdığını açıkladı.
8.04.2024 Yaşam
Bayraktar TB3 bir testi daha başarıyla geçti
Bayraktar TB3 bir testi daha başarıyla geçti Bayraktar TB3 adım adım geliyor. 2. Prototip 4. Uçuş testi de başarıyla tamamlandı.
4.04.2024 Ekonomi
68 ilde harekete geçildi, dev operasyon: 750 silah ele geçirildi
68 ilde harekete geçildi, dev operasyon: 750 silah ele geçirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 68 ilde 4 gündür devam eden Mercek-15 Operasyonları'nda 750 silah ele geçirildiğini, 878 şüpheli hakkında işlem yapıldığını duyurdu.
30.03.2024 Gündem
Rusya'nın başkenti Moskova’da konserde silahlı saldırı
Rusya'nın başkenti Moskova’da konserde silahlı saldırı Rusya'nın başkenti Moskova'da Crocus Belediye Binası'nda yer alan konser salonuna maskeli en az 3 kişi tarafından silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda 40 kişi hayatını kaybetti, 100’den fazla kişi yaralandı. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi ve Türkiye'nin terör saldırısını kınadığını belirterek başsağlığı diledi.
22.03.2024 Dünya
Faaliyet raporu ile 3 ödül aldı
Faaliyet raporu ile 3 ödül aldı Bizim Toptan 2022 yılı Faaliyet Raporu ile Amerikan İletişim Profesyonelleri Birliği (LACP) tarafından düzenlenen uluslararası “Vizyon Ödülleri”nde 3 ödül birden alarak büyük başarı kazandı.
12.03.2024 Ekonomi
AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar projelerini açıkladı
AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar projelerini açıkladı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve Adana Milletvekili Ömer Çelik ile AK Parti ve MHP Milletvekillerinin de katıldığı lansman ile Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar, projelerini ‘Yüreğir’e Yakışacak” başlığı altında açıkladı.
11.03.2024 Adana
Artemis halı kaç lot verir? Artemis (ARTMS.HE) halka arz katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var, Artemis Halı ne zaman halka arz olacak?
Artemis halı kaç lot verir? Artemis (ARTMS.HE) halka arz katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var, Artemis Halı ne zaman halka arz olacak? Artemis Halı arz tarihi 27 – 28 Şubat 2024 olarak belirlenirken, halka arza dair tüm detaylar onaylı izahname ile belli oldu. İnfo Yatırım Menkul Değerler AŞ aracılığı ile gerçekleşecek bu önemli adımda, şirketin hisseleri ARTMS.HE kodu altında işlem görecek. Pay başına belirlenen 25,35 lira fiyatla, 20 milyon lira değerinde sermaye artırımı yapılacak ve şirketin %28,57'si halka açık hale gelecek.
27.02.2024 Ekonomi
ABD Başkanı Biden’dan Rusya’ya 500 yeni yaptırım
ABD Başkanı Biden’dan Rusya’ya 500 yeni yaptırım ABD Başkanı Joe Biden, Rusya’ya yönelik 500 yeni yaptırım uyguladıklarını ve yaklaşık 100 kuruluşa ihracat kısıtlaması getirdiklerini duyurdu.
24.02.2024 Dünya
Dünyanın en büyük siber suç organizasyonu, çok uluslu görev gücü tarafından çökertildi
Dünyanın en büyük siber suç organizasyonu, çok uluslu görev gücü tarafından çökertildi İngiltere Ulusal Suç Ajansı (NCA), FBI ve Europol ile birlikte kişi ve kurumların görsel ve verilerini çalarak şantaj yapan dünyanın en büyük siber suç organizasyonu Lockbit’i operasyonla çökertti.
20.02.2024 Dünya
İstanbul'daki TAKSİM uygulaması satıldı! İşte fiyatı
İstanbul'daki TAKSİM uygulaması satıldı! İşte fiyatı İstanbul'daki faaliyet gösteren ticari taksiler için geliştirilen ve TAKSİM uygulaması satıldı. İstanbul Taksiciler Esnaf Odası, TAKSİM uygulamasını 2021 yılında tanıtmıştı. TAKSİM uygulaması 9 milyon 280 bin lirayla pazarlık usulü halka açık olan 1000 Yatırımlar Holding'e geçti.
13.02.2024 Gündem
İstanbul'da 300 çeşit ürün üreten bisküvi şirketini alacaklar
İstanbul'da 300 çeşit ürün üreten bisküvi şirketini alacaklar Agrotech, merkezi İstanbul'da bulunan, gıda ve bebe bisküvisi ile 300 çeşit ürün üretimi yapan 50 bin adet satış noktasında ağı bulunan bir firmanın yüzde 70'ini almak için görüşmelere başlandığını duyurdu.
8.02.2024 Ekonomi
ABD-Meksika sınırında göçmen krizi! 25 eyalet valisi Beyaz Saray'a karşı bildiri yayınladı tansiyon arttı
ABD-Meksika sınırında göçmen krizi! 25 eyalet valisi Beyaz Saray'a karşı bildiri yayınladı tansiyon arttı ABD'den göçmen krizi büyüyor. Ülkedeki 25 eyalet, ABD Başkanı Joe Biden ile Teksas eyaleti arasında yaşan sınır güvenliği tartışmasında Teksas'a destek veren bildiri yayınladı. CNN TÜRK Washington temsilcisi Yunus Paksoy ABD - Meksika sınırına giderek son gelişmeleri aktardı.
27.01.2024 Dünya
Türk şirket ESG performansıyla dünya birincisi oldu
Türk şirket ESG performansıyla dünya birincisi oldu Gıda şirketi Ülker; çevresel, sosyal ve yönetişim (ESG-Environmental, Social & Governance) performansıyla kendi kategorisinde dünya genelinde değerlendirilen şirketler arasında birinci olarak önemli bir başarı elde etti. Şirket ayrıca Borsa İstanbul’da işlem gören tüm sektörlerden 108 şirket arasında da ilk sıranın sahibi oldu.
19.01.2024 Ekonomi
Bayraktar TB3'ten bir başarı daha
Bayraktar TB3'ten bir başarı daha Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 SİHA 15. test uçuşunu da başarıyla tamamladı.
17.01.2024 Ekonomi
Uluslararası Adalet Divanı, kararını halka açık oturumda duyuracak
Uluslararası Adalet Divanı, kararını halka açık oturumda duyuracak Güney Afrika’nın İsrail’e karşı Uluslrarası Adalet Divanı’nda açtığı soykırım davasında Güney Afrika Perşembe günü iddialarını ortaya koydu, İsrail ise dün savunmasını yaptı. Mahkeme, dün davayla ilgili görüşmelere başlayacağını duyurdu.
13.01.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Halka Açık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki halka açık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.