Hakan Yıldırım

Hakan Yıldırım

Son dakika Hakan Yıldırım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hakan Yıldırım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hakan Yıldırım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hakan Yıldırım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hakan yıldırım gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.831 hakan yıldırım haberi bulunmuştur. Tüm hakan yıldırım haberleri aşağıda listelenmiştir.
İran- İsrail gerilimi altın fiyatlarını etkileyecek mi? Uzmanlar altın yatırımcılarını uyardı! Yeni zirveler görmek mümkün
İran- İsrail gerilimi altın fiyatlarını etkileyecek mi? Uzmanlar altın yatırımcılarını uyardı! Yeni zirveler görmek mümkün İran’ın İsrail’e yaptığı misilleme jeopolitik anlamda belirsizliklerin artmasına neden olurken piyasaların nasıl bir fiyatlama içerisine gireceği merak konusu haline geldi. Finans Uzmanı Doç. Dr. Hakan Yıldırım, altında yeni zirvelerin oluşabileceğini belirtti.
17.04.2024 Ekonomi
Sahte diş doktoru skandalı! Hastaya kızdı dişlerini çekti ilaç yazdı, şok eden olay
Sahte diş doktoru skandalı! Hastaya kızdı dişlerini çekti ilaç yazdı, şok eden olay Ağrısı nedeniyle dişçiye giden Hakan Yıldırım’ın 4 dişi çekildi. Dişleri, klinikte çalışan temizlikçi Cemal Şenaslan’ın çektiğini ortaya çıktı. Açılan davada Şenaslan, ‘diploması olmadığı halde diş hekimliğine ilişkin hasta tedavi etme’ suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
27.11.2023 Gündem
Cannes'da Selin Yeninci rüzgarı esti!
Cannes'da Selin Yeninci rüzgarı esti! Türk Sineması'nın bu sene Cannes'da kırmızı halıdaki temsilcisi Selin Yeninci oldu. Cannes Film Festivali'nin resmi bölümünde gösterimi yapılan Türk filmi 'Kurak Günler' için Cannes'a giden oyuncu, kırmızı halıda boy gösterdi.
24.05.2022 Magazin
Ucuz kredi müjdesi! Kamu bankaları da paylaştı ve belli oldu! 0,89 ve 0,99 faizli konut kredisi detayları...
Ucuz kredi müjdesi! Kamu bankaları da paylaştı ve belli oldu! 0,89 ve 0,99 faizli konut kredisi detayları... Konut kredisi müjdesi! Ev sahibi olmak isteyen herkesi ilgilendiriyor. Yüzde 0,99 ve 0,89 faiz oranları ile konut kredisi sağlanacak. Ev almak isteyen kişiler 'İlk Evim Konut Finansman Paketi' ile 'Genişletilmiş Konut Finansman Paketi'nin detaylarını araştırmaya başladı. Ayrıntılar ortaya çıkarken, kamu bankaları da banka personeli ile kredi ürünlerinin nasıl kullandırılacağına ilişkin detayları paylaştı. Hisseli sahipliklere ilişkin de bilgi aktarıldı. Vatandaşların en çok merak ettiği, 'konut kredisi kampanyaları cebe nasıl yansıyacak' sorusu da yanıt buldu. Çekilecek kredi miktarına göre aylık ve toplam geri ödeme hesabı yapıldı. 0.89 ve 0.99 faiz oranları ile 10 yıl vadede kredi tutarına göre aylık taksit ve toplam ödeme ne kadar olacak? İşte yeni konut kredisi rehberi...
12.05.2022 Ekonomi
Hande Erçel hayranlarını korkuttu
Hande Erçel hayranlarını korkuttu 'Sen Çal Kapımı' adlı dizide 'Eda' karakterine hayat veren Hande Erçel, paylaştığı son paylaşımıyla sevenlerini korkuttu. Boyunluk taktığı fotoğrafı paylaşan oyuncu, hayranlarından gelen mesajlar üzerine sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi.
27.01.2021 Magazin
Erdoğan’ın ameliyata geç girmesi, kumpası bozdu
Erdoğan’ın ameliyata geç girmesi, kumpası bozdu MİT Müsteşarı Hakan Fidan dahil 5 MİT görevlisinin 7 Şubat 2012’de ifadeye çağrılmasına ilişkin FETÖ kumpasında soruşturma tamamladı. MİT görevlilerinin ifadeye çağrıldığı saatin dönemin Başbakanı Erdoğan’ın ameliyat saatine denk getirildiği, Erdoğan ameliyata geç girince kumpasın bozulduğu belirtildi.
15.02.2020 Gündem
Altın kadın Gülşen!
Altın kadın Gülşen! Gülşen, 2020’yi Kıbrıs’ta karşıladı. Viva Hotel’deki konserinde Hakan Yıldırım imzalı altın rengindeki bir elbise giyen şarkıcı, yaklaşık iki saat sahnede kaldı.
2.01.2020 Magazin
Türkiye'nin ilk rüzgar türbin fabrikası Kasım sonunda üretime hazır
Türkiye'nin ilk rüzgar türbin fabrikası Kasım sonunda üretime hazır Türkiye Rüzgar Enerjisi Kongresinde (TÜREK) konuşan Siemens Gamesa Yenilenebilir Enerji CEO'su Ebru Çiçekliyurt, Türkiye'nin ilk ve tek rüzgar türbin fabrikasının Kasım sonunda üretime hazır hale geleceğini belirtti.
6.11.2019 Ekonomi
Gülşen valeye para vermeyi unutunca...
