Halep

Halep

Son dakika Halep haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Halep ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Halep haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Halep

haberleri sayfasında son dakika yaşanan halep gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.451 halep haberi bulunmuştur. Tüm halep haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsrail Suriye'yi füzelerle vurdu! Onlarca asker öldü
İsrail Suriye'yi füzelerle vurdu! Onlarca asker öldü Dünya ise Suriye'den gelen haberin şokunu yaşıyor. Sabah saatlerinde İsrail, Halep'in güney banliyösü Cibreen'de, Halep Uluslararası Havaalanı yakınında bir hedefi vurdu. Saldırı nedeniyle onlarca Suriye askeri öldü. Saldırının yapıldığı bölgeden ilk görüntüler geldi...
29.03.2024 Gündem
DEAŞ'ın istihbarat elemanı Mersin'de yakalandı
DEAŞ'ın istihbarat elemanı Mersin'de yakalandı Mersin'de yapılan istihbari çalışmada, kaçak yollarla Türkiye'ye gelen ve eylem hazırlığında olduğu tespit edilen DEAŞ'ın yabancı uyruklu istihbarat elemanı Baker Alomar, operasyonla yakalandı.
20.01.2024 Gündem
5 Ocak Adana'nın Kurtuluşu mesajı ve sözleri! Adana'nın Kurtuluşu ne zaman oldu? Adana'nın Kurtuluşu ile ilgili sözler, mesajlar, görseller ADANA İLE İLGİLİ SÖZLER
5 Ocak Adana'nın Kurtuluşu mesajı ve sözleri! Adana'nın Kurtuluşu ne zaman oldu? Adana'nın Kurtuluşu ile ilgili sözler, mesajlar, görseller ADANA İLE İLGİLİ SÖZLER Adana'nın kurtuluşunun yıl dönümü, coşkuyla hatırlanmaya devam ediyor. Özellikle Adana şehri olmak üzere, 5 Ocak'ta kutlanan bu anlamlı gün, şehrin düşman işgalinden kurtuluşunu onurlandırmak amacıyla coşkuyla karşılanıyor. Peki, Adana'nın Kurtuluşu ne zaman oldu, nasıl gerçekleşti? 5 Ocak Adana'nın Kurtuluşu mesajı ve sözleri…
5.01.2024 Gündem
MİT, terör örgütü DEAŞ'ın sözde sorumlusunu Halep'te yakaladı
MİT, terör örgütü DEAŞ'ın sözde sorumlusunu Halep'te yakaladı Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekat alanındaki Türk güvenlik güçlerine karşı eylem hazırlığında olan terör örgütü DEAŞ'ın sözde sorumlusu Abdullah El Cündi'yi Suriye'nin Halep kentinde yakaladı.
1.01.2024 Gündem
Ova Nedir, Nasıl Oluşur? Ovanın Özellikleri Ve Çeşitleri... Türkiye'deki Ovalar Nelerdir?
Ova Nedir, Nasıl Oluşur? Ovanın Özellikleri Ve Çeşitleri... Türkiye'deki Ovalar Nelerdir? Ovalar akarsuların taşıdıkları alüvyonların birikmesi ile oluşan az engebeli düzlüklerdir. Farklı büyüklüklerde ve yapıda olabildikleri için birbirinden farklı ovalar ile karşılaşmak mümkündür.
19.12.2023 Eğitim
Şambali tatlısı nerenin? Şambali tatlısı nereye ait, hangi yörenin? Şambali tatlısının hikayesi…
Şambali tatlısı nerenin? Şambali tatlısı nereye ait, hangi yörenin? Şambali tatlısının hikayesi… Şambali tatlısı, Türk mutfağına ait geleneksel bir tatlıdır. Genellikle irmik, şeker, su, süt ve limon suyu gibi temel malzemeler kullanılarak yapılır. Şambali, özellikle Orta Anadolu Bölgesi'nde yaygın olarak tüketilir, ancak Türkiye genelinde farklı yörelerde de yapılır. Şambali, kıtır bir dış tabakaya sahip olup, şerbetin içine iyice çekilerek yumuşak ve şekerli bir iç yapıya sahiptir.
28.11.2023 Gündem
Büyük Filistin Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze için kıyamdayız
Büyük Filistin Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze için kıyamdayız Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşen Büyük Filistin Mitingi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İsrail tam 22 gündür açıkça savaş suçu işliyor. Şimdi İsrail, biz de seni savaş suçlusu olarak dünyaya ilan edeceğiz ve şimdi bunun hazırlığı içindeyiz. Bunun çalışmasını yapıyoruz ve savaş suçlusu olarak İsrail'i dünyaya tanıtacağız" dedi.
