Gyo

Gyo

Son dakika GYO haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan GYO ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını GYO haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gyo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gyo gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.670 gyo haberi bulunmuştur. Tüm gyo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Alarko bilanço tarihi 2024 ne zaman açıklanacak? Alarko bilanço açıklama tarihi 2024 belli oldu mu, ne kadar?
Alarko bilanço tarihi 2024 ne zaman açıklanacak? Alarko bilanço açıklama tarihi 2024 belli oldu mu, ne kadar? Alarko Holding A.Ş. (ALARK) için açıklanan son hedef fiyat 20 Şubat 2024 tarihinde geldi. Borsada işlem gören şirketlerin bilanço tarihleri gündemde yer alıyor.  Yatırımcılar açısından önemli veri kaynağı olan bilançoların ne zaman açıklanacağı sorgulanıyor.
18.04.2024 Ekonomi
Rönesans GYO halka arz başlıyor! Rönesans Gayrimenkul halka arz kaç lot, hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu?
Rönesans GYO halka arz başlıyor! Rönesans Gayrimenkul halka arz kaç lot, hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu? Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz oluyor. 17-18-19 Nisan tarihlerinde talep toplayacak şirketin hisseleri pay başına 135 liradan halka arz edilecek. Toplam 4.5 milyar TL büyüklüğündeki halka arzın gerçekleşmesi ile Rönesans Gayrimenkul Yatırım’ın halka açıklık oranı yüzde 10.08 olacak. Halka arz gelirlerinin yüzde 60-65’iyle borç ödemesi yapılacağı, yüzde 15-20’sinin ise Maltepe Park projesine yatırılacağı belirtildi.
17.04.2024 Ekonomi
Rönesans GYO halka arz 2024: Rönesans GYO katılım endeksine uygun mı? Rönesans GYO kaç lot verir?
Rönesans GYO halka arz 2024: Rönesans GYO katılım endeksine uygun mı? Rönesans GYO kaç lot verir? Halka arz takvimi Nisan ayında güncellendi. Mart ayından sonra Borsa İstanbul'da işlem görmeye hazırlanana hisse senetleri listesini Sermaye Piyasası Kurulu açıkladı. İşlemlere son olarak Rönesans GYO halka arz eklendi. Peki, Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz talep toplama ne zaman, kaç lot verir, hangi bankalarda var?
6.04.2024 Ekonomi
Konut satışları 8 yılın en düşük seviyesinde
Konut satışları 8 yılın en düşük seviyesinde Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER)'in Ziraat GYO'nun katkılarıyla hazırladığı 'GYODER Gösterge' 2023 4. Çeyrek Raporu’na göre, 2023 yılı dördüncü çeyrek konut satışları bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yaklaşık yüzde 23,9 oranında gerileme kaydederek son sekiz yılın en düşük seviyesine indi.
22.03.2024 Ekonomi
Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da yeni atama
Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da yeni atama Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da (Kalyon GY) İcra Kurulu Üyesi görevine Gökhan Yıldız getirildi.
8.03.2024 Çalışma Hayatı
SPK'dan rekor ceza:  19 kişiye toplam 195,4 milyon TL
SPK'dan rekor ceza: 19 kişiye toplam 195,4 milyon TL Sermaye Piyasası Kurulu, Kızılbük GYO işlemleriyle ilgili 19 kişiye toplam 195,4 milyon TL idari para cezası verdi.
19.01.2024 Ekonomi
AK Parti İBB Başkan adayı Kurum: İstanbul afetlere hazır hale gelmiş olacak
AK Parti İBB Başkan adayı Kurum: İstanbul afetlere hazır hale gelmiş olacak AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum Beyoğlu'nda Okmeydanı 3 bin 550 Ada Kentsel Dönüşüm alanını ziyaret etti. Kurum, "Biz afetlere hazır dirençli bir İstanbul'umuz için çalışmalarımızı üç temel madde üzerinde toparlamış olduk ve burada birincisi İstanbul'u öncelikle afet öncesi ve afet anına hazırlayacağız öncesi için hem de afet anında yapacaklarımız için 39 ilçemizde 964 mahallemizde ama toplanma alanlarıyla ama helikopter pistleriyle ama itfaiyenin güçlendirilmesiyle ama arama kurtarma ekiplerimizin arttırılmasıyla milletimizi bir kere olası afetlere hazır hale getireceğiz" dedi.
