Güngören Belediyesi

Güngören Belediyesi

Son dakika Güngören Belediyesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Güngören Belediyesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Güngören Belediyesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Güngören Belediyesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan güngören belediyesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 166 güngören belediyesi haberi bulunmuştur. Tüm güngören belediyesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Güngören seçim sonuçları 2024: İstanbul Güngören AK Parti, CHP, İYİ Parti, DEM, Zafer Partisi oy oranları
Güngören seçim sonuçları 2024: İstanbul Güngören AK Parti, CHP, İYİ Parti, DEM, Zafer Partisi oy oranları 31 Mart 2024 Güngören seçim sonuçları cnnturk.com seçim 2024 sayfasında yer alacak. 31 Mart’ta sandık başına gidecek binlerce seçmen tercihleri ile Güngören oy oranları sıralamasını belirleyecekler. "Güngören Belediyesi’ni kim kazandı?" sorusu da yanıt bulmuş olacak. Peki Güngören Belediyesi kim kazandı?
31.03.2024 Gündem
Ergün Turan kimdir, nereli, kaç yaşında? Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan AK Parti İstanbul belediye başkan adayı mı? İşte Ergun Turan'ın biyografisi
Ergün Turan kimdir, nereli, kaç yaşında? Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan AK Parti İstanbul belediye başkan adayı mı? İşte Ergun Turan'ın biyografisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayının 7 Ocak Pazar günü açıklanacağını belirtti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi için ismi geçenlerden biri de Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan oldu. Peki, Ergün Turan kimdir? Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan AK Parti İstanbul belediye başkan adayı mı, Ergün Turan nereli, kaç yaşında?
4.01.2024 Gündem
İstanbul’da suya yüzde 15 zam yapıldı!
İstanbul’da suya yüzde 15 zam yapıldı! İBB Meclisi'nde, Kasım ayı İSKİ Genel Kurulu'nda, İSKİ'nin yüzde 48'lik zam teklifi revize edilerek yüzde 15 olarak kabul edildi.
22.11.2023 Gündem
Güncel kamu personel alımı ilanları! Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli yüzlerce personel alınacak!
Güncel kamu personel alımı ilanları! Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli yüzlerce personel alınacak! Kamu personel alımı ilanları Resmi Gazete’de yayınlandı. Kamu kurumlarından, üniversite, belediyelere kadar pek çok kurumda, büro personeli, şoför, operatör, hemşire, öğretim üyesi, sağlık tenikeri, teknisyen bilişim personeli, koruma ve güvenlik görevlisi gibi pek çok kadroda alım yapılacak. Güncel, personel alımı ilanlarını derledik. Peki, Kamu personel alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli personel alımı başvuru şartları!
30.05.2022 Personel Alımı
Güngören Belediyesi KPSS’den en az 60 puanla memur ve zabıta memuru alacak! Güngören Belediyesi memur alımı başvuru şartları!
Güngören Belediyesi KPSS’den en az 60 puanla memur ve zabıta memuru alacak! Güngören Belediyesi memur alımı başvuru şartları! Güngören Belediyesi memur alacak! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan ilana göre, Güngören Belediyesi’ne KPSS’den en az 60 puanla 20 zabıta memuru ve 5 memur alacak. Başvurular, 29 Haziran-1 Temmuz 2022 tarihleri arasında alınacak. Peki, Güngören Belediyesi memur alımı başvurusu nasıl yapılır? Güngören Belediyesi memur alımı başvuru şartları ne? İşte Güngören Belediyesi personel alımı ilanı!
29.05.2022 Personel Alımı
500 bin lira olan cüzdanı sahibine teslim etti
500 bin lira olan cüzdanı sahibine teslim etti Güngören Belediyesi'nde temizlik işçisi olan Adem Cevahir, dün çalıştığı sırada Güngören’de yol ortasında içinde 500 bin lira olan bir cüzdan buldu. Bulduktan sonra neye uğradığını şaşırdığını ifade eden Cevahir, hemen polisi aradığını ardından cüzdan sahibine ulaşarak parayı kuruşu kuruşuna teslim ettiklerini söyledi.
