Gündoğmuş

Gündoğmuş

Son dakika Gündoğmuş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gündoğmuş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gündoğmuş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gündoğmuş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gündoğmuş gelişmeleri de dahil olmak üzere 201 gündoğmuş haberi bulunmuştur. Tüm gündoğmuş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehirlerimizi gerçek belediyecilikle tanıştıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehirlerimizi gerçek belediyecilikle tanıştıracağız Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Expo Fuar Alanı'nda AK Parti Antalya ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, programda yaptığı konuşmada, "İstanbul harap oldu, Ankara harap oldu, İzmir zaten berbat, Antalya aynen harap oldu. Şimdi CHP zihniyetinin elinde her gün irtifa kaybeden şehirlerimizi gerçek belediyecilik anlayışıyla tekrar buluşturmakta kararlıyız" ifadelerini kullandı. Erdoğan, "Alper Gezeravcı astronotumuz Dünya'ya inişini yaptı. İnşallah daha birçok Alper Gezeravcı'ları uzaya Türkiye olarak göndereceğiz" diye konuştu.
9.02.2024 Gündem
200 dairesi var dediler! Gerçek ortaya çıktı, yüzde 800 zam yaptı site karıştı
200 dairesi var dediler! Gerçek ortaya çıktı, yüzde 800 zam yaptı site karıştı Ankara’da Tümerkent Sitesi’nde 5 yıl ve üzeri kiracılarına kira tespit davası açarak 14 bin lira kira bedeli isteyen ev sahibine iki kiracısı fahiş zam olduğu iddiasıyla itiraz etti ve olay yargıya taşındı. Kiracıların avukatı bu durumun Ticaret Bakanlığının fahiş zam yapan ev sahiplerine para ve hapis cezası verileceğine yönelik yaptığı açıklamaya aykırı olduğunu, ev sahibinin avukatı ise rayiç bedeli bilirkişi raporları ile hesapladıklarını, 5 yıl ve üzeri kiracı oldukları için hakkaniyet indirimi uygulayarak 14 bin lira istediklerini söyledi. Ayrıca Tümerkent Sitesi’nde toplam 167 daire olduğu, Celal T’nin ise 200 dairesi olmadığı, kendisi ve ailesi üzerine 32 dairesinin olduğu öğrenildi.
30.09.2023 Yaşam
Polis memuru Hakan Telli'nin şehit edildiği saldırıya ilişkin şüphelilerin ifadesi ortaya çıktı! Skandal savunma
Polis memuru Hakan Telli'nin şehit edildiği saldırıya ilişkin şüphelilerin ifadesi ortaya çıktı! Skandal savunma Kağıthane'de polis memuru Hakan Telli'nin şehit edildiği, polis memuru Ahmet Yasin Çevik'in ise yaralandığı silahlı saldırıya ilişkin şüphelilerin nöbetçi hakimlik ifadeleri ortaya çıktı.
12.09.2023 Yaşam
İki bölge için kritik uyarı! Orman yangınlarında Akdeniz ve Güney Ege'de 'çok aşırı tehlike' uyarısı
İki bölge için kritik uyarı! Orman yangınlarında Akdeniz ve Güney Ege'de 'çok aşırı tehlike' uyarısı Antalya Kent Konseyi Çevre Grubu, Avrupa Komisyonu Copernicus Orman Yangınları Bilgi Sistemleri Haritası'nı yayımladı. Haritada, Akdeniz ve Güney Ege'de birçok bölge 'çok aşırı tehlike' veya 'aşırı tehlike' olarak gösterildi.
15.07.2023 Gündem
Bebeğini boğarak öldürdü, 4 yaşındaki çocuğunu da boğmaya çalıştı
Bebeğini boğarak öldürdü, 4 yaşındaki çocuğunu da boğmaya çalıştı Antalya'nın Gündoğmuş ilçesinde psikolojik sorunları olduğu öğrenilen anne, 1 yaşındaki bebeğini boğarak öldürdü. Annenin boğmaya çalıştığı 4 yaşındaki çocuğu ise eşinin müdahalesi ile kurtuldu. Gözaltına alınan anne tutuklandı.
