Gülcan Arslan

Gülcan Arslan

Son dakika Gülcan Arslan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gülcan Arslan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gülcan Arslan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gülcan Arslan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gülcan arslan gelişmeleri de dahil olmak üzere 96 gülcan arslan haberi bulunmuştur. Tüm gülcan arslan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Görenler tanıyamadı! Gülcan Arslan'ın yeni stili dikkat çekti!
Görenler tanıyamadı! Gülcan Arslan'ın yeni stili dikkat çekti! Gülcan Arslan, önceki gün Bebek’te görüntülendi. Bir arkadaşı ve köpeği ile birlikte kahve içmeye geldiğini söyleyen Arslan'ın, uzun saçlarını kestirip sarıya boyatmasıyla bambaşka birine dönüştüğü görüldü.
26.12.2023 Magazin
Gülcan Arslan, Bali pozlarıyla sosyal medyayı salladı!
Gülcan Arslan, Bali pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Ünlü oyuncu Gülcan Arslan, tatil yaptığı Bali’de objektif karşısına geçti. Instagram sayfasında birbirinden iddialı pozlarını yayınlayan Arslan, sosyal medyayı salladı.
22.04.2023 Magazin
Uraz Kaygılaroğlu ve Gülcan Arslan defilede pişti oldu!
Uraz Kaygılaroğlu ve Gülcan Arslan defilede pişti oldu! Ünlü modacı Züleyha Kuru’nun bir otomobilden ilham alarak hazırladığı ilk koleksiyon olma özelliği taşıyan Allure Collection önceki gün beğeniye sunuldu. Defilenin açılışını Çağla Şıkel yaptı. Defilede eski aşıklar Uraz Kaygılaroğlu ve Gülcan Arslan pişti oldu.
21.10.2022 Magazin
Gülcan Arslan leopar bikinisiyle kayalıkların üzerinde poz verdi!
Gülcan Arslan leopar bikinisiyle kayalıkların üzerinde poz verdi! Son olarak izleyici karşısına'Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı' dizisinde çıkan Gülcan Arslan, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Leopar desenli bikinisiyle yılan pozunu paylaşan başarılı oyuncuya yorum yağdı.
19.09.2022 Magazin
Gülcan Arslan'ın bikini pozları mest etti
Gülcan Arslan'ın bikini pozları mest etti Son olarak 'Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı' dizisinde rol alan Gülcan Arslan, yaptığı paylaşımlarla sosyal medyaya damga vurdu. Siyah bikinisiyle çatıda çekilen pozlarını paylaşan başarılı oyuncu, takipçilerini mest etti.
16.09.2022 Magazin
Gülcan Arslan paylaştı,alev emojileri yağdı!
Gülcan Arslan paylaştı,alev emojileri yağdı! Son olarak Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisinde Despina rolüyle karşımıza çıkan oyuncu tatil pozlarını paylaşmaya doyamadı. Ünlü oyuncunun siyah bikinili pozlarına alev emojisi yağdı.
18.08.2022 Magazin
Gülcan Arslan fit fiziğiyle dikkat çekti!
Gülcan Arslan fit fiziğiyle dikkat çekti! Gülcan Arslan önceki gün Bodrum Yalıkavak’ta kaldığı otelin sahilinde görüntülendi. Güneşlenen oyuncu bir ara sıcaktan bunalıp denize girip egzersiz yaptı.
10.07.2022 Magazin
Teoman'ın reklamdan kazandığı para dudak uçuklattı!
Teoman'ın reklamdan kazandığı para dudak uçuklattı! Ünlü şarkıcı Teoman, bir markanın reklam yüzü oldu. Ünlü şarkıcının reklam filminden kazandığı ücret dudak uçuklattı.
22.06.2022 Magazin
Gülcan Arslan yeni bir aşka yelken açtı! Ünlü basketbolcu ile...
Gülcan Arslan yeni bir aşka yelken açtı! Ünlü basketbolcu ile... Yaz ayında oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ile kısa süreli birliktelik yaşayan ardından adı Teoman ile anılan Gülcan Arslan'ın İbrahim Kutluay ile aşk yaşadığı iddia ediliyor.
22.03.2022 Magazin
Demet Evgar'ın bebeği göründü! Levent Babataş'la sürpriz bir şekilde evlenmişti
Demet Evgar'ın bebeği göründü! Levent Babataş'la sürpriz bir şekilde evlenmişti Son olarak 'Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı' dizisinde rol alan Gülcan Arslan, yakın dostu Demet Evgar'ın nikahından özel anları paylaştı. Arslan'ın paylaştığı videoda 3.5 aylık hamile olan Demet Evgar'ın karnının bir hayli büyüdüğü görüldü.
19.03.2022 Magazin
Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nın Despina'sı Gülcan Arslan paylaştı,beğeni yağdı!
Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nın Despina'sı Gülcan Arslan paylaştı,beğeni yağdı! Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi, TRT 1 ekranlarının sevilen yapımları arasında yer alıyor. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde canlandırdığı 'Despina' karakteriyle akıllara kazınan güzel oyuncu Gülcan Arslan, Instagram hesabından paylaştığı sütyensiz pozlarıyla beğeni yağmuruna tutuldu.
10.03.2022 Magazin
Cedi Osman'dan Ebru Şahin'e ağlatan sürpriz!
Cedi Osman'dan Ebru Şahin'e ağlatan sürpriz! NBA'de forma giyen milli basketbolcu Cedi Osman, “Geleceğin Güçlü Kadınları” gecesinde yaptığı jestle sevgilisi Ebru Şahin'i duygulandırdı.
