Günü

Günü

Son dakika günü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan günü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını günü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Günü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan günü gelişmeleri de dahil olmak üzere 127.157 günü haberi bulunmuştur. Tüm günü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Taksim Meydanı dayatmalarını masum bulmuyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Taksim Meydanı dayatmalarını masum bulmuyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Son günlerde muhalefet ve bazı marjinal yapılar Taksim tartışmaları ile 1 Mayıs’ın bayram havasına gölge düşürmeye çalışıyor. Sembolik törenler haricinde Taksim Meydanı’nın miting yeri olmadığı, mitinge uygun bir altyapıya sahip olmadığı, herkesin malumu iken bu konudaki dayatmaları masum bulmadığımızı ifade etmek isterim'' dedi.
30.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan-Özgür Özel görüşmesi AK Parti'de yapılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan-Özgür Özel görüşmesi AK Parti'de yapılacak Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP lideri Özgür Özel'in görüşmesi perşembe günü saat 16.00'da AK Parti'de gerçekleşecek.
30.04.2024 Gündem
Borsa 1 Mayıs Çarşamba günü tatil mi, açık mı? 1 Mayıs’ta borsa kapalı mı olacak?
Borsa 1 Mayıs Çarşamba günü tatil mi, açık mı? 1 Mayıs’ta borsa kapalı mı olacak? 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı nedeniyle Borsa’da işlem olup olmayacağına yönelik araştırmalar arttı. Vatandaşlar, 1 Mayıs'ın resmi tatil olması nedeniyle Borsa'nın açık olup olmadığını araştırıyor. Peki, Borsa 1 Mayıs Çarşamba günü tatil mi, açık mı? 1 Mayıs’ta borsa kapalı mı olacak?
30.04.2024 Ekonomi
EuroLeague'den skandal karar! Ergin Ataman'a ceza var, İsrail paylaşımına ceza yok
EuroLeague'den skandal karar! Ergin Ataman'a ceza var, İsrail paylaşımına ceza yok EuroLeague'de Maccabi ile Panathinaikos eşleşmesinde yaşananlar gündemde yer alırken Euroleague yönetimi skandal bir karar daha imza attı. İşte detaylar...
30.04.2024 Şampiy10
1 Mayıs ne zaman resmi tatil oldu? 1 Mayıs İşçi Bayramını kutlama yasağı ne zaman kalktı, hangi hükümet tarafından yeniden bayram ilan edildi?
1 Mayıs ne zaman resmi tatil oldu? 1 Mayıs İşçi Bayramını kutlama yasağı ne zaman kalktı, hangi hükümet tarafından yeniden bayram ilan edildi? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü bu yıl çarşamba gününe denk geliyor. Resmi tatil olarak kabul edilen 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramında kamu kurumları, bankalar ve bazı kuruluşlar 1 gün süreyle çalışmayacak. 1 Mayıs kutlamaları için hazırlıklar devam ederken 1 Mayıs ne zaman resmi tatil oldu, 1 Mayıs ne zaman bayram ilan edildi, İşçi Bayramı ne zaman, hangi olaydan sonra yasaklandı? Gibi sorulara yanıt aranmaya başlandı. İşte resmi tatil olarak kutlanan 1 Mayıs’ın bayram ilan edilip resmi tatil takvimine eklenmesinin hikayesi…
30.04.2024 Gündem
Fırında silahlı çatışma çıkmıştı! Sanıklar hakkında 3 farklı iddianame hazırlandı..
Fırında silahlı çatışma çıkmıştı! Sanıklar hakkında 3 farklı iddianame hazırlandı.. Kayseri'nin Melikgazi ilçesi Alpaslan Mahallesi Ünal Sokak'ta fırında oto yıkamacı Osman Tüşümel'i öldüren ve kendisi de bacağından yaralanan iş yeri sahibi Lütfullah Tüysüz hakkında 'Kasten öldürme'den müebbet, 'Ruhsatsız silah bulundurma' suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar hapis ve fırında poğaça almak için ablasıyla bekleyen M.T.E.'nin koluna kurşun isabet edip yaralanmasına neden olduğu gerekçesiyle de 'Olası kastla silahla basit yaralama'dan 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
30.04.2024 Gündem
1 Mayıs'ı provoke etmek isteyenlere operasyon! Çok sayıda kişi yakalandı
1 Mayıs'ı provoke etmek isteyenlere operasyon! Çok sayıda kişi yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 11 ilde gerçekleştirilen 'Bozdoğan-33' operasyonlarının detaylarını paylaştı.
30.04.2024 Gündem
Mehmet Kasapoğlu: İzmir için hayallerimizde ısrarcıyız
Mehmet Kasapoğlu: İzmir için hayallerimizde ısrarcıyız Önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, “İzmir için güzel hedeflerimiz, hayallerimiz vardı. İzmir'i yerel yönetimlerde yeni bir noktaya taşımalı. Gerçek belediyecilikle tanıştırma noktasında hayallerimiz vardı. Halkımızın iradesi farklı yönde gerçekleşti. Ama hayallerimizde ısrarcıyız. Hayallerimizin, inançlarımızın peşinden yürümeye devam edeceğiz" dedi.