18.01.2024 Gündem
Murat Kurum: Bizi şantiyelerde milletimizin sorunlarının çözüldüğü alanlarda göreceksiniz
Murat Kurum: Bizi şantiyelerde milletimizin sorunlarının çözüldüğü alanlarda göreceksiniz  AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum Beyoğlu'nda Okmeydanı 3 BİN 550 Ada Kentsel Dönüşüm alanını ziyaret etti. Kurum, "Bizi şantiyelerde göreceksiniz. Milletimizin sorunlarının çözüldüğü alanlarda göreceksiniz ve inşallah ben bu motivasyonla, bu huzurla, bu mutlulukla görevimi İstanbullular adına yapmış olacağım" dedi.
18.01.2024 Gündem
Sami Er kimdir? AK Parti Malatya belediye başkan adayı kim oldu, Sami Er Ak Parti Malatya belediye adayı mı, nereli?
Sami Er kimdir? AK Parti Malatya belediye başkan adayı kim oldu, Sami Er Ak Parti Malatya belediye adayı mı, nereli? Sami Er kimdir? AK Parti Malatya adaylığında adı geçen Sami Er'in biyografisi için araştırmalar arttı. Sami Er özellikle Malatya'da yaşayan ve Malatyalı olan vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Sami Er'in hayatı ve kariyeri için araştırmalar yoğunlaştı. Peki, Sami Er kimdir? AK Parti Malatya Belediye Başkan Adaylığı için adı geçen Sami Er aslen nereli, kaç yaşında? Sami Er'in biyografisi…
18.01.2024 Gündem
AK Parti'nin İstanbul adayı Murat Kurum oldu! Peki Murat Kurum kimdir? İşte detaylar...
AK Parti'nin İstanbul adayı Murat Kurum oldu! Peki Murat Kurum kimdir? İşte detaylar... AK Parti'nin belediye başkan adaylarının bir kısmı bugün Haliç'te gerçekleştirilen toplantıda tanıtıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum oldu. Adaylığı açıklanan Kurum'un geçmişi de merak edildi. İşte eğitim hayatı, mesleki kariyeri ve bakanlık dönemi ile Murat Kurum hakkındaki ayrıntılar.
7.01.2024 Gündem
5 şirketin sermaye artırımına onay
5 şirketin sermaye artırımına onay Sermaye Piyasası Kurulu, Karel, Frigo-Pak, Merko Gıda, EYG GYO ve Halk GYO'nun sermaye artırımına onay verdi.
22.12.2023 Ekonomi
Avrupakent GYO ne zaman borsada işlem görecek? Avrupakent (AVPGY) kaç lot verdi, Avrupakent GYO hisse borsa işlem tarihi ne?
Avrupakent GYO ne zaman borsada işlem görecek? Avrupakent (AVPGY) kaç lot verdi, Avrupakent GYO hisse borsa işlem tarihi ne? AVPGY ne zaman işlem görecek? AVRUPAKENT GYO İşlem tarihi halka arz sonuçlarının açıklanması sonrası merakla bekleniyordu. Avrupakent Gayrimenkul 13-14-15 Aralık tarihlerinde 55,08 TL sabit fiyat üzerinden halka arz kapsamında talep topladı. Talep toplama işlemlerinin sona ermesinin ardından açıklanan Avrupakent GYO halka arz sonuçlarında 3.653.597 adedi yurtiçi bireysel yatırımcı olmak üzere, toplam 3.654.448 yatırımcıya pay dağıtımı yapıldı. 1 TL nominal değerli payların 55,08 TL sabit fiyat üzerinden satışa sunulduğu halka arzda paylar bireysel yatırımcı ve şirket çalışanlarına eşit dağıtılacak. Borsa işlem tarihi 20 Aralık olarak açıklanmıştı ancak tarih yenilendi. Peki, Avrupakent GYO hisse ne zaman işlem görecek, halka arz sonuçları sonrası AVPGY halka arz ne zaman işlem görecek? AVRUPAKENT GYO İşlem tarihi…
20.12.2023 Ekonomi
Avrupakent GYO borsada ne zaman işlem görecek? Avrupakent GYO hisse işlem tarihi: Avrupakent (AVPGYO) halka arz ne zaman, bugün mü 21 Aralık'ta mi işlem görecek?
