Hacıosman

Hacıosman

Son dakika hacıosman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hacıosman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hacıosman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hacıosman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hacıosman gelişmeleri de dahil olmak üzere 313 hacıosman haberi bulunmuştur. Tüm hacıosman haberleri aşağıda listelenmiştir.
1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle kapalı yollar kaçta açılacak? Bugün İstanbul’da yollar ne zamana kadar kapalı? İstanbul Valiliği 1 Mayıs kapalı yollar haritası
1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle kapalı yollar kaçta açılacak? Bugün İstanbul’da yollar ne zamana kadar kapalı? İstanbul Valiliği 1 Mayıs kapalı yollar haritası 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatıldı. Trafiğe kapalı yollar ve alternatif güzergahlar açıklandı. İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamaya göre; "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü" etkinlikleri kapsamında karayolu trafiğine kapatılacak yollarda kısıtlama uygulamaları saat 04.00'te, deniz ve raylı sistem ulaşım ağlarındaki kısıtlama uygulamaları saat 05.30 itibariyle başlatılacak. Peki, 1 Mayıs kapalı yollar ne zaman açılacak, bugün işçi bayramı nedeniyle kapalı yollar saat kaçta açılacak?
1.05.2024 Gündem
İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs kararı! Ulaşımda kısıtlama olacak
İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs kararı! Ulaşımda kısıtlama olacak İstanbul Valiliği 1 Mayıs'ta toplu ulaşıma kısıtlama getirildiğini açıkladı. Kapatılacak yollarda kısıtlama 04.00'te, deniz ve raylı sistem ulaşımındaki kısıtlamalar kısıtlamalar 05.30'ta başlayacak.
30.04.2024 Gündem
Bayramda İstanbul'da ücretsiz olacak! İBB açıkladı
Bayramda İstanbul'da ücretsiz olacak! İBB açıkladı İBB, Ramazan Bayramı için hazırlıklarını tamamladı. İstanbulluların 9 günlük bayram tatilini güvenli ve huzurlu bir şekilde geçirebilmesi için de çok sayıda ekip sahada olacak. Ramazan Bayramı boyunca kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine toplu ulaşım ücretsiz olacak.
5.04.2024 Ekonomi
Mecidiyeköy istasyonunda bir kişi metro raylarına atlayarak intihar etti
Mecidiyeköy istasyonunda bir kişi metro raylarına atlayarak intihar etti Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı Mecidiyeköy istasyonunda raylara atlayan bir kişi intihar etti. Olay nedeniyle metro seferleri çift yönlü olarak bir süre durduruldu. Duraklarda yoğunluk oluştu.
14.03.2024 Gündem
Osmanbey metro neden kapalı? Osmanbey metrosu kapalı mı, açıldı mı?
Osmanbey metro neden kapalı? Osmanbey metrosu kapalı mı, açıldı mı? Osmanbey metro istasyonunun kapalı olduğunu öğrenen vatandaşlar Osmanbey metro neden kapalı? Sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, Osmanbey metrosu kapalı mı, açıldı mı?
19.01.2024 Gündem
'Glutatyon tedavisiyle bağışıklık güçlendirilebilir'
'Glutatyon tedavisiyle bağışıklık güçlendirilebilir' Kış aylarında solunum yolunu etkileyen influenza A-B, Respiratuar Sinsityal Virüs (RSV), Rhinovirüs ve Adenovirüs gibi viral enfeksiyon salgınları görülüyor. Bu kış özellikle influenza A ve RSV vakalarında artış yaşandığını ve semptomların geçmiş yıllara göre daha şiddetli olduğunu belirten İç Hastalıkları Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Hasan Hacıosman, RSV enfeksiyonuna karşı alınabilecek önlemler ve çok güçlü bir antioksidan olduğunu belirttiği glutatyonun hastalıklardan korunmadaki rolünü anlattı. Dr. Öğr. Üyesi Hasan Hacıosman, “Glutatyon tedavisiyle bağışıklığı güçlendirilebilir” dedi.
18.01.2024 Sağlık
İspanya vatandaşı Yenikapı'da intihar etti
İspanya vatandaşı Yenikapı'da intihar etti Yenikapı Metro İstasyonu'nda 22 yaşındaki İspanya vatandaşı Eduardo Gracia raylara atlayarak intihar etti.
13.01.2024 Gündem
Bu ormana bilim adamı olmayan giremez
Bu ormana bilim adamı olmayan giremez Samsun'un Çarşamba ilçesinde bulunan ve 'doğal sit ormanı' olarak koruma altında olan 'Hacıosman Ormanı'na sadece bilim adamları girebiliyor. İçerisinde pek çok hayvan türü ve endemik bitkinin bulunduğu orman, Avrupa çapında önemli bir alana sahip olarak dikkat çekiyor.