16.10.2021 Yaşam
Aylık 7 bin lira maaşla personel bulamıyorlar
Aylık 7 bin lira maaşla personel bulamıyorlar Güngören'de faaliyet gösteren demir doğrama ve PVC sektöründeki firma yaklaşık bir yıldır 7 bin lira maaşla çalıştıracak personel bulamıyor. Güngören Belediyesi'nin iş arayanlar ile iş verenleri buluşturduğu Kariyer Merkezi'ne de başvuran firma yetkilileri açık olan pozisyonlara kimsenin başvurmamasından şikayetçi oldu.
8.07.2021 Gündem
Güngören Belediyesi zabıta alımı başvurusu ne zaman başlıyor? Zabıta memur alımı başvuru şartları nelerdir, nasıl başvurulur?
Güngören Belediyesi zabıta alımı başvurusu ne zaman başlıyor? Zabıta memur alımı başvuru şartları nelerdir, nasıl başvurulur? Güngören Belediyesi zabıta memur alımı yapacak. Zabıta alımı için başvuru yapmak isteyenler adayların KPSS'den en az 70 puan almaları gerekiyor. 26 Temmuz’da başlayacak başvurular 29 Temmuz'da sona erecek. Peki, Güngören belediyesi zabıta alımı başvurusu nasıl yapılır? Güngören belediyesi memur alımı başvuru şartları neler?
24.06.2021 Personel Alımı
Güngören Belediyesi zabıta memuru alıyor! İşte memur alımı başvuru şartları!
Güngören Belediyesi zabıta memuru alıyor! İşte memur alımı başvuru şartları! Güngören Belediyesi zabıta memuru alıyor. Zabıta alımı için başvurucak adayların KPSS'den en az 70 puan almaları gerekiyor. Başvurular 29 Temmuz'da sona erecek. Peki, Güngören belediyesi zabıta alımı başvurusu nasıl yapılır? Güngören belediyesi memur alımı başvuru şartları!
21.06.2021 Personel Alımı
Kira yardımı yapılacak! Son 30 gün
Kira yardımı yapılacak! Son 30 gün Güngören Tozkaporan Mahallesi’nde riskli alan ilan edilen bölgede yaşayan 900 haneye tahliye tebligatlarının gönderilmesi mahallelinin tepkisine neden oldu. Semt sakinleri, “1 ay içinde nereye gideriz. Yeni yapılacak dairelerin maliyeti bile belli değil, bize yüksek fiyatla geri satacaklar” derken, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkilileri ise, binaların acil yıkılması gerektiğine dikkat çekti; “Tahliyeden önce hak sahibi tespit çalışmaları yapıldı. Kimse mağdur edilmeyecek, herkese daireleri verilecek.” Güngören Belediyesi de, ev sahiplerine taşınma parası ve kira yardımı verileceğini söyledi.
26.12.2020 Gündem
İBB ile Güngören Belediyesi karşı karşıya geldi!
İBB ile Güngören Belediyesi karşı karşıya geldi! Merter Metro İstasyonu ve otobüs durağının yanına kurulan büfe, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) zabıta ekipleri ile Güngören Belediyesi zabıta ekiplerini karşı karşıya getirdi.
6.02.2020 Gündem
İntihar eden Sibel Ünli'nin ailesinden açıklama!
İntihar eden Sibel Ünli'nin ailesinden açıklama! Samatya'da denizde cesedi bulunan 20 yaşındaki İstanbul Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencisi Sibel Ünli'nin babası Zeki Ünli ve ağabeyi Aydın Ünli açıklamalarda bulundu.
6.01.2020 Gündem
Büyük oyunu Veysel bozdu! Kendisini böyle savundu...
Büyük oyunu Veysel bozdu! Kendisini böyle savundu... Güngören Belediyesi'ndeki skandalın baş aktörü eski Belediye Başkan Yardımcısı Veysel İpekçi kendisini savundu. İpekçi kendisine tertip düzenlendiğini öne sürdü. İpekçi belediyede komünizme ve kapitalizme alternatif bir ekonomik sistem üzerinde çalıştıklarını iddia etti.
10.12.2019 Siyaset
Son dakika | AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten asgari ücret açıklaması
Son dakika | AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten asgari ücret açıklaması AK Parti MKYK toplantısı sonrası AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik milyonlarca kişiyi ilgilendiren asgari ücretle ilgili açıklama yaptı.
6.12.2019 Siyaset
Veysel İpekçi kimdir? Güngören Belediyesi ceza verme olayı nedir?