20.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Manavgat'ta yapılan konutların hak sahiplerine müjde
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Manavgat'ta yapılan konutların hak sahiplerine müjde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya’nın Manavgat ilçesinde Yangın Afeti Sonrası Köy Konutları Anahtar Teslim Töreni'nde yaptığı konuşmada, "Bu konutları hangi şartlarda hak sahiplerine vereceğimizin müjdesini veriyorum İnşa ettiğimiz 900 afet köy konutunu maliyeti üzerinden yüzde 66 indirimle 2 yılı ödemesiz, 18 yıl vadeyle sahiplerine vereceğiz. Ahırlı ve ahırsız tiplerine göre büyüklükleri 93 metrekareyle, 280 metrekare arasında değişen konutların aylık ödemesi 2 bin 50 lira ile 3 bin 700 arasındadır. Toplam ödeme küçük tiplerde 445 bin lira, ahırlı tiplerde 797 bin lira olacaktır. Hak sahibi vatandaşımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
7.01.2023 Gündem
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Kar yağdı, beyaza büründü! Vatandaşlar sabah bu görüntüyle karşılaştı
Kar yağdı, beyaza büründü! Vatandaşlar sabah bu görüntüyle karşılaştı Toros Dağları'ın Antalya'nın Gündoğmuş ilçesinde bulunan bölümüne dün gece mevsimin ilk karı yağdı. Sabah uyanan vatandaşlar, Torosların doruklarında beyaz örtüyle karşılaştı.
7.10.2022 Yaşam
MHP'yi yasa boğan ölüm! İlçe başkanı hayatını kaybetti
MHP'yi yasa boğan ölüm! İlçe başkanı hayatını kaybetti Antalya'da bir suredir hastanede tedavi gören MHP Gündoğmuş İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Kıldan hayatını kaybetti.
20.07.2022 Siyaset
Kar yağışı geliyor! Meteoroloji'den son dakika uyarısı, kuvvetli olacak! Sarı kodlu alarm verildi, İstanbul, Ankara dahil birçok şehirde...
Kar yağışı geliyor! Meteoroloji'den son dakika uyarısı, kuvvetli olacak! Sarı kodlu alarm verildi, İstanbul, Ankara dahil birçok şehirde... Meteoroloji son dakika olarak duyurdu. Kuvvetli olacak. Hava sıcaklıkları değişiyor. Kar yağışı etkisini gösterecek. Güneşli hava yerini yeniden kar ve sağanak yağışlı bir havaya bırakıyor. İller tek tek açıklandı. Çarşamba gününden itibaren geliyor. Tüm yurtta etkili olacak. MGM'den kar yağışı ve şiddetli yağış uyarıları geldi. Antalya, Burdur, İzmir, Aydın, Isparta, Muğla için sarı kodlu uyarı yayımlandı. Özellikle Akdeniz Bölgesi'nin yüksek kesimlerinde (Toros Dağları), İç Anadolu'nun güneyinde ve doğusunda (Konya, Karaman ve Niğde'nin Toros Dağları kesimi ile Kayseri ve Sivas'ın yüksek kesimleri), için çığ uyarısı geldi. Kar yağacak mı? Kar yağışı hangi illerde başlıyor? Bugün ve yarın hava nasıl? Kar yağışı ne kadar sürecek? İstanbul'da kar bekleniyor mu? Yağmur yağacak mı? İşte son dakika hava durumu tahmini ve açıklamaları...
22.02.2022 Gündem
Antalyalıların 29 yıl sonra kar sevinci!
Antalyalıların 29 yıl sonra kar sevinci! Antalya kent merkezine 29 yıl aradan sonra kar yağdı. Gece uyumayan Antalyalılar lapa lapa yağan karın keyfini çıkardı.
25.01.2022 Yaşam
Köy çeşmesinde komşu dehşeti! İmam ve eşi geldi ama...
Köy çeşmesinde komşu dehşeti! İmam ve eşi geldi ama... Antalya'nın Gündoğmuş ilçesinde Sabure Özçelik (70), 1 Ekim Dünya Yaşlılar Gününde 'su' tartışması yaşadığı komşusu M.E. tarafından öldüresiye dövüldü. Sabure Özçelik'in eşi Bayram Ali Özçelik (77), "Olay yerine vardığımda eşimi yerde ölü gibi yatarken buldum" dedi. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan ve Manavgat Devlet Hastanesine götürülüp başına 5 dikiş atılan Sabure Özçelik, komşusundan şikayetçi oldu.
