Gürbulak

Gürbulak

Son dakika gürbulak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gürbulak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gürbulak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gürbulak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gürbulak gelişmeleri de dahil olmak üzere 238 gürbulak haberi bulunmuştur. Tüm gürbulak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Kimsenin sizin oyunuza ipotek koymasına izin vermeyin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Kimsenin sizin oyunuza ipotek koymasına izin vermeyin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Dörtyol Kavşağı'ndaki Ağrı mitinginde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şimdi birileri yine çıkmış tek parti faşizmini hortlatmak için CHP ile bir olup sizlerin iradesine ipotek koymaya çalışıyor. Dün silahla yaptıklarını bugün gizli ittifaklar kurarak gerçekleştirmenin gayreti içindeler. Bu uğurda baskıların sembolü olan CHP’ye bile yedek tekerlek yapacak duruma düştüler" dedi.
14.03.2024 Gündem
Kim olduğu merak edildi! Shiva Kaviani’nin hayatı: İranlı Akademisyen Dr. Shiva Kaviani kimdir?
Kim olduğu merak edildi! Shiva Kaviani’nin hayatı: İranlı Akademisyen Dr. Shiva Kaviani kimdir? İranlı akademisyen Dr. Shiva Kaviani, Kanada'da oturum süresinin dolması nedeniyle vize başvurusundan red aldı. İran'a geri dönmek istemeyen Dr. Kaviani, Ankara'dan yapmış olduğu vize başvurusunda da ret cevabı alınca İstanbul'a geri döndü. Akademisyen, şu anda İstanbul Havalimanı'nda yaklaşık 2 aydır bekliyor. Peki, İranlı Akademisyen Dr. Shiva Kaviani kimdir? Shiva Kaviani’nin hayatı…
14.03.2024 Gündem
'Terminal' filmi gerçek oldu! Havalimanında yaşıyor
'Terminal' filmi gerçek oldu! Havalimanında yaşıyor İranlı akademisyen Dr. Shiva Kaviani, Kanada Toronto'da hayatını sürdürüyordu fakat otorum süresi doldu. Kanada'ya yeniden vize başvurusu yapmak için Ankara'ya gitti, red cevabı aldı. İstanbul Havalimanı'nda yaşamaya başlayan akademisyen'in yaşadıkları 'Terminal' filmini hatırlattı.
13.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı İran'ın desteği önemli
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı İran'ın desteği önemli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile anlaşmaların imza töreni ve ortak basın toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında terörle mücadele vurgusu yaparak, "Türkiye'nin terörle mücadelede İran'ın yanında olduğunu ifade etmek istiyorum. PKK/YPG/PYD'ye karşı mücadele güçlenmeli. Terörle mücadelemizde komşumuz İran'ın desteğinin önemini bir kez daha vurguladık" ifadelerini kullandı.
24.01.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya: Sınırlarımız bizim kırmızı çizgimizdir
Bakan Yerlikaya: Sınırlarımız bizim kırmızı çizgimizdir İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ağrı’da Gürbulak Gümrük Kapısı'nda incelemelerde bulundu.
12.11.2023 Gündem
'Kanas' ile aramada TIR'da, 537 kilo likit metamfetamin ele geçirildi
'Kanas' ile aramada TIR'da, 537 kilo likit metamfetamin ele geçirildi Ağrı'da durdurulan İran plakalı TIR'da, özel eğitimli 'Kanas' adlı köpekle yapılan aramada, yakıt deposunda 537 kilo 250 gram likit metamfetamin ele geçirildi.
29.05.2023 Gündem
Alanyaspor  Ümraniyespor'u tek golle geçti
Alanyaspor Ümraniyespor'u tek golle geçti Spor Toto Süper Lig'in 32’nci haftasında Corendon Alanyaspor sahasında HangiKredi Ümraniyespor’u ağırladı. Karşılaşma ev sahibi Alanyaspor’un 1-0’lık üstünlüğüyle sonlandı.
28.04.2023 Alanyaspor
TIR'ın lastiğinden çıktı! 1245 altın sikke bulundu
TIR'ın lastiğinden çıktı! 1245 altın sikke bulundu Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde İran tarafından başka bir TIR tarafından çekilerek getirilen TIR'ın dorsesinin altındaki yedek lastiğin üzerine bırakılan poşette, Osmanlı dönemine ait 1245 altın sikke bulundu.
