Gümüşlük

Gümüşlük

Son dakika gümüşlük haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gümüşlük ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gümüşlük haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gümüşlük

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gümüşlük gelişmeleri de dahil olmak üzere 516 gümüşlük haberi bulunmuştur. Tüm gümüşlük haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gümüş Kullanım Alanları Nelerdir? Gümüşün Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Gümüş Kullanım Alanları Nelerdir? Gümüşün Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... İnsanlık tarihinin başladığı dönemlerden beri madenler çeşitli alanlarda kullanılmış ve kişilerin hayatını kolaylaştırmıştır. Tarihi çağlara isim olarak bile maden isimlerinden verilmesi toplumlar için hayatlarına etki eden büyük bir etken olduğunu göstermektedir.
13.01.2024 Yaşam
Bodrum'da 24 saatlik su kesintisi
Bodrum'da 24 saatlik su kesintisi Muğla'nın turistik kenti Bodrum'un 26 noktasında, barajların su alımına kapatılmasının ardından 24 saatlik su kesintisi başladı.
13.10.2023 Yaşam
Esra Dermancıoğlu'dan duygusal paylaşım! 'En acı verici tarafı ulaşamamak'
Esra Dermancıoğlu'dan duygusal paylaşım! 'En acı verici tarafı ulaşamamak' Akciğerinde kitle tespit edilen usta oyuncu Civan Canova 67 yaşında hayatını kaybetmişti. Ağustos ayında yaşamını yitiren Canova'nın vefatı sonrası sanatçı dostları duygularını sosyal medyadan paylaşmıştı. Usta ismin yakın dostu Esra Dermancıoğlu arkadaşını aramak için telefona yeltendi. Ünlü oyuncu duygularını sosyal medyada ifade etti.
18.12.2022 Magazin
Gökçe Bahadır'ın yeni evinin fiyatı dudak uçuklattı!
Gökçe Bahadır'ın yeni evinin fiyatı dudak uçuklattı! Geçtiğimiz şubat ayında şarkıcı Emir Ersoy ile nikah masasına oturan Gökçe Bahadır'ın, Alaçatı'da sahibi olduğu evi satarak, Bodrum'da başka bir ev aldığı ortaya çıktı. Yeni evinin değeri dudak uçuklatan oyuncunun, İstanbul'da olmalarının gerekmediği zamanlarda eşiyle birlikte Bodrum'daki evlerinde yaşayacakları öğrenildi.
14.11.2022 Magazin
Bodrum'da makilik yangını; 5 dönüm zarar gördü
Bodrum'da makilik yangını; 5 dönüm zarar gördü Muğla'nın Bodrum ilçesindeki makilikte çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle 3 saatte söndürüldü. Yangında 5 dönüm alan zarar gördü.
9.10.2022 Gündem
Bodrum'da plajlar yabancı turistlere kaldı
Bodrum'da plajlar yabancı turistlere kaldı Muğla’nın Bodrum ilçesinde, eğitim öğretim yılının yarın başlayacak olması nedeniyle plajlarda yerli turist sayısı azalırken, yabancı turistler denizin ve güneşin tadını doyasıya çıkardı.
11.09.2022 Yaşam
Bodrum’un gözde projesi Velux Yalıkavak muhteşem bir gecede görücüye çıktı
Bodrum’un gözde projesi Velux Yalıkavak muhteşem bir gecede görücüye çıktı Bodrum’da, 18 rezidans ve 65 özel villadan oluşan Velux Yalıkavak’ın proje lansmanı görkemli bir gecede gerçekleşti. Cemiyet hayatından yoğun katılımın olduğu etkinlikte, ünlü Piyanist Kerem Görsev orkestrasıyla sahne alarak misafirlere gün batımında keyifli bir dinleti sundu.
8.09.2022 Advertorial
Civan Canova'nın cenaze töreni ne zaman, cenazesi nereden kalkacak? Mezarı nerede olacak?
