Güneş Paneli

Güneş Paneli

Son dakika güneş paneli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan güneş paneli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını güneş paneli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Güneş Paneli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan güneş paneli gelişmeleri de dahil olmak üzere 367 güneş paneli haberi bulunmuştur. Tüm güneş paneli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Güneş teknolojileri alanında Türkiye’de bir ilk
Güneş teknolojileri alanında Türkiye’de bir ilk Dünyada Çin’den sonra ilk “Seed” üretiminin Kalyon PV tarafından gerçekleştirildiği duyuruldu.
23.02.2024 Vitrin
Türkiye’nin ilk yerli ve milli haberleşme uydusu Türksat 6A’nın güneş paneli açılım testleri ilk kez görüntülendi
Türkiye’nin ilk yerli ve milli haberleşme uydusu Türksat 6A’nın güneş paneli açılım testleri ilk kez görüntülendi Türkiye’nin ilk yerli ve milli haberleşme uydusu Türksat 6A’nın güneş paneli açılım testleri, TUSAŞ’ta bulunan Uzay Sistemleri Entegrasyon ve Test (USET) Merkezi'nde görüntülendi.
2.11.2023 Bilim ve Teknoloji
Bakan Mehmet Fatih Kacır'dan Togg açıklaması: Milletimiz rekor siparişle sahiplendi
Bakan Mehmet Fatih Kacır'dan Togg açıklaması: Milletimiz rekor siparişle sahiplendi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Milli otomobilimiz Togg, artık ülkemizin yollarında. İnşallah kısa süre içinde uluslararası pazarda da yerini alacak. Milli otomobilimizi, 177 bin gibi rekor seviyede bir siparişle çok şükür milletimiz de sahiplendi" dedi.
26.08.2023 Ekonomi
Sahte savcıdan kiralık sahte ev! Akılalmaz yöntem böyle deşifre oldu
Sahte savcıdan kiralık sahte ev! Akılalmaz yöntem böyle deşifre oldu Akılalmaz dolandırıcılık yöntemlerine bir yenisi daha eklendi. Telefonla aradığı emlakçıya kendisini cumhuriyet savcısı olarak tanıttı, kiralık ev ilanı girdirdi. Hem emlakçı hem de müşterisi son anda tuzağa düşmekten kurtuldu. İlk kez böyle bir olay ile karşı karşıya kaldığını söyleyen Emlakçı ise “Hiç kimseye daireyi gezmeden, görmeden, sözleşme imzalamadan, telefonda kapora vermeyin ya da anlaşma yapmayın” uyarısında bulundu.
5.07.2023 Yaşam
10 milyon euro yatırımla İstanbul’da güneş paneli üretecekler
10 milyon euro yatırımla İstanbul’da güneş paneli üretecekler Arçelik, güneş paneli üretimine başlayacağını duyurdu. Şirket İstanbul Beylikdüzü’nde 11 bin metrekare alan üzerine kurulan tesiste, yapay zekâ desteğinde güneş paneli üretecek.
5.07.2023 Ekonomi
İçişleri duyurdu: Lice’de 2 PKK'lı etkisiz hale getirildi
İçişleri duyurdu: Lice’de 2 PKK'lı etkisiz hale getirildi Eren Abluka Sonbahar-Kış Operasyonlarının başarılı bir şekilde sona ermesiyle, PKK terör örgütünü tamamen ülke gündeminden çıkarmak, teröristlere amansız baskı sürdürmek, lojistik/ikmal kanallarını kesmek ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla “Eren Huzur İlkbahar-Yaz” operasyonu başlatıldı.
11.05.2023 Gündem
Bakan Dönmez: Cumhurbaşkanımız son yılların en büyük keşiflerinden birisinin müjdesini verecek
Bakan Dönmez: Cumhurbaşkanımız son yılların en büyük keşiflerinden birisinin müjdesini verecek Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Gabar bölgesinde bulunan petrole ilişkin, "Bugün Sayın Cumhurbaşkanımız bir müjde daha verecek. O da petrolle ilgili olacak. Konya mitinginde Sayın Cumhurbaşkanımız yine son yılların en büyük keşiflerinden birisinin müjdesini verecek. Daha önce terör nedeniyle giremediğimiz alanlarda artık karış karış petrol ve doğal gaz alıyoruz" dedi.