28.04.2023 Yaşam
Beşiktaş Ümraniye karşısında 3 puanı 2 golle aldı
Beşiktaş Ümraniye karşısında 3 puanı 2 golle aldı Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş, HangiKredi Ümraniyespor'u deplasmanda 2-0 mağlup etti.
22.04.2023 Ümraniyespor
Oy kullanılacak gümrük kapılarına ilişkin YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Oy kullanılacak gümrük kapılarına ilişkin YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) gümrük kapılarındaki oy verme işlemlerine ilişkin kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
19.03.2023 Gündem
Gürbulak Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdür Vekili Osman Erdoğan görevden alındı
Gürbulak Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdür Vekili Osman Erdoğan görevden alındı Gürbulak Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdür Vekili Osman Erdoğan, başlatılan idari tahkikat sonucu görevden alındı.
30.12.2022 Gündem
Spor Toto Süper Lig: Ümraniyespor: 1 - Medipol Başakşehir: 3
Spor Toto Süper Lig: Ümraniyespor: 1 - Medipol Başakşehir: 3 Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında Ümraniyespor, sahasında karşılaştığı Medipol Başakşehir’e 3-1’lik skorla mağlup oldu.
23.12.2022 Ümraniyespor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ülkemizi zirveye çıkarmakta kararlıyız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ülkemizi zirveye çıkarmakta kararlıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bitlis Çayı Viyadüğü ve Bağlantı Yolları Açılış Töreni’nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yatırımla istihdamla büyüttüğümüz ülkemizi Türkiye Yüzyılı'yla zirveye taşımakta kararlıyız" dedi.
22.12.2022 Gündem
Bakan Muş 'kayıtlara geçen en yüksek miktar' dedi ve açıkladı
Bakan Muş 'kayıtlara geçen en yüksek miktar' dedi ve açıkladı Ticaret Bakanı Mehmet Muş "Akaryakıt Özel Ekibimizin yoğun ve titiz çalışmaları sayesinde kurulduğu günden bu yana 14 milyar TL değerinde kamu zararını ortaya çıkardık ve düzenlenen 39 milyar TL değerinde sahte faturayı tespit ettik. 7318 sayılı Kanunun yürürlüğe girdiği 2021 yılının Nisan ayından itibaren yürütülen çalışmalar sonucunda 27 milyar TL’lik kamu zararının oluşmasını engelledik" dedi. Bakan Muş yaptığı açıklamada, 2022 yılı başından bu yana 12,1 ton uyuşturucu madde ele geçirildiğini açıkladı. 2 farklı operasyonda 1 ton 640 kilogram metamfetamin ele geçirildi..
28.09.2022 Ekonomi
Gürbulak ve Kapıkule'de uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı
Gürbulak ve Kapıkule'de uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince Gürbulak Gümrük Kapısı'nda 108 kilo sıvı metamfetamin, Kapıkule Gümrük Kapısı'nda ise 31,75 kilo esrar ele geçirildi; 2 şüpheli gözaltına alındı.
18.08.2022 Gündem
Ağrı’da selin bilançosu: 34 yapıda hasar var
Ağrı’da selin bilançosu: 34 yapıda hasar var Ağrı Valiliği, Doğubayazıt ilçesine bağlı Gürbulak, Karabulak ve Bardaklı köylerinde dün yaşanan sel felaketinde 34 yapının hasar gördüğünü ve hasar tespit çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.
28.06.2022 Gündem
Nuh tufanının Ağrı dağındaki Arkeolojik izleri sempozyumu düzenlendi
Nuh tufanının Ağrı dağındaki Arkeolojik izleri sempozyumu düzenlendi Ağrı ili Doğubayazıt ilçesi Gürbulak sınır kapısı yolu güzergahında bulunan, Nuh Ararat (Noahs ark village) tatil köyünde Nuh’un gemisi sempozyumu yapıldı.
6.06.2022 Kültür Sanat
Açık cezaevi hükümlülerinin Covid-19 izinleri 2 ay süreyle uzatıldı
Açık cezaevi hükümlülerinin Covid-19 izinleri 2 ay süreyle uzatıldı Adalet Bakanlığı'nca açık cezaevlerindeki hükümlülerin Covid-19 tedbirleri kapsamındaki izin sürelerinin 2 ay uzatıldığı açıklandı.