2.10.2021 Yaşam
Su borçları ile ilgili flaş açıklama! Tamamı silindi
Su borçları ile ilgili flaş açıklama! Tamamı silindi Su borçları ile ilgili son dakika açıklaması. Borçların tamamı silindi. Yapılan açıklamaya göre Antalya'nın Manavgat ilçesindeki yangın felaketinden etkilenen bölgelerdeki 804 abonenin su borcunun tamamen silindiği bildirildi. Aynı kapsamda 15 bin 402 abonenin borcu ise 1 Eylül’den itibaren 3 ay süre ile faizsiz olarak ertelendi.
30.09.2021 Ekonomi
Bakanlık 3 HES'i iptal etti
Bakanlık 3 HES'i iptal etti Antalya'nın Gündoğmuş ilçesindeki doğa harikası Uçansu Şelalesi'nin de bulunduğu Alara Çayı üzerine yapılacak 3 HES projesiyle ilgili Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca iptal edildi. Karar, köylüler tarafından sevinçle karşılandı.
16.09.2021 Yaşam
SGK, SSK'lı, Bağkur'lu işçi işveren milyonları ilgilendiriyor! Son tarih 30 Eylül...
SGK, SSK'lı, Bağkur'lu işçi işveren milyonları ilgilendiriyor! Son tarih 30 Eylül... Milyonların beklediği haber geldi ve ertelendi. İşçi, işveren borcu olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Alacakların yapılandırılması için yürürlükte bulunan 7326 sayılı kanunun son müracaat tarihi 31 Ağustos 2021 tarihinde bitiyordu. Kanun'dan yararlanmak için başvuru ve ilk taksit ödeme süresi Cumhurbaşkanı Kararı ile bir ay uzatıldı. Buna karara göre, vergi dairelerine başvuran ve borçları yapılandırılan mükelleflerin ilk taksitlerini, peşin ödemeyi tercih etmişlerse en geç 1 Kasım 2021 Pazartesi yapmaları gerekiyor. SGK'ya ilk taksit ödemeleri ise en geç 30 Kasım 2021 Salı günü yapılacak. Bağkur ve Genel Sağlık Sigortası borçluları için müracaat şartı bulunmuyor.
12.09.2021 Uzmana Sor
Bakan Pakdemirli'den CNN TÜRK'te açıkladı: Böylesi Cumhuriyet tarihinde görülmedi
Bakan Pakdemirli'den CNN TÜRK'te açıkladı: Böylesi Cumhuriyet tarihinde görülmedi Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, her gün pek çok kez kameraların karşısına geçerek kamuoyunu bilgilendirmişti. Bakan Pakdemirli, başta orman yangınlarıyla mücadelede alınacak tedbirler olmak merak edilen tüm sorulara Ahmet Hakan'ın CNN Türk'te yayınlanan Tarafsız Bölge programında yanıt verdi.
1.09.2021 Gündem
Ormanı yakanı ihbar eden Özlem: Sevgilim değil yakın köylüm
Ormanı yakanı ihbar eden Özlem: Sevgilim değil yakın köylüm Antalya'nın Akseki ilçesinde, büyük Manavgat yangınıyla eş zamanlı başlayan orman yangınını çıkardığı iddiasıyla tutuklanan Ali Y.'yi ihbar eden Özlem T. konuştu. Ali Y.'nin sevgilisi olmadığını söyleyen Özlem T., "Ben vatandaşlık görevimi yaptım. Kayıtlarda da mevcut, para karşılığı yaktığını ifade ediyor" dedi.
25.08.2021 Gündem
Antalya, Kastamonu ve Sinop'taki afet bölgeleri için acele kamulaştırma kararı
Antalya, Kastamonu ve Sinop'taki afet bölgeleri için acele kamulaştırma kararı Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Antalya'da orman yangınlarının yaşandığı bölgeler ile Kastamonu ve Sinop'ta sel ve heyelan afetinin yaşandığı yerler acele kamulaştırılacak.
25.08.2021 Gündem
Bakan Pakdemirli orman yangınlarında son durumu aktardı!
Bakan Pakdemirli orman yangınlarında son durumu aktardı! Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli Marmaris'te yangın bölgesinde açıklamalarda bulundu. Bakan Pakdemirli yaptığı açıklamada "270 orman yangınıyla uğraştık, 267'si kontrol altında. Üç orman yangını için çalışmalar devam ediyor." ifadelerini kullandı.
9.08.2021 Gündem
Orman yangınlarının etkili olduğu alanlar haritalandırıldı
Orman yangınlarının etkili olduğu alanlar haritalandırıldı Akdeniz Bölgesi'nde orman yangınlarının etkilediği alanlar, Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) Harita Mühendisliği Bölümü İleri Uzaktan Algılama Teknoloji Laboratuvarı'nda optik ve termal uydu görüntüleri kullanılarak haritalandırıldı.
