Hailey Baldwin

Hailey Baldwin

Son dakika Hailey Baldwin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hailey Baldwin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hailey Baldwin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hailey Baldwin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hailey baldwin gelişmeleri de dahil olmak üzere 127 hailey baldwin haberi bulunmuştur. Tüm hailey baldwin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Selena Gomez yüzündeki değişimle gündem oldu
Selena Gomez yüzündeki değişimle gündem oldu Dünyaca ünlü şarkıcı Selena Gomez, son görüntüsüyle gündem oldu. Yüzündeki değişimle dikkat çeken şarkıcıya "Resmen 10 yaş yaşlanmış" yorumları geldi.
28.11.2023 Magazin
Justin Bieber evlilik yıl dönümünü romantik sözlerle kutladı! “En değerli olana, sevgilime”
Justin Bieber evlilik yıl dönümünü romantik sözlerle kutladı! “En değerli olana, sevgilime” Aşkları ilk duyulduğunda herkes ilişkilerine ömür biçmişti, Justin Bieber ile Hailey Baldwin çifti ilişkilerinde 5 yılı geride bıraktı. Justin, “En değerli olana, sevgilime” yazarken, Hailey Bieber ise "5" yazıp bir kalp emojisi koydu.
15.09.2023 Magazin
Eşi Hailey Bieber'ın yanında görüntülenen Justin Bieber'a kıyafet tepkisi: 'Utanmıyor musun?'
Eşi Hailey Bieber'ın yanında görüntülenen Justin Bieber'a kıyafet tepkisi: 'Utanmıyor musun?' Hollywood'un en gözde çiftlerinden Justin Bieber ile Hailey Baldwin Bieber, geçtiğimiz gün bir etkinlik için New York sokaklarında boy gösterdi.
31.08.2023 Magazin
Selena Gomez'den flaş hamle! Zayn Malik’i sildi
Selena Gomez'den flaş hamle! Zayn Malik’i sildi Selena Gomez dendiğinde akla ilk Justin Bieber ile yaşadığı aşk geliyor. İkisi de çocuk denecek yaşta şöhret olan Gomez ve Bieber yıllarca sevgili kalmış, yollarını ayırdıktan sonra Justin’in Hailey Baldwin’le yaptığı evlilik ve yaşanan kıskançlık kavgaları yüzünden adları yan yana anılmaya devam etmişti.
27.06.2023 Magazin
Hailey Bieber'dan yeni paylaşım: Hayatımın en iyi yazını geçirmek üzereyim!
Hailey Bieber'dan yeni paylaşım: Hayatımın en iyi yazını geçirmek üzereyim! Kolombiyalı popçu Justin Bieber (29) ile ABD'li model Hailey Baldwin (26), 2018 yılında sürpriz şekilde dünyaevine girmişti. Hailey Bieber, Kanadalı şarkıcı Justin Bieber ile evliliğiyle sık sık gündeme geliyor. Ünlü model, son olarak tatile çıktı. Bikinisi ve beyaz tişörtüyle pozlar veren Bieber, keyfinin yerinde olduğu mesajını verdi.
30.05.2023 Künye
Hailey Bieber'dan çocuk yanıtı! 'Düşünüyorum ama korkuyorum'
Hailey Bieber'dan çocuk yanıtı! 'Düşünüyorum ama korkuyorum' Justin Bieber ile ABD'li model Hailey Baldwin, 2018 yılında sürpriz şekilde evlenmişlerdi. Hailey Bieber, Kanadalı şarkıcı Justin Bieber ile evliliğiyle sık sık gündeme geliyor. Ünlü model, son olarak çocuk sorularına yanıt verdi.
16.05.2023 Magazin
Hailey Bieber süper minisiyle poz verdi! 'Arkamdan konuşun pozu'
Hailey Bieber süper minisiyle poz verdi! 'Arkamdan konuşun pozu' 5 yıl önce evlenen Justin Bieber ve Hailey Baldwin çiftinin evliliğinde kara bulutlar dolaştığı iddia ediliyordu. Günlerdir magazin gündeminden düşmeyen ünlü çift dedikoduya fotoğraflı yanıt vermişti. Dünyaca ünlü model Hailey Bieber son zamanlarda hakkında çıkan haberlere mini elbiseli pozlarıyla yanıt verdi.
16.03.2023 Magazin
Metin Şen ve 23 yıllık eşi Aslı Şen boşandı!
Metin Şen ve 23 yıllık eşi Aslı Şen boşandı! Bir süredir ayrılık haberleriyle gündeme gelen Aslı Şen ve Metin Şen 23 yıllık evliliklerini bugün bitirdi. Ünlü çift, boşandıklarını bir basın açıklamasıyla duyurdu.
14.03.2023 Magazin
Justin Bieber ve Hailey Baldwin ayrıldı mı? Fotoğraflı yanıt...