Gülşen valeye para vermeyi unutunca... Şarkıcı Gülşen ile aranjör eşi Ozan Çolakoğlu, önceki gün Nişantaşı'daydı. Moda tasarımcısı Hakan Yıldırım'ın ofisinden çıkan Gülşen, sahne için kıyafet baktığını söyledi.
25.08.2019 Magazin
Dilan Çiçek Deniz'in süpürgeli fotoğrafı olay oldu!
Dilan Çiçek Deniz'in süpürgeli fotoğrafı olay oldu! Cannes Film Festivali’ne davetli olarak katılan oyuncu Dilan Çiçek Deniz, 5.5 milyon liralık takıları ve Hakan Yıldırım imzalı kostümüyle ünlü otel Martinez’de objektif karşısına geçti.
23.05.2019 Magazin
Burcu Esmersoy yeşilde karar kıldı
Burcu Esmersoy yeşilde karar kıldı Burcu Esmersoy (42), sunuculuğunu yaptığı ‘Futbolun Süperleri Ödül Töreni’ne şıklığıyla damga vurdu.
4.05.2019 Magazin
Didem Soydan kimdir?
Didem Soydan kimdir? Didem Soydan Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Paylaştığı fotoğraflarıyla oldukça konuşulan Didem Soydan'ın hayatı hakkındaki bilgiler de merak ediliyor. İşte Didem Soydan kimdir? Sorusunun yanıtı...
22.11.2018 Gündem
Siemens’ten yerli jeneratör atağı
Siemens’ten yerli jeneratör atağı Global rüzgar enerjisi ekipmanları üreticisi Siemens Gamesa Renewable Energy, Yamaçtepe Rüzgar Enerjisi Projesi’nde Türk jeneratör üreticisi EMS Electronics ile yüzde 55 yerlilikle jeneratör üretti.
21.06.2018 Ekonomi
Açılış bahane parti şahane
Açılış bahane parti şahane Sanat ve cemiyet hayatının ünlü isimleri, Ukiyo Lounge & Bar’da düzenlenen partide bir araya geldi.
21.06.2018 Magazin
Motosiklet kulübü başkanı yaşam mücadelesi veriyor
Motosiklet kulübü başkanı yaşam mücadelesi veriyor Kayseri’de 4 gün önce geçirdiği kazada ağır yaralanan Anatolian Soldiers Motosiklet Kulübü Başkanı Hakan Yıldırım (34), hastanede yaşam mücadelesi veriyor.
30.05.2018 Yaşam
Motosiklet kulübünün başkanı yaşam mücadelesi veriyor
Motosiklet kulübünün başkanı yaşam mücadelesi veriyor KAYSERİ’de 4 gün önce geçirdiği kazada ağır yaralanan Anatolian Soldiers Motosiklet Kulübü Başkanı Hakan Yıldırım (34), hastanede yaşam mücadelesi veriyor.
30.05.2018 Yaşam
Pamuk şeker!
Pamuk şeker! SERENAY Sarıkaya, sinemanın kalbinin attğı 71. Uluslararası Cannes Film Festivali’ne Magnum Türkiye’nin onur konuğu olarak katıldı.
11.05.2018 Magazin
Sahaya döndü!
Sahaya döndü! Benjamin Harvey ile evliliğini geçen ay bitiren Hande Ataizi önceki akşam katıldığı davette tüm bakışları üzerine topladı.
27.04.2018 Magazin
İşte düşen özel jetteki Mina’nın yedi arkadaşı
İşte düşen özel jetteki Mina’nın yedi arkadaşı Mina Başaran, geçen yıl nişanlandığı Murat Gezer (yanda) ile 14 Nisan’da Çırağan Sarayı’nda evlenecekti. Genç çiftin düğün davetiyeleri bile hazırdı.
11.03.2018 Gündem
Jetteki herkes kadındı yanarak çakıldı
Jetteki herkes kadındı yanarak çakıldı Birleşik Arap Emirlikleri’nden Türkiye’ye gelen ve içinde iki pilot dahil 11 Türk kadınının bulunduğu Başaran Holding’in özel jeti Tahran’ın güneyinde dağlık bölgeye düştü.
12.03.2018 Gündem
FETÖ’nün MİT’teki kumpas köstebeği ortaya çıktı
FETÖ’nün MİT’teki kumpas köstebeği ortaya çıktı 7 Şubat MİT kumpası planlayıcılarından FETÖ savcısı Sadrettin Sarıkaya’nın teşkilattaki köstebeği, şube müdürlüğü yapan Aykut Akbulut çıktı. İkilinin 117 telefon görüşmesi saptandı.
7.02.2018 Gündem
Gülşen'le çok fena dalga geçtiler!
Gülşen'le çok fena dalga geçtiler! Gülşen, Uludağ’daki Karinna Otel’de düzenlenen kış festivali ‘Selfy Whitefest’ için önceki akşam sahneye çıktı.
17.01.2018 Magazin
Yaşlanma korkum  yok
Yaşlanma korkum yok Çağla Şıkel (38), önceki gün katıldığı bir davette Hakan Yıldırım imzalı elbisesiyle göz doldurdu.
18.12.2017 Magazin
Cumbul’un caz rüzgarı
Cumbul’un caz rüzgarı Başarılı oyuncu Meltem Cumbul’un (47) Off Gümüşlük konserleri devam ediyor.
23.08.2017 Magazin
Dünya rekoru
Dünya rekoru Enerji Bakanı Berat Albayrak, “Rüzgarda şu anda kilovaatsaat başına 10.3 dolar/cent olan alım 3.48’e düşerek bir dünya rekoru kırıldı” dedi
3.08.2017 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Hakan Yıldırım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hakan yıldırım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.