Güvenlik Önlemleri

Güvenlik Önlemleri

Son dakika Güvenlik önlemleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Güvenlik önlemleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Güvenlik önlemleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Güvenlik Önlemleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan güvenlik önlemleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.663 güvenlik önlemleri haberi bulunmuştur. Tüm güvenlik önlemleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Van'da DEM Parti adayı Abdullah Zeydan’ın memnu haklarının alınması sonrası çıkan olaylar, bugün de sürdü
Van'da DEM Parti adayı Abdullah Zeydan’ın memnu haklarının alınması sonrası çıkan olaylar, bugün de sürdü Van Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen DEM Parti adayı Abdullah Zeydan'ın memnu haklarının Adalet Bakanlığı'nın seçime 2 gün kala yaptığı itiraz üzerine geri alınmasının ardından dün çıkan olaylar, bugün de sürdü.
3.04.2024 Gündem
5 askerin ölümü Polonya'yı şok etti! Tüm askeri tatbikatlar askıya alındı
5 askerin ölümü Polonya'yı şok etti! Tüm askeri tatbikatlar askıya alındı Polonya Savunma Bakanı Wladyslaw Kosiniak-Kamysz, mart ayının başından bu yana gerçekleştirilen tatbikatlarda 5 askerin hayatını kaybetmesi üzerine tüm askeri tatbikatların askıya alınması talimatını verdi.
27.03.2024 Dünya
Komşusunu keserle katletti, mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı
Komşusunu keserle katletti, mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı Kayseri'de Hasibe Soykuk'u (51), keserle öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan komşusu İsmail Kocatürk (45), ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Heyet, sanığın geçmiş sabıkaları ve duruşmadaki tutum ve davranışı ile pişmanlığı gözlemlenmediğinden cezada indirim uygulamadı.
13.03.2024 Gündem
Hastane kantini saldırısında ilginç detay: Konum bilgisini paylaşan muhbiri de vurdular
Hastane kantini saldırısında ilginç detay: Konum bilgisini paylaşan muhbiri de vurdular Denizli'de, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nin bahçesindeki kafeteryada oturanlara yönelik 2 kişinin silahlı saldırısında 7 kişinin yaralanmasıyla ilgili operasyonda 5 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden tetikçiler Mustafa Batit (24) ve Mustafa Alagöz (20) ile muhbir olduğu belirlenen Şefikcan Uyumaz (21), tutuklandı. Diğer 2 şüpheliden azmettirici olduğu ileri sürülen Orhan K. ile otomobili kullanan Ali A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
6.03.2024 Gündem
Rusya St. Petersburg'ta bir binaya insansız hava aracı düştü: 100 kişi tahliye edildi
Rusya St. Petersburg'ta bir binaya insansız hava aracı düştü: 100 kişi tahliye edildi Rusya’nın kentinde bir binaya insansız hava aracının düşmesinin ardından 100 kişi tahliye edilirken olayda ölen veya yaralanan olmadı.
2.03.2024 Dünya
TFF 3. Lig maçında ortalık karıştı! Polis devreye girdi, taraftarlar gözaltına alındı
TFF 3. Lig maçında ortalık karıştı! Polis devreye girdi, taraftarlar gözaltına alındı Edirne’de maç öncesi her iki takımın taraftarları arasında çıkan tartışmayı polis ekipleri ayırdı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, çevik kuvvet polisleri adeta etten duvar ördü.
26.02.2024 Futbol
Ümraniye'de imam nikahlı eşi ve iki kızını öldüren cani yakalandı: Ben öldürmedim. Uzaylılar öldürdü
Ümraniye'de imam nikahlı eşi ve iki kızını öldüren cani yakalandı: Ben öldürmedim. Uzaylılar öldürdü İstanbul Ümraniye’de tartıştığı Yasemin Ünlü ile kızları Mine Güney ve Zeliha Güney’i tabancayla vurarak katleden Suat Güney yakalandı. Suat Güney’in saklanmak için gittiği kickboks salonunda gözaltına alındığı ortaya çıktı. İş insanın üzerinden 3 tabanca çok sayıda mermi ve bir bıçak ile yüklü miktarda döviz ele geçirildiği öğrenildi. Psikolojik durumunun iyi olmadığı belirtilen şüpheli, adliyeye gönderilirken “Ben öldürmedim. Uzaylılar öldürdü" ifadelerini kulandı.
