Hakan Taşıyan

Hakan Taşıyan

Son dakika Hakan Taşıyan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hakan Taşıyan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hakan Taşıyan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hakan Taşıyan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hakan taşıyan gelişmeleri de dahil olmak üzere 662 hakan taşıyan haberi bulunmuştur. Tüm hakan taşıyan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hakan Taşıyan'dan yeni haber var! Organ nakilleriyle ölümden dönmüştü
Hakan Taşıyan'dan yeni haber var! Organ nakilleriyle ölümden dönmüştü .Arabesk sanatçısı Hakan Taşıyan, Mart 2021'de karaciğer ve böbrek nakli olmuş, hastanede yedi ay süren tedavinin ardından taburcu edilmişti. Uzun süredir ortalarda görünmeyen şarkıcı, film galasında kameraların karşısına geçti. Hakan Taşıyan, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
6.04.2024 Magazin
Boğaz'da Hakan Altun rüzgarı!
Boğaz'da Hakan Altun rüzgarı! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production organizasyonu ile gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri önceki akşam Hakan Altun’u ağırladı.
26.06.2022 Televizyon
Şarkılar Bizi Söyler 48. bölüm fragmanı yayında!
Şarkılar Bizi Söyler 48. bölüm fragmanı yayında! Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki bölümünde "Arabesk" gecesi yaşanacak. Programın bu haftaki konukları ise Hakan Taşıyan, Işın Karaca ve Ersin Korkut oluyor.
11.05.2022 Televizyon
Yeliz Yeşilmen hakkında şaşırtan iddia!
Yeliz Yeşilmen hakkında şaşırtan iddia! Yeliz Yeşilmen ile eşi Ali Uğur Akbaş hakkında flaş gelişme...
17.04.2022 Magazin
Hakan Taşıyan en büyük pişmanlığını açıkladı!
Hakan Taşıyan en büyük pişmanlığını açıkladı! Karaciğer ve böbrek nakli olarak tekrar hayata dönen Hakan Taşıyan, en büyük pişmanlığının 'mesleği' olduğunu söyledi. Usta şarkıcı, “Engebeli bir yolculuğum oldu, zor şartlarda çalıştım. Keşke zamanım o ortamlarda geçmeseydi. Keşke böyle bir hayatım olmasaydı, mesleğim beni sağlığımdan etti. Oysa ben bir hukukçu olmak isterdim” dedi.
17.04.2022 Magazin
Oryantal Didem Kınalı'dan 'Seksi görünüyorsun' yorumuna müdahale!
Oryantal Didem Kınalı'dan 'Seksi görünüyorsun' yorumuna müdahale! Yeniden 'İbo Show'da sahne almaya başlayan oryantal Didem Kınalı, Söylemezsem Olmaz programına katıldı. Seren Serengil "Oryantal kıyafeti giymiyor ama çok seksi görünüyor" deyince Didem Kınalı hemen müdahale etti.
4.03.2022 Magazin
Hakan Taşıyan: Yeni bir hayata başladım
Hakan Taşıyan: Yeni bir hayata başladım Geçirdiği ameliyatların ardından sağlığına kavuşan ve "Yeni bir hayata başladım" diyen Hakan Taşıyan, Yıldız Tilbe'ye ait olan şarkıya klip çekmek için harekete geçti. Önceki gün görüntülenen sanatçı, "Kimseye kırgınlığım, küskünlüğüm yok. Kendi yağımızda kavrulduk. Çok şükür ayaktayım" ifadelerini kullandı.
4.03.2022 Magazin
İbo Show ne zaman başlıyor 2022? İbo Show yeni bölüm ne zaman, hangi gün?
İbo Show ne zaman başlıyor 2022? İbo Show yeni bölüm ne zaman, hangi gün? 'İbo Show' ekranlara geri dönüyor. Star TV'de izleyici karşısına çıkan ‘İbo Show’un, yeni sezonu başlıyor. Yeni sezonun ilk konukları; Necati Şaşmaz, Hakan Taşıyan, Yiğit Mahzuni, Melek Mosso, Şafak Sezer ve özel danslarıyla Oryantal Didem olacak. Peki, İbo Show yeni bölüm ne zaman, hangi gün?
12.02.2022 Televizyon
Hakan Taşıyan kötü günleri geride bıraktı! 'Güz Gülleri' ile geri döndü
Hakan Taşıyan kötü günleri geride bıraktı! 'Güz Gülleri' ile geri döndü Hakan Taşıyan, geçtiğimiz aylarda karaciğer ve böbrek rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Sevenlerini korkutan ünlü şarkıcı, ameliyatlarının ardından sağlığına kavuştu. 48 yaşındaki Taşıyan, uzun süre sonra ortaya çıktı ve 'Güz Gülleri' isimli şarkıyı seslendirdi.
