Haber Alınamıyor

Haber Alınamıyor

Son dakika haber alınamıyor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan haber alınamıyor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını haber alınamıyor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Haber Alınamıyor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan haber alınamıyor gelişmeleri de dahil olmak üzere 728 haber alınamıyor haberi bulunmuştur. Tüm haber alınamıyor haberleri aşağıda listelenmiştir.
Selin Öztürk, 'Babama gidiyorum' diyerek evden çıktı! Günlerdir kendisinden haber alınamıyor
Selin Öztürk, 'Babama gidiyorum' diyerek evden çıktı! Günlerdir kendisinden haber alınamıyor Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde annesi Yeliz Karalar'ın evinde kalan Selin Öztürk, “Babama gidiyorum” diyerek evden ayrıldı. Kızı Selin Öztürk’ten, 41 gündür haber alınamaması üzerine anne Yeliz Karalar, kızının hayatından endişe ettiğini belirtti. Karalar, ""Kızım zorla bir yerde tutuluyor olabilir, öldürülmüş olabilir. Günlerdir ne yemek yiyebiliyorum ne de uyku uyuyabiliyorum. Gözüm hep kapıda" dedi.
20.05.2024 Gündem
Aylardır kayıptı! Telefonunun en son sinyal verdiği yerde arandı
Aylardır kayıptı! Telefonunun en son sinyal verdiği yerde arandı Antalya'nın Serik ilçesinde 7 aydır kayıp olan işitme engelli Nihal Babayiğit, cep telefonunun en son sinyal verdiği bölgede, 100 polis ve kadavra köpeğiyle arama yapıldı. Sosyal medyadan Batman'da yaşayan işitme engelli Mehmet Basık'la tanıştıktan bir süre sonra kaybolduğu iddia edildi.
14.05.2024 Gündem
Gölette kaybolan gençten hala haber alınamıyor
Gölette kaybolan gençten hala haber alınamıyor Adana'nın Kozan ilçesinde 6 gün önce gölete düşen genç hala bulunamadı.
16.04.2024 Adana
16 yaşındaki Dilek'ten bir haftadır haber alınamıyor
16 yaşındaki Dilek'ten bir haftadır haber alınamıyor Adıyaman’da okula gitmek için evden çıkan ve ortadan kaybolan 16 yaşındaki Dilek Çakılkaya'dan yaklaşık 1 haftadır haber alınamıyor.
18.02.2024 Gündem
Samsun'da 17 yaşındaki İpek’ten haber alınamıyor
Samsun'da 17 yaşındaki İpek’ten haber alınamıyor Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde kaldığı Sevgi Evleri Sitesi’nden kaçtığı belirtilen İpek Bilecen’den (17) 19 gündür haber alınamıyor.
3.02.2024 Gündem
Bursa'da, 14 ve 11 yaşındaki iki kardeş kayıp
Bursa'da, 14 ve 11 yaşındaki iki kardeş kayıp Bursa'nın Orhangazi ilçesinde oturan Mehmet İhsan Türksever'in çocukları Uğur (14) ve Çektar Türksever'den (11) dün öğle saatlerinden beri haber alınamıyor. Polis, 2 kardeşin bulunması için çalışma başlattı.
23.01.2024 Gündem
16 yaşındaki kız çocuğu kayıplara karıştı! 'Beni kaçırdılar, koluma iğne yaptılar'
16 yaşındaki kız çocuğu kayıplara karıştı! 'Beni kaçırdılar, koluma iğne yaptılar' İstanbul Gaziosmanpaşa’da kaybolan 16 yaşındaki kız çocuğundan günlerdir haber alınamıyor. Neside Aldanma'nın ailesine gönderdiği mesajlarda kaçırıldığını yazdığı görülüyor. Anne Özgür Aldanma, "Neside kuzenlerine babasına mesaj atıyor. Mesajlarda, 'Beni kaçırdılar, koluma iğne yaptılar. Ben nerede olduğumu bilmiyorum' yazmış. Biz o mesajları kızımın gönderdiğine inanmıyoruz. Babası mesaj atana 'Eğer sensen kızım büyük amcanın ismini söyle' demiş telefon kapanmış" dedi.