Avrupakent GYO borsada ne zaman işlem görecek? Avrupakent GYO hisse işlem tarihi: Avrupakent (AVPGYO) halka arz ne zaman, bugün mü 21 Aralık'ta mi işlem görecek? Avrupakent GYO halka arz sonuçları açıklandı. AVPGY halka arz sonuçlarının açıklanmasının ardından Avrupakent kaç lot verdi, Avrupakent GYO hisse ne zaman işlem görecek? Sorularının da yanıtı sorgulanmaya başlandı. Şirketin halka arz büyüklüğü 5.508.000.000 TL, halka açıklık oranı da yüzde 25,00 olarak gerçekleşti. Şirketin yurt içi bireysel yatırımcılara tahsis edilen payların 1,23 katı ve yurt içi kurumsal yatırımcılara Peki, AVPGY kaç lot verdi, Avrupakent GYO hisse ne zaman işlem görecek? İşte Avrupakent GYO halka arz sonuçları ve borsa işlem tarihi…
20.12.2023 Ekonomi
AVPGY halka arz ne zaman işlem görecek? AVPGY halka arz ne zaman bitiyor, Avrupakent saat kaça kadar? Avrupakent GYO halka arz ne zaman işlem görecek? AVPGY halka arz sonuçları
AVPGY halka arz ne zaman işlem görecek? AVPGY halka arz ne zaman bitiyor, Avrupakent saat kaça kadar? Avrupakent GYO halka arz ne zaman işlem görecek? AVPGY halka arz sonuçları Avrupakent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın talep toplama işlemleri 13,14,15 Aralık 2023 tarihlerinde yapılacak. 1 TL nominal değerli payların 55,08 TL sabit fiyat üzerinden satışa sunulacağı halka arzda paylar bireysel yatırımcı ve şirket çalışanlarına eşit dağıtılacak. Ayrıca ek pay satışı yapılmayacak. 1 TL nominal değerli payların 55,08 TL sabit fiyat üzerinden satışa sunulacağı halka arzda paylar bireysel yatırımcı ve şirket çalışanlarına eşit dağıtılacak. Ayrıca ek pay satışı yapılmayacak. Peki, Avrupakent GYO halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak? AVPGY halka arz ne zaman işlem görecek? AVPGY halka arz ne zaman bitiyor? Avrupakent Gayrimenkul kaç lot verdi, halka arz saat kaçta kadar?
15.12.2023 Ekonomi
SURGYO ne zaman işlem görecek? Sur Tatil Evleri halka arz sonuçları: Kaç lot verdi, Surgery borsada ne zaman işlem görecek?
SURGYO ne zaman işlem görecek? Sur Tatil Evleri halka arz sonuçları: Kaç lot verdi, Surgery borsada ne zaman işlem görecek? Sur Yapı kaç lot verdi, Surgery hisse ne zaman işlem görecek? Sur Tatil Evleri halka arz sonuçları belli oldu. 7-8 Aralık tarihindeki talep toplama sürecinde yatırımcıdan yoğun ilgi gören Sur Tatil Evleri GYO'ya 49,18 TL hisse başı fiyatla satışa çıkan 45 milyon adet hisse için 2,88 kat talep geldi. Sur Tatil evleri halka arz sonuçlarının açıklanmasının ardından gözler Sur Yapı’nın gong çalacağı tarihe çevrildi. Peki, Surgery borsada ne zaman işlem görecek, Sur Yapı halka arz borsa işlem tarihi ne zaman? İşte Sur Tatil Evlerinin Yıldız Pazarda “SURGY” koduyla işlem göreceği tarih…
14.12.2023 Ekonomi
Avrupakent GYO halka arz kaç lot verir, hangi bankalarda var? Avrupakent halka arz caiz mi, AVPGY katılım endeksine uygun mu? Avrupa GYO hisse fiyatı
Avrupakent GYO halka arz kaç lot verir, hangi bankalarda var? Avrupakent halka arz caiz mi, AVPGY katılım endeksine uygun mu? Avrupa GYO hisse fiyatı Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Avrupakent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ’nin halka arzını onayladı. SPK haftalık bültenine göre, Kurul, Avrupakent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ’nin 55,08 liradan halka arz başvurusuna, Emek Elektrik Endüstrisi AŞ’nin 75 milyon liralık, Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ’nin 2 milyar 600 milyon liralık bedelli sermaye artırımına onay verdi. Peki, Avrupakent halka arz kaç lot verir, hangi bankalarda var? Avrupakent GYO halka arz ne zaman, Midas’ta var mı? Avrupakent GYO kimin? AVP GYO Akbank’ta var mı?