7.12.2021 Magazin
Hakan Taşıyan'ın son durumuyla ilgili Bakan Koca'dan açıklama
Hakan Taşıyan'ın son durumuyla ilgili Bakan Koca'dan açıklama Uzun süredir hastanede tedavi gören Hakan Taşıyan'ın son durumuyla ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan açıklama geldi.
21.05.2021 Gündem
Hakan Taşıyan'dan güzel haber!
Hakan Taşıyan'dan güzel haber! Usta sanatçı Hakan Taşıyan'dan haber var. Ankara Şehir Hastanesi'nde yaklaşık 4 aydır tedavi gören Hakan Taşıyan'a bugün böbrek nakli yapılacak.
9.03.2021 Magazin
Hakan Taşıyan'ın sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama!
Hakan Taşıyan'ın sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama! Ankara Şehir Hastanesi'nde yaklaşık dört aydır tedavi gören şarkıcı Hakan Taşıyan'ın (48) böbrek ve karaciğer nakline ihtiyacı olduğu açıklanmıştı. Perşembe günü karaciğer nakli olan Taşıyan'ın sağlık durumuyla ilgili yeni açıklama geldi.
7.03.2021 Magazin
Hakan Taşıyan ile ilgili son dakika açıklaması
Hakan Taşıyan ile ilgili son dakika açıklaması Ankara Şehir Hastanesi'nde yaklaşık 4 aydır tedavi gören şarkıcı Hakan Taşıyan'a (48) karaciğer nakli yapıldı. Sağlık durumu iyi olan Taşıyan'a, bir kaç gün içinde kızkardeşinin böbreğinin nakledileceği belirtildi.
5.03.2021 Magazin
Hakan Taşıyan ile ilgili yeni gelişme!
Hakan Taşıyan ile ilgili yeni gelişme! Hakan Taşıyan'ın sağlık durumu ile ilgili yeni bir açıklama yapıldı. Uzun süredir sağlık sorunları ile gündemde olan ünlü sanatçının son durumu umut verici.
4.03.2021 Magazin
Hakan Taşıyan için donör aranıyor!
Hakan Taşıyan için donör aranıyor! Hakan Taşıyan,sağlığına kavuşabilmek için karaciğer nakli bekliyor. Taşıyan'ın arkadaşı Hakan Yılmaz, son durum hakkında bilgi verdi.
21.01.2022 Magazin
Hakan Taşıyan'dan üzen haber! Son durumu...
Hakan Taşıyan'dan üzen haber! Son durumu... Hakan Taşıyan'ın sağlık durumu ile ilgili yeni bir açıklama yapıldı. Bir süredir tedavi gören ünlü sanatçıdan sevenlerini üzen haber geldi.
1.03.2021 Magazin
Ünlü sanatçı Hakan Taşıyan'dan kötü haber!
Ünlü sanatçı Hakan Taşıyan'dan kötü haber! Yaklaşık 4 aydır hastanede tedavi gören Ünlü şarkıcı Hakan Taşıyan'ın sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Taşıyan'ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, acil olarak karaciğer ve böbrek nakli olması gerektiği belirtildi.
26.02.2021 Magazin
Hakan Taşıyan'a organ nakli yapılacak
Hakan Taşıyan'a organ nakli yapılacak Arabesk müziğin ünlü isimlerinden Hakan Taşıyan, karaciğer ve böbrek nakli için ameliyat masasına yatmaya hazırlanıyor.
11.12.2020 Magazin
Hakan Taşıyan'dan iyi haber geldi
Hakan Taşıyan'dan iyi haber geldi Arabesk müziğin efsane ismi Hakan Taşıyan'dan güzel haber geldi. Ünlü sanatçının tedavisine başlandı.
21.10.2020 Magazin
Hakan Taşıyan hastaneye kaldırıldı!
Hakan Taşıyan hastaneye kaldırıldı! Arabesk müziğinin sevilen ismi 47 yaşındaki Hakan Taşıyan rahatsızlanarak, hastaneye kaldırıldı. Karaciğer ve böbrek yetmezliği olduğu öğrenilen Taşıyan, tedavisinin ardından evine gönderildi.
20.10.2020 Yaşam
Dilber Ay'a son görev!
Dilber Ay'a son görev! Geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden sanatçı Dilber Ay'ın (63) cenazesi Ankara'dan alınarak Düzce'deki evine getirildi. Kılınan cenaze namazının ardından ünlü ismin naaşı Düzce Şehir Mezarlığı'na defnedildi.
30.04.2019 Magazin
Hakan Taşıyan: Yıldız Tilbe'ye yakıştırmadım
Hakan Taşıyan: Yıldız Tilbe'ye yakıştırmadım Arabesk müziğin güçlü isimlerinden Hakan Taşıyan, Kanal D'deki '2. Sayfa' programına konuk oldu ve olay yaratacak açıklamalarda bulundu. İşte Taşıyan'ın açıklamalarından öne çıkanlar...
15.01.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hakan Taşıyan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hakan taşıyan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.