13.12.2023 Gündem
Sağanak ve fırtına vurdu! Okullar tatil edildi, cezaevi boşaltıldı, yasak kararı geldi
Sağanak ve fırtına vurdu! Okullar tatil edildi, cezaevi boşaltıldı, yasak kararı geldi Zonguldak'ta da fırtına nedeniyle gemi ve 12 mürettebatından haber alınamazken kentte bir cezaevinin boşaltıldığı açıklandı.
19.11.2023 Gündem
Evden kaçan kuzenlerden ailelerini şok eden mesaj: Peşimizi bırakın, polis 3-5 gün bizi arar sonra da aramaz...
Evden kaçan kuzenlerden ailelerini şok eden mesaj: Peşimizi bırakın, polis 3-5 gün bizi arar sonra da aramaz... Evden kaçan kuzenler sosyal medyadan ailelerini şok eden mesaj gönderdi. Adana’da evden çıktıktan sonra buluşup kaçan, ailelerine de sosyal medya üzerinden 'Peşimizi bırakın' mesajı atan Selin Yezdanur S. (16) ve Nazmiye Ç.'den (17) haber alınamıyor. Kızı ve yeğeninin hayatından endişe eden Rukiye Ç., endişe içerisinde olduklarını bir an önce bulunmalarını istedi.
25.10.2023 Gündem
3 çocuk annesi eşi kayıpken pavyonda kadınlarla eğlenmiş! Müge Anlı olayla ilgili pes dedirten bir bilgilere ulaştı
3 çocuk annesi eşi kayıpken pavyonda kadınlarla eğlenmiş! Müge Anlı olayla ilgili pes dedirten bir bilgilere ulaştı Müge Anlı’da pes dedirten olay yaşandı. 6 Temmuz’dan bu yana haber alınamayan ve cinayete kurban gittiği düşünülen Bedriye Kılıç’ın şüpheli eşi T.K.’nin, eşi kaybolduktan bir hafta sonra pavyona gittiği, mekanda çalışan kadınlarla birlikte alkol alıp eğlendiği ortaya çıktı.
12.10.2023 Gündem
Ünlü ekonomist Korhan Berzeg 90 gündür kayıp! Metafizikle uğraşan 5 kişi Gönen’de nokta verdi...
Ünlü ekonomist Korhan Berzeg 90 gündür kayıp! Metafizikle uğraşan 5 kişi Gönen’de nokta verdi... Dünya Bankası'ndan emekli olduktan sonra tatil için geldiği Balıkesir'de kaybolan ünlü ekonomist Korhan Berzeg'den 90 gündür haber alınamıyor. Umutların tükendiği anlarda 74 gün sonra Tina'nın geri dönmesiyle tekrar hız verilen arama çalışmalarında, Tina'nın bulunduğu günün öncesi ve sonrasında, köyden geçen 30 aracın plakasını belirleyen güvenlik görevlileri sorguladıkları sürücülerden sonuç alamadı. Köyün içme suyunu karşılayan 2 depo ile sulamada kullanılan 1 depoyu boşaltan ekipler, Berzeg'e ait herhangi bir ize rastlamadı.
14.09.2023 Gündem
Marketteki videosuyla milyonların kalbine giren Nimet Hocadan 15 gündür haber alınamıyor
Marketteki videosuyla milyonların kalbine giren Nimet Hocadan 15 gündür haber alınamıyor Denizli’de alışveriş yapmak için gittiği markette çalınan sevdiği şarkıyı duyunca bir genç gibi dans şovu yapması ile milyonların kalbine giren emekli öğretmen Nimet İyice’den 15 gündür haber alınamıyor.
26.08.2023 Yaşam
Mehtap öğretmen 3 gündür kayıp! Her yerde aranıyor
Mehtap öğretmen 3 gündür kayıp! Her yerde aranıyor Yalova’nın Armutlu ilçesindeki yazlık evine gelen öğretmen Mehtap Dede’den (42), 3 gündür haber alınamıyor. Ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu Dede için arama çalışma başlatıldı.