24.02.2024 Yaşam
Erzincan'da altın madeninde toprak kayması! Bakan Yerlikaya: 9 kişiye ulaşılamıyor
Erzincan'da altın madeninde toprak kayması! Bakan Yerlikaya: 9 kişiye ulaşılamıyor Erzincan’ın İliç ilçesindeki altın madeninde, istiflenen tonlarca siyanürlü toprak sel olup aktı. İlk tespitlere göre 9 kişi toprak altında kaldı. 400 kişiyle arama kurtarma çalışması başlatılırken bölgede çevre felaketi yaşanmasından endişesi ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu’dan toprak kaymasıyla ilgili bilgi aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, devam eden arama kurtarma çalışmaları için tüm imkanların seferber edilmesini istedi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 400 personelle arama kurtarma çalışmasının sürdüğünü belirtirken, '9 kişiye ulaşılamıyor.' ifadelerini kullandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı da “Toprak kayması sırasında akan malzemenin Fırat Nehri’ne ulaşmasının engellenmesi amacıyla Sabırlı Deresi’nin Fırat Nehri’ne ulaştığı menfezin kapaklarını kapattırdık” açıklamasını yaptı. Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu CNN TÜRK'te son durumu aktarırken, 'Toprak dışarı çıkarılıp istifleniyor. O sırada bir toprak kayması gerçekleşiyor. Toprak altında kalan çalışanlar var.' dedi. Bakanı Yılmaz Tunç ise olayla ilgili 4 Cumhuriyet savcısının görevlendirildiğini bildirdi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan da gerekli incelemeleri yapmak üzere 3 başmüfettiş ile 1 müfettişin görevlendirildiğini söyledi.
14.02.2024 Gündem
Erzincan'da maden ocağında toprak kayması! Kurtarma çalışmaları termal kameralar yardımıyla devam ediyor
Erzincan'da maden ocağında toprak kayması! Kurtarma çalışmaları termal kameralar yardımıyla devam ediyor Erzincan'ın İliç ilçesinde altın madeni bölgesinde toprak kayması meydana geldi. Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu CNN TÜRK'te son durumu aktarırken, 'Toprak dışarı çıkarılıp istifleniyor. O sırada bir toprak kayması gerçekleşiyor. Toprak altında kalan çalışanlar var.' dedi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 400 personelle arama kurtarma çalışmasının sürdüğünü belirtirken, '9 kişiye ulaşılamıyor.' ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erzincan'daki madende yaşanan toprak kaymasıyla ilgili Vali Aydoğdu’dan bilgi aldı, arama kurtarma çalışmaları için tüm imkanların seferber edilmesini istedi. Erzincan’ın İliç ilçesinde meydana gelen toprak kaymasıyla ilgili olay yerinde açıklamada bulunan Binali Yıldırım, gece de termal kameralar yardımıyla arama kurtarma çalışmaların sürdüğünü belirtti.
13.02.2024 Gündem
Naoh (Sodyum Hidroksit) Kullanım Alanları Nelerdir? Naoh Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Naoh (Sodyum Hidroksit) Kullanım Alanları Nelerdir? Naoh Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Sodyum hidroksit kimya endüstrisinde çok sık kullanılan bir kimyasal maddedir. Endüstride, NaOH, kağıt ve selüloz, petrol rafinasyonu, metal işleme, deterjan üretimi, gıda işleme ve ilaç üretimi gibi birçok alanda kullanılmaktadır. Kağıt ve selüloz endüstrisinde, NaOH, odun hamuru ağacından çıkarılması için kullanılan bir kimyasal maddedir.