Justin Bieber ve Hailey Baldwin ayrıldı mı? Fotoğraflı yanıt... 5 yıl önce evlenen Justin Bieber ve Hailey Baldwin çiftinin evliliğinde kara bulutlar dolaştığı iddia ediliyordu. Günlerdir magazin gündeminden düşmeyen ünlü çift dedikoduya fotoğraflı yanıt verdi.
13.03.2023 Magazin
Justin Bieber ve Hailey Baldwin ayrıldı mı?
Justin Bieber ve Hailey Baldwin ayrıldı mı? Hailey Bieber ve Selena Gomez kavgasının etkileri sürüyor. Hailey'in yaptıklarını kaba bulanlar ,eşi Justin Bieber konserinde ünlü modele küfürler yağdırdılar. İki genç yıldızın kavgaları, aşkları, isyanları sosyal medyaya yansıyor. Şimdi de herkesi şaşırtacak bir iddia ortaya atıldı. Justin Bieber ve Hailey Bieber ayrıldı mı? İşte sebebi...
10.03.2023 Magazin
Justin Bieber, Ramsay Hunt sendromuna yakalanmıştı! Turnesini iptal etti
Justin Bieber, Ramsay Hunt sendromuna yakalanmıştı! Turnesini iptal etti Geçtiğimiz haziran ayında Ramsay Hunt sendromu teşhisi konulan ve sosyal medyada yayınladığı video ile hastalığını anlatan Kanadalı şarkıcı Justin Bieber, sağlık sorunları nedeniyle dünya turnesine devam etmeyeceğini açıkladı.
2.03.2023 Magazin
Selena Gomez sessizliğini bozdu! Hailey Bieber ile pozu...
Selena Gomez sessizliğini bozdu! Hailey Bieber ile pozu... Model Hailey Baldwin Bieber, Selena Gomez ile uzun yıllar aşk yaşayan şarkıcı Justin Bieber'ın meslektaşından ayrılmasından kısa bir süre sonra Kanadalı ünlü isim ile sürpriz bir şekilde nikah masasına oturmuştu. Aralarının bozuk olduğu düşünülen Hailey ve Selena, geçtiğimiz günlerde katıldıkları bir davette samimi şekilde poz vererek, hayranlarını şaşırtmıştı. Selena Gomez, yeni röportajında ilk kez bu fotoğraf hakkında konuştu.
3.11.2022 Magazin
Hailey Baldwin Bieber son haliyle şaşırttı! "Kırmızı seni çarpıcı yapıyor"
Hailey Baldwin Bieber son haliyle şaşırttı! "Kırmızı seni çarpıcı yapıyor" Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber uzun yıllar Selena Gomez ile aşk yaşamış, Bieber meslektaşından ayrıldıktan kısa bir süre sonra ünlü model Hailey Baldwin ile dünyaevine girmişti. Bieber'ın eski sevgilisi Selena Gomez ile eşi Hailey Bieber, geçtiğimiz gün sarmaş dolaş poz verdi. Sosyal medyanın gündemine oturan Hailey Baldwin Bieber son haliyle de herkesi şoke etti. Geçtiğimiz günlerde yatak itirafıyla şaşırtan modeli görenler "İnanılmazsın" yorumları yaptı.
18.10.2022 Magazin
Hailey Bieber ve Selena Gomez'in pozları olay yarattı! Eşi ve eski sevgilisi birarada
Hailey Bieber ve Selena Gomez'in pozları olay yarattı! Eşi ve eski sevgilisi birarada Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber uzun yıllar Selena Gomez ile aşk yaşamış, Bieber meslektaşından ayrıldıktan kısa bir süre sonra ünlü model Hailey Baldwin ile dünyaevine girmişti. Bieber'ın eski sevgilisi Selena Gomez ile eşi Hailey Bieber, geçtiğimiz gün sarmaş dolaş poz verdi. Katıldıkları davette bir araya gelen ikilinin fotoğrafları sosyal medyanın gündemine oturdu.
17.10.2022 Magazin
Justin Bieber'dan sağlık durumuyla ilgili açıklama geldi!
Justin Bieber'dan sağlık durumuyla ilgili açıklama geldi! Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber, geçtiğimiz günlerde yayınladığı bir videoda Ramsey Hunt sendromu sebebiyle kısmi yüz felci geçirdiğini ve iyileşmek için uğraştığını, ancak konserlerini ertelemesi gerektiğini paylaşmıştı. Sağlık durumuyla ilgili yeni bir paylaşım yapan Bieber, bu 'korkunç fırtına'yı atlatmak için 'inancına' güvendiğini söyledi.
