Haftanın Finali

Haftanın Finali

Son dakika haftanın finali haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan haftanın finali ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını haftanın finali haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Haftanın Finali

haberleri sayfasında son dakika yaşanan haftanın finali gelişmeleri de dahil olmak üzere 143 haftanın finali haberi bulunmuştur. Tüm haftanın finali haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kısmetse Olur Aşkın Gücü haftanın finali ne zaman? Kısmetse Olur Aşkın Gücü eleme ne zaman yayınlanacak?
Kısmetse Olur Aşkın Gücü haftanın finali ne zaman? Kısmetse Olur Aşkın Gücü eleme ne zaman yayınlanacak? Kısmetse Olur Aşkın Gücü haftanın galası ve eleme heyecanı bugün yaşanacak. Gözler ilk haftanın değerlendirileceği galaya çevrilirken, ilk veda eden ismin kim olacağı da merak ediliyor. Peki, Kısmetse Olur Aşkın Gücü finali ne zaman? Kısmetse Olur Aşkın Gücü eleme ne zaman yayınlanacak? Kısmetse Olur Askın Gücü saat kaçta, hangi kanalda? Kısmetse Olur Aşkın Gücü kim elendi? İşte detaylar…
19.12.2022 Magazin
Kısmetse Olur eleme ne zaman? Kısmetse Olur’dan ilk kim elenecek? Kısmetse Olur 6. Bölüm izle!
Kısmetse Olur eleme ne zaman? Kısmetse Olur’dan ilk kim elenecek? Kısmetse Olur 6. Bölüm izle! Televizyonlarda bir dönem ilgiyle izlenen Kısmetse Olur hem sosyal medyada hem de yayınlandığı platformda gündemde olmaya devam ediyor. Yayınlandığı ilk günden bu yana ilgi odağı olan yarışmanın, katılımcıları, sohbetleri ve olayları ile konuşuluyor. İlk eleme ise bu akşam yaşanacak. Kısmetse Olur Aşkın Gücü eleme adayları merak edilirken yayınlanan son bölüm ise izleyeci tarafından merak ediliyor. Peki, Kısmetse Olur eleme ne zaman? Kısmetse Olur Aşkın Gücü eleme adayları belli oldu mu? Kısmetse Olur Aşkın Gücü kim elendi? Kısmetse Olur 18 Aralık’ta kim elenecek? İşte haftanın finali ile ilgili merak edilenler…
18.12.2022 Televizyon
Doya Doya Moda haftanın birincisi kim oldu, kolyeyi kim aldı? 2 Eylül Doya Doya Moda’da kim elendi? İşte 2 Eylül haftanın puan durumu…
Doya Doya Moda haftanın birincisi kim oldu, kolyeyi kim aldı? 2 Eylül Doya Doya Moda’da kim elendi? İşte 2 Eylül haftanın puan durumu… Doya Doya puan durumu, haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Doya Doya Moda haftanın finali bugün yapılacak. Haftanın ilk günü pazartesiden itibaren son güne kadar puan toplayan yarışmacılar tüm hafta tasarım kolyenin sahibi olmak için yarıştı. Peki, Doya Doya Moda haftanın birincisi kim oldu, kim elendi, kolyeyi kim aldı? 2 Eylül 2022 bugün Doya Doya Moda puan durumu…
2.09.2022 Televizyon
Doya Doya Moda kim elendi 29 Temmuz? Doya Doya birincisi kim oldu, puan durumu ne?
Doya Doya Moda kim elendi 29 Temmuz? Doya Doya birincisi kim oldu, puan durumu ne? Doya Doya Moda hafta içi her gün ekrana geliyor. Haftanın son gününde yarışmayla ilgili merak edilen ise en çok puanı alarak haftanın birincisi ve elenen isim oldu. Peki, Doya Doya Moda kim elendi? 29 Temmuz Doya Doya Moda birincisi belli oldu mu?
29.07.2022 Televizyon
Miyase üzücü bir kaza geçiriyor!
Miyase üzücü bir kaza geçiriyor! Gelinim Mutfakta 870. bölüm fragmanı yayında!
17.02.2022 Televizyon
Hafta finalinde acı olay yaşanıyor!
Hafta finalinde acı olay yaşanıyor! Gelinim Mutfakta haftanın finali olan 870. Bölümde Miyase acı bir olay yaşıyor!
16.02.2022 Televizyon
Gelinim Mutfakta 22 Ekim kim kazandı, Gelinim Mutfakta puan durumları? Bugün Gelinim Mutfakta’da kim elendi?