14.12.2023 Ekonomi
Borsada en çok kazandıran hisse hangisi oldu? Haftanın en çok kazandıran hisseleri netleşiyor
Borsada en çok kazandıran hisse hangisi oldu? Haftanın en çok kazandıran hisseleri netleşiyor Ege Endüstri geçen hafta en yüksek kazancı elde ederek yüzde 26.29 artışla birinci sıraya yerleşirken, Konya Çimento da yüzde 20.46'lık getirisiyle ikinci sırada yer aldı. Öte yandan, en büyük kayıpları yaşayan hisseler arasında sırasıyla yüzde -12.25 ve yüzde -10.21'lik değer kaybıyla Mia Teknoloji ve Oyak Çimento bulunuyor. 30 Kasım - 1 Aralık 2023 tarihleri arasında 290.000.000 TL nominal değerli payları 3 TL sabit fiyattan satışa sunulan Batı Ege GYO ile 7,00 TL'den halka arz edilen Şeker Yatırım ve 57,15 TL'den halka arz edilen ÇATES Elektrik Üretim’in yatırımcısına ne kadar kazandırdığı merak ediliyor.
9.12.2023 Ekonomi
Avrupakent GYO katılım endeksine uygun mu? Avrupakent GYO halka arz ne zaman, kaç lot verir, hangi bankalarda var, helal mi, ne zaman işlem görecek, Avrupakent GYO kimin?
Avrupakent GYO katılım endeksine uygun mu? Avrupakent GYO halka arz ne zaman, kaç lot verir, hangi bankalarda var, helal mi, ne zaman işlem görecek, Avrupakent GYO kimin? Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Avrupakent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ'nin halka arzını onayladı. Ayrıca, diğer şirketlerin sermaye artırımı ve borçlanma aracı ihraç başvurularına da izin verildi. Halka araz onayı aldığının ilan edilmesinden sonra yatırımcılar tarafından Avrupakent GYO halka arzına dair ayrıntılar da sorgulanmaya başlandı. Peki, Avrupakent halka arz ne zaman, hangi bankalarda var? Avrupakent GYO katılım endeksine uygun mu, Avrupakent GYO halka arz kaç lot verir?
8.12.2023 Ekonomi
Surgery halka arz kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu, Surgery hisse ne zaman işlem görecek? Sur tatil evleri halka arz helal mi, hangi bankalarda var?
Surgery halka arz kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu, Surgery hisse ne zaman işlem görecek? Sur tatil evleri halka arz helal mi, hangi bankalarda var? Sur Yapı iştiraki Sur Tatil Evleri GYO'nun halka arz başvurusu SPK tarafından onayladı. Sur GYO halka arzı için talep toplama tarihi belli olunca, Su Tatil Evleri halka arzın kaç lot verdiği hangi bankalarda olduğu sorularına yanıt aranmaya başlandı. Ziraat Yatırım Menkul Değerler A.Ş. liderliğinde ve İntegral Yatırım Menkul Değerler A.Ş. eş liderliğinde gerçekleştirilecek halka arzda, 7 - 8 Aralık tarihlerinde 49,18 TL sabit fiyatla talep toplanacak. Peki, Surgery halka arz kaç lot verir, hangi bankalarda var, Su Tatil Evleri katılım endeksine uygun mu (helal mi)? Sur Tatil Evleri (Surgery) halka arz ne zaman?
8.12.2023 Ekonomi
SPK bir şirketin daha halka arzına onay verdi
SPK bir şirketin daha halka arzına onay verdi Sermaye Piyasası Kurulu, Avrupakent GYO'nun halka arzını onayladı.
8.12.2023 Corona Virüsü
Batı Ege halka arz kaç lot verir? Batı Ege GYO halka arz katılım endeksine uygun mu, Batı Ege GYO halka arz hangi bankalarda var, Akbank’ta var mı, Batı Ege Gayrimenkul halka arz helal mi?