29.01.2024 Yaşam
Bursa'da mağaza açılışında izdiham! Polis ekipleri devreye girdi
Bursa'da mağaza açılışında izdiham! Polis ekipleri devreye girdi Bursa'da ev eşyaları ve aletleri satan mağaza, açılışa özel kampanya düzenleyince izdiham yaşandı. Sabah saatlerinde toplanan kalabalık uzun kuyruklar oluştururken, polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı.
27.01.2024 Gündem
Hrant Dink ölümünün 17. yılında anıldı
Hrant Dink ölümünün 17. yılında anıldı AGOS Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink için 17'nci ölüm yıldönümü nedeniyle saldırıya uğradığı Sebat apartmanının önünde anma töreni düzenlendi.
19.01.2024 Gündem
Ümraniye'de metro çalışması sırasında iki bina çöktü
Ümraniye'de metro çalışması sırasında iki bina çöktü Ümraniye'de çalışma yapılan metro hattında meydana gelen kısmi çökme nedeniyle biri dört diğeri üç katlı iki bina çöktü. Olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, muhtemel bir çökme riskine karşı bölgede önlem alındı. Çökme anı ise kameraya saniye saniye yansıdı.
18.01.2024 Gündem
İspanya vatandaşı Yenikapı'da intihar etti
İspanya vatandaşı Yenikapı'da intihar etti Yenikapı Metro İstasyonu'nda 22 yaşındaki İspanya vatandaşı Eduardo Gracia raylara atlayarak intihar etti.
13.01.2024 Gündem
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde 10 aracın karıştığı 3 kaza: 3 yaralı
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde 10 aracın karıştığı 3 kaza: 3 yaralı 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde 10 aracın karıştığı 3 ayrı zincirleme kazada 3 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırılırken köprü, çift yönlü olarak yaklaşık bir saat trafiğe kapandı.
13.01.2024 Gündem
Taksim'de yeni yıla saatler kala hareketlilik başladı
Taksim'de yeni yıla saatler kala hareketlilik başladı Taksim İstiklal Caddesi'nde yeni yıla saatler kala hareketlilik başladı. Polis, İstiklal Caddesi ve çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı.
31.12.2023 Gündem
Ukrayna’dan Rusya’ya füze saldırısı: 10 ölü
Ukrayna’dan Rusya’ya füze saldırısı: 10 ölü Ukrayna tarafından Rusya'nın Belgorod şehrine düzenlenen füze saldırısında 10 kişi hayatını kaybederken, 45 kişi yaralandı.
30.12.2023 Dünya
Ankara’da iş yeri sahibi intihar etti
Ankara’da iş yeri sahibi intihar etti Ankara’nın Altındağ ilçesinde emlakçılık yapan bir kişi, pompalı tüfekle bacağından vurarak kan kaybından hayatını kaybetti.
22.12.2023 Gündem
Yine İsrail şiddeti: Gazeteciyi dövüp yerde sürüklediler
Yine İsrail şiddeti: Gazeteciyi dövüp yerde sürüklediler İsrail güçleri Kudüs'te yayın yapmaya çalışan basın mensuplarına sert müdahalede bulundu.
15.12.2023 Dünya
Dolandırıcılardan yeni yöntem! ATM’lere saldırılar arttı: QR kodla işlem yapmak güvenli mi?
Dolandırıcılardan yeni yöntem! ATM’lere saldırılar arttı: QR kodla işlem yapmak güvenli mi? Dolandırıcıların hedefinde banka ATM'leri var. Bankacılık işlemlerinin birçoğunu yapabildiğimiz ATM'ler gündelik hayatı kolaylaştırsa da bazı riskleri de beraberinde getirdi. Özellikle pandemi sonrası dolandırıcıların ATM’lere yönelik saldırıları daha da arttı. Hem sosyal medyada hem de çözüm platformlarında ATM dolandırıcılıklarıyla ilgili onlarca şikâyet bulunuyor. Peki dolandırıcılar hangi yöntemleri kullanıyor? Kullanıcılar nelere dikkat etmeli? QR kod ile işlem yapılması güvenilir mi? Uzmanlar hurriyet.com.tr’ye anlattı.