Gelinim Mutfakta 22 Ekim kim kazandı, Gelinim Mutfakta puan durumları? Bugün Gelinim Mutfakta’da kim elendi? Gelinim Mutfakta kim kazandı 22 Ekim, puan durumu nasıl? Kanal D ekranlarında hafta içi her gün ekranlara gelen yarışma programı Gelinim Mutfakta’da haftanın finali yapıldı. Gelinler en güzel yemeği yapmaya çalışırken, kaynanaların yemekleri puanladığı programda bugün kim kazandı? Gelinim Mutfakta puan durumları nasıl? 22 Ekim Gelinim Mutfakta’da kim elendi, kim kazandı?
22.10.2021 Gündem
Gelinim Mutfakta 18 Haziran puan durumu belli oldu mu? Kim kazandı, 18 Haziran bölümünde çeyrek altını kim aldı?
Gelinim Mutfakta 18 Haziran puan durumu belli oldu mu? Kim kazandı, 18 Haziran bölümünde çeyrek altını kim aldı? Gelinim Mutfakta 18 Haziran puan durumu merak ediliyor. Gelinim Mutfakta’da çeyrek altını kimin kazandığı sorgulanıyor. Haftanın finalinde 4 gelin ve kayınvalide yine mutfakta kıyasıya mücadele ediliyor. Kayınvalideler tarafından belirleniyor. Peki, Gelinim Mutfakta 18 Haziran puan durumu belli oldu mu, Gelinim Mutfakta 18 Haziran çeyrek altını kim kazandı?
18.06.2021 Gündem
Kelime Oyunu rekora koşuyor!
Kelime Oyunu rekora koşuyor! Büyük bir ilgi ile izlenen yarışma programı Kelime Oyunu 800. bölümünü kutluyor.
19.12.2020 Televizyon
Doya Doya Moda'da elenen isim belli oldu!
Doya Doya Moda'da elenen isim belli oldu! Doya Doya Moda haftanın finaliyle ekranlara geldi. Doya Doya Moda'da yarışmacılar kendileri için belirlenen konseptle yarıştılar. Doya Doya Moda'nın bu haftaki bölümünde eleneni isim belli oldu. Avangard konseptiyle yarışan Birben’in verdiği mesaj jüri üyelerini duygulandırdı. Peki, Doya Doya Moda’da kim elendi, haftanın birincisi kim?
13.11.2020 Gündem
"Kelime Oyunu" 750. bölümü ile ekrana geliyor
"Kelime Oyunu" 750. bölümü ile ekrana geliyor Teve2’nin, sevilen yarışma programı "Kelime Oyunu" 750’nci kez izleyici ile buluşacak.
13.05.2020 Televizyon
Gelinim Mutfakta beş altın bileziğin sahibi kim oldu?
Gelinim Mutfakta beş altın bileziğin sahibi kim oldu? Ekranların sevilen gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın finali bugün gerçekleştirildi.
3.04.2020 Televizyon
"Kimsenin yemekten anladığı yok"
"Kimsenin yemekten anladığı yok" TV8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan 'Seda Sayan’la Yemekteyiz' gerek yarışmacıları gerek tartışmalarıyla sık sık gündeme geliyor.
26.01.2020 Magazin
Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 30 Kasım Yemekteyiz
Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 30 Kasım Yemekteyiz Yemekteyiz yarışmasında yine bir haftanın finali yapıldı. Heyecanlı gelişmelerin yaşandığı Yemekteyiz'de birinci olarak 10 bin TL'lik büyük ödülün sahibi kim oldu?
1.12.2018 Gündem
Yemekteyiz'de kim kazanacak? 30 Kasım Yemekteyiz birincisi...
Yemekteyiz'de kim kazanacak? 30 Kasım Yemekteyiz birincisi... Yemekteyiz yarışması için heyecan devam ediyor. Bu akşam haftanın finali ekrana gelecek. Hafta içi her gün yayınlanan Yemekteyiz'de hangi yarışmacı 10 bin liralık ödülün sahibi olacak?
30.11.2018 Gündem
Yemekteyiz yarışmasında bu hafta kim birinci oldu?
Yemekteyiz yarışmasında bu hafta kim birinci oldu? Yemekteyiz yine bir final bölümüyle TV8 ekranlarındaydı. Heyecanla ve ilgiyle izlenen Yemekteyiz yarışmasının bu haftaki kazananı kim oldu? Birbirinden farklı yarışmacıların hünerlerini sergilediği Yemekteyiz yarışmasına dair bilgiler haberimizde yer alıyor.