7.01.2024 Gündem
Metro seferlerine Yılbaşı tarifesi: Bazı seferler sabaha kadar uzatıldı
Metro seferlerine Yılbaşı tarifesi: Bazı seferler sabaha kadar uzatıldı İstanbul'da metro seferlerine yılbaşı düzenlemesi geldi. Metro İstanbul'un yaptığı duyuruya göre 31 Aralık gecesi bazı metro ve tramvay hatları gece saatlerinde de hizmet verecek. 1 Ocak'ta ise seferler ücretsiz olacak.
29.12.2023 Gündem
Halkalı-İstanbul Havalimanı Metrosu açılış tarihi belli oldu! Bakan Uraloğlu duyurdu
Halkalı-İstanbul Havalimanı Metrosu açılış tarihi belli oldu! Bakan Uraloğlu duyurdu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Halkalı-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nda incelemelerde bulunarak basın açıklaması yaptı.
30.10.2023 Ekonomi
En çok orta yaşta olan kadınlarda görülüyor! Tedavi edilmediğinde birçok olumsuz etkileri var...
En çok orta yaşta olan kadınlarda görülüyor! Tedavi edilmediğinde birçok olumsuz etkileri var... Tedavi edilmediğinde birçok olumsuz etkileri olan hashimotonun, en çok orta yaşta olan kadınlarda görüldüğünü söyleyen Dr. Öğr. Üyesi Hasan Hacıosman, “Hashimoto, tiroid bezini etkileyen otoimmün bir hastalıktır. Tiroid, boynun tabanında Adem elmasının hemen altında bulunan kelebek şeklinde bir bezdir. Tiroid vücutta birçok fonksiyonun düzenlenmesine yardımcı olan hormonlar üretir. Bazı kişilerde bağışıklık sistemi tiroid bezine hasar veren antikorlar geliştirebilir. Bu durumda hashimoto ortaya çıkar” dedi.
19.10.2023 Sağlık
İstanbul'da bugün bazı metro hatları ve istasyonlar kapatılacak
İstanbul'da bugün bazı metro hatları ve istasyonlar kapatılacak Metro İstanbul, bugün Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı'nın Şişhane ve Taksim istasyonları ile Taksim-Kabataş Füniküler Hattı'nın işletmeye kapatılacağını duyurdu.
18.06.2023 Gündem
Ulaştırma Bakanı Uraloğlu: İstanbul'un yerel yönetimi yatırım konusunda çok yavaş ve eksik
Ulaştırma Bakanı Uraloğlu: İstanbul'un yerel yönetimi yatırım konusunda çok yavaş ve eksik  Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı'nda incelemelerde bulundu.  Uraloğlu, "Maalesef İstanbul'dan yerel yönetimin proje üretimi ve yatırım konusunda çok yavaş ve eksik kaldığını görüyoruz. Hepimiz sorumluluk alanımızda elimizi taşın altına koymalıyız. Hamaset dolu günübirlik tartışmalara ayıracak vaktimiz yok" dedi.
17.06.2023 Gündem
Freni tutmayan TIR, ağaca çarptı; dorsedeki 2 iş makinesi 100 metrelik uçuruma yuvarlandı
Freni tutmayan TIR, ağaca çarptı; dorsedeki 2 iş makinesi 100 metrelik uçuruma yuvarlandı Kocaeli’nin Körfez ilçesinde rampadan inerken frenleri tutmayınca sürücüsünün yavaşlatmak için yaklaşık 50 metre boyunca bariyere sürterek ilerlediği TIR, ağaca çarparak durdu. TIR’daki 1 kişi yaralanırken, dorsede yüklü olan 2 iş makinesi yaklaşık 100 metrelik uçurumdan yuvarlandı.
16.06.2023 Gündem
Sarıyer'de seyir halindeki otomobil alev alev yandı
Sarıyer'de seyir halindeki otomobil alev alev yandı Sarıyer’de seyir halindeki otomobil alev alev yandı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülen otomobil kullanılamaz hale geldi.
1.05.2023 Gündem
İstanbul'da metro sefer saatleri uzatıldı
İstanbul'da metro sefer saatleri uzatıldı Ramazan ayı nedeniyle 23 Mart-20 Nisan 2023 tarihleri arsında bazı hatlarda seferler saat 01:00'e kadar uzatıldı.