20.08.2023 Yaşam
Uzaylıların varlığı gerçek mi? NASA'dan açıklama: 'İnsanların inanmadığı çok şaşırtıcı olaylar var'
Uzaylıların varlığı gerçek mi? NASA'dan açıklama: 'İnsanların inanmadığı çok şaşırtıcı olaylar var' ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) son günlerde UFO tartışmalarını yeniden alevlendirdi. Geçtiğimiz günlerde eski istihbarat ekiplerinin çıktıkları mahkemede UFO'ları gördüklerini iddia etmesi üzerine konu ABD kongresine taşındı. Harvard Üniversitesi'nden astrofizik profesörü Avi Loeb'da şaşartan bir açıklamada b ulunarak 28 gün sonra uzaylıların varlığı ile ilgili açıklama yapacaklarını söyledi.
6.08.2023 Dünya
Kiralık evde yeni dönem! Fiyatların artacağı tarih de açıklandı
Kiralık evde yeni dönem! Fiyatların artacağı tarih de açıklandı Ev sahibi ve kiracı milyonları ilgilendiren son dakika açıklaması! Kiralık evde yeni dönem resmen başladı. Her şey değişti, piyasa tersine döndü. İzmir Emlak Kulübü Derneği Başkanı Rıdvan Akgün, ev sahiplerinin kiracı tercihlerinin değiştiğini belirterek, "Eskiden ev sahipleri öğrencilere, bekara ev vermezlerdi. Şimdi ise üniversitede son sınıf ya da 3'üncü sınıf öğrencileri tercih ediliyor” dedi. Akgün, bunun nedenini de açıkladı.
6.08.2023 Ekonomi
Kendisinden 50 gündür haber alınamıyor: Prof. Dr. Korhan Berzeg ‘Grandük’ün torunu çıktı
Kendisinden 50 gündür haber alınamıyor: Prof. Dr. Korhan Berzeg ‘Grandük’ün torunu çıktı Balıkesir'in Gönen ilçesinde 50 gün önce yürüyüşe çıkan ancak bir daha haber alınamayan Prof. Dr. Korhan Berzeg'in tarihi bir kimliğinin olduğu ortaya çıktı.
6.08.2023 Gündem
Kayıp tıp öğrencisi bulundu mu, kayıp tıp fakültesi öğrencisi Ahmet Enes Tekin neden öldü?
Kayıp tıp öğrencisi bulundu mu, kayıp tıp fakültesi öğrencisi Ahmet Enes Tekin neden öldü?   Kayseri'de kayıp başvurusu yapılan ve 13 gündür aranan tıp fakültesi öğrencisi Ahmet Enes Tekin’in akıbeti sorgulanıyor. Peki, Kayıp Tıp öğrencisi bulundu mu? Kayseri'de kaybolan Tıp öğrencisi neden öldü? Ahmet Enes Tekin ile ilgili merak edilenler…
4.08.2023 Gündem
Veli Eren'den 6 gündür haber alınamıyor! Arkadaşlarıyla Alaçatı'ya gitmişti
Veli Eren'den 6 gündür haber alınamıyor! Arkadaşlarıyla Alaçatı'ya gitmişti İzmir'in Çeşme ilçesine arkadaşlarıyla eğlenmek için Alaçatı’ya giden Veli Eren Atay'dan (19) 6 gündür haber alınamıyor. En son bir minibüs şoförü tarafından, yanında kişiyle yolda yürürken görülen Atay'ın babası Mehmet Atay (48), oğlunun hayatından endişe ettiklerini belirterek, görenlerden ya da yerini bilenlerden yardım istedi.
22.07.2023 Yaşam
Ünlü Ekonomist Korhan Berzeg'den 11 gündür haber alınamıyor
Ünlü Ekonomist Korhan Berzeg'den 11 gündür haber alınamıyor Balıkesir'in Gönen ilçesinde 11 gün önce kaybolan Korhan Berzeg hala bulunamadı. Amerika Birleşik Devletleri'nde Dünya Bankası'ndan emekli olan Berzeg, köpeği ile yürüyüşe çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı. Jandarma timleri 20 kilometre çapında sürdürdüğü arama kurtarma faaliyetine devam ediyor.
