Hacılar

Hacılar

Son dakika hacılar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hacılar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hacılar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hacılar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hacılar gelişmeleri de dahil olmak üzere 415 hacılar haberi bulunmuştur. Tüm hacılar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kayseri'de 31 Mart'ta kazanan partiler ve isimler: Yerel seçim sonucu: İzmir Büyükşehir ve ilçelerde hangi partiler ve isimler kazandı?
Kayseri'de 31 Mart'ta kazanan partiler ve isimler: Yerel seçim sonucu: İzmir Büyükşehir ve ilçelerde hangi partiler ve isimler kazandı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bazı şehirlerde kıran kırana rekabete neden oldu. Kayseri Büyükşehir ve ilçelerde kazanan partiler ve isimler Kayserili vatandaşların merak konusu olmaya devam ediyor. Milyonlarca seçmenin oy kullandığı Türkiye'de 5 yıllık yerel yöneticiler bu seçimle belirlendi. Kayseri, Büyükşehir dahil ilçe belediyelerinde AK Parti'nin üstünlüğü görüldü. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı AK Partili Memduh Büyükkılıç kazandı. İşte Kayseri'de belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimler...
2.04.2024 Gündem
Kayseri yerel seçim sonuçları 2024: Kayseri'da kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kayseri'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Kayseri yerel seçim sonuçları 2024: Kayseri'da kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kayseri'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Kayseri geldi. Kayseri yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Kayseri'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Kayseri yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan, son yolculuğuna uğurlandı
AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan, son yolculuğuna uğurlandı Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan (42), son yolculuğuna uğurlandı.
29.03.2024 Gündem
Kayseri yerel seçim sonuçları: 31 Mart Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? YSK Kayseri belediye başkan adayları listesi
Kayseri yerel seçim sonuçları: 31 Mart Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? YSK Kayseri belediye başkan adayları listesi Kayseri yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Kayseri iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Kayseri aday listesi
25.03.2024 Gündem
Kayseri Master Ligi yarın başlıyor
Kayseri Master Ligi yarın başlıyor 2023-2024 sezonu Kayseri Master Ligi yarın oynanacak olan 1. hafta karşılaşmaları ile başlıyor.
25.11.2023 Futbol
Perseid göktaşı yağmuru yarın başlıyor
Perseid göktaşı yağmuru yarın başlıyor Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Fen Fakültesi Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümü DOSAP Araştırmacısı Dr. Cenk Kayhan, 12-13 Ağustos’ta gerçekleşecek olan Perseid göktaşı yağmurunun Türkiye’nin her yerinden gözlemlenebileceğini söyleyerek, “Bu yıl yeni ay etkisi dolayısıyla daha net gözlemlenebilecek” dedi.
11.08.2023 Yaşam
2023’te 3 bine yakın tarihi eser ait oldukları topraklara döndü
2023’te 3 bine yakın tarihi eser ait oldukları topraklara döndü Yurt dışına yasa dışı yollarla kaçırılan tarihi eserler, Türkiye’ye getirilmeye devam ediyor. 2023’ün başından bu yana 2 bin 956 eser daha Türkiye’ye iade edilerek müzelerde koruma altına alındı.
20.06.2023 Gündem
Zilhicce ayı ilk 10 gün namazı nasıl kılınır, kaç rekattır? Zilhicce namazı ne zaman kılınır, 4 rekat mı, Zilhicce ayı namazından sonra okunacak dua!
Zilhicce ayı ilk 10 gün namazı nasıl kılınır, kaç rekattır? Zilhicce namazı ne zaman kılınır, 4 rekat mı, Zilhicce ayı namazından sonra okunacak dua! Müslümanların kutsal toprak Mekke’ye gidip hac ibadetini yerine getirdikleri Zilhicce ayı geldi. Hicri takvime göre yılın son ayı olan Zilhicce ayında hacılar Kabe'yi ziyaret etmek için Mekke'de toplanır ve ibadetlerini yerine getirir. Peki, Zilhicce ayı ilk 10 gün namazı nasıl kılınır, kaç rekattır, 4 rekat mı?