22.03.2023 Gündem
Taksim'de 8 Mart önlemleri alındı
Taksim'de 8 Mart önlemleri alındı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yapılması planlanan yürüyüş öncesi Taksim Meydanı ve çevresinde güvenlik önlemleri alındı. İstanbul Valiliğinin aldığı karar uyarınca Taksim ve Şişhane Metro istasyonları ile Taksim-Kabataş füniküler hattı saat 14.00 itibarıyla kapatıldı. Demir bariyerlerle çevrelenen Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi’ne çıkan ara sokaklar ise saat 16.00 sonrası kapatılacak.
8.03.2023 Gündem
8 Mart metro kapalı mı 2023? Dünya Kadınlar günü Taksim metrosu çalışıyor mu, Yenikapı Hacıosman Taksim Kabataş metro seferleri neden çalışmıyor, seferler ne zaman başlayacak?
8 Mart metro kapalı mı 2023? Dünya Kadınlar günü Taksim metrosu çalışıyor mu, Yenikapı Hacıosman Taksim Kabataş metro seferleri neden çalışmıyor, seferler ne zaman başlayacak? Metro İstanbul, İstanbul Valiliğinin aldığı karar uyarınca bazı metro ve füniküler hatlarında saat 14.00'ten itibaren seferlerinin yapılmayacağını bildirdi.  Peki, 8 Mart metro kapalı mı, Taksim metrosu açık mı?
8.03.2023 Gündem
Sarıyer’de maganda gelin! Silahla havaya ateş etti
Sarıyer’de maganda gelin! Silahla havaya ateş etti İstanbul Sarıyer’de düğün konvoyunda bir gelin, aracın açılır tavanından çıkarak silahla havaya ateş etti. O anlar vatandaşların tepkisini çekti. Silahla havaya ateş açan gelin E.P. ile araç sürücüsü M.A. polis ekiplerince yakalandı.
20.02.2023 Yaşam
Osmanbey metrosu neden kapalı? Ne zaman açılacak?
Osmanbey metrosu neden kapalı? Ne zaman açılacak? Metro İstanbul sosyal medya hesabından duyurdu. M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattında yer alan Osmanbey metro istasyonu saat 13:00 itibariyle işletmeye kapatılacak. Peki Osmanbey metro neden kapalı, ne zaman açılacak?
19.01.2023 Gündem
Hrant Dink suikastının perde arkası! 16 yıl önce bugün ne oldu?
Hrant Dink suikastının perde arkası! 16 yıl önce bugün ne oldu? 19 Ocak 2007'de silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden Hrant Dink için her yıl olduğu gibi bu yıl da saat 15.00'te, suikaste uğradığı Agos Gazetesi'nin eski merkezinin bulunduğu Sebat Apartmanı önünde anma töreni düzenlenecek. İşte dakika dakika o gün yaşananlar...
19.01.2023 Gündem
Hrant Dink 16 yıl önce vurulduğu yerde anılıyor!
Hrant Dink 16 yıl önce vurulduğu yerde anılıyor! Suikast sonucu Ogün Samast tarafından öldürülen Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink saldırıya uğradığı noktada ölümünün 16. yılında anılacak.
19.01.2023 Gündem
Hastanedeki eşinin yanına giderken 2 otomobil çarptı, hayatını kaybetti
Hastanedeki eşinin yanına giderken 2 otomobil çarptı, hayatını kaybetti Kocaeli'nin Derince ilçesinde, hastanede tedavi gören eşinin yanına gitmek için yolun karşısına geçmeye çalışan Mustafa Turgut (76), 2 otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.
8.12.2022 Yaşam
Taksim metro neden kapalı, Taksim Şişhane metro kapatıldı mı?
Taksim metro neden kapalı, Taksim Şişhane metro kapatıldı mı?   İstanbul Valiliği'nin kararıyla saat 15.00'ten itibaren İstanbul Metrosu'nun Şişhane ve Taksim istasyonları işletmeye kapatılacak. Peki, Metro neden kapalı?
25.11.2022 Gündem
Taksim metrosu açık mı? Taksim’de metro çalışıyor mu? Otobüsler Taksim’e gidiyor mu?
Taksim metrosu açık mı? Taksim’de metro çalışıyor mu? Otobüsler Taksim’e gidiyor mu? Taksim İstiklal Caddesi'nde 6 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısının ardından Taksim boşaltılmış, yaya trafiğine kapatılmıştı. Taksim’de çalışanlar ve o bölgede bulunmak durumunda kalanlar sabah saatlerinden itibaren Taksim metrosu ile Taksim’e giden otobüslerin çalışıp çalışmadığını araştırıyor. Peki, Taksim metrosu açık mı? Taksim’de metro çalışıyor mu? Otobüsler Taksim’e gidiyor mu? İşte detaylar…
14.11.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hacıosman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hacıosman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.