12.12.2023 Gündem
Adabeyan kargo dolandırıcılığı || Adabeyan kargo takip linke tıkladım, ne yapmalıyım? Adabeyan mesaj linke tıklayınca ne olur?
Adabeyan kargo dolandırıcılığı || Adabeyan kargo takip linke tıkladım, ne yapmalıyım? Adabeyan mesaj linke tıklayınca ne olur? Ada Beyan şirketi üzerinden alındığı iddia edilen kargo SMS'leri tedirginlik yarattı. Vatandaşlar, SMS üzerinden alınan linke tıkladıklarında, böyle bir gönderinin olmadığını ya da sonuçsuz kaldığını belirterek şikayetlerde bulundu. Öte yandan Adabeyan kargo takip linke tıkladım, ne yapmalıyım? Adabeyan mesaj linke tıklayınca ne olur? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
1.12.2023 Gündem
İnternetten alışveriş yapan herkesi ilgilendiriyor! Emsal karar, faizi ile ödeniyor
İnternetten alışveriş yapan herkesi ilgilendiriyor! Emsal karar, faizi ile ödeniyor Birçok işlem artık internet aracılığı ile yapılabiliyor. Ancak her ne kadar bankalar tarafından sıkı güvenlik önlemleri alınsa da kimi zaman müşterilerin bilgileri çalınabiliyor. Konu ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulunan uzman avukat Yargıtay kararına atıfta bulunarak hesap bilgilerinin sorumluluğunun bankada olduğunu ve müşterinin maddi kaybının bankalar tarafından giderilmesi gerektiğini açıkladı.
21.11.2023 Ekonomi
Erdoğan'ın sözleri dünyada böyle yankılandı: Başarılı oldu, Almanya'ya uyarılarda bulundu
Erdoğan'ın sözleri dünyada böyle yankılandı: Başarılı oldu, Almanya'ya uyarılarda bulundu İsrail 43 gündür Gazze'yi hedef alıyor. Havadan ve karadan yapılan saldırılar hız kesmeden devam ediyor. İsrail'in saldırganlığına her fırsatta dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Almanya'nın başkenti Berlin'de verdiği mesaj dünyanın gündemine birinci sıradan giriş yaptı.
18.11.2023 Dünya
Kenan Sofuoğlu'nun oğlu Zayn Sofuoğlu otomobil, TIR, motosiklet derken şimdi de uçak kullandı
Kenan Sofuoğlu'nun oğlu Zayn Sofuoğlu otomobil, TIR, motosiklet derken şimdi de uçak kullandı Motosikletin bir numarası ve Dünya Şampiyonu olan Kenan Sofuoğlu'nun oğlu Zayn Sofuoğlu otomobil, TIR, motosiklet derken şimdi de uçak kullandı.
15.11.2023 Diğer Sporlar
Dilan ve Engin Polat çiftiyle ilgili flaş gelişme! 27 şirkete kayyum atanacak
Dilan ve Engin Polat çiftiyle ilgili flaş gelişme! 27 şirkete kayyum atanacak Dilan Polat ve Engin Polat'ın aralarında bulunduğu 18 şüpheliden 12'si tutuklandı. Tutuklananlar güvenlik önlemleri altında Silivri'deki Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na getirildi. Katıldığı canlı yayında günlük 750 bin TL harcadığını açıklayan Dilan Polat cezaevinde kaldığı süre boyunca günlük olarak 133 lira harcayabilecek. Öte yandan Dilan Polat'ın cezaevindeki ilk gününde tansiyon sorunu nedeniyle revire kaldırıldığı ortaya çıktı. Dilan Polat'ın bir istediği ise evrak eksikliği nedeniyle onaylanmadı. Şatafatlı hayatıyla şov yapan Polat'ın, cezaevi dolabındaki eşya ve aksesuarları ise duyanları şaşırttı. Hakimlik, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi üzerine Dilan ve Engin Polat'ın 27 şirketine kayyum atanmasına karar verdi.
6.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Güvenlik Önlemleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki güvenlik önlemleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.