27.06.2023 Gündem
Giresun'da sel, su baskını, heyelan! Belediye başkanı açıkladı: 'Bir ev tamamen kayıp'
Giresun'da sel, su baskını, heyelan! Belediye başkanı açıkladı: 'Bir ev tamamen kayıp' Giresun’da etkili olan sağanak nedeniyle Duroğlu beldesinde sel ve taşkın yaşandı. Bazı ev ve iş yerlerini su bastı, mahsur kalanlar ekipler tarafından tahliye edildi. CNN TÜRK'e konuşan Duroğlu Belde Belediye Başkanı Halil Çetin, "Çağlayan mahallemizde bir evden haber alamadık. İçinde aile yoktu ama yalnız yaşayan bir şahıs vardı. Rıdvan Coşar isimli vatandaşımıza ulaşamıyoruz. Yıkılan ev kayboldu" dedi.
23.06.2023 Gündem
Denizli’de 3 çocuk annesi kayboldu! '21 yıllık evliyiz, daha önce böyle bir şey yapmadı'
Denizli’de 3 çocuk annesi kayboldu! '21 yıllık evliyiz, daha önce böyle bir şey yapmadı' Denizli’nin Pamukkale ilçesinde yaşayan evli ve 3 çocuk annesi kadından dünden bu yana haber alınamadığı belirtildi.
9.06.2023 Yaşam
14 yaşındaki Damla'dan bir haftadır haber yok
14 yaşındaki Damla'dan bir haftadır haber yok Mersin'in Tarsus ilçesinde markete gideceğini söyleyip evden çıkan Damla Çetin'den (14), 7 gündür haber alınamıyor.
1.06.2023 Yaşam
14 yaşındaki Hamide'den 48 saattir haber alınamıyor! 'Perişan olduk'
14 yaşındaki Hamide'den 48 saattir haber alınamıyor! 'Perişan olduk' Antalya'nın Serik ilçesinde ortaokul 8. sınıf öğrencisi kızdan iki gündür haber alınamıyor. Kızının hayatından endişe ettiğini belirten anne Havva Yıldız, "İnşallah başına bir şey gelmeden ortaya çıkar. Tek isteğimiz eğitimini tamamlamasıydı. Bizden herhangi bir talebi yoktu. Çünkü biz ona bütün isteklerini yerine getiriyoruz" dedi.
3.05.2023 Yaşam
Depremzede çiftin en acı bayramı! ‘Hasretini fotoğrafı, eşya ve oyuncaklarıyla gideriyoruz’
Depremzede çiftin en acı bayramı! ‘Hasretini fotoğrafı, eşya ve oyuncaklarıyla gideriyoruz’ Hatay'ın Antakya ilçesinde, 250 daireden oluşan Rönesans Rezidans'ta yaşayan öğretmen Biray Beşerikli (35) ile kızı Nazende Dila Açıkgöz’den (6) deprem gününden beri haber alınamıyor. 17 gün enkaz başında bekledikten sonra, eşi Nuray Beşerikli ile 1050 kilometre uzaklıktaki Bursa'ya yerleşen emekli öğretmen Mehmet Beşerikli (62), "Deprem sonrası torunum Nazende'den geriye, geçtiğimiz ağustos ayında doğum gününde site arkadaşlarıyla çektirdiği fotoğraf anı olarak kaldı. O fotoğrafta bulunan Nazende’m kayıp. İki arkadaşı öldü. Diğerinin ise ne olduğunu bilmiyorum. Nazende'nin hasretini fotoğrafı, eşya ve oyuncaklarıyla gideriyoruz" dedi.
21.04.2023 Yaşam
Ukrayna-Rusya savaşından kaçıp, Hatay'da depreme yakalanan Zakhar'dan haber alınamıyor
Ukrayna-Rusya savaşından kaçıp, Hatay'da depreme yakalanan Zakhar'dan haber alınamıyor Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerde Ukrayna'daki savaştan kaçıp Rönesans Rezidans'a yerleşen Yulia Petrova (47) ve çocuklarından Matvei Gladki (6) hayatını kaybederken, Zakhar Gladki'den (11) ise hala haber alınamadı. Gladki'nin yakını Alona Sevgi Taşçı, "Zakhar için Yulia'dan DNA örneği alınmadığını öğrendik. Bu yüzden babasından DNA örneği alınması gerekiyor. Savaş sebebiyle Mikhail de sınırı geçmek için izin almaya çalışıyor. O da savaşta yaralandı ancak buna rağmen gelmek için çabalıyor" dedi. 
19.04.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Haber Alınamıyor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki haber alınamıyor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.