Hakkı Köylü

Hakkı Köylü

Son dakika Hakkı Köylü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hakkı Köylü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hakkı Köylü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hakkı Köylü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hakkı köylü gelişmeleri de dahil olmak üzere 238 hakkı köylü haberi bulunmuştur. Tüm hakkı köylü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Soylu: Ey Amerika bırak şimdi Akıncıları, başına daha büyük bir bela geliyor, Kızılelma geliyor
Soylu: Ey Amerika bırak şimdi Akıncıları, başına daha büyük bir bela geliyor, Kızılelma geliyor İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Şimdi ne diyorlar, 'İHA'ları, SİHA'ları ortadan kaldıracağız, yok edeceğiz.' Sizin kralınız gelse bunu yapmaz, Amerikanız gelse bunu yapamaz. Dünyada hangi ülkedeki muhatabımla karşı karşıya kalırsam, 'Bizi şu Bayraktar'a götürür müsünüz, orayı görmek istiyoruz' diyorlar. Ey Amerika bırak şimdi Akıncıları, başına daha büyük bir bela geliyor, Kızılelma geliyor" dedi.
28.01.2023 Gündem
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: Geldiğimiz bu noktada bütün dünyanın umudu Türkiye oldu
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: Geldiğimiz bu noktada bütün dünyanın umudu Türkiye oldu Kastamonu’da konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “Geldiğimiz bu dönemde sadece mazlum ülkelerin, ihtiyaç sahibi ülkelerin umuduyuz? Geldiğimiz bu noktada bütün dünyanın umudu Türkiye oldu” dedi.
13.09.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: 10 milyon 800 bin lira tasarruf sağlayacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: 10 milyon 800 bin lira tasarruf sağlayacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bartın-Kurucaşile yolu açılış töreninde konuştu. Erdoğan, 'Toplamda 10 milyon 800 bin lira tasarruf sağlayacak. 2023 hedeflerimizde 2053 ve 2073 vizyonlarımızda ulaşıma büyük önem veriyoruz.' dedi.
14.07.2021 Siyaset
Avukata yeşil pasaport komisyonda kabul edildi!
Avukata yeşil pasaport komisyonda kabul edildi! TBMM Adalet Komisyonu 15 yıl kıdemi bulunan avukatlara yeşil pasaport hakkı tanıyan yargı paketinin birinci maddesini kabul etti.
7.10.2019 Siyaset
Meclis'te 'Yargı paketi' görüşmeleri başladı
Meclis'te 'Yargı paketi' görüşmeleri başladı Yargı Reformu Strateji Belgesi'nin ilk paketinin görüşmelerine, TBMM Adalet Komisyonu'nda başlandı.
2.10.2019 Gündem
Yargı alanında düzenlemeler içeren teklif komisyonda kabul edildi!
Yargı alanında düzenlemeler içeren teklif komisyonda kabul edildi! Adli ve idari yargı hakim adaylığı mülakatına katılabilmek için yazılı sınavda 100 üzerinden en az 70 puan alma şartı aranacak; hakim ve savcı adaylığı süresi iki yıl, avukatlık mesleğinden adaylığa alınanlar için bu süre bir yıl olacak. Kanun teklifi komisyondan geçti.
15.02.2019 Siyaset
Adalet Komisyonu Başkanı Hakkı Köylü kalp krizi geçirdi
Adalet Komisyonu Başkanı Hakkı Köylü kalp krizi geçirdi TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü, kalp krizi geçirdi.
29.07.2018 Gündem
Resmi Gazete'de yayımlandı! İşte yeni görevleri...
Resmi Gazete'de yayımlandı! İşte yeni görevleri... TBMM Başkanlık Divanı üyelikleri için yapılan seçime dair karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Genel Kurulun 16 Temmuz tarihli 6. birleşiminde yapılan seçim sonucunda, Anayasa Komisyonu Başkanlığına AK Parti'den Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, Başkanvekilliğine Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Sözcülüğe Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, Katipliğe Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz getirildi.