30.04.2024 Gündem
1 Mayıs İşçi Bayramında bayrak asılır mı? Resmi kurumlara, okullara, evlere 1 Mayıs’ta bayrak asılır mı, bayrak ne zaman asılır?
1 Mayıs İşçi Bayramında bayrak asılır mı? Resmi kurumlara, okullara, evlere 1 Mayıs’ta bayrak asılır mı, bayrak ne zaman asılır? 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle vatandaşlar resmi kurumlara, okullara ya da işyerlerine bayrak asılıp asılmadığını sorguluyor. 1 Mayıs İşçinin ve emekçinin bayramı olarak kutlanır. Peki, 1 Mayıs İşçi Bayramında bayrak asılır mı? Resmi kurumlara, okullara, evlere 1 Mayıs’ta bayrak asılır mı, bayrak ne zaman asılır?
30.04.2024 Gündem
Havalar ısındı, ters laleler açtı! Jandarma korumasına alındı
Havalar ısındı, ters laleler açtı! Jandarma korumasına alındı Van'ın Gevaş ilçesine bağlı Dilmetaş Mahallesi'ndeki mezarlıkta boy veren ters laleler, havaların ısınmasıyla açtı. nesli koruma altında olan ve 'hüznün sembolü' olarak bilinen ters laleler, jandarma ekipleri tarafından korunuyor. Yılda bir kez açan ve bir aylık ömürleri olan ters laleleri koparmanın cezası ise 387 bin 141 TL olduğu açıklandı.
30.04.2024 Gündem
İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs kararı! Ulaşımda kısıtlama olacak
İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs kararı! Ulaşımda kısıtlama olacak İstanbul Valiliği 1 Mayıs'ta toplu ulaşıma kısıtlama getirildiğini açıkladı. Kapatılacak yollarda kısıtlama 04.00'te, deniz ve raylı sistem ulaşımındaki kısıtlamalar kısıtlamalar 05.30'ta başlayacak.
30.04.2024 Gündem
1 Mayıs okullar 3 ders mi? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar yarım gün mü, tatil mi? 1 Mayıs herkese resmi tatil mi?
1 Mayıs okullar 3 ders mi? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar yarım gün mü, tatil mi? 1 Mayıs herkese resmi tatil mi? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü bu yıl Çarşamba gününe denk geliyor. Tüm dünyada ve ülkemizde işçi ve emekçiler tarafından kutlanan bu bayram öncesinde "1 Mayıs 2024 okullar tatil mi?" sorgulaması yapılıyor. Milyonlarca öğrenci 1 Mayıs okullar tatil mi, 1 Mayıs üniversiteler tatil mi öğrenmek istiyor. 22 Nisan 2009 tarihinde TBMM'de kabul edilen 5892 sayılı yasanın, 27 Nisan 2009'da Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmesi ile, 1 Mayıs resmi tatil ilan edilmiştir. Peki 1 Mayıs 2024 okullar tatil mi? Üniversiteler de eğitime ara verilecek mi?
30.04.2024 Gündem
1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü mesajları: Emek, sermayeden üstündür! En güzel 1 Mayıs işçi bayramı mesajları...
1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü mesajları: Emek, sermayeden üstündür! En güzel 1 Mayıs işçi bayramı mesajları... 1 Mayıs, alın terinin, dayanışmanın ve birliğin öneminin vurgulandığı bayram olarak sokaklarda ve meydanlarda coşkuyla kutlanıyor. bayram coşkusunu paylaşmak isteyenler 1 Mayıs mesajları gönderiyor. Emeğin gücü ve önemi önemini paylaşılacak. İşte en güzel 1 Mayıs işçi bayramı mesajları...
30.04.2024 Gündem
İYİ Partili Erhan Usta, grup başkan vekilliğinden istifa etti!
İYİ Partili Erhan Usta, grup başkan vekilliğinden istifa etti! İYİ Grup Başkanvekili Erhan Usta, partinin 5'inci Olağanüstü Kurultayı'nda başkan adayı Koray Aydın'ı desteklediği için TBMM grup başkan vekilliği görevinden istifa ettiğini açıkladı. Usta, "Bugün itibariyle İYİ Parti TBMM grubuna istifa dilekçemi verdim. Bu kararı ivedilikle açıklamamın nedeni, yeni kurulacak İYİ Parti grubunun önünü açmaktadır. Göreve getirilecek arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyorum" dedi.
29.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özel'in görüşme tarihi belli oldu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özel'in görüşme tarihi belli oldu! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel'in 2 Mayıs Perşembe günü bir araya geleceği açıklandı.
29.04.2024 Gündem
Baş ağrısını şıp diye kesen karışım - Bir tutam ekleyin, bir dikişte için!
Baş ağrısını şıp diye kesen karışım - Bir tutam ekleyin, bir dikişte için! Geçmeyen bir baş ağrısı tüm günü mahvedebilir. Ancak bunun için Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun önerdiği bir kür var. Doğal ve faydalı bu kürün etkisi de oldukça fazla. Saraçoğlu, püf noktalarını paylaştı.