19.06.2023 Gündem
Ankara'daki böcek ilacı faciasında kahreden detay! 'Ablam da yeğenim de şu anda yaşıyor olacaktı'
Ankara'daki böcek ilacı faciasında kahreden detay! 'Ablam da yeğenim de şu anda yaşıyor olacaktı' Ankara'nın Keçiören ilçesinde böcek ilacından zehirlenerek hayatını kaybeden Türkan Sabancılar (37) ve kızı Elif Sude Sabancılar'ın (10) bir gün önce rahatsızlanıp hastaneye başvurduğu öğrenildi. Kezban Tekindur (39), ablası ve yeğeninin mide bulantısı ve kusma şikayetiyle hastaneye başvurduğunu; ancak polikliniğe gitmeleri tavsiye edilerek gönderildiklerini söyledi. İlaçlamayı yapan 2 kişi ise emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
17.06.2023 Yaşam
Ankara'da böcek ilacı faciası! 2 kişi hayatını kaybetti
Ankara'da böcek ilacı faciası! 2 kişi hayatını kaybetti Ankara'nın Keçiören ilçesinde böcek ilacından zehirlendiği belirtilen 1'i çocuk 2 kişi hayatını kaybetti, hastaneye kaldırılan 1'i ağır 5 kişinin tedavisi sürüyor.
16.06.2023 Yaşam
Burdur’da feci kaza: 5 ölü, 2’si ağır 5 yaralı
Burdur’da feci kaza: 5 ölü, 2’si ağır 5 yaralı Burdur'da iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi öldü, 2’si ağır 5 kişi yaralandı.
9.06.2023 Yaşam
Milli Eğitim Bakanı Tekin: Türkiye Yüzyılı'nın merkezi, okullar ve öğretmenler olacak
Milli Eğitim Bakanı Tekin: Türkiye Yüzyılı'nın merkezi, okullar ve öğretmenler olacak Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Türkiye Yüzyılı'nı inşa edeceksek, bunun merkezi, okullar ve öğretmenler olacak. Tarihe not düşülecek işler yapacağız" dedi.
7.06.2023 Eğitim
Kocasını öldürüp dere yatağına atan kadın: Beni akşamdan sabaha kadar dövdü
Kocasını öldürüp dere yatağına atan kadın: Beni akşamdan sabaha kadar dövdü Bolu'nun Gerede ilçesinde, 2021 yılının aralık ayında başına odunlu vurarak eşini öldüren Mürüvet Özalp (54), cinayetin yaşandığı yerde ve eşini dere yatağına attığı bölgede kendisine yaptırılan keşifte olayı anlattı. Mürüvet Özalp, "Akşam saat 20.00’den sabah saat 04.00’e kadar beni darbetti. Beni öldüreceğini düşündüm, sobanın yanındaki odunla kafasına vurdum. Sabah evden çıkartıp plastik çadıra sarıp el arabasına koyarak dere kenarına kadar götürdüm. Cesedi metrelerce uzaktaki dere yatağına taşırken kimseden de yardım almadım" dedi.
2.06.2023 Yaşam
Kocasını av tüfeği ile öldürdü! Susma hakkını kullandı
Kocasını av tüfeği ile öldürdü! Susma hakkını kullandı Burdur'da çıkan tartışmada eşi İsmail Işık'ı (32) av tüfeğiyle vurup, öldüren Ayşe Işık (28), 'kasten öldürme' suçundan tutuklandı. Ayşe Işık, jandarmada, savcılıkta ve mahkemede susma hakkını kullandı.
29.05.2023 Yaşam
Bakan Akar: 40 yıldır milletimizin başına musallat olan beladan asil milletimizi kurtaracağız
Bakan Akar: 40 yıldır milletimizin başına musallat olan beladan asil milletimizi kurtaracağız Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar; terörle mücadelede kararlılık vurgusu yaparak; "Yurt içinde, yurt dışında, Suriye'nin kuzeyinde, Irak'ın kuzeyinde nerede olurlarsa olsunlar mücadele devam ediyor. Bunları da sona erdirmek suretiyle 40 yıldan beri vatanımızın, milletimizin başına musallat olan bu beladan asil milletimizi kurtaracağız" dedi.
1.05.2023 Gündem
Bakan Akar: Teröristler kan ağlıyor, bitecekler
Bakan Akar: Teröristler kan ağlıyor, bitecekler Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “Irak’ın kuzeyi Zap’ta, Gara’da teröristler kan ağlıyor. Panik içindeler, bitecekler. Tek umutları seçim. Seçimde ‘Bizim desteklediğimiz, talimat verdiğimiz siyasiler iktidar olacak ve bizi kurtaracak’ diyorlar. Tek beklentileri bu. Buna asil milletimizin müsaade etmeyeceğine inanıyoruz” dedi. Savunma sanayinde gelinen noktanın çok önemli olduğuna da vurgu yapan Bakan Akar, pazar günü de Arifiye’de üretilen ilk milli muharebe tankı Altay’ı teslim alacaklarını açıkladı.
21.04.2023 Gündem
Eski AK Partili milletvekili Mustafa Duru hayatını kaybetti
Eski AK Partili milletvekili Mustafa Duru hayatını kaybetti AK Parti 22. dönem Kayseri Milletvekili Mustafa Duru, 74 yaşında hayatını kaybetti.