19.07.2018 Siyaset
Eski bakanların yeni görevleri bu hafta belli oluyor
Eski bakanların yeni görevleri bu hafta belli oluyor Meclis'te bu hafta, OHAL sonrası dönem gündemde olacak. Olağanüstü hal uygulamasının kaldırılmasının ardından, terörle mücadelede aksaklık yaşanmaması için hazırlanan yasa teklifinin, Meclis'e sunulması bekleniyor. Hafta başında komisyon üyeleri ve başkanları netleşecek. Önceki dönem bakanlık yapan, pek çok AK Partili isim, yeni dönemde komisyon başkanı olarak görev yapacak.
16.07.2018 Siyaset
Meclis Başkanı belli oldu
Meclis Başkanı belli oldu TBMM Genel Kurulu'nda yapılan üçüncü tur oylamada, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, 335 oy alarak TBMM Başkanı seçildi. Genel Kurul'daki üçüncü tur oylamaya 584 milletvekili katıldı. Teşekkür konuşmasında Yıldırım, yeni sisteme göre yasama faaliyetlerinin önemli olacağını belirterek, "Yeni dönem Meclisi yapılan anayasa değişikliği doğrultusunda uzlaşma kültürünü daha da geliştirme imkanına sahip olmuştur" dedi. Yeni sistemde yürütmenin TBMM'ye tasarı gönderme yetkisi bulunmadığına dikkat çeken Yıldırım, "Kanun yapma yetkisi tamamen Meclise ait olacaktır. Bu durum yasama organını çok daha önemli hale getirecektir" diye konuştu.
12.07.2018 Siyaset
Tarihi gün! Yeni sistem resmen başladı
Tarihi gün! Yeni sistem resmen başladı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TBMM Genel Kurulunda yemin etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Meclis'teki yeminiyle birlikte, parlamenter sistem sona erdi, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi resmen başladı. Gazetecilerin "Size nasıl hitap edelim? Cumhurbaşkanı mı? Başkan mı" sorusuna ise "Başkan diyebilirsiniz" diye yanıt verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yemin töreninin ardından Anıtkabir'i ziyaret etti. Anıtkabir özel defterine 'Ülkemizi büyütmeye, devletimizi yüceltmeye devam edeceğimize söz veriyoruz' diye yazdı.
9.07.2018 Gündem
Milletvekilleri TBMM'de yemin ediyor!
Milletvekilleri TBMM'de yemin ediyor! 24 Haziran seçimlerinin ardından Meclis, milletvekillerinin yemin töreni için toplandı. İYİ Parti Milletvekili Durmuş Yılmaz, en yaşlı milletvekili sıfatıyla geçici olarak Meclis'e başkanlık ediyor. TBMM'nin ilk oturumu Yılmaz'ın konuşması ile açıldı.Yılmaz konuşmasının ardından yemin eden ilk isim oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da yemin töreni için Meclis'e geldi.Milletvekili sayısının 550'den 600'e çıkması nedeniyle bazı milletvekillerinin ayakta kaldığı, bazılarının da komisyon sıralarına oturduğu görüldü.
7.07.2018 Siyaset
Milletvekilleri yarın yemin edecek
Milletvekilleri yarın yemin edecek 27. Dönem Parlamentosu, milletvekillerinin ant içme töreni için yarın saat 14.00'te toplanacak.
6.07.2018 Siyaset
Meclis açılışı için alternatifli hazırlık
Meclis açılışı için alternatifli hazırlık TBMM Başkanlığı’nın, açılışı yapma konusundaki ısrarı üzerine Baykal’dan sağlık raporu istediği ortaya çıktı. Raporun henüz gelmemesi nedeniyle Meclis yönetimi alternatifli hazırlık yaptı.