Batı Ege halka arz kaç lot verir? Batı Ege GYO halka arz katılım endeksine uygun mu, Batı Ege GYO halka arz hangi bankalarda var, Akbank’ta var mı, Batı Ege Gayrimenkul halka arz helal mi? Batı Ege GYO, şirketin yüzde 35,53'ünü halka arz ederek 290 milyon lira sermaye artırımı gerçekleştirecek. Şirketin Denizli ve Ege bölgesinde gayrimenkul geliştirme faaliyetlerine devam edeceği belirtildi. Batı Ege GYO halka arzında toplam 290.000.000 TL nominal değerli paylar 3 TL sabit fiyattan satılacak. Payların %70’i bireysel yatırımcılarına tahsis edilirken bireysellere satılan paylar eşit dağıtılacak. Peki, Batı Ege halka arz kaç lot verir, Batı Ege Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu? Batı Ege halka arz ne zaman, hangi bankalarda var?
30.11.2023 Ekonomi
Batı Ege kaç lot verir, Batı Ege halka arz tavan yapar mı? Batı Ege Gayrimenkul hangi bankalara gelecek, helal mi? Batı Ege hisse kodu
Batı Ege kaç lot verir, Batı Ege halka arz tavan yapar mı? Batı Ege Gayrimenkul hangi bankalara gelecek, helal mi? Batı Ege hisse kodu Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından yayımlanan haftalık bültende, üç şirketin ilk halka arz başvurusunun onaylandığı duyuruldu. Bu hafta halka az başvurusuna SPK'dan onay alan son şirket olan Batı Ege GYO'nun 1 TL nominal değerli paylar 3,00 TL sabit fiyat üzerinden satılacak. Bültendeki bilgilere göre söz konusu halka arzda, ek pay satışı yapılmayacak. Halihazırda 525.000.000 TL sermayesi bulunan Batı Ege GYO, halka arz ile 290.000.000 TL'lik sermaye artırımı gerçekleştirecek. İşlem sonrasında şirketin sermayesi 815.000.000 TL'ye ulaşacak. Peki, Batı Ege Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu? Batı Ege Gayrimenkul halka arz ne zaman, kaç lot verir? Batı Ege halka arz hangi bankalarda var?
30.11.2023 Finans
Batı Ege GYO ne zaman işlem görecek? Batı Ege Gayrimenkul hisse borsa işlem tarihi: Batı Ege ne zaman borsada işlem görecek?
Batı Ege GYO ne zaman işlem görecek? Batı Ege Gayrimenkul hisse borsa işlem tarihi: Batı Ege ne zaman borsada işlem görecek? Batı Ege GYO (BEGYO) işlem tarihi açıklandı. Batı Ege GYO (BEGYO) borsada ne zaman işlem görecek? Batı Ege Gayrimenkul halka arz sonuçları açıklandı. 30 Kasım - 1 Aralık tarihleri arasında talep toplayan Batı Ege GYO 3 TL sabit fiyattan halka arz edilmişti. Halka arz sonuçlarının açıklanmasının ardından, hissenin borsada işlem göreceği tarih yatırımcılar tarafından sorgulanmaya başlandı.
8.12.2023 Ekonomi
Kredili işlem ve açığa satış yasağı! Borsa İstanbul KAP'a bildirdi
Kredili işlem ve açığa satış yasağı! Borsa İstanbul KAP'a bildirdi Akın Tekstil, Bak Ambalaj, Dofer Yapı, Formet ve Martı GYO payları 22 Kasım seans sonuna kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecek.
23.10.2023 Eğitim
SPK 10 kişiye 6 ay işlem yasağı getirdi
SPK 10 kişiye 6 ay işlem yasağı getirdi Sermaye Piyasası Kurulu, Atakule GYO pay piyasasında gerçekleştirilen işlemlerle ilgili Burak Bayram Yaman, Celalettin Onur Koray, Cem Özay, Gökhan Özdek, Halit Yalçınkaya, Selahattin Kıymaz, Selçuk Patlar, Yağmur Patlar ve Yiğit Başar Aslan hakkında 6 ay süreyle geçici işlem yasağı getirdi.
22.09.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Gyo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gyo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.