2.05.2023 Ekonomi
İMECE'nin uzay yolculuğu başladı! Erdoğan: Ülkemize stratejik kabiliyet kazandıracak
İMECE'nin uzay yolculuğu başladı! Erdoğan: Ülkemize stratejik kabiliyet kazandıracak Türkiye'nin ilk yerli ve milli yüksek çözünürlüklü görüntüleme uydusu İMECE'nin uzay yolculuğu başladı. İMECE saat 9.47'de uzaya fırlatıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İMECE'nin uzaya fırlatılma törenine videomesaj gönderdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkemize stratejik kabiliyet kazandıracak" dedi.
15.04.2023 Ekonomi
İMECE'de gerim sayım! Uzay yolculuğu başlıyor!
İMECE'de gerim sayım! Uzay yolculuğu başlıyor! Yerli ve milli imkanlarla geliştirilen yüksek çözünürlüğe sahip Türkiye’nin ilk gözlem uydusu İMECE, hava muhalefeti nedeniyle 3 kez fırlatılması ertelenmişti. İMECE'nin dakikalar sonra uzaya fırlatılatılması bekleniyor.
15.04.2023 Ekonomi
Yerli uydu İMECE'nin fırlatılışı ertelendi
Yerli uydu İMECE'nin fırlatılışı ertelendi Türkiye’nin ilk yerli ve milli yüksek çözünürlüklü görüntüleme uydusu İMECE'nin fırlatılması yüksek rüzgar nedeniyle ertelendi.
14.04.2023 Bilim ve Teknoloji
İMECE heyecanı! Geri sayım başladı, uzaya fırlatılıyor
İMECE heyecanı! Geri sayım başladı, uzaya fırlatılıyor Geçtiğimiz günlerde uzaya fırlatılması hava şartları sebebiyle iptal olan İMECE Uydusu bugün uzaya fırlatılacak.
14.04.2023 Ekonomi
Bakan Varank: “İMECE aynı zamanda Türk Ordusunun uzaydaki gözü olacak”
Bakan Varank: “İMECE aynı zamanda Türk Ordusunun uzaydaki gözü olacak” Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yerli ve milli imkanlarla üretilen ilk gözlem uydusu İMECE uydusuna ilişkin, “İMECE aynı zamanda Türk Ordusunun uzaydaki gözü olacak” dedi.
10.04.2023 Bilim ve Teknoloji
Bakan Varank: “İMECE aynı zamanda Türk Ordusunun uzaydaki gözü olacak”
Bakan Varank: “İMECE aynı zamanda Türk Ordusunun uzaydaki gözü olacak” Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yerli ve milli imkanlarla üretilen ilk gözlem uydusu İMECE uydusuna ilişkin, “İMECE aynı zamanda Türk Ordusunun uzaydaki gözü olacak” dedi.
10.04.2023 Ekonomi
Deprem sonrası yeni dönem! Talep arttı, fiyatları 520 bin liradan başlıyor
Deprem sonrası yeni dönem! Talep arttı, fiyatları 520 bin liradan başlıyor İzmir'de genellikle yazlık ilçelerde tercih edilen karavan yaşamı, deprem sonrası giderek yaygınlaştı. Güvenlik kaygısı nedeniyle karavan ve tekerlekli küçük evlere (tiny house) talep artarken, üreticiler yüzde 50'nin üzerinde artan siparişlere yetişmekte güçlük çekiyor. Karavan fiyatları 520 bin TL'den, tekerlekli küçük evler ise 430 bin TL'den başlıyor.
21.03.2023 Ekonomi
İmamoğlu, İstanbul Deprem Seferberlik Planı'nı açıkladı
İmamoğlu, İstanbul Deprem Seferberlik Planı'nı açıkladı İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Deprem Seferberlik Planı'nı açıkladı.
1.03.2023 Gündem
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum duyurdu: 81 ilimizde başlıyoruz
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum duyurdu: 81 ilimizde başlıyoruz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Çevreye saygılı iklim dostu şehirler hedefimizde ülkemiz ve şehirlerimiz için yeni bir sayfa açıyoruz; model bir çalışmaya gidiyoruz. Yaklaşık Sıfır Enerjili Binalar uygulamasına yılbaşı itibariyle 81 ilimizde başlıyoruz" dedi.
8.12.2022 Ekonomi
Smart Güneş hisse ne kadardan işlem görüyor? Smart Güneş hisse kimin, SMRTG hisse ne iş yapar?