14.06.2022 Magazin
Justin Bieber’dan kötü haber! 'Her şeyi yaptım ama hastalığım giderek kötüleşiyor'
Justin Bieber’dan kötü haber! 'Her şeyi yaptım ama hastalığım giderek kötüleşiyor' Kanadalı popçu Justin Bieber'in eşi Hailey Baldwin, geçtiğimiz haftalarda kahvaltı esnasında felç benzeri belirtiler gösterince acil olarak hastaneye kaldırılmıştı. Justin Bieber, 7 Haziran'da Toronto'daki Scotiabank Arena'da başlayacak olan Kuzey Amerika Turu'nu erteledikten sonra sağlık durumuyla ilgili hayranlarını üzen bir haber verdi. Hastalığının kötüye gittiğini belirten Bieber, hastalığıyla ilgili ayrıntılardan bahsetmedi.
11.06.2022 Magazin
Hailey Baldwin'in Met Gala partisindeki sütyenin fiyatı şoke etti!
Hailey Baldwin'in Met Gala partisindeki sütyenin fiyatı şoke etti! Ünlülerin akın ettiği partide Hailey Baldwin kısacık şortu ve ışıltılı sütyeniyle dikkat çekti. Ünlü modelin sütyene ödediği para ise fiziğinin önüne geçti.
5.05.2022 Magazin
Ölümden dönen Hailey Baldwin o anları anlattı!
Ölümden dönen Hailey Baldwin o anları anlattı! Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber'ın eşi Hailey Baldwin, geçtiğimiz ay geçici felç geçirmiş ve apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Ölümden dönen ünlü model, hastalığının nedenini açıkladı.
28.04.2022 Magazin
Seren Serengil ve Yaşar İpek'e ceza! Şarkıcı Özay Bakır'ı, ölümle tehdit...
Seren Serengil ve Yaşar İpek'e ceza! Şarkıcı Özay Bakır'ı, ölümle tehdit... Şarkıcı Özay Bakır'ı, ölümle tehdit ve hakaret ettiği iddia edilen sanıklar Seren Serengil ve Yaşar İpek'in yargılandığı davada mahkeme, Serengil'i 3 bin 700 lira adli para cezasına, İpek'i ise 3 ay hapis cezasına çarptırdı.
14.04.2022 Magazin
Petek Ertüre ve sevgilisi Serdar Oal evleniyor
Petek Ertüre ve sevgilisi Serdar Oal evleniyor Petek Ertüre bir süredir birlikte olduğu iş insanı Serdar Oal ile evleniyor. Çift, 7 Ağustos’ta Bodrum’da nikâh masasına oturacak.
14.04.2022 Magazin
Hailey Baldwin isyan etti: Gidin başka yerde mutsuz olun
Hailey Baldwin isyan etti: Gidin başka yerde mutsuz olun Ünlü şarkıcı Justin Bieber ile 2018 yılında nikah masasına oturan ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen Hailey Baldwin, sosyal medyadan yayınladığı video ile kendisini eleştiren takipçilerine bir mesaj gönderdi. Baldwin takipçilerine, ."Beni rahat bırakın. Kendi işime bakıyorum. Hiçbir şey yapmıyorum. Hiçbir şey demiyorum" diye seslendi.
14.04.2022 Magazin
Hailey Baldwin hamile mi? Açıklama geldi...
Hailey Baldwin hamile mi? Açıklama geldi... Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber ile 2018 yılında dünyaevine giren Hailey Baldwin, 64'üncü Grammy Ödülleri'nde beyaz bir elbise tercih etti. Ünlü modelin kırmızı halıda verdiği pozları görenler; "Hamile mi?" yorumları yapınca açıklama geldi.
5.04.2022 Magazin
Hailey Baldwin kahvaltı sırasında felç benzeri belirtileri göstermişti! Justin Bieber'dan açıklama
Hailey Baldwin kahvaltı sırasında felç benzeri belirtileri göstermişti! Justin Bieber'dan açıklama Ünlü çift Hailey Baldwin (24) ile Kanadalı popçu Justin Bieber (27), evliliklerinde üçüncü yılı geride bıraktı. Geçtiğimiz günlerde Hailey Baldwin, kahvaltı esnasında felç benzeri belirtiler gösterince hastaneye kaldırılmıştı. Bieber, eşinin son durumu hakkında açıklamada bulundu.
19.03.2022 Magazin
Hailey Baldwin apar topar hastaneye kaldırıldı! Durumu...
Hailey Baldwin apar topar hastaneye kaldırıldı! Durumu... Justin Bieber'in eşi ünlü model Hailey Baldwin kahvaltı yaparken felç benzeri belirtiler gösterince acil olarak hastaneye kaldırıldı. Ünlü model daha sonra konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
13.03.2022 Magazin
Yasemin Allen de modaya uydu! Dilini çıkarıp poz verdi...
Yasemin Allen de modaya uydu! Dilini çıkarıp poz verdi... Son olarak Exxen’de yayınlanan Olağan Şüpheliler adlı dizide boy gösteren Yasemin Allen, son dönemin akımı olan dilini çıkararak poz verenler kervanına katıldı.
16.12.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hailey Baldwin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hailey baldwin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.