9.03.2022 Magazin
Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nın Despina'sı Gülcan Arslan'dan cesur pozlar!
Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nın Despina'sı Gülcan Arslan'dan cesur pozlar! TRT 1'in yeni dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı, güçlü oyuncu kadrosu ile izleyiciyi ekrana kilitliyor. Dizide canlandırdığı 'Despina' karakteriyle beğeni toplayan güzel oyuncu Gülcan Arslan, Instagram hesabından paylaştığı yarı çıplak yatak pozuyla dikkatleri üzerine çekti.
3.03.2022 Magazin
Gülcan Arslan ile Teoman birlikte mi? Ünlü şarkıcıdan açıklama geldi
Gülcan Arslan ile Teoman birlikte mi? Ünlü şarkıcıdan açıklama geldi Teoman, oyuncu Gülcan Arslan'la aşk yaşadığı yönünde çıkan haberlere son noktayı koydu. Birlikte katıldıkları davetten yaptığı paylaşımla dedikoduyu alevlendiren 54 yaşındaki rock müzik sanatçısı, bu iddiayı soran gazetecilere verdiği cevapla şaşırttı.
11.01.2022 Magazin
Teoman ve Gülcan Arslan bir davette yakınlaştı!
Teoman ve Gülcan Arslan bir davette yakınlaştı! Teoman ve Gülcan Arslan’ın geçtiğimiz gece özel bir davette yakınlaştıkları ve samimi oldukları iddia edildi. Gecenin hemen ertesi günü Teoman, kişisel sosyal medya hesabından Gülcan Arslan’ın dans ettiği anları paylaştı.
20.12.2021 Magazin
Gülcan Arslan kimdir? Gülcan Arslan kaç yaşında, nereli, rol aldığı dizi ve filmler neler? İşte hayatı…
Gülcan Arslan kimdir? Gülcan Arslan kaç yaşında, nereli, rol aldığı dizi ve filmler neler? İşte hayatı… Teoman ve yaz ayında oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ile kısa süreli bir aşk yaşayan Gülcan Arslan’ın bir davette yakınlaştığı iddia edildi. Söz konusu gelişmenin ardından Gülcan Arslan’ın nereli, kaç yaşında olduğu, yer aldığı diziler ve hayatı merak konusu oldu. Peki, Gülcan Arslan kimdir?
20.12.2021 Magazin
Barbaroslar Akdeniz Kılıcı dizisi nerede çekildi, çekimler hangi illerde sürüyor? İşte Barbaroslar; Akdeniz Kılıcı konusu ve oyuncu kadrosu!
Barbaroslar Akdeniz Kılıcı dizisi nerede çekildi, çekimler hangi illerde sürüyor? İşte Barbaroslar; Akdeniz Kılıcı konusu ve oyuncu kadrosu! Midilli'den çıkan dört kardeşin, tehlikelere göğüs gererek yükselmelerini anlatan dizi Barbaroslar; Akdeniz Kılıcı TRT 1'de bu akşam başlıyor. Yakup Ağa’nın oğulları İshak, Oruç, Hızır ve İlyas kardeşlerin Akdeniz'e açılmasını konu alan dizinin nerde çekildiği merak konusu oldu. Barbaroslar Akdeniz Kılıcı dizisi nerede çekildi, çekimler hangi illerde sürüyor? İşte Barbaroslar; Akdeniz Kılıcı konusu ve oyuncu kadrosu!
16.09.2021 Gündem
Gülcan Arslan'dan koronavirüs önlemi
Gülcan Arslan'dan koronavirüs önlemi Oyuncu Gülcan Arslan, şehir dışına çıkarken, sağlık için tedbir almayı ihmal etmedi.
9.02.2020 Magazin
Beren Saat ve arkadaşları tatilde!
Beren Saat ve arkadaşları tatilde! 12 yıl evli kaldığı Yılmaz Erdoğan’dan birkaç ay önce boşanan Belçim Bilgin, Çeşme tatilinde bir erkek arkadaşıyla objektife yansıdı
2.07.2019 Magazin
Zengin ve Yoksul 6. bölüm Fragmanı
Zengin ve Yoksul 6. bölüm Fragmanı Atv'nin sevilen dizisi Zengin ve Yoksul'dan yeni fragman geldi. İşte detaylar...
6.05.2019 Televizyon
Zengin ve Yoksul yeni fragmanı
Zengin ve Yoksul yeni fragmanı ATV'de yayınlanan Zengin ve Yoksul dizisinin 5. bölüm 2'inci fragmanı yayınlandı.
6.05.2019 Televizyon
Zengin ve Yoksul fragmanı
Zengin ve Yoksul fragmanı ATV'nin yeni dizisi Zengin ve Yoksul'dan ilk böüm 3. tanıtımı geldi.
25.03.2019 Televizyon
Yakışıklı oyuncunun yeni dizisi belli oldu!
Yakışıklı oyuncunun yeni dizisi belli oldu! Son olarak ‘Muhteşem İkili’ dizisi ile izleyiciyle buluşan Eren Hacısalihoğlu, NTC Medya’nin 'Yolsul Akraba' adlı yeni dizisinin kadrosuna dahil oldu.
15.02.2019 Televizyon
Otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı: 2 ölü, 5 yaralı
Otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı: 2 ölü, 5 yaralı Bartın'da iki aracın kafa kafaya çarpıştığı kazada 2 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.
28.10.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Gülcan Arslan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gülcan arslan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.