28.10.2023 Gündem
Orta Doğu'da gerilim daha da tırmanıyor! ABD jetleri Suriye-Irak sınırını vurdu
Orta Doğu'da gerilim daha da tırmanıyor! ABD jetleri Suriye-Irak sınırını vurdu Mısır'ın Kızıldeniz kıyısındaki tatil şehri Taba'ya düşen roket çok sayıda insanın yaralanmasına yol açtı, ABD'ye ait savaş uçakları ise gece yarısı 04.30'da bombardımana girişti.
27.10.2023 Gündem
Filistinli ailelere tehdit telefonu! İsrail okul vurdu
Filistinli ailelere tehdit telefonu! İsrail okul vurdu İsrail'e adeta koşulsuz destek veren ABD bölgeye konuşlandıracağı yeni silahları resmen açıkladı. ABD'li bakan bunun 'İran'a bir yanıt' olduğunu söyleyerek direkt olarak Tahran'ı hedef aldı. Hizbullah'ın gözdağı gibi açıklamasına yanıt veren İsrailli sözcü ise Lübnan'ın bir savaşa sürüklenme riski olduğunu duyurdu. İsrail jetleri Han Yunus'ta sivillerin sığındığı okulu vurdu. Saldırıya uğrayan okuldan ilk görüntüler geldi.
22.10.2023 Gündem
Nasuh Paşa Antlaşması Özeti Ve Önemi... Nasuh Paşa Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
Nasuh Paşa Antlaşması Özeti Ve Önemi... Nasuh Paşa Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... Osmanlı İmparatorluğunun uzun yıllar boyunca hüküm sürmesi sebebiyle o dönemlerde topraklarını genişletmek amacıyla çeşitli savaş içerisinde bulunma ve çeşitli antlaşmalar imzalamıştır. Bu bağlamda Nasuh Paşa Antlaşması Osmanlı ile Safevi Devleti arasında imzalanmıştır. 
12.09.2023 Eğitim
Otomobiller kafa kafaya çarpıştı! Ölü ve yaralılar var
Otomobiller kafa kafaya çarpıştı! Ölü ve yaralılar var Gaziantep'te iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 1'i ağır, 5 kişi yaralandı.
28.08.2023 Yaşam
Muğla Milas'ta  orman yangını çıktı! Belediye başkanı son durumu açıkladı
Muğla Milas'ta orman yangını çıktı! Belediye başkanı son durumu açıkladı Muğla'nın Milas ilçesinde otlukta çıkan yangın, ormana sıçradı. Ekipler, alevlere havadan ve karadan müdahale ediyor. Bölgede güvenlik önlemi alınırken yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor. CNN TÜRK canlı yayınına bağlanan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat yaptığı açıklamada, "Yangına yoğun şekilde müdahale ediliyor. Rüzgar yok şu anda, yetkililer kısa sürede kontrol altına alınabileceğini belirtti. Sitelerin etrafında gerekli tedbirler alındı. Burada bazı siteler boşaltılmış durumda, araç girişine çok fazla izin verilmiyor" dedi. Muğla'daki yangından sonra bir orman yangını haberi de Adana'dan geldi. Adana'nın Sarıçam ilçesinde çıkan orman yangınına ekipler havadan ve karadan müdahale etmeye başladı.
12.07.2023 Gündem
Bakan Soylu: 554 bin Suriyeli ülkesine gönüllü döndü
Bakan Soylu: 554 bin Suriyeli ülkesine gönüllü döndü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, canlı yayında gündeme dair soruları yanıtladı. Bakan Soylu, "554 bin Suriyeli ülkesine gönüllü döndü. Onurlu dönüş için çalışıyoruz. Türkiye’de şu anda 3 milyon 381 bin Suriyeli var. Azalıyor, daha da azalacak" ifadelerini kullandı.
25.05.2023 Gündem
Dünyanın en eski ve en eksiksiz İbranice İncil'i 38,1 milyon dolara satıldı
Dünyanın en eski ve en eksiksiz İbranice İncil'i 38,1 milyon dolara satıldı  Sotheby's Müzayede Evi, dünyanın en eski ve en eksiksiz İbranice İncil'inin 38,1 milyon dolarlık fiyata satıldığını duyurdu.
18.05.2023 Kültür Sanat
Dünyanın en eski ve en eksiksiz İbranice İncil'i 38,1 milyon dolara satıldı
Dünyanın en eski ve en eksiksiz İbranice İncil'i 38,1 milyon dolara satıldı Sotheby's Müzayede Evi, dünyanın en eski ve en eksiksiz İbranice İncil'inin 38,1 milyon dolarlık fiyata satıldığını duyurdu.
18.05.2023 Dünya
Binali Yıldırım'dan Batı'nın 14 Mayıs ilgisine tepki: İçişlerimize neden karışıyorlar, kim bu hakkı veriyor?