23.11.2018 Gündem
Yemekteyiz'de birici kim oldu? 9 Kasım Yemekteyiz haftanın finali
Yemekteyiz'de birici kim oldu? 9 Kasım Yemekteyiz haftanın finali Yemekteyiz dün akşam haftanın finaliyle ekrana geldi. TV8'in fenomen yarışması Yemekteyiz'te neler yaşandı? Birbirinden farklı performans sergileyen yarışmacılardan birinci olan isim hangisi? İşte Yemekteyiz'in bu haftaki kazananı...
10.11.2018 Gündem
Yemekteyiz birincisi kim oldu? 2 Kasım Yemekteyiz
Yemekteyiz birincisi kim oldu? 2 Kasım Yemekteyiz Yemekteyiz'de dün akşam haftanın finali yaşandı. Peki bu hafta Yemekteyiz'de kimler yarıştı? 2 Kasım Yemekteyiz haftanın finalinde 10 bin TL'lik büyük ödülün sahibi kim oldu?
3.11.2018 Gündem
MasterChef Türkiye ilk eleme adayı kim oldu? Yeni fragman yayınlandı!
MasterChef Türkiye ilk eleme adayı kim oldu? Yeni fragman yayınlandı! MasterChef Türkiye heyecan dolu bir bölümle dün akşam ekrana geldi. TV8'in sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye'de gergin anlar yaşandı. Şefler Murat'ı stüdyodan kovdu. Son bölümün hemen ardından MasterChef Türkiye 18. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.
30.10.2018 Gündem
Yemekteyiz'de birinci kim olacak? Yemekteyiz 26 Ekim haftanın finali!
Yemekteyiz'de birinci kim olacak? Yemekteyiz 26 Ekim haftanın finali! Yemekteyiz'de yine bir haftanın finali yaşanacak. 26 Ekim Cuma akşamında Yemekteyiz yarışmalarından bir kişi büyük ödülün sahibi olacak. Peki TV8'in keyifle izlenen Yemekteyiz'in bu haftaki yarışmacıları kimler?
26.10.2018 Gündem
Yemekteyiz haftanın finalinde birinci kim oldu? (28 Eylül Cuma)
Yemekteyiz haftanın finalinde birinci kim oldu? (28 Eylül Cuma) Yemekteyiz haftanın finali bölümüyle dün akşam ekrana geldi. TV 8'in sevilen yarışma programı Yemekteyiz'de birbirinden farklı yarışmacılar aşçılık hünerlerini sergiliyor. Peki Yemekteyiz haftanın finalinde birinci kim oldu?
29.09.2018 Gündem
Yemekteyiz haftanın finali bu akşam! Yemekteyiz yarışmacıları...
Yemekteyiz haftanın finali bu akşam! Yemekteyiz yarışmacıları... Yemekteyiz'de yarışmasında bugün haftanın finali yapılacak. Yine birbirinden farklı yarışmacıların performansını sergilediği Yemekteyiz finalinde kim birinci olacak? İşte Yemekteyiz'de bu haftanın yarışmacılarına dair bilgiler...
14.09.2018 Gündem
Yemekteyiz'de kim kazandı? (8 Haziran 2018)
Yemekteyiz'de kim kazandı? (8 Haziran 2018) Yemekteyiz haftanın finali bugün yayınlandı. Büyük bir ilgiyle izlenen Yemekteyiz yarışmasında bu hafta birinci hangi yarışmacı oldu? İşte Yemekteyiz'de bu haftanın birincisi...
8.06.2018 Gündem
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 17 Kasım Cuma
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 17 Kasım Cuma 17 Kasım Cuma gününe ait TV8 yayın akışı sabah 06:45'de "Günaydın DOktor" adlı sağlık programı ile başlangıcı yapıyor. Sağlıklı yaşama dair en çok merak edilenler ve hastalıklar üzerine sunulan detaylı bilgilerle verimli bir sabaha uyanabilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:00'da "O Ses Türkiye" adlı ses yarışması yeni bölümüyle ekranlarınıza dahil olacak. Dünyanın ve Türkiye'nin farklı köşelerinde katılmış, kendine güvenen iddialı yarışmacıların ses performansları karşısında büyüleneceksiniz, sakın kaçırmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için de haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Yok böyle kavga! Ayakkabısını çıkarıp...
Yok böyle kavga! Ayakkabısını çıkarıp... Kısmetse Olur Görmedikleriniz Duymadıklarınız ekrana yansımayan şok görüntüleri yayınlıyor. Şimdi de Kısmetse Olur haftanın finalinde Aycan ve Gamze kavgasının ekrana yansımayan bölümleri yayınlandı. İşte Kısmetse Olur'da yaşananlar...
25.05.2017 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Haftanın Finali ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki haftanın finali haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.