3.04.2023 Gündem
Bolu depremi Marmara depremini tetikler mi? AFAD'dan açıklama
Bolu depremi Marmara depremini tetikler mi? AFAD'dan açıklama AFAD Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü Orhan Tatar, "Bolu'da meydana gelen 4,8'lik deprem, kuzey Anadolu fay zonuna bağlı, küçük ve kısa bir kol üzerinde meydana geldi. Bu tür çok kısa uzanıma sahip faylar üzerindeki depremlerin Marmara'daki fayları tetiklemesi söz konusu değildir" dedi.
16.03.2023 Gündem
Bolu'da 4.8 büyüklüğünde deprem! İstanbul, Ankara ve Düzce'de de hissedildi
Bolu'da 4.8 büyüklüğünde deprem! İstanbul, Ankara ve Düzce'de de hissedildi Bolu'da 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İstanbul başta olmak üzere birçok ilde de hissedildi. Depremle ilgili AFAD Başkanı Yunus Sezer, bölgede an itibariyle herhangi olumsuz bir durumun bulunmadığını açıkladı. Depremin ardından Bolu Valisi Erkan Kılıç ve İstanbul Valisi Ali Yerlikaya deprem sonrası herhangi bir olumsuzluk olmadığını bildirdi. Öte yandan AFAD Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü Prof. Dr. Orhan Tatar "Bolu'da meydana gelen 4.8 büyüklüğündeki deprem Kuzey Anadolu Fay zonuna bağlı küçük kısa bir kol üzerinde meydana geldi. Bu tip faylar üzerinde meydana gelen depremlerin başka depremleri veya Marmara fayını etkilemesi söz konusu değildir" dedi.
16.03.2023 Gündem
Kayseri deprem bölgesi ilan edildi mi? Kayseri afet bölgesi mi, Kayseri afet bölgesi ilan edilmedi mi? Afet bölgesi ilan edilirse ne olur?
Kayseri deprem bölgesi ilan edildi mi? Kayseri afet bölgesi mi, Kayseri afet bölgesi ilan edilmedi mi? Afet bölgesi ilan edilirse ne olur? Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 4.8 şiddetindeki depremin merkez üssü olan Hacılar ilçesine bağlı Karpuzsekisi Mahallesi'nde incelemelerde bulundu. Başkan Büyükkılıç, Kayseri'nin afet bölgesi ilan edilmesiyle ilgili olarak, "Depremlerin aralıklı olarak devam ettiğini, bundan da huzursuz olunduğunu ilettik" dedi. Peki, Kayseri afet bölgesi ilan edildi mi, edilmedi mi? Kayseri afet bölgesi mi?
11.03.2023 Gündem
Kayseri'de 4,8 büyüklüğünde deprem
Kayseri'de 4,8 büyüklüğünde deprem Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre; Kayseri'nin Hacılar ilçesinde, saat 05.28'de, 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, yerin yaklaşık 7 kilometre derinliğinde yaşandı.
10.03.2023 Gündem
Kayseri'de art arda depremler
Kayseri'de art arda depremler AFAD'dan alınan bilgiye göre; Kayseri'nin İncesu ilçesinde 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli ise depremin büyüklüğünü 4.9 olarak duyurdu. Öte yandan dakikalar sonra aynı bölgede 4.3 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Kayseri Hacılar ilçesinde ise 4.4 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.
7.03.2023 Haber
Kayseri'de peş peşe korkutan depremler!
Kayseri'de peş peşe korkutan depremler! AFAD'dan alınan bilgiye göre; Kayseri'nin İncesu ilçesinde 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli ise depremin büyüklüğünü 4.9 olarak duyurdu. Öte yandan dakikalar sonra aynı bölgede 4.3 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Kayseri Hacılar ilçesinde ise 4.4 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.
7.03.2023 Gündem
Kayseri 3.1 ve 3.9 büyüklüğünde depremlerle sallandı
Kayseri 3.1 ve 3.9 büyüklüğünde depremlerle sallandı Kayseri'de gece saatlerinde 3.1 ve 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
23.02.2023 Gündem
Kar fena bastırdı, yollar ulaşıma kapandı
Kar fena bastırdı, yollar ulaşıma kapandı Günlerdir beklenen kar yağışı tüm yurdu etkisi altına almaya başladı. Birçok nokta kar kalınlıkları giderek artarken, yağan kar hayatı da olumsuz etkiliyor. Özellikle doğu bölgelerde birçok köy yolu yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapandı. İşte haberin detayları...
28.01.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hacılar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hacılar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.