Binali Yıldırım'dan Batı'nın 14 Mayıs ilgisine tepki: İçişlerimize neden karışıyorlar, kim bu hakkı veriyor? AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, CNN Türk'te yayınlanan ve moderatörlüğünü Fulya Kalfa'nın yaptığı CNN Türk Masası programında gündeme ilişkin önemli konularla ilgili açıklamalarda bulundu. "Batı'nın 14 Mayıs ilgisinin sebebi çok açık" diyen Yıldırım "Onlara göre 14 Mayıs köprüden önce son çıkış. Erdoğan düşerse biz Ortadoğu'yu, Balkanları, Kafkasya'yı, Afrika'yı tekrar kuşatırız dolayısıyla da Türkiye bizim güdümümüze girer ve buradaki menfaatlerimize zarar gelmez. Batı bizim içişlerimize neden karışıyor? Kim bunlara o hakkı veriyor? Avucunu yalasınlar" ifadelerini kullandı.
6.05.2023 Gündem
MİT'ten PKK'nın para kasasına operasyon! Mehmet Yıldırım etkisiz hale getirildi
MİT'ten PKK'nın para kasasına operasyon! Mehmet Yıldırım etkisiz hale getirildi MİT tarafından düzenlenen operasyonla PKK/YPG'nin sözde Suriye Halep ve Tel Rıfat maliye sorumlusu 'Hamza Kobani' etkisiz hale getirildi.
19.03.2023 Gündem
Depremin Suriye'deki bilançosu: 5 bin 801 kişi yaşamını yitirdi
Depremin Suriye'deki bilançosu: 5 bin 801 kişi yaşamını yitirdi Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Suriye'de 5 bin 801 kişinin yaşamını yitirdiği bildirildi. Sivil savunma ekibi Beyaz Baretliler, yaptıkları paylaşımlarda enkaz bölgelerinde arama-kurtarma çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti.
18.02.2023 Dünya
Oscar ödüllü yönetmen acı haberi duyurdu: 13 akrabamı kaybettim!
Oscar ödüllü yönetmen acı haberi duyurdu: 13 akrabamı kaybettim! Türkiye'de 9 saat arayla meydana gelen depremler Suriye'de de büyük bir yıkıma yol açtı. Oscar ödüllü Suriyeli yönetmen depremde 13 aile üyesini kaybettiğini açıkladı.
13.02.2023 Dünya
Suriye Sağlık Bakanlığı: Hayatını kaybedenlerin sayısı 769’a yükseldi
Suriye Sağlık Bakanlığı: Hayatını kaybedenlerin sayısı 769’a yükseldi  Suriye Sağlık Bakanlığı bu sabah yaptığı açıklamada depremden etkilenen ve hükümetin kontrol ettiği bölgelerde ölü sayısının 769’a, yaralı sayısının ise 1448’e yükseldiğini açıkladı. 
7.02.2023 Dünya
Deprem Suriye'yi de vurdu: En az 230 kişi hayatını kaybetti
Deprem Suriye'yi de vurdu: En az 230 kişi hayatını kaybetti Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,4 büyüklüğündeki deprem, en az 10 şehirde hissedildi. İlk belirlemelere göre, depremin komşu Suriye'de en az 230 kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu.
6.02.2023 Gündem
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi Kahramanmaraş'ta sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan son açıklamaya göre depremler; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlırurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 2 bin 921'e yükseldi.
7.02.2023 Gündem
Her şey bir ısırıkla başladı! Sinek yüzünü tanımayacak hale getirdi
Her şey bir ısırıkla başladı! Sinek yüzünü tanımayacak hale getirdi Sinek ısırığı hayatını kabusa çevirdi. Zonguldak'ta yaşayan 48 yaşındaki Murat Terzi çalışmak için Antalya'ya gitti. Terzi, çalışmaya başladıktan 1 ay sonra çeşitli belirtilerle hastanenin yolunu tuttu. Yüzünde ve kollarında gün geçtikçe yaralar oluşan Terzi, hastanede hayatını alt üst eden gerçeği öğrendi. İşte haberin detayları...
4.02.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz 'yeter söz milletin' diyeli çok oldu, CHP bizi taklit ediyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz 'yeter söz milletin' diyeli çok oldu, CHP bizi taklit ediyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bilecik Toplu Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Yapımı süren Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Hızlı Tren Hattı'nı inşallah 2025 yılında bitiriyoruz" dedi. Erdoğan "Bu CHP çıkmış bizi taklit ediyor. 'Yeter söz milletindir.' Bay Kemal, bunu biz söyleyeli ne kadar oldu haberin yok mu?" ifadelerini kullandı.
27.01.2023 Gündem
Rusya'dan Türkiye ve Suriye açıklaması: Hazırlıklar yapılıyor
Rusya'dan Türkiye ve Suriye açıklaması: Hazırlıklar yapılıyor Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov düzenlediği basın toplantısında Türkiye ve Suriye Savunma Bakanlarının Rusya'nın aracılığıyla görüştüğünü hatırlatarak, "Şimdi de dışişleri bakanlarının bir araya geleceği görüşmenin hazırlıkları yapılıyor" dedi.
18.01.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Halep ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki halep haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.