Civan Canova'nın cenaze töreni ne zaman, cenazesi nereden kalkacak? Mezarı nerede olacak? 'Çiçek Taksi', 'Fatmagül'ün Suçu Ne?', 'Paramparça', 'Karadayı' 'Atiye' ve en son 'Üç Kuruş'ta evlerimize konuk olan Civan Canova’nın cenaze töreni belli oldu. Peki, Civan Canova'nın cenaze töreni ne zaman, cenazesi nereden kalkacak? Mezarı nerede olacak?
22.08.2022 Magazin
Zuhal Olcay yeni yaşını sahnede kutladı!
Zuhal Olcay yeni yaşını sahnede kutladı! Zuhal Olcay, doğum günü olan 10 Ağustos'ta sahnedeydi. Ünlü şarkıcı, yeni yaşını Bodrum Gümüşlük'teki sahnesinde kutladı. Sevenleri, Olcay'ı doğum günündeki konserine büyük ilgi gösterdi.
11.08.2022 Magazin
Ünlü oyuncu Civan Canova'dan kötü haber: Kitle tespit edildi!
Ünlü oyuncu Civan Canova'dan kötü haber: Kitle tespit edildi! Oyuncu Civan Canova, Instagram'da paylaştığı videoda, kolunda hissettiği ağrı nedeniyle gittiği hastanede çekilen MR sonucunda akciğerinde kitle tespit edildiğini söyledi
5.08.2022 Magazin
Bodrum plajlarında bayram yoğunluğu
Bodrum plajlarında bayram yoğunluğu Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Kurban Bayramı'nın birinci gününde plajlarda yoğunluk yaşandı. Yerli ve yabancı turistler, denizin keyfini çıkardı.
9.07.2022 Yaşam
Ege Denizi'nde deprem! İlk bilgiler geldi, depremin büyüklüğü...
Ege Denizi'nde deprem! İlk bilgiler geldi, depremin büyüklüğü... Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında Richter ölçeğine göre, 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
15.05.2022 Gündem
Bodrum'dan 4 dönüm arsa alan Tan Taşçı kolladı sıvadı!
Bodrum'dan 4 dönüm arsa alan Tan Taşçı kolladı sıvadı! Tan Taşçı, İstanbul'dan ayrılıp Bodrum'a yerleşmişti. "Bazı insanlar şehir insanı bazı insanlar benim gibi kırsal insanı" diyen şarkıcı, Bodrum Gümüşlük’ten 4 dönüm arsa almıştı. Taşçı, hayalini gerçekleştirmek için kolları sıvadı.
1.05.2022 Magazin
Tarihi Kral Yolu deniz çekilince ortaya çıktı! '15 gün açık kalıyor'
Tarihi Kral Yolu deniz çekilince ortaya çıktı! '15 gün açık kalıyor' Muğla'nın Bodrum ilçesinde, deniz suyunun çekilmesiyle 3 bin 500 yıllık Myndos kentine giden Kral Yolu, gün yüzüne çıkarken, dronla havadan görüntülendi.
25.03.2022 Yaşam
Bodrum'da yağmurun bilançosu: 131 ev ve iş yerini su bastı
Bodrum'da yağmurun bilançosu: 131 ev ve iş yerini su bastı Muğla'nın Bodrum ilçesinde 3 gündür etkili olan kuvvetli yağmur nedeniyle 131 ev ve iş yerini su bastı. Kent merkezinde metrekareye 150, Turgutreis ve Yalıkavak bölgesine 160 kilogram yağış düşerken, belediye ekiplerinin bölgede temizlik ve su tahliye çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü bildirildi.
12.01.2022 Gündem
Çılgın Sayısal Loto,  Milli Piyango tarihinin rekor ikramiyesini kazandırdı!