Smart Güneş hisse ne kadardan işlem görüyor? Smart Güneş hisse kimin, SMRTG hisse ne iş yapar? Güneş enerjisi sektörünün gelişimine öncülük eden Smart Güneş Teknolojileri, 2021 ve 2022 yıllarının elektrik tüketiminden dolayı oluşan karbon ayak izini sıfırladı. Söz konusu gelişmenin ardından SMRTG hisse fiyatları merak ediliyor. Peki, Smart Güneş hisse kimin, SMRTG hisse ne iş yapar? Smart Güneş hisse ne kadardan işlem görüyor?
29.11.2022 Ekonomi
Bakan Varank: Togg'un 115 tedarikçisinden 86'sı yerli
Bakan Varank: Togg'un 115 tedarikçisinden 86'sı yerli Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Togg'un 115 tedarikçisinden 86'sı yerlidir. Fikri mülkiyet hakları yüzde 100 bize ait olduğu için bu yerlilik oranlarını çok daha yukarılara taşıyabilmek yine bizim elimizde" dedi.
23.11.2022 Ekonomi
Bakanlık açıkladı! Yeni operasyon başladı
Bakanlık açıkladı! Yeni operasyon başladı PKK terör örgütünü ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla Şırnak ilinde “Eren Abluka Sonbahar-Kış-11 (Şırnak-Cudi Dağı) Şehit J.Tğm. İsmail Can Akdeniz Operasyonu” başlatıldı.
7.11.2022 Gündem
Amanoslar'da Eren Abluka operasyonu başladı!
Amanoslar'da Eren Abluka operasyonu başladı! Osmaniye, Gaziantep ve Kilis’te ‘Eren Abluka Sonbahar-Kış-8-Amanoslar Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik Operasyonu’ başlatıldı.
4.11.2022 Gündem
Bakan Varank: Bu yatırımlar Milli Teknoloji Hamlesi'ni tahkim edecek
Bakan Varank: Bu yatırımlar Milli Teknoloji Hamlesi'ni tahkim edecek Türkiye, katma değerli üretim yolunda önemli adımlar atmaya devam ederken Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı; yatırım, üretim, istihdam ve ihracat odaklı proje bazlı teşvikler veriyor. Resmi Gazete’de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararları ile toplamda 20 milyar liralık 4 önemli yatırıma proje bazlı devlet yardımı sağlanmasının önü açıldı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, startı verilen projelerin ayrıntılarını anlattı.
17.10.2022 Siyaset
Van Arısu'da güneş enerji santrali hizmete girdi
Van Arısu'da güneş enerji santrali hizmete girdi Van’ın Tuşba ilçesinde Erciyes Anadolu Holding’in yenilenebilir enerji alanındaki yatırımı RHG EnerTürk Enerji tarafından devreye alınan Van Arısu Güneş Enerji Santrali, akıllı güneş takip sistemi teknolojisi kullanılan ve güneş hareketlerini takip edebilen 138.213 adet güneş paneli ile hizmete açıldı.
13.10.2022 Ekonomi
Elektrikte alternatif çözüm! 12 ay boyunca aktif, 4 milyon 326 bin lira gelir elde edildi
Elektrikte alternatif çözüm! 12 ay boyunca aktif, 4 milyon 326 bin lira gelir elde edildi Türkiye’nin en fazla güneş alan illerinden birinde kuruldu, 12 ay boyunca elektrik üretiliyor. Merkez Bankası tarafından açıklanan günlük dolar kuru üzerinden hesaplanarak, tedarik şirketine satılıyor. Şırnak İl Özel İdaresi'nin geçen yıl Silopi ilçesinde, Habur TIR parkına kurduğu güneş enerji santrali ile bugüne kadar 4 milyon 326 bin TL gelir elde edildi.
19.08.2022 Ekonomi
Kalyon Holding'den CHP'nin iddiaları hakkında açıklama
Kalyon Holding'den CHP'nin iddiaları hakkında açıklama Kalyon Holding, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın'ın, 'Kalyon PV güneş paneli fabrikasının yüzde 50 hissesinin yabancılara satıldığı’ iddiasını yalanladı. Konuyla ilgili Kalyon Holding'den açıklama yapıldı
17.08.2022 Ekonomi
Tunceli'de teröristlerin kullandığı sığınak imha edildi
Tunceli'de teröristlerin kullandığı sığınak imha edildi Tunceli'nin Hozat ilçesinde jandarma ekiplerinin arazi taramasında PKK'lı teröristlerin kullandığı sığınak, tespit edilip imha edildi.
14.07.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Güneş Paneli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki güneş paneli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.