7.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Orman yangınlarıyla mücadele son dakika haberleri! Alevlerden kaçmak için ırmağa atladılar: 2 saat ölümü ensemizde hissettik...
Orman yangınlarıyla mücadele son dakika haberleri! Alevlerden kaçmak için ırmağa atladılar: 2 saat ölümü ensemizde hissettik... Yangın bölgelerinden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Antalya'nın Manavgat ilçesinde ormanlarını kül eden korkunç yangında çok sayıda sera da alevlere direnemedi. Yeni kurduğu 1.5 milyonluk serası yanan Serkan Güngör, ‘Alevlerden kaçmak için ırmağa atladık, 2 saat ölümü ensemizde hissettik’ diye konuştu. Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) Harita Mühendisliği Bölümü İleri Uzaktan Algılama Teknoloji Laboratuvarı'nda optik ve termal uydu görüntüleri kullanılarak haritalandırıldı. İşte nefes kesen ölüm kalım mücadelesinin tüm detayları...
7.08.2021 Gündem
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Tamamen boşaltıldı... Muğla, Antalya, Aydın, Isparta ve Denizli...
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Tamamen boşaltıldı... Muğla, Antalya, Aydın, Isparta ve Denizli... Türkiye'nin yangınlarla mücadelesi devam ediyor. Şimdiye kadar 44 ilde çıkan 208 yangından 198'i kontrol altına alındı. Muğla, Aydın, Isparta ve Denizli'nin ilçelerindeki süren yangınları söndürmek için mücadele sürüyor. Son olarak Antalya'nın Manavgat ve Gündoğmuş ilçelerindeki yangınlar kontrol altına alındı. Öte yandan Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde 5, Aydın'ın Çine ilçesinde ise 2 mahalle tedbir amaçlı boşaltıldı. İşte sıcak noktalardan son dakika gelişmeleri... Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Manavgat'taki orman yangınlarında son durumla ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Çavuşoğlu, yangınlarla mücadele ile ilgili rakamlar vererek "Bugün 1915 araç ve 815 araçla sahadaydık. Hava unsurlarımız yaklaşık 1600 sorti gerçekleştirdi. 5 ilçede 59 mahallemiz yangınlardan etkilendi" ifadelerini kullandı. Bakan Kurum ise yanan bölgelerin ağaçlandırılacağını belirterek, "1 yıl içerisinde inşallah tüm alanımızı ağaçlandıracağız ve akciğerlerimiz ormanlarımızı korumak için cansiparane mücadelemiz devam edecektir" ifadelerini kullandı. Bakan Karaismailoğlu ise yangınlarda mücadele eden ekiplere teşekkür ederek "Yangınların söndürülmesinde büyük çaba gösteren bütün arkadaşlarımıza minnettarız" dedi.
6.08.2021 Gündem
Türkiye yangınında son durum tablosu! Yangın bitti mi, hangi illerde yangın devam eden yerler var? Yangınlarda son durum!
Türkiye yangınında son durum tablosu! Yangın bitti mi, hangi illerde yangın devam eden yerler var? Yangınlarda son durum! Yangın bitti mi, hangi illerde yangın devam eden yerler var? Türkiye'yi saran orman yangınları sürüyor. Antalya Manavgat, Muğla'nın birçok ilçesinde yangına yönelik müdahaleler devam ederken, Adana'da yeni bir yangın başladı. Öte yandan İletişim Başkanlığı orman yangınlarıyla ilgili son durumu aktardı. İşte Türkiye yangınında son durum tablosu…
6.08.2021 Gündem
Faizsiz olarak 24 ay taksit imkanı sağlanacak
Faizsiz olarak 24 ay taksit imkanı sağlanacak Bakanlık harekete geçti. Borcu olanlar için ödeme kolaylığı geliyor. Süreler uzatıldı. Faiz ödemeden taksit imkanından yararlanmak mümkün. Başvuru şartı bulunuyor. 2 yıla kadar vade seçeneği sunuluyor. Orman yangınları nedeniyle mağduriyetleri bulunan bölgeler için Hazine ve Maliye Bakanlığı mücbir sebep ilanında bulundu. Mücbir sebep bölgelerinde bulunanlar vergileri 24 ay taksitle ödeyebilecek, bazı vergi ödemelerinin de süresi uzatılacak.
6.08.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Gündoğmuş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gündoğmuş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.