29.03.2022 Gündem
Adnan Oktar suç örgütüne yönelik İstanbul merkezli 4 ilde yeni operasyon!
Adnan Oktar suç örgütüne yönelik İstanbul merkezli 4 ilde yeni operasyon! Adnan Oktar suç örgütüne yönelik yürütülen soruşturma çerçevesinde İstanbul merkezli 4 ilde yeni bir operasyon başlatıldı. 8 şüphelinin yakalanması için başlatılan operasyonda bazı şüphelilerin gözaltına alındığı belirtildi. Ayrıca aynı suç örgütüne yönelik başka bir mahkemece 61 kişi hakkında daha yakalama kararı çıkarıldığı öğrenildi.
29.03.2022 Gündem
Gürbulak'ta 622 kilo metamfetamin, TIR'la İran'dan Türkiye'ye sokulmak istenmiş
Gürbulak'ta 622 kilo metamfetamin, TIR'la İran'dan Türkiye'ye sokulmak istenmiş Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerinin Gürbulak Gümrük Kapısı'ndaki operasyonunda ele geçirilen 622 kilo metamfetaminin, İran'dan Türkiye'ye TIR'la sokulmak istendiği ortaya çıktı.
29.03.2022 Gündem
Bakan Muş: Gürbulak'ta 622 kilo metamfetamin ele geçirildi
Bakan Muş: Gürbulak'ta 622 kilo metamfetamin ele geçirildi Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Gürbulak Gümrük Kapısı’nda 622 kilo metamfetamin ele geçirildiğini açıkladı.
28.03.2022 Yaşam
Bakan Muş duyurdu: Ülkemizde ele geçirilen en yüksek miktar
Bakan Muş duyurdu: Ülkemizde ele geçirilen en yüksek miktar Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Gürbulak Sınır Kapısı'ndan Türkiye'ye giriş yapan bir TIR’da 1 ton 18 kilogram metamfetamin cinsi uyuşturucunun ele geçirildiğini duyurdu.
12.03.2022 Gündem
İran gazı ile ilgili son dakika gelişmesi! BOTAŞ resmen duyurdu
İran gazı ile ilgili son dakika gelişmesi! BOTAŞ resmen duyurdu İran gazı ile ilgili son dakika gelişmesi. Resmen duyurdular. Gaz arzı sınırlı miktarda başladı. BOTAŞ'tan yapılan açıklamada, "İran'dan Türkiye'ye gaz arzı test amaçlı olarak sınırlı miktarda başladı." ifadeleri yer aldı.
28.01.2022 Ekonomi
Sanayilerde elektrik kesintisi ne zaman başlıyor? OSB’lerde elektrik kesintisi kaç gün sürecek?
Sanayilerde elektrik kesintisi ne zaman başlıyor? OSB’lerde elektrik kesintisi kaç gün sürecek? Türkiye Elektrik İletim A.Ş (TEİAŞ) duyurdu! 72 saate varan elektrik kesintisi uygulanacak! TEİAŞ elektrik kısıntısı uygulamasıyla ilgili bilgilendirmede bulundu. TEİAŞ’tan yapılan açıklamanın OSB'lerde elektrik kesintisi başladı. Peki, elektrik kesintileri ne kadar sürecek? Sanayilerde elektrik kesintisi ne zaman başlıyor? OSB’lerde uygulanacak elektrik kesintileri ile ilgili detaylar…
24.01.2022 Ekonomi
Doğal gaz ile ilgili son dakika açıklaması! BOTAŞ duyurdu, 10 gün...
Doğal gaz ile ilgili son dakika açıklaması! BOTAŞ duyurdu, 10 gün... Doğal gaz ile ilgili son dakika açıklaması! BOTAŞ duyurdu, tam 10 gün sürecek. Kısıtlama geliyor. BORU Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş Genel Müdürlüğü, İran tarafındaki doğal gaz iletim hattında meydana gelen arıza nedeniyle, yüksek tüketimi olan sanayi tesisleri ve elektrik santralleri ile sınırlı olmak suretiyle, doğal gaz tüketiminde kısıtlamalar yapılacağını ve diğer tüketicilerin etkilenmemesi için tüm önlemlerin alındığını açıkladı.
20.01.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Gürbulak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gürbulak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.