Çılgın Sayısal Loto, Milli Piyango tarihinin rekor ikramiyesini kazandırdı! 13 Eylül Pazartesi gecesi düzenlenen Çılgın Sayısal Loto çekilişinde şans, Denizli Pamukkale’den bir talihliye güldü. 13 Eylül’de oynanan Çılgın Sayısal Loto kuponuna 212.285.211 TL’lik rekor ikramiye isabet etti. Sisal Şans tarafından yapılan açıklamada ikramiyenin “Gelmiş geçmiş en çılgın ikramiye” olduğunun altı çizildi. Biletin oynandığı Denizli’deki Milli Piyango bayi işletmecisi Emrah Onaç, “Sayısal sürekli devrettiği için 'kimseye çıkmaz' diye bir algı yaratılmıştı. Ancak büyük ikramiyenin çıkmasıyla bu algı yıkıldı” dedi.
14.09.2021 Gündem
Nejat İşler: 'Ercüment' sevişken bir karakter, onda aşk yok!
Nejat İşler: 'Ercüment' sevişken bir karakter, onda aşk yok! Uzun süre önce Bodrum Gümüşlük'e yerleşen, İstanbul'a yalnızca dizi ve film çekimleri için giden oyuncu Nejat İşler, rol aldığı dizideki 'Ercüment Çözer' karakteri hakkında konuştu.
28.08.2021 Magazin
Burak Özçivit ve Fahriye Evcen gelen telefonla şoke oldu!
Burak Özçivit ve Fahriye Evcen gelen telefonla şoke oldu! İki aydır Bodrum'da eşi Fahriye Evcen ve oğlu Karan ile tatilde olan Burak Özçivit, İstanbul'a döndü. Özçivit ailesi uçaktan iner inmaz gelen telefonla şoke oldu. Gümüşlük yangını Burak Özçivit ile Fahriye Evcen çiftinin evine kadar geldi.
11.08.2021 Magazin
Bakan Pakdemirli'den orman yangınlarıyla ilgili açıklama!
Bakan Pakdemirli'den orman yangınlarıyla ilgili açıklama! Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, Marmaris'te koordinasyon toplantısında orman yangınlarıyla ilgili açıklamada bulundu. Pakdemirli, "Orman yangınlarında 14'üncü gün. Şu ana kadar sıcak hava, rüzgar ve düşük nemin etkisiyle 53 ilde, 275 orman yangını çıktı ve 272'si kontrol altında" dedi. Bakan Pakdemirli, 11 gündür devam eden Muğla Milas yangını ile ilgili de açıklamada bulunarak, kontrol altına alındığını ve soğutma çalışmalarının devam ettiğini duyurdu.
10.08.2021 Gündem
Bodrum'da makilik ve otluk alanda yangın
Bodrum'da makilik ve otluk alanda yangın Muğla'nın Bodrum ilçesinde makilik ve otluk alanda yangın çıktı. Ekiplerin yangını kontrol altına alma çalışmaları sürüyor.
16.07.2021 Yaşam
Nihal Yalçın ve Berker Güven dudak dudağa!
Nihal Yalçın ve Berker Güven dudak dudağa! Nihal Yalçın önceki gün kendisi gibi oyuncu olan Berker Güven’le Gümüşlük’te ilk kez dudak dudağa görüntülendi. Çift, tüm günü şezlong üzerinde sohbet ederek geçirdi.
15.07.2021 Magazin
Nejat İşler: Kafa dinliyorum
Nejat İşler: Kafa dinliyorum İstanbul'a yalnızca dizi ve film çekimleri için giden oyuncu Nejat İşler, uzun süre önce Gümüşlük'e yerleşmişti.
20.05.2021 Magazin
Gizem Özdilli kayalıklarda poz vermeye çalışırken...
Gizem Özdilli kayalıklarda poz vermeye çalışırken... Normalleşmenin ardından tatile çıkan Gizem Özdilli, Bodrum'da deniz ve güneşin tadını çıkarmaya devam ediyor. Önceki gün Gümüşlük'te objektiflere takılan Özdilli, kayalıklarda poz vermeye çalışırken düşme tehlikesi geçirdi.
31.08.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Gümüşlük ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gümüşlük haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.