6.07.2018 Siyaset
AK Parti'de 145 yeni isim Meclis'e girdi
AK Parti'de 145 yeni isim Meclis'e girdi 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin kesin olmayan sonuçlarına göre 295 milletvekili kazanan AK Parti'de 145 yeni isim Meclis'e girdi.
26.06.2018 Siyaset
"FETÖ elebaşının iadesi 5 yılı bulabilir"
"FETÖ elebaşının iadesi 5 yılı bulabilir" TBMM Adalet Komisyonu üyesi, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in Türkiye'ye iadesinin 5 yıl ile 10 yıl arasında bir süreyi bulabileceğini söyledi...
29.09.2021 Gündem
Bekir Bozdağ, ABD'ye "yeni delillerle" gidiyor
Bekir Bozdağ, ABD'ye "yeni delillerle" gidiyor Adalet Bakanı Bozdağ'ın, FETÖ elebaşı Gülen'in iadesi için görüşmelerde bulunacağı ABD'de yeni deliller sunacağı öğrenildi. Bozdağ'a ABD ziyaretinde 3 vekil de eşlik edecek
29.09.2021 Gündem
3 dönemliklerden seçilemeyen tek isim
3 dönemliklerden seçilemeyen tek isim AK Parti'de 3 dönem kuralına takıldığı için 7 Haziran Milletvekili Genel Seçimi'nde aday gösterilmeyen 70 AK Partili'den 23'ü, 1 Kasım Genel Seçimi'nde milletvekili oldu...
29.09.2021 Gündem
1 Kasım'da 7 Haziran’ın galibi 36 vekil seçilemedi
1 Kasım'da 7 Haziran’ın galibi 36 vekil seçilemedi Dört partili yeni Meclis’e Ak Parti 118, CHP ise 7 vekil sokabildi. 7 Haziran seçimlerinde milletvekili olan 36 isim yeni Meclis’te yer alamazken 98 olan kadın vekil sayısı da 76’ya düştü...
29.09.2021 Gündem
5 ayda 4 milyon oy
5 ayda 4 milyon oy Ak Parti, “fetret dönemi” olarak nitelendirdiği 5 aylık süreçte 4 milyon oy kazandı.
29.09.2021 Gündem
Adaylar değişti, zafer geldi...
Adaylar değişti, zafer geldi... Kritik illerde yaşanan rekabetin perde arkası...
29.09.2021 Gündem
Adayları değiştirdi oylarını patlattı!
Adayları değiştirdi oylarını patlattı! AK Parti, 7 Haziran’dan sonra aday değiştirdiği illerin neredeyse tamamında oylarını büyük oranda artırdı.
29.09.2021 Gündem
Üç dönemlikler yeniden mecliste!
Üç dönemlikler yeniden mecliste! AK Parti'nin 12 Eylül'de gerçekleştirdiği kongrede, 3 dönem kuralıyla ilgili yapılan tüzük değişikliğinin ardından, 7 Haziran'daki genel seçimde aday gösterilmeyen 70 isimden 24'ü yeniden aday listelerine alınmıştı. Bunlardan 23'ü yeniden milletvekili seçildi.
29.09.2021 Gündem
1 Kasım 2015 seçimleri 26.Dönem milletvekilleri tam liste!
1 Kasım 2015 seçimleri 26.Dönem milletvekilleri tam liste! AK Parti, CHP, MHP ve HDP'nin il il milletvekili listeleri belli oldu. AK Parti, CHP, HDP, MHP milletvekili adaylarının hangileri milletvekili olmayı başardı?
29.09.2021 Gündem
Son gün listeye konuldular
Son gün listeye konuldular AK Parti’nin milletvekili adayları arasında yer alan Ali Babacan, Cemil Çiçek, Hakkı Köylü gibi isimlere, son gün telefonla aranarak listeye konuldukları söylenmiş...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hakkı Köylü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hakkı köylü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.