Veysel İpekçi kimdir? Güngören Belediyesi ceza verme olayı nedir? Güngören Belediye Başkan Yardımcısı Veysel İpekçi, belediyede çalışan bir şoföre kendisini görünce ayağa kalkmadığı için ceza verdiği iddia ediliyor. Görüntüler ortaya çıktıktan sonra, iddia sosyal medyada gündem oldu. Peki, günün en çok araştırılan isimlerinden Veysel İpekçi kimdir? İşte Güngören Belediyesi ceza verme olayının ayrıntıları….
6.12.2019 Gündem
Güngören Belediyesi'nde 'ceza' skandalı!
Güngören Belediyesi'nde 'ceza' skandalı! Güngören Belediyesi'nde Başkan Yardımcısı Veysel İpekçi, "kendisini görüp ayağa kalkmadı" diye belediyede çalışan bir şoföre her gördüğünün önünde ayağa kalkma cezası verdi. Görüntüler ortaya çıktıktan sonra açıklama yapan Güngören Belediyesi Başkanı Bünyamin Demir, başkan yardımcısının istifa ettiğini duyurdu.
6.12.2019 Gündem
Ortağının kardeşinin adıyla 2. kez evlendi
Ortağının kardeşinin adıyla 2. kez evlendi Fatih’te bir restoranda aşçılık yapan 34 yaşındaki Mehmet Yusuf Yılmaz, Siirt’te İŞKUR’a başvurdu. Görevli, adresinin sistemde görünmediğini söyleyerek nüfus müdürlüğüne gönderdi. Nüfus müdürlüğündeki memur, “Adresin Güngören’de görünüyor, evlisin” deyince şoke oldu. Bekârdı ve Güngören’de de oturmuyordu. İşin peşine düştüğünde de ağabeyinin eski ortağı Ş.G.’nin ilk eşinden boşanamaması nedeniyle yeni evlilik yapamadığını, yeniden evlenmek için kendisine ait kimlik bilgilerini kullanarak kimlik çıkardığını ve evlenerek bir çocuk sahibi olduğunu öğrendi.
13.07.2019 Yaşam
Kırmızı kart gördükten sonra silahla sahaya girdi!
Kırmızı kart gördükten sonra silahla sahaya girdi! U-15 Amatör Lig karşılaşmasında kırmızı kart gören çocuğun akrabası silahla sahaya girmek istedi. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
18.10.2018 Futbol
Güngören'de 7 katlı bina boşaltıldı
Güngören'de 7 katlı bina boşaltıldı Temelinden ses gelen ve çatlaklar oluşan 7 katlı bina çökme riski nedeniyle boşaltıldı. Apartmandan tahliye edilen vatandaşların çalışmalar tamamlanana kadar komşu ve akrabalarının evinde kalacakları öğrenildi.
30.09.2018 Yaşam
Bugün bu ilçelere elektrik yok!
Bugün bu ilçelere elektrik yok! stanbulda bazı ilçelere, bugün elektrik verilemeyecek...
30.01.2016 Yaşam
İstanbul'da hafta sonu elektrik kesintileri var!
İstanbul'da hafta sonu elektrik kesintileri var! İstanbullulara BEDAŞ'tan kötü haber geldi. İstanbul'da 30 Ocak Cumartesi günü 13 ilçede, 31 Ocak Pazar günü ise 8 ilçede elektrik kesintisi uygulanacak.
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da elektrik kesintisi
İstanbul'da elektrik kesintisi Boğaziçi Elektrik Dağıtım A...
28.01.2016 Yaşam
Erdoğan'a şiveli pankart
Erdoğan'a şiveli pankart Güngören Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen 'Hamsi ve Kültür Festivali'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a atıfta bulunarak hazırlanan, “Reyis; Habu uşaklar senu kimselere yedurmez” yazılı dev pankart dikkat çekti.
29.09.2021 Gündem
İstanbul’da her ilçede iftar sofrası kurulacak
İstanbul’da her ilçede iftar sofrası kurulacak Büyükşehir Belediyesi Yenikapı ve Maltepe’de konserler düzenleyecek. İlçe belediyeleri ise ramazan çadırı yerine halkla bütünleşmek ve kaynaşmak için sokak iftarları verecek...
17.06.2015 Yaşam
TOKİ’de Karabel gitti, Turan geldi
TOKİ’de Karabel gitti, Turan geldi TOKİ Başkanı Haluk Karabel, görevden alındı...
18.04.2014 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Güngören Belediyesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki güngören belediyesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.