29.04.2024 Yaşam
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın gelişmesi! Samet Aybaba açıklamıştı
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın gelişmesi! Samet Aybaba açıklamıştı Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Sergen Yalçın'ın doğal adaylardan biri olduğunu ifade etmişti. Siyah-beyazlı yönetim, Antalyaspor'dan sezon sonu ayrılması beklenen tecrübeli teknik adam için kararını verdi.
29.04.2024 Şampiy10
Aziz Yıldırım'dan kongre hamlesi! Fenerbahçe'de sürpriz gelişme
Aziz Yıldırım'dan kongre hamlesi! Fenerbahçe'de sürpriz gelişme Fenerbahçe'de Şekip Mosturoğlu'nun divan başkanı olmasıyla sonuçlanan Seçimli Yüksek Divan Kurulu'na katılan Aziz Yıldırım, Haziran ayında gerçekleştirilecek seçimli genel kurul öncesi sürpriz bir hamle yapabilir.
29.04.2024 Şampiy10
Hayali hostes olmaktı trafik kazası hayatını kararttı! "İşten ayrılmak zorunda kaldım"
Hayali hostes olmaktı trafik kazası hayatını kararttı! "İşten ayrılmak zorunda kaldım" Adana’da arkadaşlarının ısrarı üzerine gece dışarı çıkınca bindiği otomobilin tıra arkadan çarpması sonucu hem bedensel engelli kalan hem de konuşma kabiliyetini kaybeden genç kızın hayali hostes olmaktı.
29.04.2024 Adana
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs açıklaması: Taksim uygun değil
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs açıklaması: Taksim uygun değil İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Taksim Meydanı toplantı ve gösteri yürüyüşleri kanunu kapsamında belirlenen ve ilan edilen yer ve güzergahlar arasında değildir. Çünkü Taksim Meydanı ve çevresi konumu itibarıyla toplantı ve gösteri yürüyüşü için uygun değildir" dedi.
29.04.2024 Gündem
Ankara Sincan elektrik kesintisi: 29 Nisan son dakika Sincan'da elektrikler ne zaman gelecek?
Ankara Sincan elektrik kesintisi: 29 Nisan son dakika Sincan'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'nın birçok bölgesinde 29 Nisan 2024 Pazartesi günü elektrik kesintisi yaşanacak. Enerji verilemeyecek ilçelerin başında Sincan geliyor. Ankara'da semt semt bölge bölge elektrik kesintisi ve saatleri haberimizde.
29.04.2024 Gündem
Doğukan Dudaroğlu ile Alara Mildon’un arasında olaylar bitmiyor! 1 milyon Euro’luk düğünle Monako’da evlenmişlerdi..
Doğukan Dudaroğlu ile Alara Mildon’un arasında olaylar bitmiyor! 1 milyon Euro’luk düğünle Monako’da evlenmişlerdi.. Doğukan Dudaroğlu ve Alara Mildon, geçen ağustosta 1 milyon Euro’luk düğünle Monako’da evlenmişlerdi. Fakat 4 ay sonra boşanma kararı aldılar. Dudaroğlu’nun kızını henüz görmediği yönünde haberler çıktı.Hürriyet Gazetesinden Mehmet Ütündağ'ın haberine göre; ancak benim aldığım bilgiler ve elde ettiğim belgeler, bunun tam tersini ortaya koyduğunu belirtti.
29.04.2024 Gündem
Kapısı açık otobüsten düştü! Korkunç ölüm
Kapısı açık otobüsten düştü! Korkunç ölüm Adana'da otobüste ücret ödemek için ayağa kalktığı sırada açık bırakılan kapıdan 24 Nisan günü aşağı düşerek ağır yaralanan kadın kaldırıldığı hastanede bugün hayatını kaybetti.
28.04.2024 Adana
Türk drone'ları komşuyu harekete geçirdi
Türk drone'ları komşuyu harekete geçirdi Dünyanın birçok ülkesine ihracatı yapılan, savaşta ve barışta görev alabilen Türk İHA ve SİHA’ları Yunanistan'ı harekete geçirdi. Yunanistan'ın Türkiye'nin askeri takviyesine "mantıklı bir tepki" vermesi gerektiğini söyleyen Savunma Bakanı Nikos Dendias, 2 milyar Euro'luk adımı açıkladı.
28.04.2024 Gündem
Etiler'deki Nusret'e silahlı saldırı! Geçtiğimiz ay da saldırı düzenlenmişti
Etiler'deki Nusret'e silahlı saldırı! Geçtiğimiz ay da saldırı düzenlenmişti Etiler’de gece saatlerinde Nusret isimli et restoranına motosikletli şahıslar tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda kurşun restoranın yanındaki bankaya isabet ederken, restorana herhangi bir isabet olmadı. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayla ilgili polis, peşine düştüğü saldırganın peşinden de ateş açtı.
28.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Günü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki günü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.